Daga_i_Oskar Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 [quote name='mmbbaj'] ale słodycz :loveu: był ślicznym sceniorkiem, a teraz jest pięknym psem :loveu: Quote
Sabina1 Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 Ojej, jakie piekne Bajanki i śliczne , cieniowane rameczki Ci wyszły Małgosiu :multi: :multi: No i oczywiście mnóstwo radosnych dni z okazji osiemnastki Quote
Nugatowa Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 [quote name='mmbbaj']Bajan dziękuje wszystkim za życzenia O raju ale sie jasny zrobił :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :cool3: Jak był mlutki był taki ciemny jest przesliczny :loveu: Quote
Gosiek Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 cześć Małgosiu Bajaneczek wyrósł na cudnego Bajana i tylko zyskuje na urodzie z wiekiem.... oj żebyśmy i my tak dobrze miały :evil_lol::evil_lol::evil_lol: miłego dzioneczka Quote
an3czka Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 Witaj Małgosiu!! Sto lat! [SIZE=5]dla Bajanka :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :knajpa: :knajpa: :knajpa: :knajpa: :knajpa: Quote
Alka Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 Dzień dobry ! Małgosiu śliczne porównawcze foteczki Bajanka zapodałaś.:loveu::loveu::loveu: Jajnie widzieć Bajanka jak ze słodkiego szczeniaczka przeobraził się w pięknego psa. miłego,słonecznego dzioneczka ! Quote
Patka Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 Bajanku samego zdrówka od Ciotki Patki i Lilith :multi: resztę masz idealną :cool3: Quote
mmbbaj Posted March 3, 2006 Author Posted March 3, 2006 [quote name='Alka'] Jajnie widzieć Bajanka :lol::lol::lol: Aluś chyba wracasz od Piki? ;) Witaj kochana! I tobie miłego dnia i szykuj się, żebyś pięknie wyglądała na jutrzejszej imprezie :multi: Quote
Alka Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 [quote name='mmbbaj']:lol::lol::lol: Aluś chyba wracasz od Piki? ;) Witaj kochana! I tobie miłego dnia i szykuj się, żebyś pięknie wyglądała na jutrzejszej imprezie :multi: hahaha, chyba tylko jajka mi w głowie ,ale fajnie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Własnie jestem na etapie przygotowania kreacji, zastanawiam się co na siebie włożyć :cool3: Quote
mmbbaj Posted March 3, 2006 Author Posted March 3, 2006 [quote name='Alka']Własnie jestem na etapie przygotowania kreacji, zastanawiam się co na siebie włożyć :cool3: Typowa kobieta! ;) I pewno kompletnie nie masz się w co ubrać? :evil_lol: Ja mam tak ZAWSZE! :lol: Quote
Teklunia Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 Hej hej, Małgosiu i piekny Bajanie :) Zobaczymy dzis jakies fotki? :) Quote
mmbbaj Posted March 3, 2006 Author Posted March 3, 2006 [quote name='Teklunia']Hej hej, Małgosiu i piekny Bajanie :) Zobaczymy dzis jakies fotki? :) A teraz pokażę wam pieska mojej mamy, Wacka :lol: Wacuś jest ze schroniska! Mama zobaczyła go jako pierwszego, obejrzała też inne pieski, ale wróciła do niego...bo od pierwszego wejrzenia zagościł w jej sercu :loveu: Ma teraz chyba ok 8 - 9 lat. Jest bardzo milusiński, łagodny i kochający mimo, że strasznie rozpieszczony ;) W czerwcu miną 2 lata odkąd jest z mamą i moją siostrą :lol: Oto Wacuś :multi: Quote
Alicja Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 no moge wejść na te kanape ...no moge :razz::razz::razz: Quote
Gosiek Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 czy się mylę czy Wacus jest bardzo grzecznym i spokojnym pieskie? Ach jakie on ma spojrzenie błagalne.... Quote
Alka Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 ślicznusią i kochaną mordeczkę ma Wacuś :loveu: Małgosiu, a która z nas nie rozpieszcza swojego pieska? ;) Quote
Teklunia Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 sliczny Wacus:loveu: mam takie wrazenie jak Gosia, ze jest grzeczny i delikatny... Quote
mmbbaj Posted March 3, 2006 Author Posted March 3, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] no moge wejść na te kanape ...no moge :razz::razz::razz: Alu...on właśnie jest na kanapie :evil_lol: Kasiu, Gosiu, Alka , Wacuś jest bardzo delikatny i miły! Można z nim zrobić wszystko! Nie wiemy w jakim był domu, ale musi mieć ciężkie przejścia bo boi się bardzo hałasu, podniesionych głosów i bał się mężczyzn. Świetnie zna słowo "nie wolno", ale teraz Wacusiowi wolno prawie wszystko :lol: Niestety jest agresywny do innych psów, mimo, że taki mały byłby gotów rzucić się nawet na rotwailera! To chyba jednak dość typowe zachowanie psów ze schroniska po znalezieniu się w nowym domu, na szczęście łatwo nad nim zapanować! O dziwo! Z Bajanem nie było konfliktu kiedy byliśmy razem na wycieczce, nie wiem czy pamiętał go małego, czy zadziałało to, że Bajan był ze mną, a mnie Wacek bardzo lubi. Fakt faktem, że Bajanowi okazywał sympatię i wzajemnie. Nie wiem jak by było na gruncie domowym bo nie próbowaliśmy:cool3: Quote
Magda Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 DZien dobry z tej strony szczawik:evil_lol::evil_lol: Ja tu pierwszy raz:oops: Quote
mmbbaj Posted March 3, 2006 Author Posted March 3, 2006 [quote name='Magda_Miki']DZien dobry z tej strony szczawik:evil_lol::evil_lol: Ja tu pierwszy raz:oops: Cześć szczawiku :lol: mam nadzieję, że będziesz u nas bywać częściej ;) Quote
Magda Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 [quote name='mmbbaj']Cześć szczawiku :lol: mam nadzieję, że będziesz u nas bywać częściej ;) Jesli starszyzna pozwoli............:evil_lol::evil_lol: Quote
anetta Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 Ulala 18 miechow, to dopiero wiek :cool3::evil_lol: Wszystkiego dobrego dla Bajanka :BIG: Wacus jest taaaaki sympatico :laugh2_2::lilangel: Quote
an3czka Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 No, a Basco za 2 tygodnie skończy 20 miesięcy... Stary koń z niego, ale jeszcze takie chucherko, wątlaczek mój malutki:loveu: Quote
mmbbaj Posted March 4, 2006 Author Posted March 4, 2006 Siad!;) łapka... druga...:lol: daj buzi :loveu:...:lol: Quote
Teklunia Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 [quote name='mmbbaj'] daj buzi :loveu:...:lol: ale wytresowany pies :lol: ale tej ostatniej komendy to chyba nie ucza na szkoleniach? :hmmmm: my z Tenkiem tez sie nauczylismy sztuczki i na haslo "nosek w nosek" dotykamy sie noskami :) Quote
Recommended Posts