Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Gabriella napisał(a):
Oskarek bryka jak "Tygrysek" :Dog_run:
Proszę prześlijcie także na mój pv nr konta.
Dla OSKARKA.

Gabriello ziękujemy bardzo za wpłatę 50 PLN :D

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hallo
przepraszam , ze sie cichutko wtrace, ale Lavinio, czy potrzeba jeszcze jakis pieniedzy na Oskarka, czy SGGW juz oplacone i czy ev, potrzeba Ci jeszcze na oplacenie hoteliku dla Oskarka. Chcialabym sie dorzucic ev, ze sprzedazy bransoletek. Lavinio , prosze o odpowiedz.
Zycze Ci duzego powodzenia z Waszym Hotelem Na skarpie. Zamelduj sie.
Calujemy
pajuniowa sforka

Posted

Pajuniu kochana, ja już nie zbieram pieniędzy na Oskarka, zajmują się tym teraz dziewczyny - Asiaf1 chyba udostępniła swoje konto. Zapytaj ich jeśli chcesz pomóc.

ponieważ Oskar ma mnóstwo kompetentnych opiekunek ja się wycofałam z jakichkolwiek działań, myślę, że tak będzie najlepiej dla wszystkich.

pieniądze które mam przeznaczę na uregulowanie rachunku na SGGW, a jeśli cokolwiek zostanie przekażę dziewczynom.

dzięki za dobre życzenia dla hotelu, temat jest w ogłoszeniach, u góry strony "psy w potrzebie"

a wpadnij do nas kiedyś ! może niedługo ? :-)

Posted

Witam,
Tak, rzeczywiście ja teraz zbieram na Oskarka. Jeżeli ktoś chciałaby go wspomóc to prześlę nr konta na priva.
Dotychczas oprócz pieniędzy które dostałam z Demartu 1 000 PLN na moje konto wpłynęły następujące pieniądze:
50,00 PLN-Supergoga :D
50,00 PLN-Gabriella :D
100,00 PLN-Beria (wpłynęło dzisiaj):D
------------
200,00 PLN- zostaną przeznaczone na badania Oskara i na poczet jego pobytu w hotelu w grudniu.

Tak jak pisałam wcześniej z tych 1 000 PLN wydałam:
450,00 PLN zapłata za wózek
660,00 PLN opłata hotelu Oskara od 29.10-30.11.2005
-------------
1 110 PLN różnicę dopłaciłam z innego źródła.

Bardzo dziękujemy w jego imieniu za pamięć i pomoc :D

Posted

Ja tez prosze o nr konta a priv. Kurczeee, w poniedzialek zaplacilam mandat - moj pierwszy w zyciu :-( , ponoc teraz jestem prawdziwym kierowca :wink: Szkoda mi jednak, bo 50 zl poszlo w bloto :cry:
Ale jak moge, tak wespre Oskarka.

Posted

Dziękujemy bardzo wszystkim Ciociom i Wujkom za pamięć, chęć pomocy, całuski i mizianka dla Oskarka.
Będziemy u niego w sobotę to wszystko mu opowiemy i wyściskamy go od wszystkich.
Chciałam też podziękować Ludkowi za materacyk. Proszę o przkazanie podziękowań dalej :D
pozdrawiam
asia

Posted

asiaf1 napisał(a):
Chciałam też podziękować Ludkowi za materacyk. Proszę o przkazanie podziękowań dalej :D

Podziękowania należą się przede wszystkim borsaf, bo to ona jest ofiarodawczynią i Jurze za transport z Poznania do Warszawy.

eurydyka napisał(a):
wiadomo juz ile wynioslo leczenie na SGGW?
mnie to interesuje, bo czasem musimy tam umieszczac inne zwierzaki

Poza tym może zostały jakieś pieniążki i starczyłoby jeszcze na jakiś czas pobytu w hotelu.

