PATIszon Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 Wind napisał(a):Tych co nie beda mogli dmuchac zdegradujemy do podnoszenia tyczek i prowadzenia zawodnikow po torze ... Chiba po slalomie.... 8) Quote
Wind Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 PATIszon napisał(a):Wind napisał(a):Tych co nie beda mogli dmuchac zdegradujemy do podnoszenia tyczek i prowadzenia zawodnikow po torze ... Chiba po slalomie.... 8) Oooo Pati ... zawyzasz poziom ;) Na slalomie to Moja Droga kazda pomoc sie przyda :lol: :lol: :lol: Quote
dorotak Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 [quote name='belgunia']I mnie ten namiocik, lub nawwet materac tylko w ujeżdżalni nawet się podoba My byliśmy w tym roku na Nocnich Hratkach w Pradze. Tam właśnie wszyscy obozowali tuż przy parkurach. Było super! Zresztą zobaczcie jak wyglądało całe "miasteczko" (trochę inne "okoliczności przyrody" co prawda... :roll: ) [quote name='PATIszon'][quote name='Wind']Tych co nie beda mogli dmuchac zdegradujemy do podnoszenia tyczek i prowadzenia zawodnikow po torze ... Chiba po slalomie.... 8) Ja myślę, że tory będą się składały głównie ze slalomów :cunao: Quote
Flaire Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 Wind napisał(a):Oooo Pati ... zawyzasz poziom ;) Co poniektórzy to naturalnie chodzą po slalomie w pewnym stanie... A swoją drogą, może to jest metoda! :D Quote
Flaire Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 [quote name='dorotak']Zresztą zobaczcie jak wyglądało całe "miasteczko" SUPER! My jesteśmy luzaki, więc możemy spać tak: albo tak: albo nawet tak: A biegać możemy tak: Quote
PATIszon Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 To jak...odliczamy czas do zawodow? 8) Quote
Flaire Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 [quote name='PATIszon']To jak...odliczamy czas do zawodow? 8)Można odliczać... ALBO... można zacząć :D Quote
Wind Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 PATIszon napisał(a):To jak...odliczamy czas do zawodow? 8) No baaaaa 8) Juz zaczynam czyscic obiektywy na taaaaka imprezke :lol: Quote
belgunia Posted November 8, 2005 Author Posted November 8, 2005 [quote name='Flaire'][quote name='PATIszon']To jak...odliczamy czas do zawodow? 8)Można odliczać... ALBO... można zacząć :D ODLICZAMY!!!! Zaczynamy odliczać:) Quote
Flaire Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 Wind napisał(a):Juz zaczynam czyscic obiektywy na taaaaka imprezke :lol:No, Wind, niewątpliwie wyjdą fajne... hmmm... efekty. :lol: Quote
Wind Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 Flaire napisał(a):Wind napisał(a):Juz zaczynam czyscic obiektywy na taaaaka imprezke :lol:No, Wind, niewątpliwie wyjdą fajne... hmmm... efekty. :lol: Mam nadzieje byc bardziej kreatywna ... w szczegolnosci w kadrach :lol: :lol: :lol: Quote
Davie Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 My będziemy! :D :D Dorotko, przyślemy jeszcze zbiorowe fortowe zgłoszenie. Quote
PATIszon Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 Davie napisał(a):My będziemy! :D :D Dorotko, przyślemy jeszcze zbiorowe fortowe zgłoszenie. Oj Dorota, masz ciezki orzech do zgryzienia! Przyznaj sie: nie spodziewalas sie takiego szalu zbiorowego? :lol: Quote
Flaire Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 Davie napisał(a):My będziemy! :D :D Jiiii haaaa! :D :lol: Quote
Wind Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 Rzeczywiscie w topiku obserwujemy zbiorowa histerie: ja! ja! i jeszcze ja! ja tez!!!!! :lol: :lol: :lol: SUPER!!! Quote
PATIszon Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 Flaire napisał(a):Davie napisał(a):My będziemy! :D :D Jiiii haaaa! :D :lol: Ja tam sie nie ciesze...znow sie bede musiala kamuflowac z piwem :niewiem: Quote
Flaire Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 PATIszon napisał(a):Ja tam sie nie ciesze...znow sie bede musiala kamuflowac z piwem :niewiem:PATI, wlejesz do kielisszka od szampana i nikt ani nie pozna, ani nie zakwestionuje! :D Quote
Wind Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 PATIszon napisał(a):Flaire napisał(a):Davie napisał(a):My będziemy! :D :D Jiiii haaaa! :D :lol: Ja tam sie nie ciesze...znow sie bede musiala kamuflowac z piwem :niewiem: Schowasz sie za balwana :-) Bo ulepimy, co nie? 8) Quote
belgunia Posted November 8, 2005 Author Posted November 8, 2005 PATIszon napisał(a):Davie napisał(a):My będziemy! :D :D Dorotko, przyślemy jeszcze zbiorowe fortowe zgłoszenie. Oj cieszę się bardzo na Każdy Fort:) Oj Dorota, masz ciezki orzech do zgryzienia! Przyznaj sie: nie spodziewalas sie takiego szalu zbiorowego? :lol: No faktycznie to jest najazd jakiś albo co??:) No tak, narozrabiałam:) Ale fajnie! Ja już dzisiaj niestety zakończę posty, piszcie jakie chcielibyście konkurencje rozegrać w tę noc:) Czekamy na propozycje:) Do jutra! PAPA! Quote
Flaire Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 belgunia napisał(a):Ja już dzisiaj niestety zakończę posty, piszcie jakie chcielibyście konkurencje rozegrać w tę noc:)Przewodnicy na czworaka wydaje się naturalne. :lol: Quote
Robull Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 PATIszon napisał(a):Oj Dorota, masz ciezki orzech do zgryzienia! Przyznaj sie: nie spodziewalas sie takiego szalu zbiorowego? :lol:Też tak myslę ;) Quote
Magda i Saga Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 My oczywiście też będziemy. W niedzielę ogłoszę na zajęciach i z pewnością znajda się chętni, toż to od nas rzut beretem, taki trochę dłuższy rzut. Quote
PATIszon Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 Normalnie: wyscigi rownolegle, a co! Tylko moze bez tunelu! :roll: Quote
Wind Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 belgunia napisał(a): Ja już dzisiaj niestety zakończę posty, piszcie jakie chcielibyście konkurencje rozegrać w tę noc:) PAPA! Ja juz mam kilka: - ktoredy do mety, czyli proby pracy na psa przewodnika :lol: albo - rewirowanie toru w poszukiwaniu ostatniej spozytej puchy ... piwa oczywiscie :lol: Quote
Flaire Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 PATIszon napisał(a):Normalnie: wyscigi rownolegle, a co!PATI, dwie osoby biegnące na raz na tej imprezie mogą być niebezpieczne... :wink: :lol: Quote
Recommended Posts