mmbbaj Posted February 28, 2006 Author Posted February 28, 2006 Dzień dobry! :lol: Życzymy wszystkim udanego dnia i zaczynamy się wybierać na spacerek... Quote
Alka Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 Witamy słonecznie ! dla Saruni,która przekroczyła Tęczowy Most ['] Quote
madzia20sosnowiec Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 dzien doberek spacerowicze :buzi: Quote
Teklunia Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 Witajcie w piekny sloneczny dzien! (aczkolwiek bardzo kałużowy ;)) Dobrze ze Bajankowi humorek dopisuje, bo to znaczy ze ogonek przestaje dokuczac :p Wyobrazam sobie, jak go musialo bolec... Stluczenie kosci ogonowej strasznie potrafi dokuczac :( Quote
Gosiek Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 dzieńdobrywieczór Małgosiu, zgadza sie PS to właśnie PhotoShop :cool1: Pika... ale nam chodzi o te kropkowane rameczki :eviltong: Bo same rameczki to pestka :evil_lol: Quote
PIKA Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 [quote name='mmbbaj'] Sliczna kicia :loveu: I jakie rameczki :razz: Quote
mmbbaj Posted February 28, 2006 Author Posted February 28, 2006 Witajcie ponownie wyobrazcie sobie, że mój mąż też chce korzystać z komputera :p, dziwne...prawda? :roll: [quote name='PIKA'] I jakie rameczki :razz: rameczki kropkowane :p Quote
anetta Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 Ojej, biedny Bajanek :-( szybkiego powrotu do machajacego ogonka zycze :-P Sliczna syjamka ['] Quote
mmbbaj Posted February 28, 2006 Author Posted February 28, 2006 anetta napisał(a):Ojej, biedny Bajanek :-( szybkiego powrotu do machajacego ogonka zycze :-P Anetko, Bajanek już bardzo ładnie podnosi ogonek i dzisiaj na spacerze już bawiliśmy się i ćwiczyliśmy :lol: Dziś dostał ostatni zastrzyk! :multi: Quote
PIKA Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 [quote name='mmbbaj'] rameczki kropkowane :p jakie? :crazyeye: Quote
mmbbaj Posted February 28, 2006 Author Posted February 28, 2006 PIKA napisał(a):jakie? :crazyeye: Chyba się nie zrozumiałyśmy :evil_lol: Ja i Gosia chcemy wiedzieć jak robisz te rameczki kropkowane, u ciebie :p Quote
PIKA Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 Malgosiu czy o to przykladowe żólte cos w obramowaniu Wam chodzilo ? Quote
Alicja Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 [quote name='PIKA']Malgosiu czy o to przykladowe żólte cos w obramowaniu Wam chodzilo ? PIKA ja to robię sprayem a ty :cool3: Quote
mmbbaj Posted February 28, 2006 Author Posted February 28, 2006 [quote name='PIKA']Malgosiu czy o to przykladowe żólte cos w obramowaniu Wam chodzilo ? O takie też i jeszcze takie kropkowane wąskie...:cool3:...kolorowe...:roll: Quote
PIKA Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']PIKA ja to robię sprayem a ty :cool3: ja w "Stylach" "Cieniem wewnetrznym" :lol: [quote name='mmbbaj']O takie też i jeszcze takie kropkowane wąskie...:cool3:...kolorowe...:roll: :hmmmm: O to czerwone chodzi? Quote
mmbbaj Posted February 28, 2006 Author Posted February 28, 2006 [quote name='PIKA']ja w "Stylach" "Cieniem wewnetrznym" :lol: a gdzie są te style? :cool3: [quote name='PIKA']:hmmmm: O to czerwone chodzi? :multi: tak!!! o te !!! Quote
PIKA Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 [quote name='mmbbaj']a gdzie są te style? :cool3: tam gdzie robisz rameczki w/g linka ktorego Ci podalam :lol: A najlepiej "po zwolnieniu" warstwy I wyskocza Ci style warstwy w tym "Obrys" do rameczek wybierasz sobie forme rameczki potem w "Tryb mieszania" - "rozpuszczanie" I balansujesz suwakiem w opcji "Krycie" - to ci wyjdzie to co ja mam przykladowe czerwone ;) A to przykladowe żólte to wchodzisz w "Cień wewnetrzny" wybierasz kolor Tryb mieszania - rozpuszczenie i ustawienia kątem, odleglością, ssaniem i wielkościa Można się tez pobawić konturem i szumem w Jakości Quote
mmbbaj Posted February 28, 2006 Author Posted February 28, 2006 No, to my jeszcze zaliczymy nocny spacerek i idziemy spać, więc mówimy wszystkim DOBRANOC...i miłych snów Quote
mmbbaj Posted February 28, 2006 Author Posted February 28, 2006 [quote name='PIKA']tam gdzie robisz rameczki w/g linka ktorego Ci podalam :lol: A najlepiej "po zwolnieniu" warstwy I wyskocza Ci style warstwy w tym "Obrys" do rameczek wybierasz sobie forme rameczki potem w "Tryb mieszania" - "rozpuszczanie" I balansujesz suwakiem w opcji "Krycie" - to ci wyjdzie to co ja mam przykladowe czerwone ;) A to przykladowe żólte to wchodzisz w "Cień wewnetrzny" wybierasz kolor Tryb mieszania - rozpuszczenie i ustawienia kątem, odleglością, ssaniem i wielkościa Można się tez pobawić konturem i szumem w Jakości :huh::huh:.:huh:..............dzięki Pika, poćwiczę z tym jutro :cool3: Quote
Nugatowa Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 Dzieńdobry Witak gosiu i Bajanie :cool3: Ja od 6 rano siedze w ksiazkach i czas na mala przerwe :) hihih a dogomania to najlepszy sposób ... A wy co porabiacie ?:lol: POzrdrowienia i buziaki :loveu: :grins: Quote
Alka Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 Dzień doberek ! Małgosiu, ładnie to tak zaniedbywać Bajankową galeryjkę ?:nono: Widziałam ,że do innych zaglądałaś :evil_lol: Quote
Alicja Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 Dzień dobry :multi: a mnie już od rana wita taki komunikat :angryy: The server is too busy at the moment. Please try again later.:angryy::angryy::angryy::angryy::angryy: Quote
Recommended Posts