ewatr Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 tak Kajrus jest śliczny i bardzo spokojny potrzebuje tylko spokoju i swobody i miziania od czasu do czasu :lol: tylko tyle a tak duzo jak sie okazuje :-( Quote
Mycha75 Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Jaki on smutny :placz: ,widać że grzeczniutki i spokojny. Do góry Kajtusiu,znajdź domek. Quote
MagYa^^ Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Kajtus.. Kajtus.. spacerowicz.. Pokaz sie nam :) Quote
MagYa^^ Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 żabko kudlata jak sie masz??? chyba troche w kosciach lamie, co? ;) ale najwazniejsze, nie jest zimo! :) Chodz z ciotka na spacer... Quote
ewatr Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 a w kosciach faktycznie łamie i odrobine starosc doskwiera ale ogólnie życ sie Kamyczkowi chce :evil_lol: nogi juz go ledwo niosa ale zakochał się pasiak w wilczycy troche wieksza panna od niego ale serce nie sługa :diabloti: oj Kajtek Kajtek !!! przytulaczu jeden kto by pomyslał ze to taki pieszczoch bedzie na stare lata - od razu maszeruje po dawke miziania - stoi cierpliwie i czasami patrzy głeboko w oczy - taki to jest fajny kawaler :p Quote
g_o_n_i_a Posted January 20, 2007 Author Posted January 20, 2007 Kamyczek już całkowicie zadomowił się w schroniskowej recepcji. :loveu: Chodzi tam jak prezes, dogląda wszędzie. Do wolontariuszy sam przychodzi, o nie, on będzie TYLKO głaskany jak ON będzie chciał - czyli jak podejdzie i nastawi łepek do miziania, a łasi się jak kot! Dzisiaj wzięłam się za jego czesanie, tylko bardziej ufnie niż wtedy w boksie. No kłaczków wyszło z niego, ale czas gonił i trzeba było jechać do domku. Ale ja Kamyczka to jeszcze poczeszę! Zaraz wrzucę fotki. ;-) Quote
matinestka Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 proszę bardzo , oto "dowody" jak Gonia szalała dzisiaj ze szczotką i Kajtulem :) ( Goniu mam nadzieje że się nie obrazisz, iż wrzucam foty z tego dzieła :)) : a po całym tym zabiegu Kajtuś dumnie prezentował swe lico przed obiektywem :loveu: : :bluepaw: Quote
anula1959 Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 Piękne zdjęcia , piekny Kajtulo:loveu: :loveu: :loveu: ! Quote
g_o_n_i_a Posted January 21, 2007 Author Posted January 21, 2007 Kajtulo pieszczoch Kajtulo prezes - pan domu A co do zabiegu upiększającego - jeszcze nie został skończony, no bo kto mu wyczesze łaputki i brzuszek? :-) Quote
anula1959 Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Kajtulo jak się masz dziś słodziaku?:lol: Quote
evita. Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 O rany, ale dużo nowych foteczek cioteczki napstrykały Kajtusiowi :loveu:. Fiu fiu fiu to się powodzi naszemu misiaczkowi. Nie dość, że się chłopak zakochał to i na prezesa awansował :lol:. Jak miło czyta się takie wieści, że Kajtusiowi tak dobrze wiedzie się w schronisku i wiecie co cioteczki ? Ja wiem , że to nie to co domek, ale myślę że teraz z tym swoim "prezesostwem", powolnymi spacerkami po recepcji i odwiedzinami cioteczek od czesanka i mizianka to on jest na swój sposób szczęśliwy :lol:. Ma chłopak szczęście, że trafiły mu sie takie fajne cioteczki :loveu: Quote
ewatr Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 evita. napisał(a): Ja wiem , że to nie to co domek, ale myślę że teraz z tym swoim "prezesostwem", powolnymi spacerkami po recepcji i odwiedzinami cioteczek od czesanka i mizianka to on jest na swój sposób szczęśliwy :lol:. wiesz Evita :loveu: ja też tak myśle !!! na takiego przynajmniej wygląda - jak się przytuli do nogi i łasi jak kot :evil_lol: /słowo jakby mi ktoś to powiedział pół roku temu tobym nie uwierzyła / ale Kamyk łasi się jak kocisko przerosniete , wtedy kiedy chce i ile chce a jak mu miziania wystarczy to po prostu majestatycznie odchodzi ........... taki teraz sie zrobił Prezes :loveu: Quote
Recommended Posts