Jump to content
Dogomania

BAJAN i my... ZAGRAJ już z nami w domu od str. 535

Recommended Posts

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='mmbbaj']Bajan dziękuje wszystkim za życzenia

O raju ale sie jasny zrobił :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :cool3:
Jak był mlutki był taki ciemny jest przesliczny :loveu:

Posted

cześć Małgosiu

Bajaneczek wyrósł na cudnego Bajana i tylko zyskuje na urodzie z wiekiem.... oj żebyśmy i my tak dobrze miały :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

miłego dzioneczka

Posted

Witaj Małgosiu!!
Sto lat! [SIZE=5]dla Bajanka

:Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!:

:BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG:

:cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao:

:knajpa: :knajpa: :knajpa: :knajpa: :knajpa:

Posted

Dzień dobry !

Małgosiu śliczne porównawcze foteczki Bajanka zapodałaś.:loveu::loveu::loveu: Jajnie widzieć Bajanka jak ze słodkiego szczeniaczka przeobraził się w pięknego psa.

miłego,słonecznego dzioneczka !

Posted

[quote name='Alka']

Jajnie widzieć Bajanka

:lol::lol::lol: Aluś chyba wracasz od Piki? ;)

Witaj kochana! I tobie miłego dnia i szykuj się, żebyś pięknie wyglądała na jutrzejszej imprezie :multi:

Posted

[quote name='mmbbaj']:lol::lol::lol: Aluś chyba wracasz od Piki? ;)

Witaj kochana! I tobie miłego dnia i szykuj się, żebyś pięknie wyglądała na jutrzejszej imprezie :multi:

hahaha, chyba tylko jajka mi w głowie ,ale fajnie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Własnie jestem na etapie przygotowania kreacji, zastanawiam się co na siebie włożyć :cool3:

Posted

[quote name='Alka']

Własnie jestem na etapie przygotowania kreacji, zastanawiam się co na siebie włożyć :cool3:

Typowa kobieta! ;) I pewno kompletnie nie masz się w co ubrać? :evil_lol: Ja mam tak ZAWSZE! :lol:

Posted

[quote name='Teklunia']Hej hej, Małgosiu i piekny Bajanie :)
Zobaczymy dzis jakies fotki? :)
A teraz pokażę wam pieska mojej mamy, Wacka :lol: Wacuś jest ze schroniska! Mama zobaczyła go jako pierwszego, obejrzała też inne pieski, ale wróciła do niego...bo od pierwszego wejrzenia zagościł w jej sercu :loveu: Ma teraz chyba ok 8 - 9 lat. Jest bardzo milusiński, łagodny i kochający mimo, że strasznie rozpieszczony ;) W czerwcu miną 2 lata odkąd jest z mamą i moją siostrą :lol:

Oto Wacuś :multi:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']
no moge wejść na te kanape ...no moge :razz::razz::razz:

Alu...on właśnie jest na kanapie :evil_lol:

Kasiu, Gosiu, Alka , Wacuś jest bardzo delikatny i miły! Można z nim zrobić wszystko! Nie wiemy w jakim był domu, ale musi mieć ciężkie przejścia bo boi się bardzo hałasu, podniesionych głosów i bał się mężczyzn. Świetnie zna słowo "nie wolno", ale teraz Wacusiowi wolno prawie wszystko :lol: Niestety jest agresywny do innych psów, mimo, że taki mały byłby gotów rzucić się nawet na rotwailera! To chyba jednak dość typowe zachowanie psów ze schroniska po znalezieniu się w nowym domu, na szczęście łatwo nad nim zapanować! O dziwo! Z Bajanem nie było konfliktu kiedy byliśmy razem na wycieczce, nie wiem czy pamiętał go małego, czy zadziałało to, że Bajan był ze mną, a mnie Wacek bardzo lubi. Fakt faktem, że Bajanowi okazywał sympatię i wzajemnie. Nie wiem jak by było na gruncie domowym bo nie próbowaliśmy:cool3:

Posted

[quote name='Magda_Miki']DZien dobry z tej strony szczawik:evil_lol::evil_lol: Ja tu pierwszy raz:oops:

Cześć szczawiku :lol: mam nadzieję, że będziesz u nas bywać częściej ;)

Posted

[quote name='mmbbaj']Cześć szczawiku :lol: mam nadzieję, że będziesz u nas bywać częściej ;)
Jesli starszyzna pozwoli............:evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='mmbbaj']
daj buzi :loveu:...:lol:
ale wytresowany pies :lol:
ale tej ostatniej komendy to chyba nie ucza na szkoleniach? :hmmmm:

my z Tenkiem tez sie nauczylismy sztuczki i na haslo "nosek w nosek" dotykamy sie noskami :)