Ania-Sonia Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 Też wczoraj byłam u Oskarka i potwierdzam - Oskarek jest w bardzo dobrej formie - zadowolony, czyściutki, obstawiony zabawkami :wink: i zapatrzony w Panią Grażynkę, która jest naprawdę wspaniałą osobą! A w sąsiedztwie - ma śliczną koleżankę - Sonię :) Quote
aga-lodge Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 powodzenia Oskar:)trzymam kciuki baaardzo mocno Quote
deszczowa Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 a oto super reportaż :D Szalone chwile z super dziewczyną i super opiekunkami grunt to bieganie jaki tu ruch;) widok tyłeczków wąchanie trawki też jest super przyjemne mmmm, jakie zapachy! ach, jak tu pięknie! patrzcie, jak się o mnie troszczą! przygoda, przygoda!!! Każdej chwili szkoda! patrzcie, jaka panna jest ze mną Quote
Irkowa Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 o rany :o ale "mama" szczesliwa na tych zdjeciach :o co Wy jej zrobiłyscie? :wink: Oskarek tez cudny chłop :D Quote
deszczowa Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 Chrupek napisał(a):o rany :o ale "mama" szczesliwa na tych zdjeciach :o :wink: jak to co? to takz wana wolność i swoboda :wink: były biegi i gonitwy i zaloty Oskarka - to się dziewczyna dowartościowała :lol: Quote
asher Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 Super :multi: Nareszcie psisko może pobiegać. I nic dziwnego, że zasuwa jak struś pędziwiatr, przecież musi sobie powetowac stracony czas :wink: Quote
asiaf1 Posted November 9, 2005 Author Posted November 9, 2005 Oskarek się przypomiona :Dog_run: Quote
weihaiwej Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 A co słychac u Oskarka, czy ta maść pomaga? I jak idzie jego rehabilitacja? Pamiętam, że na początku lekarz zalecał rehabilitację w wodzie, czy to było robione? Trzymam mocno kciuki za tę wesołą mordkę! Quote
doddy Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 Hopaj Oskarku bo za daleko zajechałeś :D Już coraz mniej osób sie Tobą interesuje :oops: Quote
asiaf1 Posted November 10, 2005 Author Posted November 10, 2005 Oskarek na razie ma kurację antybiotykową w związku z problemami z nerkami. W następny weekend po jej zakończeniu jedziemy na kontrolne badania krwi do lecznicy. Wtedy lekarz obejrzy jego ranę i okiem fachowca oceni co robimy dalej. Mam nadzieje , że do tego czasu uda się wyciągnąć z SGGW jego historię choroby. Wczoraj dzwoniłam do hotelu -Oskarek ma nową zabaweczkę- jaśka. Pani Grażynka mówi, że niuniek podkłada ją sobi pod głowę kładzie się na niej podrzuca probuje rozszarpać -zabawę ma świetną. Uwielbia tez piłeczkę którą dostał od cioci Ani-Soni. Quote
Witokret Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 bosheee... ta psina jest po prostu GENIALNA !!! Quote
deszczowa Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 asiaf1 napisał(a):Oskarek ma nową zabaweczkę- jaśka. Pani Grażynka mówi, że niuniek podkłada ją sobi pod głowę kładzie się na niej podrzuca probuje rozszarpać -zabawę ma świetną. Uwielbia tez piłeczkę którą dostał od cioci Ani-Soni. :P :lol: Quote
asiuniap Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 Oskaruśku, wybaczysz ciotce, że nie odwiedzi Cię w ciągu najbliższego tygodnia??? Quote
asiaf1 Posted November 12, 2005 Author Posted November 12, 2005 asiuniap napisał(a):Oskaruśku, wybaczysz ciotce, że nie odwiedzi Cię w ciągu najbliższego tygodnia??? Ciociu Asiu, jakoś mu to dzis wytłumaczę. Ale będziesz musiała przywieść jakieś smakołyki, żeby zadośćuczynić Oskarkowi :lol: Quote
asiuniap Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 asiaf1 napisał(a):Ale będziesz musiała przywieść jakieś smakołyki, żeby zadośćuczynić Oskarkowi :lol: Cioteczko Asiu, całą torbę mu przywiozę. Ale żebym nie dostała później od cioteczki opr, że go brzuszek rozbolał :wink: Quote
