mmbbaj Posted January 1, 2006 Author Posted January 1, 2006 [quote name='LAZY']... Naszczescie na podwórko sunia idzie chetnie i nie ma problemu z wariowaniem w sniegu, nawet jak słychac strzały. Nie wiemczemu w domu tak reaguje. LAZY, właśnie o to chodzi, że Bajan jak już wyszliśmy na dwór to też się uspokoił:crazyeye:, te strzały denerwują go w domu...Ja też tego nie rozumiem:shake: Chyba w przyszłym roku wyjdziemy z nim na dwór tuż przed 12-stą:lol: Dziewczyny bardzo mi miło, że odwiedziłyście nas tu dzisiaj!A ja myślałam, że właśnie posiedzę przy komputerku tylko złożę życzonka przez telefon i tak wyszło, że dopiero teraz usiadłam, a za niedługo muszę z Bajankiem na spacerek! Chyba już dobrze, że skończyły się święta i wszystko wróci do normy, jakoś wtedy mam więcej czasu na dogo;) Wszystkim Wam jeszcze raz życzę szczęścia w nowym roku! Quote
Maga100 Posted January 1, 2006 Posted January 1, 2006 Biedny Bajan, na szczęście Sylwester jest tylko raz w roku ;) Quote
KUMPELka Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 Gosiek napisał(a):Biedny Bajanek :shake: Małgosiu a dawałas może kiedyś Bajankowi do zabawy balony? Ja nauczyłam Axia jak był szczeniakiem zabaw z balonami - jak zagryzał balon to szczebiotałam do niego :i gdzie balonik? co zrobiłeś z balonikiem...itp. Dzieki temu nauczył się obcowania z hukiem i nie mamy problemu w sylwestra :cool1: ... Witajcie :loveu: Z balonami u mnie jest tak, że żaden w domu długo miejsca nie zagrzeje :lol: Najlepsza i najgłośniejsza zabawa Gabini i Kumpla to... pękanie balonów :bigcool: Może rzeczywiście jest to dobre dla psa żeby się oswoił z hałasem bo ...w noc sylwestrową Kumpel obudził się :angryy: sznownie po jakimś 10 strzale żeby zobaczyć co tak głośno i przeszkadza mu spać :mad: . Wstał, poszczekał trochę, popatrzył z nami w niebo i ...najspokojniej poszedł dalej spać smarkacz ;) Pozdrawiam życzymy wszystkim Najlepszego w Nowym Roku :drink1: Dla Was Małgosiu :calus: Quote
Hanna R. Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 Małgosiu, całuję Was noworocznie. :cool1: Czy Bajanek ma goły brzuch ? Tak jak Gezio ? Bo my przymierzamy się do uszycia geziowego ubranka. Asia koniecznie chce różowe - tylko nie wiem, jak będzie wyżeł w różowym wyglądał ... Ale chyba sie zdecydujemy. Czy Bajanek ma kubraczek ? Patrzę za okno i zimno mi się robi .... Quote
mmbbaj Posted January 2, 2006 Author Posted January 2, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Małgosiu, całuję Was noworocznie. :cool1: Czy Bajanek ma goły brzuch ? Tak jak Gezio ? Bo my przymierzamy się do uszycia geziowego ubranka. Asia koniecznie chce różowe - tylko nie wiem, jak będzie wyżeł w różowym wyglądał ... Ale chyba sie zdecydujemy. Czy Bajanek ma kubraczek ? Patrzę za okno i zimno mi się robi .... Haniu jak miło!:lol: My też całujemy :buzi: A Bajan ma brzuszek porośnięty, goły miał w zeszłym roku jak był jeszcze maluchem. I on ma zupełnie inny rodzaj sierści niż Gezio! A, nie powiem, taka zapanowała moda na ubranka dla piesiów, na dogo, że ja też miałam ochotę Bajankowi kubraczek sprawić:lol:, ale powiedziały mi, że ubranka tylko dla gołych:-? A jak będzie wyglądał Gezio w różowym?:hmmmm:.................noooo......jak wyżeł w różowym!:lol: Czy Mani też sprawisz kubraczek? Acha! A gdzie Ty tak przez okno wyglądasz?:crazyeye: w pracy nie jesteś:???: Quote
Patka Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 mmbbaj czyli do następnego roku ... macie spokój takze zauważyłam ze cześć znajomych psó na spcerze miomo wystrzałów sie uspakaja ... Lilith ma to w nosie :cool1: nie powiem zeby nie ułatwaiało mi to życia ... Wszystkiego naj na Nowy Rok o ile jeszcze nie składałam i duzooooo :lol: :loveu: Quote
Hanna R. Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 Nie, dzisiaj nie poszłam do pracy ! Dzisiaj pracę mam W DUPIE ! Patrze przez okno w domu. A biedny Gezek ma zupełnie goły brzuch... Mańka jest kudłata, więc ona nie marznie ... Quote
mmbbaj Posted January 2, 2006 Author Posted January 2, 2006 [quote name='KUMPELka']Witajcie :loveu: Z balonami u mnie jest tak, że żaden w domu długo miejsca nie zagrzeje :lol: Najlepsza i najgłośniejsza zabawa Gabini i Kumpla to... pękanie balonów :bigcool: Może rzeczywiście jest to dobre dla psa żeby się oswoił z chałasem bo ...w noc sylwestrową Kumpel obudził się :angryy: sznownie po jakimś 10 strzale żeby zobaczyć co tak głośno i przeszkadza mu spać :mad: . Wstał, poszczekał trochę, popatrzył z nami w niebo i ...najspokojniej poszedł dalej spać smarkacz ;) Pozdrawiam życzymy wszystkim Najlepszego w Nowym Roku :drink1: Dla Was Małgosiu :calus: Witaj Magda!!!:sweetCyb:My też życzymy Wam kochani zdrowia i szczęścia w Nowym Roku! Wygląda na to, że przed następnym sylwestrem musimy zacząć zabawę z balonikami, mamy więc cały rok na trening;) A faktycznie nigdy balonikami się nie bawiliśmy:shake:. W zeszłym roku Bajan też nic sobie nie robił ze strzałów i spokojnie spał, ale miał wtedy 3 miesiące, a wczoraj skończył 16 :BIG: Quote
