Alicja Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 wow ale Wacuś extra wygląda :multi::multi: Gosiu , dlaczego chcieliście wpakować Bajanka do pudełka:shake: Quote
PIKA Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 [quote name='mmbbaj']Nie karzemy! :lol: Karton był "dominowany" :razz: A to nie macie co domnowac, tylko jakieś pudla? :crazyeye: [quote name='mmbbaj']Wacek komandos :lol::lol::lol: super Wacek :multi: Quote
madzia20sosnowiec Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 my tak na szybko przelotem dzien dobry dobry wieczxór i dobranoc :buzi: Quote
Lucy* Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']wow ale Wacuś extra wygląda :multi::multi: Gosiu , dlaczego chcieliście wpakować Bajanka do pudełka:shake: Witajcie :buzi: MISSION IMPOSIBLE :roflt: :roflt: Quote
Alka Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 Dzień doberek!:multi: Co u Was słychać? ;)Jakoś mało się ostatnio udzielacie .:cool3: Pozdrawiamy i życzymy miłego :loveu:dnia ! Quote
madzia20sosnowiec Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 czesc i czołem:buzi:jak tam samopoczucie dziś :cool3: zyczymy miłego dnia :buzi: Quote
Koma Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 Witam :) Przyszłam obejrzeć Bajanka i widzę on też na lince :lol: a skąd macie taką fajną cieniutką? Quote
mmbbaj Posted March 7, 2006 Author Posted March 7, 2006 Witam, witam,witam... [quote name='Alicjarydzewska']ocho , Małgosia przyspała :razz: Wcale nie! :lol: Tylko dzień mam dzisiaj taki ...trochę za krótki ;) [quote name='Koma']Witam :) Przyszłam obejrzeć Bajanka i widzę on też na lince :lol: a skąd macie taką fajną cieniutką? Oooo! to miło mi usłyszeć, że Bajan nie jest taki odosobniony;) A linka była kupowana na metry,jako linka żeglarska, chyba na PL. Grzybowskim, tam jest ogromny wybór! Jednak ja nie uważam żeby była taka bardzo fajna kiedy muszę zatrzymać biegnącego Bajana:diabloti: Używałam też takiej samochodowej, holowniczej, ale ta jest z kolei za gruba i za ciężka :evil_lol: Nie wiem czy nie lepsza jest taśma :roll: Quote
madzia20sosnowiec Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 małgosiu ja uzywam takiej linki, jedyny minus jest taki ze trzeba ciagle pilnowac zeby nie tarzała sie w błocie, chyba ze ktos lubi :cool3: znowu z tymi linkami wsuwanymi ( te tasmy) jest ok, tylko długo cos takiego nie wytrzymuje (mnie pękły plastki które tasme obudowywaly i 70 zł poszło w błoto :angryy: ) Quote
Daga_i_Oskar Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 Cześć Małgosiu i śliczny Bajanku :loveu: :loveu: Quote
Koma Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 mmbbaj napisał(a):A linka była kupowana na metry,jako linka żeglarska Właśnie się zastanawiam czy nie jechać do jakiegoś Praktikera, Nomi czy czegoś w tym stylu i nie kupić pare metrów linki- tak chyba nie wyjdzie drogo? Dostałam ostatnio ok.5 metrów może więcej linki, takiej do pracy na wysokościach :cool3: wytrzymała napewno tylko nie wiem czy nie za gruba :roll: Quote
Sabina1 Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 PRZEPIĘKNE!!!!!!!! Bajan na tym zdjeciu jest podobny do psa św. Huberta, a to jest wdł. mnie ogromny komplement. Quote
mmbbaj Posted March 7, 2006 Author Posted March 7, 2006 [quote name='Koma']Właśnie się zastanawiam czy nie jechać do jakiegoś Praktikera, Nomi czy czegoś w tym stylu i nie kupić pare metrów linki- tak chyba nie wyjdzie drogo? Dostałam ostatnio ok.5 metrów może więcej linki, takiej do pracy na wysokościach :cool3: wytrzymała napewno tylko nie wiem czy nie za gruba :roll: Koma, ta nasza była niedroga, ale inne to zwykle koszt ok. 5zł/m więc tak najtaniej nie wychodzi...Jednak ważne jest żeby czuć się z nią komfortowo, bo ja np. długo bałam się prowadzić Bajana na tej lince bo wydawała mi się za cienka! Za gruba też chyba nie powinna być, żeby pies przyzwyczaił się do uczucia, że...nic nie czuje :lol: I taka 5-metrowa wydaje mi się za krótka! Nasza ma 10m i też zastanawiam się czy