Sabina1 Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 Małgosiu! Życzenia Dagi i Oskara są takie piękne, że podpisuję się pod nimi obiema rękami, bo nic już ładniejszego nie wymyślę. Najbardziej chyba życzę Ci tych "Mądrych, dobrych i oddanych przyjaciół" , bo podobno gdy w życiu zdobędzie się chociaż jednego " prawdziwego", to jest ono wygrane. Quote
LAZY Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 Od nas takze wszystkiego co najlepsze z okazji urodzi i przy okazji w nadchodzacym Nowym 2006 Roku!:multi: Quote
asher Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 Wszystkiego najlepszego!!! :BIG: :new-bday: :tort: :drinking: Quote
Maga100 Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 Mmbbaju, 100 lta, 100 lat!!!!!! :bigok: Quote
Gosiek Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 Małgosiu Snów sadem pachnących, myśli lekkich jak motyle, i uśmiechu w głębi duszy na przekór światu... a to ode mnie :Rose: Quote
mmbbaj Posted December 30, 2005 Author Posted December 30, 2005 Dziewczynki kofffffane!!!!!!!!:lol: BARDZO Wam wszystkim dziękuję za życzenia:grins: Quote
Alka Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 Małgosiu, i ja dołączam się do urodzinowych życzeń WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Quote
KUMPELka Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 Gosiu - Wszystkiego Najlepszego:Rose:,dużo zdrowia, spełnienia marzeń i żeby każdy dzień przynosił tylko miłe wiadomości :drink1: :BIG: Z Bajanem już lepiej :confused: Quote
Poświata Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 Jeszcze ja, jeszcze ja, ledwo przez zaspy śniegu sie przedarłam..... Quote
mmbbaj Posted December 30, 2005 Author Posted December 30, 2005 [quote name='KUMPELka']Gosiu - Wszystkiego Najlepszego:Rose:,dużo zdrowia, spełnienia marzeń i żeby każdy dzień przynosił tylko miłe wiadomości :drink1: :BIG: Z Bajanem już lepiej :confused: Magda, bardzo Ci dziękuję za życzenia:buzi: Już tyle razy miałam zamiar do Ciebie napisać...:oops: Mam nadzieję, że się nie gniewasz! Ten przedświąteczny i świąteczny okres jest taki, że w głowie namieszane i...zapomniałam:oops: Z Bajanem OK, a jak Kumpel? Pisałaś, że kaszle, przeszło mu? Uściski dla Was :calus: Quote
dbsst Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 Małgosiu stoooooooooooooooooooooooooooo lat moja Kochana :Rose: :bday: :tort: :new-bday: :BIG: :buzi: :B-fly: Quote
mmbbaj Posted December 31, 2005 Author Posted December 31, 2005 Historia zimy z naszego okna podglądanej przez B A J A N A wieczorem: rano: Jak w tych warunkach wyjechać samochodem z takiej zaspy i skąd wziąć łopatę:???: Quote
Gosiek Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 Małgosiu Fajerwerki, śnieg, muzyka, już szampana każdy łyka stary rok się w Nowy zmienia, przeto szczęścia śle życzenia ale mamy fajową zimę dzisiaj.... kiedy ostatnio była taka piękna, śnieżna zima w Wawce prawda? Quote
Iv Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 :popcorn: :cunao: Szczęśliwego Nowego Roku 2006 zabawnych sytuacji z Waszymi milusińskimi :Dog_run: :dog: :kociak: :wolfie: :Dog_run: ślicznych fotek dla dogomaniaków :lol: zdrówka dla Was i dla zwierzaczków:cool2: udanej nocy sylwestrowej :Cool!: :sweetCyb: :bigcool: :drinking: i spełnienia marzeń :iloveyou: :happy1: życzy Iv z TZ oraz Ataj i Sara :p Quote
Agga Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 Wszystkiego najlepszego w nadchodzącym Nowym Roku. Quote
Recommended Posts