Magdarynka Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 Nagrałam :) Spróbuję to przerobić tak, by do netu wrzucić. Quote
Magdarynka Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 [quote name='monika-j']Ciotki pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Po Lenke się kupa ludzi zgłosiła!!!!!!!!!!!!!!!!! Komu mam ja dać wszyscy z bloków i z małymi dziećmi...... Żartuje dam jej tym co po nią sie pofatygują dziś wieczorem.:multi: A reszte spisałam coś im moze wepchniemy, czy ktoś ma czas zeby sie zając tematem?????[/quote] Podeślij mi jeśli możesz, spróbuję się tym zająć... Quote
Magdarynka Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 Może jeszcze tu wrzucę... [URL="http://magdarynka.sitm.pl/dogomania/felus.doc"][SIZE=5][COLOR=darkorchid][B]Plakat Felka/ Misia[/B][/COLOR][/SIZE][/URL] Quote
Lara Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 a po Tofficzka tez sie zgloszono??? mam nadzieje, ze kolejka tez sie ustawila :p [B]Owieczko[/B] - czekamy na relacje co i jak sie dzis dzialo :multi: Quote
Ulaa Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 Bardzo fajnie wypadłaś Owieczko :multi: Lenka też super, ale Tofika za mało pokazywali, facet tak go trzymał, że psiak zasłonięty był jakimś naczyniem z jabłkami na pierwszym planie :pissed: Ale ogólnie wyszło świetnie!! :multi: Quote
monika-j Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 Słuchajcie gdzie jest Leon, albo inny wilczkowaty podobny do Lenki psiak? Mam napalona familie chca dzis adoptowac mieszkaja w centrum na elektoralnej, czy ktoś może sie z nimi spotkać? nie maja netu, aja jestem w pracy a potem jeda do domu bo po Lene ludzie maja przyjechac. Quote
Igusia Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 [quote name='monika-j']Słuchajcie gdzie jest Leon, albo inny wilczkowaty podobny do Lenki psiak? Mam napalona familie chca dzis adoptowac mieszkaja w centrum na elektoralnej, czy ktoś może sie z nimi spotkać? nie maja netu, aja jestem w pracy a potem jeda do domu bo po Lene ludzie maja przyjechac.[/quote] Leonek mieszka na Ursynowie...u Agaty Quote
Magdarynka Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 "Wilczkowata" jest jeszcze Zira... średnio podobna do Lenki, ale śliczna, młoda (ma mniej więcej rok) i wielkości spaniela. Niestety jeszcze przez kilka dni będzie w schronie... Gdy ją stamtąd zabiorę muszę się jeszcze rozprawić z guzem, który ma na boku... Prawdopodobnie to krawiak, albo ropień, więc może już za tydzień byłaby do adopcji... Wątek Ziry: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=30735[/URL] [IMG]http://magdarynka.sitm.pl/zira/zira2.jpg[/IMG] Quote
ronja Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 [quote name='monika-j']Słuchajcie gdzie jest Leon, albo inny wilczkowaty podobny do Lenki psiak? Mam napalona familie chca dzis adoptowac mieszkaja w centrum na elektoralnej, czy ktoś może sie z nimi spotkać? nie maja netu, aja jestem w pracy a potem jeda do domu bo po Lene ludzie maja przyjechac.[/quote] na elektoralnej?????my z Agatą pracujemy na elektoralnej. daj tela, możemy podejść jutro i z ludżmi pogadać:multi: Quote
*Gajowa* Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 Moniko-j niedawno były jeszcze dwa ONkowate podrośnięte szczeniaki - moze uada mi się znaleźć wsród zdjęć Magdarynki. Jeden jest piękny rudy malec. Quote
*Gajowa* Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 No nareszcie przejrzałam wszystkie fotki Magdarynki - link strona 508. Wilkowate szczeniaki - rudzielec zdjęcia 22 i 151 oraz drugi wilczek zdjęcia 124 - 134. Tylko brać pięknoty ... Quote
Owieczka Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 Maluchy ONkowate sa tutaj ...chetnycch nie powinno barkowac jeśli niue Lenka to moze one ...? [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=30907[/URL] Quote
Owieczka Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 [quote name='Ulaa']Bardzo fajnie wypadłaś Owieczko :multi: Lenka też super, ale Tofika za mało pokazywali, facet tak go trzymał, że psiak zasłonięty był jakimś naczyniem z jabłkami na pierwszym planie :pissed: Ale ogólnie wyszło świetnie!! :multi:[/quote] Tofik był tak wystraszony że się za sofę schował i nie chciał wyjść :shake: Lenke na szczęście wzięłam na ręce i posadziłam miedzy moimi nogami to była grzeczna ...ale Tofik jak został bez pańciów Jayo to się wystraszył :roll: Na szczęście ten prowadzący jakoś go do siebie przekonał i troszkę się pokazał ... dzwoniła do mnie jedna kobieta ale ...miała dzwonić do Doroty ( Jayo) żeby dogadac wszystko ...narazie nie dzwoniła :shake: Na Lenkę było tylu chętnych że Monika J do mnie dzwoniłą i prosiła o ratunek :evil_lol: mam nadzieję że inne szczeniaki dzięki temu jakoś pójdą do domów... Dzwoniła kobieta i coś mówiła o jedzeniu ale miała potem dzwonić jeszcze i nie zadzwoniła...:shake: Quote