Posted

Kochany Oskarek... miał szczęście, że na takie dziewczyny trafil :angel:
A może potraficie mi powiedzieć ile kosztowałby taki wózeczek dla jamnika? Znam osobę, która swojego bidulka codziennie wynosi do parku i siedzi z nim albo na trawie albo na ławeczce, a przecież psiak mógłby jeszcze pobiegać! Może macie namiary, gdzie można taki wózeczek zakupic???

Posted

w związku z licznymi ( oj licznymi ) zapytaniami, informuję, że jak tylko poznam ostateczne koszty pobytu Oskara na SGGW, to je tu przedstawię, a resztę, jeśli taka będzie wpłacę na konto Asiaf1, tak jak się z nią umówiłam.

poza tym, to proszę pamiętać o tym, że różne sprawy Oskarowe były załatwiane w taki czy inny sposób z różnych względów, dlatego też o pewnych sprawach nie informowałam, czy nie informuję. Teraz sytuacja jest inna i wy możecie robić co i jak chcecie, natomiast ja robię tak jak uważam za stosowne i tak jak obiecałam.

ponadto, jeśli ktokolwiek ma jakieś zapytania to proszę o konkretne wypowiedzi na pw, jeśli będą zasadne, to na nie odpowiem.

Eurydyko, jeśli interesują Cię koszty umieszczania psów na SGGW, telefon do nich to 847 37 40, najlepiej będzie jak zadzwonisz i spytasz o konkretny przypadek

pozdrawiam

lavinia

Posted

Witokret napisał(a):
Kochany Oskarek... miał szczęście, że na takie dziewczyny trafil :angel:
A może potraficie mi powiedzieć ile kosztowałby taki wózeczek dla jamnika? Znam osobę, która swojego bidulka codziennie wynosi do parku i siedzi z nim albo na trawie albo na ławeczce, a przecież psiak mógłby jeszcze pobiegać! Może macie namiary, gdzie można taki wózeczek zakupic???

wózeczki robione są na wymiar, ten Oskarkowy kosztował 450 zł (mam nadzieję że się nie pomyliłam). Zaraz prześlemy Ci numer tel. do tego Pana, tylko się z Asią skontaktuję

Posted

Witam
podaje namiary na Pana, który robi wózeczki 0603 541 581.Ten Pan jest bardzo sympatyczny możecie powolać się na nas i przypomnieć ,że robił wozek dla Oskara z SGGW.
Myślę że wózeczek dla jamnika będzie tańszy bo i piesek mniejszy :)
pozdr
asia

Posted

za 2 dni koncza się Oskarkowi leki więc pod koniec tygodnia jedziemy na kontrolne badanie krwi.Pan doktor obejrzy tez jego ranę i zadecyduje co robimy z tym dalej.
Mam nadzieję, że wyniki krwi będą dobre.

Posted

asiaf1 napisał(a):
Witam,
Tak, rzeczywiście ja teraz zbieram na Oskarka. Jeżeli ktoś chciałaby go wspomóc to prześlę nr konta na priva.
Dotychczas oprócz pieniędzy które dostałam z Demartu 1 000 PLN na moje konto wpłynęły następujące pieniądze:
50,00 PLN-Supergoga :D
50,00 PLN-Gabriella :D
100,00 PLN-Beria (wpłynęło dzisiaj):D
------------
200,00 PLN- zostaną przeznaczone na badania Oskara i na poczet jego pobytu w hotelu w grudniu.

Tak jak pisałam wcześniej z tych 1 000 PLN wydałam:
450,00 PLN zapłata za wózek
660,00 PLN opłata hotelu Oskara od 29.10-30.11.2005
-------------
1 110 PLN różnicę dopłaciłam z innego źródła.

Bardzo dziękujemy w jego imieniu za pamięć i pomoc :D

Wpłynęły kolejne pieniądze 100 PLN ale nie mam pewności czy ta osoba nie chciałaby pozostać anonimowa?

W sumie na koncie Oskarka jest u mnie 300 PLN