mmbbaj Posted December 25, 2005 Author Posted December 25, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Ale słodkie :great: Małgosiu jesteście niepoprawni / a może poprawni politycznie :-? zobaczymy jak sie potoczą losy tej kaczuszki :roflt: / Kaczuszka ma wygryzione oczka:???: Quote
Alicja Posted December 25, 2005 Posted December 25, 2005 mmbbaj napisał(a):Kaczuszka ma wygryzione oczka:???:oj to czarno widzę wasze losy :roflt: Quote
mmbbaj Posted December 25, 2005 Author Posted December 25, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):oj to czarno widzę wasze losy :roflt: No!:???: chyba jakie galery albo jaka Syberia...8-) Quote
Alicja Posted December 25, 2005 Posted December 25, 2005 mmbbaj napisał(a):No!:???: chyba jakie galery albo jaka Syberia...8-)tej Syberii to nawet Wam zazdroszczę :-? Quote
mmbbaj Posted December 25, 2005 Author Posted December 25, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):tej Syberii to nawet Wam zazdroszczę :-? Ja już się na nią cieszę!:multi:, bo jak patrzę przez okno...:mad: Quote
Alicja Posted December 25, 2005 Posted December 25, 2005 mmbbaj napisał(a):Ja już się na nią cieszę!:multi:, bo jak patrzę przez okno...:mad:hmmm może zabiorę się z Wami :ylsuper: Quote
Maga100 Posted December 25, 2005 Posted December 25, 2005 Mmbbaju, kaczka zna po prostu swoje miejsce :evilbat: Teraz to i ja z wami w tą katorgę wyruszę... 8) Quote
Tusia_is Posted December 26, 2005 Posted December 26, 2005 Niech magiczna noc Wigilijnego Wieczoru Przyniesie Ci spokój i radość. Niech każda chwila Świąt Bożego Narodzenia Żyje własnym pięknem, A Nowy Rok obdaruje Ciebie i najbliższych Pomyślnością i szczęściem. Najpiękniejszych Świąt Bożego Narodzenia Niech spełniają się wszystkie Twe marzenia niestety troszeczke spoznione ale musielismy wyjecgac .............Pozdrawiamy i wszystkiego naj.................. Quote
Sabina1 Posted December 26, 2005 Posted December 26, 2005 Przyjmijcie ,proszę , spóźnione Życzenia Świąteczne, ale ciągle jeszcze aktualne. Powodem mojego spóźnienia jest to, że szukałam instrukcji.:lol: Wszystkim, którzy również obawiają się o poprawność polityczną swoich wypowiedzi, czy działań tę instrukcję przesyłam::-D :-D :-D :-D :-D :-D Życzenia w pełni poprawne politycznie Przyjmij proszę, z wyłączeniem wyraźnej lub domniemanej mocy wiążącej, najlepsze życzenia przyjaznych środowisku, świadomych społecznie, bezstresowych, nieuzależniających i neutralnych płciowo świąt przesilenia zimowego, celebrowanych w ramach tradycji wyznania religijnego albo praktyk świeckich wedle wyboru Przyjmującego Życzenia, w szczególności zgodnie z tradycją Bożego Narodzenia, Chanuki lub Kwanzy, z zachowaniem należnego szacunku dla religijnych lub świeckich przekonań lub tradycji osób trzecich, albo ich wyboru niepraktykowania żadnych religijnych ani świeckich tradycji, jak również finansowo korzystnego, osobiście pomyślnego oraz medycznie nieskomplikowanego przebiegu ogólnie przyjmowanego roku kalendarzowego 2006, z zachowaniem należnego szacunku dla kalendarzy przyjmowanych przez mniejszości narodowe, etniczne lub wyznaniowe, bez względu na rasę, wyznanie, poglądy polityczne lub filozoficzne, kolor skóry, wiek, stopień spawności fizycznej, wybór platformy komputerowej, lub preferencje seksualne Przyjmującego Życzenia. Przyjęcie niniejszych życzeń oznacza jednoczesne przyjęcie następujących warunków i zastrzeżeń. Niniejsze życzenia podlegają dalszemu sprecyzowaniu, wycofaniu lub odwołaniu przez Życzącego bez zachowania jakichkolwiek terminów wypowiedzenia oraz bez potrzeby uzasadnienia. Niniejsze życzenia mogą być nieodpłatnie przenoszone przez Przyjmującego Życzenia w niezmienionej treści na rzecz osób trzecich. Niniejsze życzenia nie implikują żadnej obietnicy ze strony Życzącego do rzeczywistego wprowadzenia w życie któregokolwiek z wyżej wymienionych życzeń, a w szczególności nie stanowią oferty w rozumieniu odpowiednich przepisów prawa. Jakiekolwiek fragmenty niniejszych życzeń sprzeczne z bezwzględnie obowiązującymi przepisami prawa należy uznać za niezłożone, bez wpływu na pozostałe fragmenty życzeń. Niniejsze życzenia nie mają wartości finansowej. Życzący gwarantuje działanie niniejszych życzeń zgodne z powszechnie przyjętym działaniem życzeń w zakresie dobrych wiadomości przez okres jednego roku albo do chwili wydania kolejnych życzeń świątecznych, którekolwiek z tych zdarzeń nastąpi wcześniej. Gwarancja jest ograniczona do wymiany niniejszych życzeń lub wydania nowych życzeń, bez potrzeby uzasadnienia przez Życzącego. Quote
