Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Talia']A to prawda, że w tych Comfort(?) z gumowa rączką te raczki po jakimś czasie sie wycierają?:razz: Tak mi powiedziała Pani sprzedawczyni na wystawie, że niektórzy klienci sie na to skarżą.[/QUOTE]

ja mam taka od kilku lat, juz drugi pies na niej chodzi i nic a nic się nie wytrała!!

Posted

W końcu doszła do nas flexi:)
Przetestowalismy i wiem, że nie nadaje się w połączeniu z obrożą...:roll:
A tak sie zastanawiam, bo teraz ciągle pada, czy suszycie tątaśmy czy zostawiacie wilgotną?

Posted

[quote name='Kinia']W końcu doszła do nas flexi:)
A tak sie zastanawiam, bo teraz ciągle pada, czy suszycie tątaśmy czy zostawiacie wilgotną?[/QUOTE]

A dlaczego się nie nadaje do obroży ? Aż tak ciągnie ?

Ja nie suszę, za dużo roboty z tym, a taśma i tak ma się świetnie ;)

Posted

A tak sie zastanawiam, bo teraz ciągle pada, czy suszycie tątaśmy czy zostawiacie wilgotną?[/QUOTE]

susz!!!
po spacerze wyjmuj cala tasme i zablokuj , wyschnie do nastepnego spaceru sama napewno ;)
jak nie bedziesz suszyc to bedzie smierdziala po jakims czasie jak moja :oops:

zamowilam wczoraj flexi comfort ,jeszcz enie mielismy to zobaczymy :diabloti:

Posted

Ok to będe suszyć, nie chce żeby śmierdziała:lol:
Nie nadaje się z oborożą bo eMosław nie ciągnie w obroży, a że flexi jest ciągle napięta to on ją luzuje i idzie przy nodze... :lol:. W szelkach ciągnąć może, więc tylko na nich wykorzystuje całe 8m:)

Posted

[quote name='Talia']Czyli te rączki wyrabiają się przy częstym użytkowaniu?[/QUOTE]
Ja miałam flexi comfort przez ponad rok albo i dłużej i nic się nie wytarło, teraz mam summertime już chyba ze dwa lata i przy dość częstym użytkowaniu guma nadal w całości. ;)

A co do summertime - nasza się straaasnzie brudzi i aktualnie taśmy już nie da się doczyścić, na 'puszcze', w miejscach zarysowanych brud również nie schodzi...

A taśmę zawsze suszę, raz nie wysuszyłam to później dość... nieładnie pachniała. ;)
Vini., może Ci jeszcze nigdy mocno nie zmokła? :diabloti:

Posted

Ja wyciagam całą i wieszam do kolejnego spacerku wysycha chyba że jest ubłozona to wtedy jeszcze przecieram mokra szmatką:razz:

Posted

[quote name='pati1033']moja smierdziala juz strasznie jak nie suszylam- wiec teraz zawsze susze po deszczu.[/QUOTE]
Mam to samo. ;)
A ten smród jest wręcz nie do wytrzymania. :evil_lol:

Posted

[quote name='chi23']No być może ale Killer i tak nie będzie już na niej chodził za pare dni bo przyjdą smyczki z PetDesign.pl:loveu: Kupiłam w końcu takie:
[URL]http://petdesign.pl/pic/d/330.gif[/URL]
To jest wyjściowa

[URL="http://petdesign.pl/en/index.php?type=9"]PetDesign.pl pet products pet accessories pet supplies for animals[/URL]
A ta jest na spacery ,ta zielona i obróżka do tego[/QUOTE]

i jak?
masz zdjęcia