supergoga Posted December 14, 2005 Posted December 14, 2005 To jest obok mojej pracy. W piątek będę w biurze i przejdę się do nich pogadam, dowiem się szczegółów. Napiszę jak sprawa wygląda. Quote
asiaf1 Posted December 14, 2005 Author Posted December 14, 2005 ja wiem, że istnieją takie materace ale Oskar nie moze mieć takiego 'jeża" ponieważ ma dużą ranę i kolce od materaca będą mu w nią wchodzić Quote
supergoga Posted December 14, 2005 Posted December 14, 2005 A te kostki. Wiesz, ja się przejdę w piątek obejrzę je i pogadam z ludźmi. Napiszę jakie jest moje zdanie (choć wcale nie znaczy że jest jakies szczególnie ważne) :D Quote
asiaf1 Posted December 14, 2005 Author Posted December 14, 2005 supergoga napisał(a):A te kostki. Wiesz, ja się przejdę w piątek obejrzę je i pogadam z ludźmi. Napiszę jakie jest moje zdanie (choć wcale nie znaczy że jest jakies szczególnie ważne) :D zdanie każdego jest ważne :D Popytaj sie proszę . Ja na razie na allegro śledzę aukcję materaca winylowego (pompowanego powietrzem) do konca 4 dni a cena na razie 54 PLN. Gdyby wytrzymał pazurki Oskarka byłby super bo jest łatwy w utrzymaniu Zobaczymy Quote
asiaf1 Posted December 16, 2005 Author Posted December 16, 2005 KTO POKOCHA OSKARKA!!!!!!!!!!!!!!!!! :cry: Quote
ewa_m Posted December 16, 2005 Posted December 16, 2005 Podajcie numer konta, na ktore moge wplacic pieniadze. Jaka kwota by zaspokoila biezace potrzeby. Quote
asiaf1 Posted December 16, 2005 Author Posted December 16, 2005 ewa_m napisał(a):Podajcie numer konta, na ktore moge wplacic pieniadze. Jaka kwota by zaspokoila biezace potrzeby. Miesięczne wydatki na Oskarka to: 600-620 PLN -miesięczny pobyt w hotelu ok.200-250 PLN- 14 kg karma royal (do tej pory specjalna dla nerkowców) Najważniejsze to znależć dla niego domek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
asiaf1 Posted December 16, 2005 Author Posted December 16, 2005 ewa_m napisał(a):A numer konta? wysłałam na priva Quote
asiuniap Posted December 16, 2005 Posted December 16, 2005 Asiu powiedz czy już teraz potrzebujecie wiesz, od tego faceta? Czy może być po świętach? Asiu, proszę, jeśli jeszcze nie napisałaś, napisz do niego :modla: Dogomaniaków przepraszam za tę enigmatyczną wiadomość. Quote
asiaf1 Posted December 19, 2005 Author Posted December 19, 2005 Dziewczyny zarządziłam i zakupiłam na allegro materac przeciwodleżynowy za 250 PLN. Spróbujemy może Oskarek go nie zniszczy. Jak zniszczy to oddam pieniądze. Wydaje mi się, że taki gąbkowy materac trudno byłoby utrzymać w czystości bo wszytko chłonie a z takiego się ściera i już. Zobaczymy co będzie. W czwartek jadę do niego, niestety materac będzie dopiero poświętach. Złożę mu życzenia od wszystkich cioć i wujków.:santagri: Tak bym chciała, żeby ktoś go pokochał.!!!!!!!!!! Quote
doddy Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 Jest w roku taki dzień, w którym smutki idą w cień :bigok: Oskarek możliwe, że będzie miał najlepszy prezent na święta. Zainteresowana jest nim bardzo pewna rodzinka :flasings: Quote
asiaf1 Posted December 21, 2005 Author Posted December 21, 2005 Doddy, czy mogłabym prosić o więcej szczegółow na priva? Quote
