ewatr Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 no przecież jestem piękny .......prawda ? Ciotki się mną zachwycają :loveu: głeboko w oczy umiem patrzeć jak mało kto ................! Quote
Zosia4 Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 ewatr napisał(a):no przecież jestem piękny .......prawda ? głeboko w oczy umiem patrzeć jak mało kto ................! Oj Kajtuś - umiesz patrzeć - nawet nie wiesz jak. Quote
matinestka Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 niedzielny , zimowy spacerek Kajtusia..... i równie zimowa, niedzielna, pospacerowa drzemka :loveu: : :bluepaw: Quote
ewatr Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Kajtuś - Tuptak odmiana kanapowa :evil_lol: śpi jak szczeniaczek ........... ślicznosci nasze :loveu: Quote
matinestka Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Kajtulo nie śpij tyle!!!!!!!!! :) na pierwszą strone spacerkiem !!!!! :loveu: :bluepaw: Quote
Nayantara Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 ja niewiem to jest dziwne.. jesli pies kogos ugryzie albo zaatakuje... to odrazu go usypiaja i robia afere... a jak pieska spotka krzywda to tylko na to reka machna.. jakby tak zwracali uwage na psy i ludzi by usypiali to polowa ludnosci na ziemi by umarla przez uspienie.. ale oni na to uwagi niezwracaja ze zwierzakom sie krzywda dzieje.. chociaz sa instytucje chronioce zwierzeta ale jest ich coraz mniej.. a takie instytucje sa bardzo potrzebe:( Quote
grazyna9915 Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Długo nie odwiedzałam tego wątku, prawdę mówiąc byłam pewna, że Kajtek ma już swój dom. Kajtku do góry. Quote
evita. Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [quote name='matinestka']Kajtulo........... :bluepaw: O, nasz Kajtuś- prezes z miną pod tytułem "Tylko nie po oczach tym fleszem" :evil_lol: Ależ on ma ślicznie umaszczony pycholek :loveu: :loveu: :loveu: Quote
matinestka Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 evita. napisał(a):O, nasz Kajtuś- prezes z miną pod tytułem "Tylko nie po oczach tym fleszem" :evil_lol: Ależ on ma ślicznie umaszczony pycholek :loveu: :loveu: :loveu: dokładnie ... mina nie tega bo ciotka zapomniała lampe wyłaczyć:oops: ale za ten mój niecny czyn Kajtulo został jescze bardziej wymiziany w ramach przeprosin i komlpetnie się na mnie nie obraził ufff ( tak nawiasem mówiąc to gdzie znależc taki pychol ... no gdzie???? ) :bluepaw: Quote
MagYa^^ Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Kajtuś... ojej nie spij nam.. no! Chyba, ze pora odpowiednia.. Kajtuś obyś zyl nam w zdrowiu i spokoju.. Quote
ewatr Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 ślicznosci nasze - Kamyczek - pan na włościach :lol: Quote
Recommended Posts