Patka Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 cały rok na trening tylko musice w takim razie dostac zniżkę na balony ... Quote
mmbbaj Posted January 2, 2006 Author Posted January 2, 2006 [quote name='Patka']cały rok na trening tylko musice w takim razie dostac zniżkę na balony ... Patka zniżka jak zniżka, ale my rozedmy płuc od pompowania dostaniemy:cool3: :lol: dzięki za życzenia!:buzi: Quote
Patka Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 Szczere nie ma za co :) To trzeba zainwestowac w pomkę albo kształtującą łydki albo elektryczną ... :lol: Quote
mmbbaj Posted January 2, 2006 Author Posted January 2, 2006 [quote name='HankaRupczewska'] Dzisiaj pracę mam W DUPIE ! O matko! Haniu!:crazyeye: To ty musisz na chirurgię!!!!! Quote
Patka Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 albo ksenne max (chyba tak to sie pisze) ;) Quote
Sabina1 Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 mmbbaj napisał(a):taka zapanowała moda na ubranka dla piesiów, na dogo, że ja też miałam ochotę Bajankowi kubraczek sprawić:lol:, :shock: :shock: :shock: :shock: Quote
KUMPELka Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 [quote name='mmbbaj']Witaj Magda!!!:sweetCyb:My też życzymy Wam kochani zdrowia i szczęścia w Nowym Roku! Wygląda na to, że przed następnym sylwestrem musimy zacząć zabawę z balonikami, mamy więc cały rok na trening;) A faktycznie nigdy balonikami się nie bawiliśmy:shake:. W zeszłym roku Bajan też nic sobie nie robił ze strzałów i spokojnie spał, ale miał wtedy 3 miesiące, a wczoraj skończył 16 :BIG: Hihi :lol: mogę ci wypożyczyć (żebyś nie dostała rozedmy): męża, który 3/4 dotychczasowego życia spędził grając na fujarze i Gabiśki, która chętnie pokaże Bajankowi co i jak :megagrin: Osobiście nie lubię strzelania więc możemy się umówić na dzierżawę mojej rodzinki a ja będę miałą trochę spokoju w domu :smokin: ...tylko to taki kawał Polski do przebycia :sadCyber: Quote
mmbbaj Posted January 2, 2006 Author Posted January 2, 2006 [quote name='Sabina1']:shock: :shock: :shock: :shock: A cóż Ty Sabinko w takim szoku jesteś?:nonono2: Nie uważasz, że Bajanek pięknie by wyglądał w takim różowym pulowerku? :evil_lol: Quote
Sabina1 Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 Koniecznie chcesz z niego zrobic Tiuzdejka :mad: psina przejrzy sie w lustrze i nie wyjdzie na dwór nigdy więcej.:evil_lol: . jak mój Głupek po sylwestrze.:oops: Quote
mmbbaj Posted January 2, 2006 Author Posted January 2, 2006 Sabina1 napisał(a):Koniecznie chcesz z niego zrobic Tiuzdejka :mad: Kogo??? :crazyeye: i nie koniecznie!:mad: Zastanawiałam się tylko czy nie powinnam na wielkie mrozy,żeby nie było mu zimno, ale może poprzestanę na czapeczce i szaliczku!:eviltong: Quote
Sabina1 Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 Różowy szaliczek i czapeczka !!!!!!!!!! O ludzie !!!!!!!!!!!!!!! Quote
Sabina1 Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 Ostatecznie żółty komplecik, w ciplutkim kolorze. Moze byc ładnie .(bez ironicznych emotkow9. Quote
mmbbaj Posted January 2, 2006 Author Posted January 2, 2006 Sabina1 napisał(a):Ostatecznie żółty komplecik, w ciplutkim kolorze. Moze byc ładnie .(bez ironicznych emotkow9. Sabina, pomyślę, ale ja nie lubię żółtego :confused: Sabina1 napisał(a):Różowy szaliczek i czapeczka !!!!!!!!!! O ludzie !!!!!!!!!!!!!!! No może różowy rzeczywiście nie bo Gezio będzie miał różowe ubranko :wink: Quote
Sabina1 Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 A co powiedziałabys na pilotke w nasyconym zielonym kolorze ? wtedy odpadłby klopot z poprawianiem szaliczka na spacerkach. Quote
mmbbaj Posted January 2, 2006 Author Posted January 2, 2006 Sabina1 napisał(a):A co powiedziałabys na pilotke w nasyconym zielonym kolorze ? wtedy odpadłby klopot z poprawianiem szaliczka na spacerkach. Pilotka? super!:lol: byle nie nasycony zielony kolorek i nie z moheru!:cool3: Quote
Hanna R. Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 Ja coś tak przez skórę czuje, że Wam się różowe ubranko Gezia NIE PODOBA ... Czyż nie mam racji ??? :stupid: :stupid: :stupid: Quote
Sabina1 Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 Bo ja bym wolała żółte, ale nie cytrynowe, tylko takie ciepłe. Quote
Recommended Posts