eurydyka Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 a udalo sie w koncu pokryc koszty leczenia? bo Asia pisze o biezacych wydatkach, na ktore potrzebuje wsparcia, a wczesniej pisano jeszcze o leczeniu i ze sa problemy z ustaleniem faktycznej kwoty. udalo sie to w koncu wyjasnic? wtedy Asia wiedzialaby na czym stoi finansowo, a przed Swietami to wazne informacje, chociaz ta o DOMKU jest NAJWAZNIEJSZA Quote
doddy Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 Ja osobiście sprawdzałam na sggw i kwota wyniosła 372zł. Quote
eurydyka Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 to super wiesci dla Asi i ciesze sie, ze bedzie miala do dyspozycji chociaz troche wsparcia na hotel Quote
asiaf1 Posted December 23, 2005 Author Posted December 23, 2005 wczoraj byłam u Oskarka. Wymiziałam go od wszystkich cioć i wujków. Potarzaliśmy się troche po posłanku. Oskarek jak zwykle był pogodny. Pani Grażynka mówi, że straszny z niego zazdrośnik. Chciałaby żeby tylko nim sie zajmować. Jak widzi, ze p. Grażyna bierze nie daj boże jakiegoś psiura na ręce to tak szczeka że uszy bolą. Oj ciocie, chyba rozpieściłyśmy Oskarka:lookarou: . Quote
Ania-Sonia Posted December 23, 2005 Posted December 23, 2005 Gwiazdko, przynieś Oskarowi jeszcze więcej pieszczot (jeśli to możliwe;-) ), ale z tych jedynych rąk, które gdzieś na pewno na Ciebie czekają:x-mas: Quote
asiaf1 Posted December 27, 2005 Author Posted December 27, 2005 Ania-Sonia napisał(a):Gwiazdko, przynieś Oskarowi jeszcze więcej pieszczot (jeśli to możliwe;-) ), ale z tych jedynych rąk, które gdzieś na pewno na Ciebie czekają:x-mas: Oskarku wskakuj na pierwszą stronę Quote
asiaf1 Posted December 27, 2005 Author Posted December 27, 2005 [quote name='asiaf1']Oskarek dziekuje: :D cioci Iv-30,00PLN cioci Evicie-50,00 PLN Tym samym konto Oskarka urosło do 775,00PLN Przy okazji chciałam też rozliczyć się z wpłaconych i wydanych pieniędzy: Wpłaty: ciocia Gabriella - 60,00 PLN Wydatki: 30,00- maść na odleżyny 60,00-szczepienie 260,00-materac na odleżyny +koszt przesyłki (250,00 +10,00) ------------ 350,00PLN Było: 835,00 (775+60) Jest:485,00 (835-350) Quote
doddy Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 Dzwoniła do mnie własnie Pani Wioletta z Gorzowa, która chciała przygarnać Oskara. Rozmawiałyśmy baaardzo długo. Niestety Pani Wioleta ma 2 psy w swoim domu i to charakterne. Nie dało by rady najprawdopodobniej w jeden dzień pogodzić całej 3. Oskar też najgrzeczniejszy do psów nie jest, lubi gonić czworonogi. Suka owczarka ma niestety dość dominacyjny charakterek i do grzeczniutkich nie nalezy. Gdyby chociaż mieszkali w Warszawie. Ale wycieczka z Gorzowa to nie taki rzut beretem. Pani Wioleta obiecała pomóc chociaż trochę finansowo. Jak będzie cieplej chce odwiedzić Oskara. Ale ma nadzieje i ja też, że do tego czasu Oskar będzie miał kochający dom. Quote
asiaf1 Posted December 29, 2005 Author Posted December 29, 2005 Ja jadę dzisiaj do Oskarka. Mam dla niego materac przeciwodleżynowy. zobaczymy czy mu się spodoba Quote
asiuniap Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 Masz mu zawieźć też całuski od ciotki :loveu: Quote
Recommended Posts