Teklunia Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 Czesc Malgosiu :) Faktycznie ostatnio cos rzadko bywasz na Dogo... :shake: Nie lubisz nas juz? :placz::placz::placz: Quote
mmbbaj Posted February 27, 2006 Author Posted February 27, 2006 [quote name='Sabina1']MMBBajanku, ostatnio wpadasz tylko i wypadasz. Okropnie mi się to nie podoba.:angryy: Brakuje mi Twoich wypowiedzi i udziału w różnych rozmowach, pełnych humoru, w wielu tematach. Wracaj i to na dłużej:mad: Sabinko ja nie wiedziałam, że ty taka bojowa jesteś :lol: Ale podoba mi się to i miło mi, że się za mną stęskniłaś :buzi: Tylko pamiętaj, że ty też czasami tak znikasz :mad: [quote name='Teklunia']Czesc Malgosiu :) Faktycznie ostatnio cos rzadko bywasz na Dogo... :shake: Nie lubisz nas juz? :placz::placz::placz: O matko! Kasiu! :crazyeye:nawet tak nie myśl!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:shake: Bardzo was lubię! Wszystkie!!! Po prostu nie wyrabiam się ostatnio więc odłożyłam dogo na parę dni i bardzo mi was brakuje! Do tego jeszcze doszło, że nie mogąc z Bajanem ostatnio ćwiczyć robiłam mu dłuższe spacery, a prawie całą sobotę byłam u mamy, no i......tak wyszło :cool3: Teraz jeszcze będę musiała nadrobić zaległości w waszych galeryjkach, a same wiecie jak szybko czas leci przy kompie ;) Ściskam was wszystkie i dziękuję, że zaglądacie do nas mimo, że nas tu nie było, obiecuję poprawę! :calus: PS. teraz też się śpieszę na spacer z Bajankiem :lol: Quote
mmbbaj Posted February 27, 2006 Author Posted February 27, 2006 [quote name='Gosiek']Cześć Małgosiu Bardzo podobaja mi sie Twoje przeróbeczki - są takie słodkie i delikatne :loveu: Powiedz... czym je robisz? Bo domyślam sie że w PSie... ja jakoś jeszcze sie w zabawy przeróbkowe nie bawiłam a to co Ty robisz bardzo mi sie podoba... i Pikowe rameczki :p miłego dzionka Cześć Gosiu! Ja jestem w tych przeróbkach jeszcze bardzo cienki Bolek! :lol: Najczęściej korzystam z PhotoFiltre i PhotoShopa! Czy PS to właśnie PhotoShop? :razz: A o Pikowe rameczki też sama chciałam zapytać jak je robi! :cool3: Miłego dnia! :lol: Quote
mmbbaj Posted February 27, 2006 Author Posted February 27, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Dzień dobry ;) Bajanku jak zdrówko :roll: [quote name='Alka'] Małgosiu, w jakich humorkach rozpoczynacie nowy tydzień ?mam nadzieję,że z Bajankiem wszystko już w porządku.:lol: Tak, z Bajankiem dużo lepiej, na szczęście! :lol: Zaczął już podnosić ogon, ale jeszcze nie tak często bo go boli. Najważniejsze jednak, że może! Teraz już będzie z górki! Jeszcze dziś idziemy na zastrzyk, no i zobaczymy czy będą dalsze czy już nie...Ale nerwów nas to kosztowało, uwierzcie! Quote
Nugatowa Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 Gosiu tak sie ciesze ze Bajan zdrowy a ty nadrabiasz juz zaległości :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Buziakkkkkkkki:loveu: Quote
madzia20sosnowiec Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 czesc i czołem moje bajanki kochane :buzi: super że zdróweczko wraca ;) to teraz nic tylko fotkóffff duzioooo :eviltong: Quote
mmbbaj Posted February 27, 2006 Author Posted February 27, 2006 [quote name='Nugatowa']Gosiu tak sie ciesze ze Bajan zdrowy a ty nadrabiasz juz zaległości :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Buziakkkkkkkki:loveu: [quote name='madzia18sosnowiec']czesc i czołem moje bajanki kochane :buzi: super że zdróweczko wraca ;) to teraz nic tylko fotkóffff duzioooo :eviltong: Witaj Kinga! :sweetCyb:Witaj Madziu :sweetCyb:ja też się cieszę, a o fotki musimy się szybko postarać bo ostatnio nie robiliśmy! Quote
madzia20sosnowiec Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 [quote name='mmbbaj']Witaj Madziu :sweetCyb:ja też się cieszę, a o fotki musimy się szybko postarać bo ostatnio nie robiliśmy! no właśnie właśnie :mad: ale terazzzzzzz to już normalnie, szybciocheeeem :evil_lol: bo ja czekam i czekam i czekam i czekaaaaam :lol: Quote
