Gosiek Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 cześć Małgosiu :p dziś Bajanek chyba nie potrenuje? Szybki spacer i boieg do domku.... chyba ze ogarki lubią deszzc? Quote
Alka Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 Dzień doberek ! U nas deszcz "zamienił" się w śnieg , ale i tak okropnie jest na dworku.:angryy: pozdrawiamy Was cieplutko ! :loveu: Quote
mmbbaj Posted February 21, 2006 Author Posted February 21, 2006 Gosiek napisał(a):cześć Małgosiu :p dziś Bajanek chyba nie potrenuje? Szybki spacer i boieg do domku.... chyba ze ogarki lubią deszzc? Witaj Gosiu! No, z treningu to raczej nici...:roll: Ale co do spaceru, to Bajanek musi mieć trochę czasu żeby znalezć te specjalne miejsca, godne tego żeby zostawił na nich swój ślad :evil_lol: Nie wiem czy wszystkie ogarki, ale Bajan deszczu nie lubi, a przede wszystkim kałuż...;) Quote
Gosiek Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 mmbbaj napisał(a):Witaj Gosiu! No, z treningu to raczej nici...:roll: Ale co do spaceru, to Bajanek musi mieć trochę czasu żeby znalezć te specjalne miejsca, godne tego żeby zostawił na nich swój ślad :evil_lol: Nie wiem czy wszystkie ogarki, ale Bajan deszczu nie lubi, a przede wszystkim kałuż...;) hihi a z tymi kałużami to tak już jest... Axel przełazi na sztywnych łapkach a potem szybko leci dalej... i niestety też wyszukuje odpowiednie miejsca.. dziś sie nie udało - mam wielką nadzieje ze choć trochę deszcz zelżeje i polecimy na poprawkę spacerkową :lol: Quote
Nugatowa Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 Witamy serdecznie :multi: Sledze to juz od dawna tego Pana Bajana:cool3: , ale teraz odważyłam sie skomentować reasumują zdjecia rewelacja Bajan piekny:loveu: Mam nadzieje,zostaniemy zaakceptowani:razz: Quote
mmbbaj Posted February 21, 2006 Author Posted February 21, 2006 Nugatowa napisał(a):Witamy serdecznie :multi: Sledze to juz od dawna tego Pana Bajana:cool3: , ale teraz odważyłam sie skomentować reasumują zdjecia rewelacja Bajan piekny:loveu: Mam nadzieje,zostaniemy zaakceptowani:razz: Nugatowa miło, że do nas zaglądasz i jesteście bardzo zaakceptowani :bigok:, nawet możesz być z Bajanem na ty...:lol:;) Cieszę się, że ci się podoba i...witaj! Quote
mmbbaj Posted February 21, 2006 Author Posted February 21, 2006 Alka napisał(a):Dzień doberek ! U nas deszcz "zamienił" się w śnieg , ale i tak okropnie jest na dworku.:angryy: pozdrawiamy Was cieplutko ! :loveu: Alu, chcesz powiedzieć, że u was znowu zima? :crazyeye:, pociesz się, że u nas leje deszcz :shake: I my pozdrawiamy :multi: Quote
mmbbaj Posted February 21, 2006 Author Posted February 21, 2006 Gosiek napisał(a):mam wielką nadzieje ze choć trochę deszcz zelżeje i polecimy na poprawkę spacerkową :lol: Tobie i tak łatwiej bo możesz puścić Axelka do ogródka, a ja muszę z III piętra i niestety chodzić z nim w taką pogodę :placz: Quote
Gosiek Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 mmbbaj napisał(a):Tobie i tak łatwiej bo możesz puścić Axelka do ogródka, a ja muszę z III piętra i niestety chodzić z nim w taką pogodę :placz: Ha - wszystko pięknie ale w ogródku Axio tylko sobie siknie - jest nauczony ze pozostałe potrzeby załatwia na spacerkach :lol: Quote
an3czka Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 mmbbaj napisał(a):Drzemka pana i Bajana...:sleep::sleep: Rewelacja! Jak to się "chłopy" potrafią zmieścić na wersalce:razz: . Kto by pomyślał:lol: mmbbaj napisał(a): Jakie oko! Łaaaaaaaaaaa:lol: Basco też czasami ma takie "dzikie oczy" jak śpi:lol: Quote
