Wind Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 Pati, A jesli juz o fotografii mowa, to robimy projekt, prawda? 8) :B-fly: Quote
belgunia Posted November 10, 2005 Author Posted November 10, 2005 moje psy zostały własnie przyłapane na gorącym uczynku, nie mam gdzie spać:(:( Quote
Wind Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 belgunia napisał(a):moje psy zostały własnie przyłapane na gorącym uczynku, nie mam gdzie spać:(:( Trzeba miec mniejsze psy 8) :lol: Quote
PATIszon Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 [quote name='Wind']Pati, A jesli juz o fotografii mowa, to robimy projekt, prawda? 8) :B-fly: No ba! Ja od tygodnia brzuszki cwicze, a od poniedzialku ide na basen! 8 Quote
saJo Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 belgunia napisał(a):moje psy zostały własnie przyłapane na gorącym uczynku, nie mam gdzie spać:(:( Ja juz dawno sie przyzwyczailam, ze w nocy nie moge sie ruszyc, bo lezy na mnie ponad 50 kg kochanego cialka :D Quote
Ania i Salma Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 Moj chlopak chce wiedziec, czy moze liczyć na jakies meskie towarzystwo na zawodach :D Wie, ze moja uwaga w czasie startów jest skupiona głównie na Salci :lol: Quote
saJo Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 Tez jestem zainteresowana obecnoscia meskiego towarzystaw :D Quote
Wind Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 Ania i Salma napisał(a):Moj chlopak chce wiedziec, czy moze liczyć na jakies meskie towarzystwo na zawodach :D Wie, ze moja uwaga w czasie startów jest skupiona głównie na Salci :lol: No coz ... powiem tak, gdy biegamy moja uwaga najbardziej skupiona jest na Majce, a uwaga Marka na nas :D Marny wiec z Niego bedzie towarzysz :lol: Quote
martynkao Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 Aniu No wlasnie moj Boj:) ehhe tez sie zastanawia czy pojdziemy bo stweirdzil " co ja tam bede robil jak tam prawie same baby z psami ktore w dodatku ni poza przeszkodami i psami nie widza"...wiec mysle ze jesli pojade to Towj chlopak bedie mial towarzystwo Quote
blaira Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 sluchajcie ja tak do organizacyjnej sprawy mam ytanie....czy na hali bylaby mozliwosc zrobienia jakies grilla( nie wiem jak tam jest z wentylacja)bo nie chcialabym zebysmy sie podusili :lol: . Zreszta co uwazacie na temat "grill"(oczywiscie mysialoby byc ich wiecej przy takiej liczbie osob . Rozumiem tez ze kazdy przywozi cos dobrego do jedzenia Quote
blaira Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 Poza tym zapomnialam dodac......Wind :oops: czy bylaby mozliwosc zebys razem z TZ robili wasze cudne fotki? :oops: oczywiscie nie caly czas....ale domyslam sie ze wy na hali ebdzieice mieli lepsze zdjecia niz ja np ze swojego cyfraka(ale oczywiscie te osoby co maja niech biora :) ) Moj TZ tez stwierdzil ze chyba bede bardziej zajeta zawodamii psami niz nim samym :roll: Quote
saJo Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 blaira napisał(a): Moj TZ tez stwierdzil ze chyba bede bardziej zajeta zawodamii psami niz nim samym :roll: ja bym wywalila te "chyba" :evilbat: Quote
blaira Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 saJo napisał(a):blaira napisał(a): Moj TZ tez stwierdzil ze chyba bede bardziej zajeta zawodamii psami niz nim samym :roll: ja bym wywalila te "chyba" :evilbat: napewno ...ale co ja mam poradzic ...skoro on sam nie chce brac udzialu :lol:to bym sie skupila na jego przebiegu 8) Quote
Wind Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 blaira napisał(a):Poza tym zapomnialam dodac......Wind :oops: czy bylaby mozliwosc zebys razem z TZ robili wasze cudne fotki? :oops: oczywiscie nie caly czas....ale domyslam sie ze wy na hali ebdzieice mieli lepsze zdjecia niz ja np ze swojego cyfraka(ale oczywiscie te osoby co maja niech biora :) ) Moj TZ tez stwierdzil ze chyba bede bardziej zajeta zawodamii psami niz nim samym :roll: No baaaa ... Zawody w dniu, a wlasciwie w nocy, ktorych jeszcze nigdy nie orgaznizowano (przynajmniej w Polsce) musza byc obfocone :-) Jednak ... trzeba sie liczyc z uciazliwoscia wynikajac z blyskania lampa :( Coz ... warunki moga byc ekstremalne, wiec i narzedzia nie do konca bede lubiane :-? Ale zdjecia beda! Quote