*Gajowa* Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 Jestem wściekła, że nie udało nam sie dotrzeć na czas. Nie wiedziałam, że nasze wystąpienie przesuną w czasie ale i tak nie miałyśmy szans się przebić przez korak na Puławskiej nawet na godz.10tą. Obejrzałam kawałek programu z udziałem naszych psiaków. Tym razem wszystko co słyszałam było na temat i wypadło bardzo dobrze. Owieczko byłaś świetna ! Gratulacje... Quote
monika-j Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 Dziewczyny, gdzie jest Leon?????????? Pani napalona na Lenke znowu dzwoniła chce zobaczyc Leona i ta druga wilczkowata moze tez sie uda? Wilczkowatego i wilczkowatego na juz!!!!!!!!!!!!!! Quote
monika-j Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 [INDENT]O rany zagapiłam sie juz mi łepetyna dymi............chciałabym miec 5 Lenek!!!!!!!! powtórzyłam sie bez sensu. przepraszam za nieuwage:) Dziewczyny jak mozecie skontaktujcie sie z tymi ludzmi chetnymi na psiaki numery ma Magdarynka i Esoperanza Ja dzis mam przed soba adopcje!!!!!!! Znowu bedzie rozpacz:placz: [/INDENT] Quote
*Gajowa* Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 Jeżeli ludzie chcą podrośnięte szczeniaki to te dwa z mojego postu nr 5370 są naprawdę piękne. Można im wysłać fotki niech sami zdecydują. Quote
supergoga Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 [EMAIL="[email protected]"][FONT=Arial][COLOR=#800080][email protected][/COLOR][/FONT][/EMAIL][FONT=Arial][COLOR=#0000ff] [/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=#0000ff][/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=#0000ff]To adres Pani z Międzylesia zainteresowanej pieskiem.[/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=#0000ff]Chodzi o psiaka maksymalnej wielkości pona - nie większy, i takiego który mógłby mieszkać w większości roku na dworze w dużej i bardzo ciepłej budzie. Jak będzie mróz - wtedy oczywiście dom. Sam w domu zostawać nie może, bo jest alarm, jak wychodzą. Ale są emerytami więc większość czasu są w domu.[/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=#0000ff]Jest już sunia (o ile dobrze zrozumiałam ze schroniska i sterylizowana) więc teraz pieska, który będzie szczekał.[/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=#0000ff]Leon pewnie ma za krótką sierść na taki domek - może znajdziemy innego szczekacza.[/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=#0000ff][/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=#0000ff]Jesli macie psiula w tym typie - podeślijcie Pani fotki i opis.[/COLOR][/FONT] Quote
malagos Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 Cholerka, dziewczyny, podpowiedzcie na watku schroniska w Węgrowie o walce z parwowirozą. Tam jest tragedia! Ktoś ma sunię po parwo? Zupełnie wyleciało mi z głowy, kto :shake: Quote
ronja Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 ci ludzie z elektoralnej nie chcą Leona, chcą w typie owczarkowatym:roll: a Leon co ma z owczarka?nic. Agata go opisała, nie chcą takiego. Dla Leona musi być domek z ogródkiem, by miał gdzie sie wyszaleć... Quote
esperanza Posted September 20, 2006 Author Posted September 20, 2006 Leon, Tekla, Tofik- te psy ciągle nie mają szczęścia :-( Mamy owczarkowatego, tak jak Gajowa napisała jest na zdjęciach Magdarynki ze strony 508, na zdjęciach nr 123, 124 Quote
Ulaa Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 A Kiara Wystające Łapki? :oops: Czy ona jest wystarczająco owczarkowata? Quote
annibal Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 hej dziewczyny! pamietacie Żabę z waszej Ostrowii- rottka, kt. pojechala do domku tymczasowego do 3miasta? jutro jade az pod szczecin zawiezc ja do nowego domu!!! mamy wszyscy nadzieje ze to bedzie jej ostatni szczesliwy dom! trzymajcie kciuki!!! wiecie cos moze z forum o wolontariuszach ze scronisk koszalin, szczecin, slupsk? jak mi starczy czasu, pojechalabym popatrzec co tam, czy sa jakies rottki, moze mamy dla nich domki, i wogole jak tam sytuacja wyglada. jak cos dajcie znac. pozdrawiam- marta Quote
Maćka Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 Annibal, mamy jedną rottkowtą, śliczną sunkę około 3 miesiące, 8 kg i jest bardzo mądra. W tej chwili jest u mnie, szukam jej domku. Z Ostrowi zabraliśmy ją w sobotę, miała siostrę ale siostra już wyadoptowana. Link do jej wątku: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=30835[/URL] Quote
Magdarynka Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 Zgodnie z obietnicą... Nasza gwiazda telewizji - Owieczka w roli głównej :cool3: [URL]http://magdarynka.sitm.pl/dogomania/psy.avi[/URL] Rozmiar pliku: 29,85 MB Quote
Recommended Posts