gayka Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 [quote name='Talia']A to prawda, że w tych Comfort(?) z gumowa rączką te raczki po jakimś czasie sie wycierają?:razz: Tak mi powiedziała Pani sprzedawczyni na wystawie, że niektórzy klienci sie na to skarżą.[/QUOTE] ja mam taka od kilku lat, juz drugi pies na niej chodzi i nic a nic się nie wytrała!! Quote
Marta_Ares Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 ja mam odkupiona summertime, ktora byla uzywana ponad rok, i u mnie tez uz troche przeszla a nic sie nadal nie wytarło Quote
Kinia Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 W końcu doszła do nas flexi:) Przetestowalismy i wiem, że nie nadaje się w połączeniu z obrożą...:roll: A tak sie zastanawiam, bo teraz ciągle pada, czy suszycie tątaśmy czy zostawiacie wilgotną? Quote
MakeBelieve Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Ja zostawiam wilgotną :) Nie chce mi sie suszyc Quote
Marta_Ares Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 ja wyciagam ja cala, blokuje i wieszam przy kaloryferze. a czemu nie nadaje sie z obroza? Quote
Ewa&Duffel Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 [quote name='Kinia']W końcu doszła do nas flexi:) Przetestowalismy i wiem, że nie nadaje się w połączeniu z obrożą...:roll: A tak sie zastanawiam, bo teraz ciągle pada, czy suszycie tątaśmy czy zostawiacie wilgotną?[/QUOTE] A dlaczego się nie nadaje do obroży ? Aż tak ciągnie ? Ja nie suszę, za dużo roboty z tym, a taśma i tak ma się świetnie ;) Quote
gops Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 [quote name='Kinia']W końcu doszła do nas flexi:) Przetestowalismy i wiem, że nie nadaje się w połączeniu z obrożą...:roll: A tak sie zastanawiam, bo teraz ciągle pada, czy suszycie tątaśmy czy zostawiacie wilgotną?[/QUOTE] susz!!! po spacerze wyjmuj cala tasme i zablokuj , wyschnie do nastepnego spaceru sama napewno ;) jak nie bedziesz suszyc to bedzie smierdziala po jakims czasie jak moja :oops: zamowilam wczoraj flexi comfort ,jeszcz enie mielismy to zobaczymy :diabloti: Quote
gops Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 [quote name='Vini.']A moja nie śmierdzi, hah ;)[/QUOTE] to rob tak dalej i napisz mi za pol roku :diabloti: chyba ze zadko uzywasz Quote
Kinia Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Ok to będe suszyć, nie chce żeby śmierdziała:lol: Nie nadaje się z oborożą bo eMosław nie ciągnie w obroży, a że flexi jest ciągle napięta to on ją luzuje i idzie przy nodze... :lol:. W szelkach ciągnąć może, więc tylko na nich wykorzystuje całe 8m:) Quote
Infortune. Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 [quote name='Talia']Czyli te rączki wyrabiają się przy częstym użytkowaniu?[/QUOTE] Ja miałam flexi comfort przez ponad rok albo i dłużej i nic się nie wytarło, teraz mam summertime już chyba ze dwa lata i przy dość częstym użytkowaniu guma nadal w całości. ;) A co do summertime - nasza się straaasnzie brudzi i aktualnie taśmy już nie da się doczyścić, na 'puszcze', w miejscach zarysowanych brud również nie schodzi... A taśmę zawsze suszę, raz nie wysuszyłam to później dość... nieładnie pachniała. ;) Vini., może Ci jeszcze nigdy mocno nie zmokła? :diabloti: Quote
Ewa&Duffel Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Ja nigdy nie suszyłam, poza tym smycz zazwyczaj jest zostawiana na dworze, a nie śmierdzi. Używana codziennie, ma już 1, 5 roku :diabloti: Quote
kajkoowa Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 [quote name='Kinia']W końcu doszła do nas flexi:) Przetestowalismy i wiem, że nie nadaje się w połączeniu z obrożą...:roll: A tak sie zastanawiam, bo teraz ciągle pada, czy suszycie tątaśmy czy zostawiacie wilgotną?[/QUOTE] Ja wyciagam całą i wieszam do kolejnego spacerku wysycha chyba że jest ubłozona to wtedy jeszcze przecieram mokra szmatką:razz: Quote
Onomato-Peja Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Ja nie suszyłam, nie suszę i... Śmierdzi jakby zdechła :diabloti: Quote
pati1033 Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 moja smierdziala juz strasznie jak nie suszylam- wiec teraz zawsze susze po deszczu. Quote
MakeBelieve Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 A uwierz mi, że używam bardzo często bo na 95 % spacerów (a te 5 % to treningi i wypady czaaasem na łąkę). A mokra była, w te wakacje jak jeździliśmy nad wode, to pies pływał na tej smyczy :D Quote
Icy Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Ja tez nigdy nie suszyłam i nie śmierdzi,ale fakt,ze rzadko używam ;p Quote
Cavy Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 [quote name='pati1033']moja smierdziala juz strasznie jak nie suszylam- wiec teraz zawsze susze po deszczu.[/QUOTE] Mam to samo. ;) A ten smród jest wręcz nie do wytrzymania. :evil_lol: Quote
vacancy Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 [quote name='chi23']No być może ale Killer i tak nie będzie już na niej chodził za pare dni bo przyjdą smyczki z PetDesign.pl:loveu: Kupiłam w końcu takie: [URL]http://petdesign.pl/pic/d/330.gif[/URL] To jest wyjściowa [URL="http://petdesign.pl/en/index.php?type=9"]PetDesign.pl pet products pet accessories pet supplies for animals[/URL] A ta jest na spacery ,ta zielona i obróżka do tego[/QUOTE] i jak? masz zdjęcia Quote
Coffee&Nera Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Ja po takim deszczu jak np dzisiaj jest w Rzeszowie od razu rozwijam smycz i piore - aż czuc ja w calym domu. Quote
Aneta & Ajwi Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Ja przymierzam się do zakupu flexi Comfort. Ale prawdopodobnie nie będę mogła w najbliższym czasie kupić, z powodu małych kłopotów finansowych. Jeszcze porozmawiam z mamą i zobaczymy. Quote
Foxowa Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Ja o dziwo chodzę przez deszcze z moją taśmą i w ogóle jej nie czuć. Quote
Lucky. Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Mnie coś kusi żeby kupić summertime rózową linkę 8 m, ale najpierw poczekam do końca miesiaca :evil_lol: Quote
Recommended Posts