Jump to content
Dogomania

GALERIA grzywek (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

5 tygodniowe maluchy po Zuczku i Empressie:))) az zaluje ze nie moge ich na zywo obejzec:)
dziewczynki
Biri Bini

Bila Bella

Bia Boa

i chlopaki
Big Boy

Boni Billy

Badi Bono

• Replies 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='maga18'][quote name='resuruss']A ja znalazlam na DGM takie zdjecie grzywaczatek bedacych na poznanskiej wystawie:

dobrze kojarzysz ;)
Maga, a czyje te szczeniaki bo ja nie byłam w Poznaniu i nie kojarzę :roll:

Posted

Amgel- dokladnie :)))) tez jestem zauroczona :))) ona zostaje w hodowli mimo ze Ibike chciala z morelowa grzywka :))) ale moze sie rozjasni bo podobno cos zaczyna przeswitywac pod spodem:)))

ale ta mala czarna tez niesamowita- diabelek:)))

Posted

anna1 napisał(a):
maga- rozna pozy tofika ale nic odpowiedniej jakosci, niestey:( przykro mi bardzo :(

hahaha :changes: :laugh2_2: no Toffi to koszmarny jest na tych zdjeciach :lol: :wink:
moze na jednej fajnie wyszedl.. ale masz racje.. jakosc kiepska... ehh te halowe warunki :(

Posted

res- powderek ma super umaszczenie:) a glowka caly tatus :) zunio bardzo mocno te glowki przekazuje ale i matka bardzo ladna suka a jak oboje rodzice porzadnej jakosci to i wieksza sznasa na udane dzieci;
tu byl inbreed na krimsona i jak widac udany; przynajmniej to co widac od frontu; tatus kompleksow miec nie moze :)))) zreszta jako reproduktor to juz sie sprawdzil z nawiazka :) a raptem 3 lata ma skonczone:)

Posted

czy ja wiem czy on podobne ma umaszczanie? moze troche ale jest bardziej kolorowy; zreszta na powderze to lepiej widac bo lysy ma tylko grzwe i skarpety;

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...