Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 395
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kto nie musi ten nie musi :)

Eh Klara wlasnie zrobila kupke w miejscu w ktorym nie wiem skad sie wziela. Ja po prostu nie mam juz sily wymyslac blokad przed tym psem-demolka. :P

• 2 weeks later...
Posted

Coś cisza w tym temacie, a ja mam wiadomość!
W październikowym numerze Przyjaciela Psa będzie zamieszczone zaproszenie na zlot !
Miesięcznik jest do kupienia od jutra.
Ponadto zaproszenie może być też w Moim Psie, ale to będe musiała jeszcze sprawdzić, ponieważ nie dostałam żadnej wiadomości - poprzednim razem też tak było, a potem niespodziewanie się dowiedziałam, że była krótka relacja ze zlotu.

Zamówiłam też już kubki. W czwartek powinni je przysłać takze umieszcze zdjęcia. Cały czas jednak przyjmuje zamówienia.
Prosiłabym także osoby, które były chętne, o wpłacanie pieniędzy.

Posted

anutka napisał(a):
Coś cisza w tym temacie, a ja mam wiadomość!
W październikowym numerze Przyjaciela Psa będzie zamieszczone zaproszenie na zlot !
Miesięcznik jest do kupienia od jutra.
Ponadto zaproszenie może być też w Moim Psie, ale to będe musiała jeszcze sprawdzić, ponieważ nie dostałam żadnej wiadomości - poprzednim razem też tak było, a potem niespodziewanie się dowiedziałam, że była krótka relacja ze zlotu.

Zamówiłam też już kubki. W czwartek powinni je przysłać takze umieszcze zdjęcia. Cały czas jednak przyjmuje zamówienia.
Prosiłabym także osoby, które były chętne, o wpłacanie pieniędzy.
Czy pieniądze można będzie przekazać Ci w Legionowie. A może poprosić redaktorkę z Twojego Psa, aby przyszła i zrobiła reportaż. Może się zgodzi

Posted

O anutko! Ja wplacilam Ci juz pieniazki mam nadzieje ze doszly.
Tak wiec jak beda juz kubeczki podam Ci adres Klary :D Bo wyslalam tez na koszta przeslyki kaske :)

Posted

Tak Viris, pieniądze dzisiaj doszły.
Przepraszam, że Ci od razu nie napisałam.

Draczyn, miało być tak, że po zlocie ja napisze artykuł i znowu wyśle to kilku pism , ale może rzeczywiście spróbuje jeszcze raz do tej redaktorki.

Posted

anutka napisał(a):

Draczyn, miało być tak, że po zlocie ja napisze artykuł i znowu wyśle to kilku pism , ale może rzeczywiście spróbuje jeszcze raz do tej redaktorki.
To Ty już z nią rozmawiałaś? Jeśli tak to radzę Ci się przypomnieć, bo ona jest okropnie zalatana

Posted

Draczyn napisał(a):
anutka napisał(a):

To Ty już z nią rozmawiałaś? Jeśli tak to radzę Ci się przypomnieć, bo ona jest okropnie zalatana

Właśnie dzisiaj, po kilku tygodniach, dostałam od niej odpowiedź.
O relacji ze zlotu nie rozmawiałyśmy. Ponieważ do lokalnej gazetki będe musiała napisać sama myślałam aby relacje od razu i tutaj wysłąć. Tak zrobiłam poprzednim razem.
ale może rzeczywiście warto jeszcze raz sie odezwać

Posted

anutka napisał(a):
Draczyn napisał(a):
anutka napisał(a):

Właśnie dzisiaj, po kilku tygodniach, dostałam od niej odpowiedź.
O relacji ze zlotu nie rozmawiałyśmy. Ponieważ do lokalnej gazetki będe musiała napisać sama myślałam aby relacje od razu i tutaj wysłąć. Tak zrobiłam poprzednim razem.
ale może rzeczywiście warto jeszcze raz sie odezwać
Myślę, że warto

Posted

W takim razie spróbuje
Aha, nie odpowedziałam Ci jeszcze na jedno pytanie.
Możesz zapłacić w Legionowie, ale jeżeli będzie ci wygodniej to po prostu na zlocie

Posted

anutka napisał(a):
W takim razie spróbuje
Aha, nie odpowedziałam Ci jeszcze na jedno pytanie.
Możesz zapłacić w Legionowie, ale jeżeli będzie ci wygodniej to po prostu na zlocie
Anutko przypomnij mi koniecznie w Legionowie, bo ja przeważnie jestem zaaferowana wystawą i o wszystkim zapominam

Posted

Zamieszczam skan zaproszenia na zlot, które ukazało się w październikowym numerze Przyjaciela Psa:

Mogę zapewnić, że dołożę wszelkich starań aby na zlocie tradycyjnie panowała miła, towarzyska atmosfera i liczę na Wasze wsparcie.
Planuje drobne upominki dla najmłodszego i najstarszego uczestnika zlotu.

Posted

dzięki, Viris, pierniczka TORUNSKIEGO nie odmówimy!! Gdybym mieszkałam w Toruniu, to chyba bym sie tylko tymi piernikami odzywiała.
W ogole toruń jest tak pieknym miastem, że dech zapiera i ma taki świtny klimat! Nie mysle tu tylko o starym mieście!
Pamiętam, że kiedyś wpadliśmy na pomysł z Adamem, teraz juz moim mężem, że pojedziemy do Torunia na randkę, bo jeszcze nigdy tam nie byliśmy. No i następnego dnia pojechalismy rano ze Skierniewic do Torunia. Przezyłam tam cudowny dzień.
no, ale to jakby nie na temat, niestety, zaraz ktoś mnie postawi do pionu;)

Posted

Przez Draczyn zostalam nazwana Wielkim Bratem za pinowanie porzadku. Ale wydaje mi sie ze ten temat i tak jest bardzo luzny. Nie ma tu byc zadnej tresci merytorycznej wiec mozna troche popaplac. Ale w sumie lepiej jeszcze byloby w Offie. Nie bede w samym Toruniu ale jest we Wloclawku miejsce gdzie dostane oryginalne pierniczki :>

Wracajac do tematu zlotu juz sie doczekac nie moge.
Mam nadzieje ze sporo osob dowie sie tez o zlocie dzieki ogloszeniu :)

Posted

kupiłam "przyjaciela psa" - dużo fajnych artykułów, m. in. na tematy, które i my poruszalismy na forum. szczeniaczki reklamujące nasz zlot - boskie!!
he, he - napisałam "nasz zlot", a nawet jeszcze nie mam buldożka - czy ja jestem zdrowa??? :roll: