Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='kaskadaffik']Ten wielki kudłaty miziak z wygryzioną raną ma niesamowite oczy, takie brązowe głębokie jak pluszowe maskotki. A jego sierść wygladała jakby ktoś go czesał, nie był jak niektóre inne psy brudny ani skudłacony, przepiękny. Ulka a mówiłaś że z Niemcami będziesz próbować? może się załapie:roll:[/quote] Pisalam od razu po powrocie ze schroniska. Na razie nic dla niego nie maja, ale sie nie poddaje i bede o nim przypominac.

Duza szara suczka to wilczarz irlandzki, na razie nie dawalam ją na strone, bo nie jest sterylizowana.

Posted

Basia, takich malizn jest kilka co najmniej, w boksie zaraz przy swietlicy. Kierownik mowil, zeby nie robic zdjec, bo maluchy sa 'niepewne'. Nie wiem skad one są. Pod koniec kwietnia jak bylysmy z Halcia to ich nie bylo.

Warunki podczas robienia zdjec w schronisku, psiaki z b. 164
[url=http://www.youtube.com/watch?v=S6RkKpSY1E8]YouTube - 100 3504[/url]

Posted

[B]Ulka18[/B] naradziłyśmy się z Marleną - jeśli dałoby radę to dwie szczeniaczkowate malizny weźmie Marlenka do siebie na DT. Są budki, teraz jest ciepło. Lepsze to niż schron. Z pieniążków z tarnobrzeskiego wątku dot. bud zostało około 128 zł, to na początek będzie. Ta maliznę z tych garków i jakąs drugą.

Posted

[quote name='Ulka18'][B]Basiu[/B], maja byc suczki czy pieski? Halcia bedzie jutro w schronisku, moze zapyta kierownika o zgode.[/quote]

Obojętne,to maleństwo ze zdjęcia i jakieś drugie maleństwo na cito potrzebujące dt.Płeć nie jest ważna.

Posted

Tymczas,u mnie.Maluch z kojca obok świetlicy (jak pisała Ulka18 wyżej)
zdjęcie jest tu:[URL]http://images50.fotosik.pl/122/920892e7b2fac120med.jpg[/URL]
Drugi maluch też z tych najbardziej potrzebujących dt.

Posted

[B]pyt.:Na tym zdjęciu LISIEŃKA jamnik długowł.mix jest w boksie nr. 90[/B]
[IMG]http://images44.fotosik.pl/122/044dd6532d68ddfdmed.jpg[/IMG]
[B]Natomiast na schronie schroniska jest (jeszcze) w boksie 11[/B].
Więc który numer boksu dać do jej alegratki.????

Posted

[quote name='aganela'][B]pyt.:Na tym zdjęciu LISIEŃKA jamnik długowł.mix jest w boksie nr. 90. Natomiast na schronie schroniska jest (jeszcze) w boksie 11[/B]. Więc który numer boksu dać do jej alegratki.????[/QUOTE][B][COLOR="Navy"]Lisienka oraz psiaki z b. 90 sa zarezerwowane, pisalam na watku ogólnym na pwp, przeszlo bez echa. Nie potrzeba ich oglaszac. [/COLOR][/B]
Sorry, ale jesli chodzi o zmiany na stronie, to ja nie mam wiecej czasu niz ten, ktory poswiecam codziennie. Dodalam wiele nowych psów, ale ciagle malo :roll: Szukam od dawna następcy, ale jakoś nikt sie nie pali do pracy nad stroną. Jest ktoś chętny?

Posted

Niestety,była dzis nerwówka i nie było jak pytac.Pamietałysmy o tym wszystkie,ale była duza nerwowośc i odp.mogła byc zadna lub odmowna.Bałysmy sie pytac:shake:

Posted

Pan Zbyszek mówił że zaden szczeniak od soboty nie zdechł, nie było nawet jak iśc i sprawdzić,czy w innych boksach jeszce są, ta bida ze zdjęcia była i się tak cieszyła, jakby lepiej się czuła, a są to dwie suczki, obie takie same czarne.Razem z nimi sa takie większe szczeniaki chyba dwa i jeden biało czarny, ale tez większy.
WSZYSTKIE SZCZENIAKI SĄ ZASZCZEPIONE, więc jest szansa że będzie dobrze:roll:

Oj bałyśmy się pytac, bałyśmy:angryy:

Posted

Ja sie tez Mu nie dziwie,był swiezo po rozmowach,apogeum nerwów,a jak nas zobaczył we cztery,to potraktował jako zlot-nalot na dłuzsza sesje.Dlatego sprawdził gdzie jestesmy....i ....ale Zbyszek siła spokoju:lol:

Posted

[QUOTE] nie było nawet jak iśc i sprawdzić,czy w innych boksach jeszce są [/QUOTE]To co zalatwiac te szczeniaki dla Basi na DT? Mysle, ze sie kiero powinien zgodzic. Inne szczeniaki byly w boksie 47 po nieznanej mi kremowej suni, moze byla przyjeta zaciązona, sprawdzilam w galerii i moich folderach, takiej suczki nie ma. Oraz w boksie 33 po dzikiej. Innych szczeniakow nie widzialam w sobote. Zglosilam kierownikowi, ale doktor i tak ich nie uspi.
[QUOTE] WSZYSTKIE SZCZENIAKI SĄ ZASZCZEPIONE, więc jest szansa że będzie dobrze [/QUOTE]czy to jest pewna informacja?

Posted

[quote name='Ulka18']To co zalatwiac te szczeniaki dla Basi na DT? Mysle, ze sie kiero powinien zgodzic. Inne szczeniaki byly w boksie 47 po nieznanej mi kremowej suni, moze byla przyjeta zaciązona, sprawdzilam w galerii i moich folderach, takiej suczki nie ma. Oraz w boksie 33 po dzikiej. Innych szczeniakow nie widzialam w sobote. Zglosilam kierownikowi, ale doktor i tak ich nie uspi.
czy to jest pewna informacja?[/quote]

Tak mowil Pan Zbyszek

Posted

Sterylki :lol:
[QUOTE]Temat: sterylki
Od: "Profil1"
Data: Cz Maja 14 2009, 8:19 pm
Do: [email][email protected][/email]
[B][COLOR="Red"][SIZE="3"]
Dzisiaj wysterylizowano suczkę z wyb.9, bernardynkę oraz sukę podobną do wilczarza irlandzkiego.[/SIZE][/COLOR][/B][/QUOTE]

Posted

Czy można byłoby takiego mieleckiego staruszka na krótkim łańcuchu i takiego ślepego też na łańcuchu zarekomendować do skarbonki? Oto jej wątek realizacyjny:
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/f98/drugi-etap-skarbonka-zglaszajcie-staruszki-w-potrzebie-drugi-etap-135362/[/URL]
Ja też wpłacam tam pieniądze i one są dla staruszków, ok 3 tyś złotych!

Posted

Jakie są najpilniejsze potrzeby teraz w schronisku. Mam 200 zł z innego forum o psach i nie wiem jak przelew opisać żeby trafiły na te właśnie potrzeby pilne. Pomocy :)