asiaf1 Posted November 16, 2005 Author Posted November 16, 2005 Gabriella napisał(a):Oskarek bryka jak "Tygrysek" :Dog_run: Proszę prześlijcie także na mój pv nr konta. Dla OSKARKA. Gabriello ziękujemy bardzo za wpłatę 50 PLN :D Quote
pajunia Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 Hallo przepraszam , ze sie cichutko wtrace, ale Lavinio, czy potrzeba jeszcze jakis pieniedzy na Oskarka, czy SGGW juz oplacone i czy ev, potrzeba Ci jeszcze na oplacenie hoteliku dla Oskarka. Chcialabym sie dorzucic ev, ze sprzedazy bransoletek. Lavinio , prosze o odpowiedz. Zycze Ci duzego powodzenia z Waszym Hotelem Na skarpie. Zamelduj sie. Calujemy pajuniowa sforka Quote
lavinia Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 Pajuniu kochana, ja już nie zbieram pieniędzy na Oskarka, zajmują się tym teraz dziewczyny - Asiaf1 chyba udostępniła swoje konto. Zapytaj ich jeśli chcesz pomóc. ponieważ Oskar ma mnóstwo kompetentnych opiekunek ja się wycofałam z jakichkolwiek działań, myślę, że tak będzie najlepiej dla wszystkich. pieniądze które mam przeznaczę na uregulowanie rachunku na SGGW, a jeśli cokolwiek zostanie przekażę dziewczynom. dzięki za dobre życzenia dla hotelu, temat jest w ogłoszeniach, u góry strony "psy w potrzebie" a wpadnij do nas kiedyś ! może niedługo ? :-) Quote
asiaf1 Posted November 17, 2005 Author Posted November 17, 2005 Witam, Tak, rzeczywiście ja teraz zbieram na Oskarka. Jeżeli ktoś chciałaby go wspomóc to prześlę nr konta na priva. Dotychczas oprócz pieniędzy które dostałam z Demartu 1 000 PLN na moje konto wpłynęły następujące pieniądze: 50,00 PLN-Supergoga :D 50,00 PLN-Gabriella :D 100,00 PLN-Beria (wpłynęło dzisiaj):D ------------ 200,00 PLN- zostaną przeznaczone na badania Oskara i na poczet jego pobytu w hotelu w grudniu. Tak jak pisałam wcześniej z tych 1 000 PLN wydałam: 450,00 PLN zapłata za wózek 660,00 PLN opłata hotelu Oskara od 29.10-30.11.2005 ------------- 1 110 PLN różnicę dopłaciłam z innego źródła. Bardzo dziękujemy w jego imieniu za pamięć i pomoc :D Quote
eurydyka Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 a ile wyniosly koszty pobytu na SGGW? Quote
evita. Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 Poproszę o numer "oskarkowego" konta na PW. Głaski dla psiaczka :D Quote
Iv Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 Ja tez prosze o nr konta a priv. Kurczeee, w poniedzialek zaplacilam mandat - moj pierwszy w zyciu :-( , ponoc teraz jestem prawdziwym kierowca :wink: Szkoda mi jednak, bo 50 zl poszlo w bloto :cry: Ale jak moge, tak wespre Oskarka. Quote
eurydyka Posted November 18, 2005 Posted November 18, 2005 wiadomo juz ile wynioslo leczenie na SGGW? mnie to interesuje, bo czasem musimy tam umieszczac inne zwierzaki Quote
supergoga Posted November 18, 2005 Posted November 18, 2005 Kolejne całuski w Oskarkowe czółko od cioteczki supergogi i wujaszka wnusia. Wujaszek po męsku ściska Oskarkowa Łapę. Quote
asiaf1 Posted November 18, 2005 Author Posted November 18, 2005 Dziękujemy bardzo wszystkim Ciociom i Wujkom za pamięć, chęć pomocy, całuski i mizianka dla Oskarka. Będziemy u niego w sobotę to wszystko mu opowiemy i wyściskamy go od wszystkich. Chciałam też podziękować Ludkowi za materacyk. Proszę o przkazanie podziękowań dalej :D pozdrawiam asia Quote
Ludek Posted November 18, 2005 Posted November 18, 2005 asiaf1 napisał(a):Chciałam też podziękować Ludkowi za materacyk. Proszę o przkazanie podziękowań dalej :D Podziękowania należą się przede wszystkim borsaf, bo to ona jest ofiarodawczynią i Jurze za transport z Poznania do Warszawy. eurydyka napisał(a):wiadomo juz ile wynioslo leczenie na SGGW? mnie to interesuje, bo czasem musimy tam umieszczac inne zwierzaki Poza tym może zostały jakieś pieniążki i starczyłoby jeszcze na jakiś czas pobytu w hotelu. Quote
Witokret Posted November 18, 2005 Posted November 18, 2005 Kochany Oskarek... miał szczęście, że na takie dziewczyny trafil :angel: A może potraficie mi powiedzieć ile kosztowałby taki wózeczek dla jamnika? Znam osobę, która swojego bidulka codziennie wynosi do parku i siedzi z nim albo na trawie albo na ławeczce, a przecież psiak mógłby jeszcze pobiegać! Może macie namiary, gdzie można taki wózeczek zakupic??? Quote