Flaire Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 Ja zaczynam myśleć, czy by nie upichcić OGROMNEGO garnka bigosu. Ale żeby to miało sens, to jakaś kuchenka polowa (i to spora, bo garnek jest OGROMNIASTY) by się przydała... Więc dorzucam to pytanie do listy pytań natury organizacyjnej - czy będzie możliwość podgrzania takiego gara? (Bigosik jest tradycyjne, z tych, co co najmniej trzy dni się gotuje :D ). Quote
saJo Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 Ja mysle, ze skoro tam jest pensjonat to i kuchenka sie znajdzie. bigosik mhmmmm, ja tez cos upichce, ale jeszcze nie mam pomyslu co... Quote
blaira Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 saJo napisał(a):Ja mysle, ze skoro tam jest pensjonat to i kuchenka sie znajdzie. bigosik mhmmmm, ja tez cos upichce, ale jeszcze nie mam pomyslu co... Ale domyslam sie ze to chodzi bardziej oto zeby to bylo wszystko razem czy na hali bedzie tor ale obok pewnie tez "jadlodajnia" zreszta tak byloby najwygodniej 8) Quote
Ajrisz Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 Ja mysle, ze zarcie musi byc! Obowiazkowo! Co prawda nie zamierzam niczego gotowac na miejscu, ale z Lodzi cos ze soba zabierzymy. Quote
belgunia Posted November 11, 2005 Author Posted November 11, 2005 blaira napisał(a):sluchajcie ja tak do organizacyjnej sprawy mam ytanie....czy na hali bylaby mozliwosc zrobienia jakies grilla( nie wiem jak tam jest z wentylacja)bo nie chcialabym zebysmy sie podusili :lol: . Zreszta co uwazacie na temat "grill"(oczywiscie mysialoby byc ich wiecej przy takiej liczbie osob . Rozumiem tez ze kazdy przywozi cos dobrego do jedzenia Z grillem w hali to raczej nie bo soę podusimy, ale na zewnątrz są miejsca, w ktorych można coś rozpalić - watry. Też rozpatrzymy taką możliwość. Widze że pomysło rodzi się z każdym dniem coraz wiecej na to Sylwestrowe bieganie :) Ale tak sobie siedzę i myślę, żę czas by się jakoś przygotować kondycyjnie do tych zawodów:)? Co? Dorota Quote
blaira Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 hehehe kondycyjnie ? to ja mam pomysl zrobmy przed startem napierw konkurs kto najszybciej i nawjwiecej zje bigosu...nastepnie kto najwiecej wypije szampana i mozemy biegac :lol: a tak powaznie atmosfera bedzie najwazniejsza , fakt ze wygrana by byla fajna ale czy to jest najwazniejsze :wink: no lae z drugiej strony chcialabym dogonic swojego psa :P Quote
PARSONRK Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 blaira napisał(a):napierw konkurs kto najszybciej i nawjwiecej zje bigosu...nastepnie kto najwiecej wypije szampana i mozemy biegac :lol: O ile ktoś po TYM będzie w stanie :lol: :lol: :lol: Quote
Polna Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 to ja daje sprostowanie do list ;) Fanta ur. 1.04.2005 i ma około 37-39 w kłębie, mierzone strzępkami centymetra :o szczeniaki - ponizej 8 miesiaca życia lecz nie mniej niż 5 miesięcy(i mam pytanko) czy w dniu sylwestra, czy teraz się wiek liczy :P :evilbat: Quote
PsychoSzczurek Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 to i my sprostujemy: Sylwia Krawczyk biega z Szejkiem, a Ula z Happy(od Eli) w zerówkach :D Quote
PARSONRK Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 Polna napisał(a):to ja daje sprostowanie do list ;) Fanta ur. 1.04.2005 i ma około 37-39 w kłębie, mierzone strzępkami centymetra Oj to i ja muszę młodego zmierzyć, bo Ludek napisała, że Milo w "M" idzie. Quote
blaira Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 PsychoSzczurek napisał(a):to i my sprostujemy: Sylwia Krawczyk biega z Szejkiem, a Ula z Happy(od Eli) w zerówkach :D w zerowce?? naprawde? przecierz wam tak rewelacyjnie idzie ja sie sama chyba juz odwaze wystartowac w openkach ile mozna w zerowkach...zreszta wy juz nie tacy poczatkujacy bo prawie 2 lata cwiczycie :) Parsonrk....no po jedzeniu bedzie trudne za to mniejsza rywalizacja bedzie :lol: hmmm albo moze by tez efekt uboczny :sabber: Quote
Recommended Posts