mmbbaj Posted February 27, 2006 Author Posted February 27, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):no właśnie właśnie :mad: ale terazzzzzzz to już normalnie, szybciocheeeem :evil_lol: bo ja czekam i czekam i czekam i czekaaaaam :lol: :evil_lol:..., ale coś mi się zdaje, że zdążyłam się dowiedzieć, że chorujesz! Co ty przy komputerku robisz, a nie pod kołderką?:mad: Quote
madzia20sosnowiec Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 mmbbaj napisał(a)::evil_lol:..., ale coś mi się zdaje, że zdążyłam się dowiedzieć, że chorujesz! Co ty przy komputerku robisz, a nie pod kołderką?:mad: no czekaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam właśnieeeee :cool3: chorej zdjęć pożałujecie :lol: :eviltong: Quote
PIKA Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 Witaj Malgosiu :multi: [quote name='mmbbaj'] A o Pikowe rameczki też sama chciałam zapytać jak je robi! :cool3: Miłego dnia! :lol: alez proszę kochana zamieszczona przez kogos gotowa instrukcja obslugi http://maku.vel.pl/ramki_foto/ ;) Tylko bedziesz musiala pokombinowac, jak chcesz coś więcej wyciagnąc niz tylko zwykle obramowanie, bo ja kombinuje ;) na zasadzie co bedzie jak zrobie "to, czy tamto" ;) Quote
mmbbaj Posted February 27, 2006 Author Posted February 27, 2006 [quote name='PIKA']Witaj Malgosiu :multi: alez proszę kochana gotowa instrukcja obslugi http://maku.vel.pl/ramki_foto/ Dzięki Pika! :buzi: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 Cześć Małgosiu i Bajanku :multi: Tak się ciesze, że Bajanek nasz Kochany juz zdrowiutki :Cool!: :bigcool: :Cool!: :bigcool: :Cool!: :bigcool: Teraz to z niecierpliwością czekamy na foteczki :p Quote
mmbbaj Posted February 27, 2006 Author Posted February 27, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']Cześć Małgosiu i Bajanku :multi: Tak się ciesze, że Bajanek nasz Kochany juz zdrowiutki :Cool!: :bigcool: :Cool!: :bigcool: :Cool!: :bigcool: Teraz to z niecierpliwością czekamy na foteczki :p Witaj Dagusiu! :lol: Jeszcze chodzimy na zastrzyki, ale jest coraz lepiej, ogonek coraz częściej idzie do góry! No, teraz pomyślimy o zdjątkach! ;) Quote
Daga_i_Oskar Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 [quote name='mmbbaj']Witaj Dagusiu! :lol: Jeszcze chodzimy na zastrzyki, ale jest coraz lepiej, ogonek coraz częściej idzie do góry! No, teraz pomyślimy o zdjątkach! ;) Najwazniejsze ze pierwszy koszmar minął. Teraz już Bajanek nie będzie tak wysoko skakał. Posze wycałowac ogonek od cioci Dagusi :lol: Quote
mmbbaj Posted February 27, 2006 Author Posted February 27, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar'] Posze wycałowac ogonek od cioci Dagusi :lol: Wykonane! :evil_lol: Quote
Iv Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 ooo, Bajanek ma kontuzje. Oby szybciutko wracal do zdrowia :loveu: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 [quote name='mmbbaj']Wykonane! :evil_lol: to teraz już pewnie będzie jeszcze lepiej :evil_lol: Quote
Pysia Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 [quote name='mmbbaj']Witaj Dagusiu! :lol: Jeszcze chodzimy na zastrzyki, ale jest coraz lepiej, ogonek coraz częściej idzie do góry! No, teraz pomyślimy o zdjątkach! ;) Huraaaaaaaaaa!! Bajanek zdrowy !!:multi: :multi: :multi: Buziaki od Zmorki i Szelmy dla chłopaka :loveu: Quote
mmbbaj Posted February 27, 2006 Author Posted February 27, 2006 Iv, Daga, Pysiu bardzo, bardzo dziękujemy! Jesteście kofffffffffane :buzi: Quote
mmbbaj Posted February 27, 2006 Author Posted February 27, 2006 Ten post to jest takie moje wspomnienie o małej, ślicznej koteczce syjamskiej Sarze. Od kilku dni Sara biega za tęczowym mostem...Miała szczęśliwe życie i wspaniałą panią-przyjaciółkę. Była filigranowa, milutka, łagodna i śliczna, miała 19 lat, śpij spokojnie Saro...["] Quote
Alicja Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 Śliczna Saruniu , bądź tam szczęśliwa ['] Quote
madzia20sosnowiec Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 my już pięknie mówimy dobranoooooc :buzi: function FocusMe(){windows.focus();}window.focus(); Quote
Recommended Posts