Jump to content
Dogomania

BAJAN i my... ZAGRAJ już z nami w domu od str. 535

Recommended Posts

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No i widać, że Bajan się tobą interesuje! :klacz: A co tam sobie myśli, to już nieważne :evil_lol: :evil_lol: Już niedługo zaczniecie ćwiczyć w rozpraszających warunkach i zobaczysz, że też będą efekty :cool3:

Posted

[quote name='mmbbaj']

Witaj Małgosiu.
Na tym zdjęciu szczególnie widać Twoje zaangażowanie. Tak. grunt, to odpowiednia mobilizacja i pokazanie psu, że patyczek jest cacy. Najlepiej zacząć go jeść:lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']Małgosiu , aż wam zazdroszczę takiego zaangażowania :razz:.Kurcze ja coś ostatnio mam mało czasu :shake:

Alu, przecież chodzicie na spacery z Ozzulcem więc to jest dobry czas na taką naukę ;) Ja nie zmieniałam pory spacerów tylko sposób ich spędzania :lol:

Posted

[quote name='mmbbaj']Alu, przecież chodzicie na spacery z Ozzulcem więc to jest dobry czas na taką naukę ;) Ja nie zmieniałam pory spacerów tylko sposób ich spędzania :lol:raczej o 6 rano to nie bardzo myślę o szkoleniu tylko o tym żeby Ozzulec załatwił te najważniejsze sprawy biurowe a potem to spacer jest albo o 13 albo ok15-16 to wszystko zależy od powrotu z pracy czy szkoły :shake:dopiero wieczorem jest względny spokój i wtedy można cokolwiek zrobić :cool3:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
raczej o 6 rano to nie bardzo myślę o szkoleniu tylko o tym żeby Ozzulec załatwił te najważniejsze sprawy biurowe a potem to spacer jest albo o 13 albo ok15-16 to wszystko zależy od powrotu z pracy czy szkoły :shake:dopiero wieczorem jest względny spokój i wtedy można cokolwiek zrobić :cool3:

ale zostają jeszcze soboty i niedziele, a wtedy znajdzie się troszkę czasu na spacerze :roll: Warto poćwiczyć, a to jest naprawdę też fajna zabawa! I jaka radocha jak pies zaczyna kumać :multi:

Posted

mmbbaj napisał(a):
ale zostają jeszcze soboty i niedziele, a wtedy znajdzie się troszkę czasu na spacerze :roll: Warto poćwiczyć, a to jest naprawdę też fajna zabawa! I jaka radocha jak pies zaczyna kumać :multi:
ano właśnie o weekendach zapomniałam napisać ,że tylko wtedy możemy popracować :oops:

Posted

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:coś wąską ta kanapkę panowie mają ;)

Bajan się rozwalił, a pan do niego przycupnął bo nie chciał piesia budzić ;) A ja ich nie chciałam mieć w drugim pokoju bo właśnie usiadłam do dogo :evil_lol:

Posted

ano właśnie o weekendach zapomniałam napisać ,że tylko wtedy możemy popracować :oops:

Ale to też by dużo dało bo potem na zwykłych spacerach byłoby tylko utrwalanie. Przecież kursy szkoleniowe też odbywają się w soboty i niedziele :eviltong:

Posted

mmbbaj napisał(a):
Ale to też by dużo dało bo potem na zwykłych spacerach byłoby tylko utrwalanie. Przecież kursy szkoleniowe też odbywają się w soboty i niedziele :eviltong:
no i tak robimy ale Ozzy ma indywidualne tempo przyswajania :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']no i tak robimy ale Ozzy ma indywidualne tempo przyswajania :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

ja też sobie tak to tłumacze, gdy Leon ma mnie gdzieś :evil_lol: