Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a w kosciach faktycznie łamie i odrobine starosc doskwiera
ale ogólnie życ sie Kamyczkowi chce :evil_lol:

nogi juz go ledwo niosa ale zakochał się pasiak w wilczycy

troche wieksza panna od niego ale serce nie sługa :diabloti:

oj Kajtek Kajtek !!! przytulaczu jeden kto by pomyslał ze to taki pieszczoch bedzie na stare lata - od razu maszeruje po dawke miziania - stoi cierpliwie i czasami patrzy głeboko w oczy - taki to jest fajny kawaler :p

Posted

Kamyczek już całkowicie zadomowił się w schroniskowej recepcji. :loveu: Chodzi tam jak prezes, dogląda wszędzie. Do wolontariuszy sam przychodzi, o nie, on będzie TYLKO głaskany jak ON będzie chciał - czyli jak podejdzie i nastawi łepek do miziania, a łasi się jak kot! Dzisiaj wzięłam się za jego czesanie, tylko bardziej ufnie niż wtedy w boksie. No kłaczków wyszło z niego, ale czas gonił i trzeba było jechać do domku. Ale ja Kamyczka to jeszcze poczeszę! Zaraz wrzucę fotki. ;-)

Posted

proszę bardzo , oto "dowody" jak Gonia szalała dzisiaj ze szczotką i Kajtulem :) ( Goniu mam nadzieje że się nie obrazisz, iż wrzucam foty z tego dzieła :)) :

a po całym tym zabiegu Kajtuś dumnie prezentował swe lico przed obiektywem :loveu: :

:bluepaw:

Posted

O rany, ale dużo nowych foteczek cioteczki napstrykały Kajtusiowi :loveu:. Fiu fiu fiu to się powodzi naszemu misiaczkowi. Nie dość, że się chłopak zakochał to i na prezesa awansował :lol:. Jak miło czyta się takie wieści, że Kajtusiowi tak dobrze wiedzie się w schronisku i wiecie co cioteczki ? Ja wiem , że to nie to co domek, ale myślę że teraz z tym swoim "prezesostwem", powolnymi spacerkami po recepcji i odwiedzinami cioteczek od czesanka i mizianka to on jest na swój sposób szczęśliwy :lol:. Ma chłopak szczęście, że trafiły mu sie takie fajne cioteczki :loveu:

Posted

evita. napisał(a):
Ja wiem , że to nie to co domek, ale myślę że teraz z tym swoim "prezesostwem", powolnymi spacerkami po recepcji i odwiedzinami cioteczek od czesanka i mizianka to on jest na swój sposób szczęśliwy :lol:.

wiesz Evita :loveu: ja też tak myśle !!!

na takiego przynajmniej wygląda - jak się przytuli do nogi i łasi jak kot :evil_lol:

/słowo jakby mi ktoś to powiedział pół roku temu tobym nie uwierzyła /
ale Kamyk łasi się jak kocisko przerosniete , wtedy kiedy chce i ile chce a jak mu miziania wystarczy to po prostu majestatycznie odchodzi ...........

taki teraz sie zrobił Prezes :loveu: