Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

evita. napisał(a):
Kajtusiu, co tak u ciebie słychać w Nowym Roku ? :lol:

wszystko dobrze i musze dodać , że z Kamyczka zrobil sie ogromny pieszczoch az sie dziwę bo taki nie był :shake: chyba sie już nachodził natupotał na tej swobodzie i teraz by sie do kogoś poprzytulał ...........
z własnej woli wiele razy przychodzi jak jestem w schronisku nadstawia ten swój kudłaty łepek i czeka na swoja kolejke do miziania , oczywiscie mizianie dostaje poza kolejnoscia w koncu on weteran schroniskowy jest :eviltong:

widac ze mu to sprawia autentyczna frajde - wczesniej nie przepadał jak mu coś ograniczało swobode ruchów a teraz sam wsadza łepetyne miedzy czlowieka nogi i czeka .....................mądry Kajtuś :loveu:

Posted

Kajtuś całkowicie zadomowił się w schroniskowej recepcji. Chodzi sobie spokojnie, podchodzi do ludzi, którzy akurat częstują psimi chrupeczkami, nikomu się nie narzuca tylko tymi swoimi ślicznymi slepkami zagląda głęboko w oczy ludziom... Bedą fotki jak Ewunia wrzuci.

Posted

popatrzcie jaki ja jestem ładny Kajtuś - Gonia mnie tak troche zacheca chrupeczkami jak zwykle i wtedy spokojniutko stoje i ładnie sie patrze w obiektyw