supergoga Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 Cioteczka supergoga nie zapomniała o słodasku Oskarku - ale przeproście go ode mnie, że dawno nie zajrzałam w wątek. Mam od tygodnia doła - gigant i zastanawiam się nad sensem wszystkiego co robię. Po prostu kanał. Zbiegło sie trochę takich dziwnych spraw no i siadłam. Ale to nie istotne. Chciałam wysłać dla Oskarka jakąś paczuszkę - żeby wiedział, że ciocia pamięta i kocha psiaczka. Napiszcie, co można mu wysłać, to zorganizuję - i na jaki adres w razie czego. Z rzeczy do jedzenia, vel smakołyków, co może jeść, bo znacie jego stan zdrówka i wiecie. Napiszcie proszę, to w tygodniu bym wysłała. Podeślę też trochę kasy - tylko jak zwykle pytanko - na jakie teraz konto. Dajcie na priv. Quote
supergoga Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 Co tak ten nasz Oskarek nieśmiało chowa się na 4 stronie. Fe, brzydko. Teraz, taki dzielny młodzieniec i na dole. Przypomnij się śliczny Oskarku. Quote
lavinia Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 Małgosiu - jak zwykle jesteś gotowa nieść pomoc - ściskam Cię !! jeśli chodzi o konto, to chyba Asiaf1, albo asiuniap, nie wiem, w każdym razie już nie na moje. Quote
Ania-Sonia Posted November 15, 2005 Posted November 15, 2005 Pamiętam o Tobie! Proszę, nie zapominajmy o Oskarze! Quote
asiaf1 Posted November 15, 2005 Author Posted November 15, 2005 Ciociu Supergoga Oskarek dziękuje za wpłatę na jego konto 50 PLN-wykorzystamy to na badanie krwi, które trzeba powtórzyć po kuracji antybiotykowej. Oskarek wścieka się na swoim wózeczku, bardzo nie lubia się z psem Pani Grażynki, który ma kojec na podworku. Podczas spacerków Oskarek zajadle się z nim oszczekuje. :fadein: Oskarek wieczorami lansuje się po Otrębusach :lol: Pani Grażynka wychodzi z nim na spacery po mieście wieczorem bo w dzień musiałaby cały czas się zatrzymywać i opowiadać co się piedkowi stało a Oskarek wcale nie chce czekać aż człowiekowi się wytłumaczy co i jak :lol: Quote
Gabriella Posted November 15, 2005 Posted November 15, 2005 Oskarek bryka jak "Tygrysek" :Dog_run: Proszę prześlijcie także na mój pv nr konta. Dla OSKARKA. Quote
asiaf1 Posted November 15, 2005 Author Posted November 15, 2005 Gabriella napisał(a):Oskarek bryka jak "Tygrysek" :Dog_run: Proszę prześlijcie także na mój pv nr konta. Dla OSKARKA. Dziękujemy bardzo :D Za chwilę prześlę Quote
Ania-Sonia Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 Dziękujemy za nowe wieści o Oskarku. Jego radość i chęć życia :lol: jest niesamowita! Ja tez poproszę o aktualny numer konta. Na pewno coś dorzucę :wink: . W weekend wybieram się do Oskara. Jeśli ktoś chce się zabrać lub coś przekazać służę pomocą. Quote
Gabriella Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 A co z jego przysmakami :morning: Proszę napiszcie co ON lubi, to takie miłe przesłać mu paczuszkę. No i może inf o ulubionej maskocie :santagri: Uściski dla Oskarka Quote
asiaf1 Posted November 16, 2005 Author Posted November 16, 2005 Gabriella napisał(a):A co z jego przysmakami :morning: Proszę napiszcie co ON lubi, to takie miłe przesłać mu paczuszkę. No i może inf o ulubionej maskocie :santagri: Uściski dla Oskarka Co do przysmaków to zapytamy Pana doktora czy mozna mu kupować różne wynalazki . Na razie jak inne dostaja psie przysmaki to Oskarek dostaje biszkopty. Co do zabaweczek to ma już kilka aktualnie na topie jest zwykły jasiek. Ma jeszcze piłeczkę , pora oczywiście gumowego, gumową kość i taki sznurek więc chyba mu na razie wystarczy. Ale oczywiście można coś mu kupić sama nie wiem może takie kółko gumowe do ciągania? Albo szampon zostało mu trochę takiego fajnego szamponu spisałam z etykiety "Gottlieb new style with mink oil' ale może też być inny np. taki hypoalergiczny. Quote
Recommended Posts