dbsst Posted December 26, 2005 Posted December 26, 2005 [quote name='mmbbaj'] Alu, oprócz smakołyków Bajanek dostał......:lol:;-) To zdjęcie nie ma charakteru politycznego...;-) no ni emoge jaka luba dostal Bajan hahahahahah rewelacja widze ze milosc do gaseczki kwitnie :D Quote
PIKA Posted December 26, 2005 Posted December 26, 2005 :o :o o matko :laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2: Quote
LAZY Posted December 26, 2005 Posted December 26, 2005 Hahahahaha...nie no nie ma tutaj żadnych politycznych podtekstów:lol: Quote
mmbbaj Posted December 27, 2005 Author Posted December 27, 2005 Kto mnie woła? znowu robią zdjęcia...:???: kazali mi pozować...:nonono2: O rany!!! długo jeszcze?:roll: coś mam na głowie...:niedowia: Nieeeeeee! nie chcę tego!!!:shock: Bawimy się!:grins: Zjem cię!:cunao: Quote
dbsst Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 ooo jejku ale macie sliczny banerek fortowy :D :multi: zdjecia besti bestialskie normalnie :D :multi: Quote
mmbbaj Posted December 27, 2005 Author Posted December 27, 2005 [quote name='dbsst']ooo jejku ale macie sliczny banerek fortowy :D :multi: :megagrin: :buzi: [quote name='dbsst'] zdjecia besti bestialskie normalnie :D :multi: Bestia wczoraj na wieczornym spacerku znalazł sobie patyczek i uszczęśliwiony przytargał go do domu :lol:.... Quote
Daga_i_Oskar Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 haha a jaki porządeczek Wam od razu na łóżeczku zrobił tym patyczkiem :lol: Bestyjka przekoffana :multi: :multi: Quote
dbsst Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 noo nie wsciekla swinka morska :D hihihihihihihihihihi :multi: :painting: suuuuuuuuuuuuuuuuuper fota :D Quote
mmbbaj Posted December 27, 2005 Author Posted December 27, 2005 Daga_i_Oskar napisał(a):haha a jaki porządeczek Wam od razu na łóżeczku zrobił tym patyczkiem :lol: O tak! sprzątania było, było...:shock:, ale jaką miał frajdę!:evil_lol: Quote
Alicja Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 Małgosiu , super fotki :multi: ale Bajanek tak jak Ozzy już chyba ma dość pozowania :great: Quote
PIKA Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 Malgosia sliczny banerek :multi: A za przeproszeniem drzazgi Wam w nocy w tylek nie wchodzily :icon_roc::evil_lol: Quote
mmbbaj Posted December 28, 2005 Author Posted December 28, 2005 [quote name='PIKA']Malgosia sliczny banerek :multi: Cieszę się, że się podoba!:lol: To zasługa Marka! [quote name='PIKA'] A za przeproszeniem drzazgi Wam w nocy w tylek nie wchodzily :icon_roc::evil_lol: Wysprzątałam!;) Quote
Alka Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 [quote name='PIKA']Malgosia sliczny banerek :multi: A za przeproszeniem drzazgi Wam w nocy w tylek nie wchodzily :icon_roc::evil_lol: ja bym nie baczyła na drzazgi,;) widząc ile przyjemności sprawia Bajankowi zabawa patykiem.:multi: Zdarza sie ,że budzę się w nocy i wyciągam spod pleców kości prasowane i inne gadżety.;) Najgorzej jak trafie na piskająca zabawkę , wtedy to o mało co zawału serca nie dostanę... banerek i foteczki SUPER! Quote
agabass Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 [quote name='dbsst'] noo nie wsciekla swinka morska :D hihihihihihihihihihi :multi: :painting: suuuuuuuuuuuuuuuuuper fota :D super fotki a ta powalająca haha Quote
mmbbaj Posted December 30, 2005 Author Posted December 30, 2005 Wczoraj miałam urodziny:cool:... Taki tort zrobił dla mnie mąż!:angel:...............PYSZNY!!!:lol: :facelick: Zobaczcie co dostałam!:p Krótka sesyjka zdjęciowa po wyjściu gości:lol: ........... Bajanek był najbardziej zmęczony...;) Całusek:loveu: Zamiana miejsc:roll: Nie ma mnie...śpię...:sleep: Quote
Daga_i_Oskar Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 No i dopiero teraz nam o tym mówisz, ze wczoraj urodzinki miałas?? :mad: :mad: Zycze Ci szczescia tak wielkiego jak ogrom nieba. Slonca, ktore pomimo zla i okrucienstwa tego swiata Dzien po dniu wstaje i obdarza nas cieplem swoich promieni. Duzo wzlotow i szalenstw, Dobrych madrych i oddanych przyjaciol, Cudownych uczuc ktore zawsze trafiaja w odpowiednie miejsce i do Odpowiednich ludzi. Wytrwalosci by kazdy dzien byl lepszy od poprzedniego Oraz aby nieosiagalne cele staly sie zdobyczami codziennosci I jeszcze jedno : abys milosc czerpal z nieskonczonego zrodla! Quote
Recommended Posts