jej nie przedłużyć żeby nauczyć Bajana powrotów z większej odległości..., ale ja fachowcem w tej dziedzinie nie jestem!...Niestety:p [quote name='madzia18sosnowiec']małgosiu ja uzywam takiej linki, jedyny minus jest taki ze trzeba ciagle pilnowac zeby nie tarzała sie w błocie, chyba ze ktos lubi :cool3: Madziu, w błocie jak w błocie, przeżyję..., ale w g****e???:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='madzia18sosnowiec'] znowu z tymi linkami wsuwanymi ( te tasmy) jest ok, tylko długo cos takiego nie wytrzymuje (mnie pękły plastki które tasme obudowywaly i 70 zł poszło w błoto :angryy: ) :hmmmm:...a co to w ogóle jest??????? nie znam takich wsuwanych :shake: Miałam na myśli zwykłą taśmę kupowaną na metry i osobno karabińczyk, ale włóczy się toto tak samo jak zwykła linka!:p Quote
mmbbaj Posted March 7, 2006 Author Posted March 7, 2006 [quote name='Sabina1']PRZEPIĘKNE!!!!!!!! Bajan na tym zdjeciu jest podobny do psa św. Huberta, a to jest wdł. mnie ogromny komplement. :oops::oops::oops: pokraśnieliśmy z zadowolenia za taki miły komplement!:lol: Dzięki Sabinko :buzi: Quote
madzia20sosnowiec Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 [quote name='mmbbaj'] Madziu, w błocie jak w błocie, przeżyję..., ale w g****e???:evil_lol::evil_lol::evil_lol: :hmmmm:...a co to w ogóle jest??????? nie znam takich wsuwanych :shake: Miałam na myśli zwykłą taśmę kupowaną na metry i osobno karabińczyk, ale włóczy się toto tak samo jak zwykła linka!:p małgosiu wprawdzie jeszcze nie udało mi sie natrafic w kupe no ale...nie chce wiedziec jak to jest...:p a ta tasma to chodzilo mi o takie automatyczne wciągane smyczki ja gajce kupiłam taki sznurek dosc mocny za 5m zapłacilam ok. 20-30 złotych, jest tez zakonczona uchwytem na reke, chociaz jak dla mnie to 5m za długa wiec gajka tylko z połozy korzysta :eviltong: Quote
madzia20sosnowiec Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 [quote name='mmbbaj'] :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Alicja Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 Małgosiu twoje fotki to jak obrazeczki , bez wahania mozna by dać na ścianę jako obrazy. Quote
mmbbaj Posted March 7, 2006 Author Posted March 7, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Małgosiu twoje fotki to jak obrazeczki , bez wahania mozna by dać na ścianę jako obrazy. Alusiu, dzięki ci bardzo za takie słowa :buzi: cieszę się, że ci się podobają :Cool!:Tak mnie wessało do tego PS-a, że nawet dogo zaniedbuję! :lol: Jednak od czasu do czasu zaglądam ;) Quote
PIKA Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 [quote name='Sabina1']PRZEPIĘKNE!!!!!!!! Bajan na tym zdjeciu jest podobny do psa św. Huberta, a to jest wdł. mnie ogromny komplement. ale ogary to chyba pochodza od psow Sw Huberta to do kogo ma byc podobny ? :lol: Malgosiu w czym Ty robisz takie ladne obrazeczki, gadaj mi tu szybciutko :mad: ;) Quote
mmbbaj Posted March 7, 2006 Author Posted March 7, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']małgosiu wprawdzie jeszcze nie udało mi sie natrafic w kupe no ale...nie chce wiedziec jak to jest...:p Aaaa...to wszystko przed tobą :evil_lol: i przede mną też :p Teraz jak jest śnieg to łatwo tego uniknąć, ale jak się skończy to niestety może się zdarzyć! :cool3: [quote name='madzia18sosnowiec'] a ta tasma to chodzilo mi o takie automatyczne wciągane smyczki acha! chodzi ci o flexi? nooooo...to jednak nie jest to samo co linka :shake: [quote name='madzia18sosnowiec'] ja gajce kupiłam taki sznurek dosc mocny za 5m zapłacilam ok. 20-30 złotych, jest tez zakonczona uchwytem na reke, chociaz jak dla mnie to 5m za długa wiec gajka tylko z połozy korzysta :eviltong: Madziu, to ty ten sznurek traktujesz jak zwykłą smyczkę:p Bo ja kiedy zapinam Bajanowi linkę to "udaję", że on biega bez smyczy, po to żeby go nauczyć przychodzenia na komendę "do mnie". I dla mnie 5m to stanowczo za krótko, ale może Gajka z natury chodzi przy tobie, Bajan lubi odbiec! Quote
Recommended Posts