lavinia Posted November 18, 2005 Posted November 18, 2005 w związku z licznymi ( oj licznymi ) zapytaniami, informuję, że jak tylko poznam ostateczne koszty pobytu Oskara na SGGW, to je tu przedstawię, a resztę, jeśli taka będzie wpłacę na konto Asiaf1, tak jak się z nią umówiłam. poza tym, to proszę pamiętać o tym, że różne sprawy Oskarowe były załatwiane w taki czy inny sposób z różnych względów, dlatego też o pewnych sprawach nie informowałam, czy nie informuję. Teraz sytuacja jest inna i wy możecie robić co i jak chcecie, natomiast ja robię tak jak uważam za stosowne i tak jak obiecałam. ponadto, jeśli ktokolwiek ma jakieś zapytania to proszę o konkretne wypowiedzi na pw, jeśli będą zasadne, to na nie odpowiem. Eurydyko, jeśli interesują Cię koszty umieszczania psów na SGGW, telefon do nich to 847 37 40, najlepiej będzie jak zadzwonisz i spytasz o konkretny przypadek pozdrawiam lavinia Quote
deszczowa Posted November 18, 2005 Posted November 18, 2005 Witokret napisał(a):Kochany Oskarek... miał szczęście, że na takie dziewczyny trafil :angel: A może potraficie mi powiedzieć ile kosztowałby taki wózeczek dla jamnika? Znam osobę, która swojego bidulka codziennie wynosi do parku i siedzi z nim albo na trawie albo na ławeczce, a przecież psiak mógłby jeszcze pobiegać! Może macie namiary, gdzie można taki wózeczek zakupic??? wózeczki robione są na wymiar, ten Oskarkowy kosztował 450 zł (mam nadzieję że się nie pomyliłam). Zaraz prześlemy Ci numer tel. do tego Pana, tylko się z Asią skontaktuję Quote
eurydyka Posted November 18, 2005 Posted November 18, 2005 witokret, skontaktuj sie z bona 46, ona ma chyba wozek nieuzywany dla jamnika Quote
Witokret Posted November 18, 2005 Posted November 18, 2005 ooo super - serdeczne dzięki :) Muszę jeszcze tylko "przydybać" na spacerze panią z jamniorkiem coby z nią pogadać na ten temat Quote
asiaf1 Posted November 18, 2005 Author Posted November 18, 2005 Witam podaje namiary na Pana, który robi wózeczki 0603 541 581.Ten Pan jest bardzo sympatyczny możecie powolać się na nas i przypomnieć ,że robił wozek dla Oskara z SGGW. Myślę że wózeczek dla jamnika będzie tańszy bo i piesek mniejszy :) pozdr asia Quote
Witokret Posted November 18, 2005 Posted November 18, 2005 jesteście kochane :buzi: dziękuję bardzo za namiary. Mamk nadzieję, że panią od jamniczka uda się namówić ;) Quote
asiaf1 Posted November 20, 2005 Author Posted November 20, 2005 za 2 dni koncza się Oskarkowi leki więc pod koniec tygodnia jedziemy na kontrolne badanie krwi.Pan doktor obejrzy tez jego ranę i zadecyduje co robimy z tym dalej. Mam nadzieję, że wyniki krwi będą dobre. Quote
Ludek Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 Trzymam kciuki, żeby już było wszystko dobrze. Quote
Gabriella Posted November 21, 2005 Posted November 21, 2005 musi być tylko dobrze :Fade-col: Proszę prześlij mi adres na który będę mogła przesłać dla Oskarka "coś- nie-coś". :calus: dla Oskarka Quote
asiaf1 Posted November 21, 2005 Author Posted November 21, 2005 asiaf1 napisał(a):Witam, Tak, rzeczywiście ja teraz zbieram na Oskarka. Jeżeli ktoś chciałaby go wspomóc to prześlę nr konta na priva. Dotychczas oprócz pieniędzy które dostałam z Demartu 1 000 PLN na moje konto wpłynęły następujące pieniądze: 50,00 PLN-Supergoga :D 50,00 PLN-Gabriella :D 100,00 PLN-Beria (wpłynęło dzisiaj):D ------------ 200,00 PLN- zostaną przeznaczone na badania Oskara i na poczet jego pobytu w hotelu w grudniu. Tak jak pisałam wcześniej z tych 1 000 PLN wydałam: 450,00 PLN zapłata za wózek 660,00 PLN opłata hotelu Oskara od 29.10-30.11.2005 ------------- 1 110 PLN różnicę dopłaciłam z innego źródła. Bardzo dziękujemy w jego imieniu za pamięć i pomoc :D Wpłynęły kolejne pieniądze 100 PLN ale nie mam pewności czy ta osoba nie chciałaby pozostać anonimowa? W sumie na koncie Oskarka jest u mnie 300 PLN Quote
Recommended Posts