Alka Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 [quote name='mmbbaj']:p:p:p Wow, Małgosiu, doskonalisz się jak widać :loveu: :klacz: już nie tylko rameczki tworzysz ale i przerabiasz foteczki :cool2: Quote
mmbbaj Posted February 21, 2006 Author Posted February 21, 2006 Wróciliśmy ze spaceru:p Masakra :angryy: Oczywiście, ponieważ deszcz nie pada, "zajęcia lekcyjne" się odbyły, choć uczeń nie wykazywał chęci ani do biegania, ani żadnej innej zabawy. Taka pogoda, Bajana nie nastraja do szaleństw, a raczej do niuchania i zdecydowanie nie podoba mu się ta mokra mazia pod nogami:shake:. Znalazłam "kawałek" jeszcze ośnieżonego terenu i tam udało mi się go zmobilizować, ale i tak ożywił się najbardziej jak pańcia rozłożyła się na ziemi ...jak długa :evil_lol: Chyba myślał, że to nowa wersja rozrywkowa! :lol: Jednak na komendy reagował bardzo ładnie i cieszę się, że nie byliśmy zmuszeni do przerwy w nauce! Quote
Sabina1 Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 Dzień dobry Małgosiu ! Śledzę Bajana postępy i strasznie się cieszę. Na zdjęciach wyraźnie widać, jak pięknie współpracujecie. Wyobrażam sobie, jaka jesteś szczęśliwa, że on robi takie postępy. Zobaczysz, jaki to będzie wspaniale ułożony pies. Wart jest każdego z tych ślicznych portrecików jakie mu robisz.:lol: :multi: Quote
Nugatowa Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 [quote name='mmbbaj']Nugatowa miło, że do nas zaglądasz i jesteście bardzo zaakceptowani :bigok:, nawet możesz być z Bajanem na ty...:lol:;) Cieszę się, że ci się podoba i...witaj! Jakie miłe powitanie :loveu: Ogary jednak maja cos w tych oczah ze człowiek zostaje spralizowany oby tak dalej :cool3: :cool3: a co do Bajana to sietnie ze mozemy przejśc na ty DROGI BAJANIE Kinga jestem :cool3: Miło Cię poznać Quote
mmbbaj Posted February 21, 2006 Author Posted February 21, 2006 [quote name='Nugatowa'] DROGI BAJANIE Kinga jestem :cool3: Miło Cię poznać Quote
Teklunia Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 [quote name='mmbbaj'] a to Ci historia! :-o ja slyszalam ze ogary gadaja, ale zeby az tak wyraznie i po ludzku? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: niesamowite :lol: Quote
Pysia Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 Koniec swiata!!:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: One ze sobą rozmawiaja :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Dzieńdobry wieczor wszystkim :) Zaniedbałam sie troche ale juz nadrabiam zaległosci - wybaczcie ;) Quote
PIKA Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 O matko gadające psy :crazyeye::crazyeye: Teklunia napisał(a): ja slyszalam ze ogary gadaja, ogary to chyba się mowi, ze "grają" :hmmmm: Quote
an3czka Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 No nie, dziewczyny! Ale klimat haha!!!! Więcej takich dialogów poproszę:lol: Quote
Teklunia Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 PIKA napisał(a): ogary to chyba się mowi, ze "grają" :hmmmm: a na czym? fortepian, skrzypce...? ;) Quote
PIKA Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 Teklunia napisał(a):a na czym? fortepian, skrzypce...? ;) a strunach.... glosowych :loveu: Quote
Nugatowa Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 Teklunia napisał(a):a na czym? fortepian, skrzypce...? ;) Na nerwach :evil_lol: Ps:zartuje oczywiście kto jak kto ale ogary to zródła spokoju:loveu: Quote
Recommended Posts