Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bodziulka napisał(a):
niestety, z miesiąca na miesiąc dług rośnie :shake:

Musimy wyadoptować wreszcie Cyganka. To 400zł miesięcznie.
Cholerka, potrzebujemy plakatów do porozwieszania.

Posted

Nie znam wątku cyganka i nie za bardzo mam czas( sorry:-() poczytać o nim, ale skoro tyle za hotel płacicie- to może go do Met z fundacji NAsza Szkapa dać? Tam DT kosztuje 100 zł miesięcznie i nawet mógłby być dożywotni.Na wątku Baffiowym widze, że Met negocjuje przyjęcie psiaka, może są jeszcze miejsca na inne.

Posted

[SIZE="4"]POMOŻECIE??????

[quote name='uxmal']Prosimy o głos na uciechowskie schronisko
Schronisko - "Ośrodek dla Zwierząt Porzuconych i Niechcianych" powstało w maju w 2006r. Do chwili obecnej nie posiada żadnych źródeł finansowania, utrzymuje się tylko ze zbiórek, darów i dzięki pomocy miłośników zwierząt z Forum Dogomanii

Boksy odremontowane

Boksy - tutaj zostało otynkować i założyć kraty jako zamkniecie, może uda się skończyć za parę tygodni.

pracy jest jeszcze dużo....
teraz zbliża się okres zimowy....
wygrana karma w konkursie to zapas na całą zimę.
---------------------------------------------
1.Aby zagłosować należy kliknąć link
http://www.krakvet.pl/forum/?osCsid=...68eb014b33a77f

2.następnie na samej górze klikasz REJESTRACJA
3.wybierasz opcje Zgadzam Się na te warunki i mam powyżej 13 lat
lub
Zgadzam Się na te warunki i mam poniżej 13 lat
4.wypełniasz formularz
5.odbierasz link aktywacyjny na poczcie e-mailowj
6. postępujesz zgodnie z instrukcja obsługi zawartą w mailu
7.klikasz w link http://www.krakvet.pl/forum/viewforum.php?f=4
8. zaznaczasz schronisko w uciechowie
i GOTOWE
----------------------
zajmuje to zaledwie kilka minut a dzieki Tobie mamy szanse na zapas karmy na całą zimę!

[SIZE="4"]PAMIETAJCIE TYLKO JAK SIĘ ZALOGUJESZ MOŻESZ GŁOSOWAĆ , i nie wystarczy w temaciue napisać na kogo się głosuje, ale trzeba kliknąć na wybrane w ankiecie (na górze strony) schronisko

Posted

[quote name='VitisVini']Nie znam wątku cyganka i nie za bardzo mam czas( sorry:-() poczytać o nim, ale skoro tyle za hotel płacicie- to może go do Met z fundacji NAsza Szkapa dać? Tam DT kosztuje 100 zł miesięcznie i nawet mógłby być dożywotni.Na wątku Baffiowym widze, że Met negocjuje przyjęcie psiaka, może są jeszcze miejsca na inne.

Przepraszam, a jaki sie z nim skontaktowac, maja swoja stronę?

Posted

[FONT=Arial]tel. 697 777 692[/FONT]
[FONT=Arial]gg: 4972864[/FONT]
[FONT=Arial][email protected][/FONT]

Na dogo są dwa wątki naszej szkapy, tutaj jeden o ewentualnych DT
[FONT=Arial]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=64992[/FONT]

[FONT=Arial]Fundacja jest głównie jak sam nazwa wskazuje końska, ale może się rozwinąć i w kierunku psów. Oczywiście boryka się z wieloma problemi jak to zwykle bywa w tej "branży", luksusów nie oferują, no ale za 100 zł to sami wiecie.Ważne , że w sytuacjach awaryjnych można by psa przechować, co w przypadku permanentnego braku tymczasów jest na wagę złota- tak mniemam.[/FONT]
[FONT=Arial]Pozdrawiam[/FONT]

Posted

a może wrócimy do idei wirtualnej adopcji oskarka
wiem ze była osoba która deklarowała mała wpalte ja tez moge miesiecznie wpłacac na niego 10 zł
to może mało ale jeśli znajdzie sie kilka osób które zadeklaruja nawet małe wpłaty to ju z coś - zawsze się kupi trochę podkładów dla oskarka albo proszek do prania
lub druga wersja pomocy - co jakis czas możemy zrobic zbiórkę proszków do prania czy płynów do płukania, podkładów itp

Posted

przepraszam za offa...ale sytuacja krytyczna....
schronisko w którym pomagam(pracuja tam ludzie o wielkim sercu dla zwierząt) wzięło udział w krakvecie....
przegrywamy tylko kilkoma głosami:placz:
prosze porozsyłajcie tą wiadomośc do kogo sie da....
Cytat:
Prosimy og łos na uciechowskie schronisko
Schronisko - "Ośrodek dla Zwierząt Porzuconych i Niechcianych" powstało w maju w 2006r. Do chwili obecnej nie posiada żadnych źródeł finansowania, utrzymuje się tylko ze zbiórek, darów i dzięki pomocy miłośników zwierząt z Forum Dogomanii

Boksy odremontowane

Boksy - tutaj zostało otynkować i założyć kraty jako zamkniecie, może uda się skończyć za parę tygodni.

pracy jest jeszcze dużo....
teraz zbliża się okres zimowy....
wygrana karma w konkursie to zapas na całą zimę.
---------------------------------------------
1.Aby zagłosować należy kliknąć link
http://www.krakvet.pl/forum/?osCsid=...68eb014b33a77f

2.następnie na samej górze klikasz REJESTRACJA
3.wybierasz opcje Zgadzam Się na te warunki i mam powyżej 13 lat
lub
Zgadzam Się na te warunki i mam poniżej 13 lat
4.wypełniasz formularz
5.odbierasz link aktywacyjny na poczcie e-mailowj
6. postępujesz zgodnie z instrukcja obsługi zawartą w mailu
7.klikasz w link
8. zaznaczasz schronisko w uciechowie
i GOTOWE
----------------------
zajmuje to zaledwie kilka minut a dzieki Tobie mamy szanse na zapas karmy na całą zimę!!!

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='Lenorka']Będzie opisany w listopadowym numerze Przyjaciela Psa! Czytałam na blogu redakcyjnym na www.pies.pl
Oskarek był już opisany w sierpniowym ''Przyjaciel Pies''... Komu to zawdzięcza?? Od kogo redakcja się dowiedziała o Oskarze??:lol:

Posted

to cudowna wiadomość, Oskarek będzie miał ciąg dalszy swej historii, znowu łezka zakręci się w oku.

jeżeli ktoś z was nie czytał o Oskarku w poprzednim numerze mogę zrobić skan i przesłać mailem

Posted

[quote name='Gabriella']to cudowna wiadomość, Oskarek będzie miał ciąg dalszy swej historii, znowu łezka zakręci się w oku.

jeżeli ktoś z was nie czytał o Oskarku w poprzednim numerze mogę zrobić skan i przesłać mailem
JA POPROSZĘ
[email protected]