Jump to content
Dogomania

BAJAN i my... ZAGRAJ już z nami w domu od str. 535

Recommended Posts

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Sabina1']MMBBajanku, ostatnio wpadasz tylko i wypadasz. Okropnie mi się to nie podoba.:angryy: Brakuje mi Twoich wypowiedzi i udziału w różnych rozmowach, pełnych humoru, w wielu tematach. Wracaj i to na dłużej:mad:
Sabinko ja nie wiedziałam, że ty taka bojowa jesteś :lol: Ale podoba mi się to i miło mi, że się za mną stęskniłaś :buzi: Tylko pamiętaj, że ty też czasami tak znikasz :mad:

[quote name='Teklunia']Czesc Malgosiu :)
Faktycznie ostatnio cos rzadko bywasz na Dogo... :shake:
Nie lubisz nas juz? :placz::placz::placz:
O matko! Kasiu! :crazyeye:nawet tak nie myśl!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:shake: Bardzo was lubię! Wszystkie!!! Po prostu nie wyrabiam się ostatnio więc odłożyłam dogo na parę dni i bardzo mi was brakuje! Do tego jeszcze doszło, że nie mogąc z Bajanem ostatnio ćwiczyć robiłam mu dłuższe spacery, a prawie całą sobotę byłam u mamy, no i......tak wyszło :cool3: Teraz jeszcze będę musiała nadrobić zaległości w waszych galeryjkach, a same wiecie jak szybko czas leci przy kompie ;)

Ściskam was wszystkie i dziękuję, że zaglądacie do nas mimo, że nas tu nie było, obiecuję poprawę! :calus:

PS. teraz też się śpieszę na spacer z Bajankiem :lol:

Posted

[quote name='Gosiek']Cześć Małgosiu

Bardzo podobaja mi sie Twoje przeróbeczki - są takie słodkie i delikatne :loveu:
Powiedz... czym je robisz? Bo domyślam sie że w PSie... ja jakoś jeszcze sie w zabawy przeróbkowe nie bawiłam a to co Ty robisz bardzo mi sie podoba... i Pikowe rameczki :p

miłego dzionka

Cześć Gosiu!
Ja jestem w tych przeróbkach jeszcze bardzo cienki Bolek! :lol: Najczęściej korzystam z PhotoFiltre i PhotoShopa! Czy PS to właśnie PhotoShop? :razz: A o Pikowe rameczki też sama chciałam zapytać jak je robi! :cool3: Miłego dnia! :lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']Dzień dobry ;)

Bajanku jak zdrówko :roll:

[quote name='Alka']

Małgosiu, w jakich humorkach rozpoczynacie nowy tydzień ?mam nadzieję,że z Bajankiem wszystko już w porządku.:lol:

Tak, z Bajankiem dużo lepiej, na szczęście! :lol: Zaczął już podnosić ogon, ale jeszcze nie tak często bo go boli. Najważniejsze jednak, że może! Teraz już będzie z górki! Jeszcze dziś idziemy na zastrzyk, no i zobaczymy czy będą dalsze czy już nie...Ale nerwów nas to kosztowało, uwierzcie!

Posted

[quote name='Nugatowa']Gosiu tak sie ciesze ze Bajan zdrowy a ty nadrabiasz juz zaległości :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:

Buziakkkkkkkki:loveu:

[quote name='madzia18sosnowiec']czesc i czołem moje bajanki kochane :buzi:
super że zdróweczko wraca ;) to teraz nic tylko fotkóffff duzioooo :eviltong:

Witaj Kinga! :sweetCyb:Witaj Madziu :sweetCyb:ja też się cieszę, a o fotki musimy się szybko postarać bo ostatnio nie robiliśmy!

Posted

[quote name='mmbbaj']Witaj Madziu :sweetCyb:ja też się cieszę, a o fotki musimy się szybko postarać bo ostatnio nie robiliśmy!

no właśnie właśnie :mad: ale terazzzzzzz to już normalnie, szybciocheeeem :evil_lol: bo ja czekam i czekam i czekam i czekaaaaam :lol:

Posted

madzia18sosnowiec napisał(a):
no właśnie właśnie :mad: ale terazzzzzzz to już normalnie, szybciocheeeem :evil_lol: bo ja czekam i czekam i czekam i czekaaaaam :lol:

:evil_lol:..., ale coś mi się zdaje, że zdążyłam się dowiedzieć, że chorujesz! Co ty przy komputerku robisz, a nie pod kołderką?:mad:

Posted

mmbbaj napisał(a):
:evil_lol:..., ale coś mi się zdaje, że zdążyłam się dowiedzieć, że chorujesz! Co ty przy komputerku robisz, a nie pod kołderką?:mad:

no czekaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam właśnieeeee :cool3: chorej zdjęć pożałujecie :lol: :eviltong:

Posted

Witaj Malgosiu :multi:

[quote name='mmbbaj'] A o Pikowe rameczki też sama chciałam zapytać jak je robi! :cool3: Miłego dnia! :lol:
alez proszę kochana zamieszczona przez kogos gotowa instrukcja obslugi http://maku.vel.pl/ramki_foto/ ;)

Tylko bedziesz musiala pokombinowac, jak chcesz coś więcej wyciagnąc niz tylko zwykle obramowanie, bo ja kombinuje ;) na zasadzie co bedzie jak zrobie "to, czy tamto" ;)

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']Cześć Małgosiu i Bajanku :multi:

Tak się ciesze, że Bajanek nasz Kochany juz zdrowiutki :Cool!: :bigcool: :Cool!: :bigcool: :Cool!: :bigcool: Teraz to z niecierpliwością czekamy na foteczki :p

Witaj Dagusiu! :lol: Jeszcze chodzimy na zastrzyki, ale jest coraz lepiej, ogonek coraz częściej idzie do góry! No, teraz pomyślimy o zdjątkach! ;)

Posted

[quote name='mmbbaj']Witaj Dagusiu! :lol: Jeszcze chodzimy na zastrzyki, ale jest coraz lepiej, ogonek coraz częściej idzie do góry! No, teraz pomyślimy o zdjątkach! ;)

Najwazniejsze ze pierwszy koszmar minął. Teraz już Bajanek nie będzie tak wysoko skakał. Posze wycałowac ogonek od cioci Dagusi :lol:

Posted

[quote name='mmbbaj']Witaj Dagusiu! :lol: Jeszcze chodzimy na zastrzyki, ale jest coraz lepiej, ogonek coraz częściej idzie do góry! No, teraz pomyślimy o zdjątkach! ;)
Huraaaaaaaaaa!! Bajanek zdrowy !!:multi: :multi: :multi: Buziaki od Zmorki i Szelmy dla chłopaka :loveu:

Posted

Ten post to jest takie moje wspomnienie o małej, ślicznej koteczce syjamskiej Sarze. Od kilku dni Sara biega za tęczowym mostem...Miała szczęśliwe życie i wspaniałą panią-przyjaciółkę. Była filigranowa, milutka, łagodna i śliczna, miała 19 lat, śpij spokojnie Saro...["]