Gosiek Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 Małgosiu - suuuuuperowe te foteczki - widać jak bardzo sie angażujesz w szkolenie Bajanka :cool3: Quote
mmbbaj Posted February 19, 2006 Author Posted February 19, 2006 udaję, że biegnę...:cool1: Bajan "zostań"! do mnie! Quote
Patka Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 ale mieliście udaną sesyjke fotkową :multi: Świetne zdjecia !!! Quote
aga1215 Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 [quote name='mmbbaj'] gotowy na najmniejszy znak Pańci :klacz: super współpraca:multi: Quote
Maga100 Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 No i widać, że Bajan się tobą interesuje! :klacz: A co tam sobie myśli, to już nieważne :evil_lol: :evil_lol: Już niedługo zaczniecie ćwiczyć w rozpraszających warunkach i zobaczysz, że też będą efekty :cool3: Quote
an3czka Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 [quote name='mmbbaj'] Witaj Małgosiu. Na tym zdjęciu szczególnie widać Twoje zaangażowanie. Tak. grunt, to odpowiednia mobilizacja i pokazanie psu, że patyczek jest cacy. Najlepiej zacząć go jeść:lol: Quote
anetta Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 Wspaniale fot yze szkolonka, oby tak dalej :shiny: Quote
Alicja Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 Małgosiu , aż wam zazdroszczę takiego zaangażowania :razz:.Kurcze ja coś ostatnio mam mało czasu :shake: Quote
mmbbaj Posted February 20, 2006 Author Posted February 20, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Małgosiu , aż wam zazdroszczę takiego zaangażowania :razz:.Kurcze ja coś ostatnio mam mało czasu :shake: Alu, przecież chodzicie na spacery z Ozzulcem więc to jest dobry czas na taką naukę ;) Ja nie zmieniałam pory spacerów tylko sposób ich spędzania :lol: Quote
Alicja Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 [quote name='mmbbaj']Alu, przecież chodzicie na spacery z Ozzulcem więc to jest dobry czas na taką naukę ;) Ja nie zmieniałam pory spacerów tylko sposób ich spędzania :lol:raczej o 6 rano to nie bardzo myślę o szkoleniu tylko o tym żeby Ozzulec załatwił te najważniejsze sprawy biurowe a potem to spacer jest albo o 13 albo ok15-16 to wszystko zależy od powrotu z pracy czy szkoły :shake:dopiero wieczorem jest względny spokój i wtedy można cokolwiek zrobić :cool3: Quote
mmbbaj Posted February 20, 2006 Author Posted February 20, 2006 Drzemka pana i Bajana...:sleep::sleep: Quote
Alicja Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:coś wąską ta kanapkę panowie mają ;) Quote
mmbbaj Posted February 20, 2006 Author Posted February 20, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):raczej o 6 rano to nie bardzo myślę o szkoleniu tylko o tym żeby Ozzulec załatwił te najważniejsze sprawy biurowe a potem to spacer jest albo o 13 albo ok15-16 to wszystko zależy od powrotu z pracy czy szkoły :shake:dopiero wieczorem jest względny spokój i wtedy można cokolwiek zrobić :cool3: ale zostają jeszcze soboty i niedziele, a wtedy znajdzie się troszkę czasu na spacerze :roll: Warto poćwiczyć, a to jest naprawdę też fajna zabawa! I jaka radocha jak pies zaczyna kumać :multi: Quote
Alicja Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 mmbbaj napisał(a):ale zostają jeszcze soboty i niedziele, a wtedy znajdzie się troszkę czasu na spacerze :roll: Warto poćwiczyć, a to jest naprawdę też fajna zabawa! I jaka radocha jak pies zaczyna kumać :multi:ano właśnie o weekendach zapomniałam napisać ,że tylko wtedy możemy popracować :oops: Quote
mmbbaj Posted February 20, 2006 Author Posted February 20, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:coś wąską ta kanapkę panowie mają ;) Bajan się rozwalił, a pan do niego przycupnął bo nie chciał piesia budzić ;) A ja ich nie chciałam mieć w drugim pokoju bo właśnie usiadłam do dogo :evil_lol: Quote
mmbbaj Posted February 20, 2006 Author Posted February 20, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):ano właśnie o weekendach zapomniałam napisać ,że tylko wtedy możemy popracować :oops: Ale to też by dużo dało bo potem na zwykłych spacerach byłoby tylko utrwalanie. Przecież kursy szkoleniowe też odbywają się w soboty i niedziele :eviltong: Quote
Alicja Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 mmbbaj napisał(a):Ale to też by dużo dało bo potem na zwykłych spacerach byłoby tylko utrwalanie. Przecież kursy szkoleniowe też odbywają się w soboty i niedziele :eviltong:no i tak robimy ale Ozzy ma indywidualne tempo przyswajania :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
mmbbaj Posted February 20, 2006 Author Posted February 20, 2006 Dobranoc! :bye:lecimy na siq :lol: Quote
Maga100 Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']no i tak robimy ale Ozzy ma indywidualne tempo przyswajania :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ja też sobie tak to tłumacze, gdy Leon ma mnie gdzieś :evil_lol: Quote
Alicja Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 [quote name='Maga100']ja też sobie tak to tłumacze, gdy Leon ma mnie gdzieś :evil_lol: on to już udowodnił na szkoleniu :angryy: Quote
Recommended Posts