Draczyn Posted September 11, 2005 Posted September 11, 2005 anutka napisał(a):o 12To wspaniale. Nie trzeba będzie się zrywać bladym świtem Quote
Viris Posted September 11, 2005 Posted September 11, 2005 Kto nie musi ten nie musi :) Eh Klara wlasnie zrobila kupke w miejscu w ktorym nie wiem skad sie wziela. Ja po prostu nie mam juz sily wymyslac blokad przed tym psem-demolka. :P Quote
anutka Posted September 23, 2005 Author Posted September 23, 2005 Coś cisza w tym temacie, a ja mam wiadomość! W październikowym numerze Przyjaciela Psa będzie zamieszczone zaproszenie na zlot ! Miesięcznik jest do kupienia od jutra. Ponadto zaproszenie może być też w Moim Psie, ale to będe musiała jeszcze sprawdzić, ponieważ nie dostałam żadnej wiadomości - poprzednim razem też tak było, a potem niespodziewanie się dowiedziałam, że była krótka relacja ze zlotu. Zamówiłam też już kubki. W czwartek powinni je przysłać takze umieszcze zdjęcia. Cały czas jednak przyjmuje zamówienia. Prosiłabym także osoby, które były chętne, o wpłacanie pieniędzy. Quote
Draczyn Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 anutka napisał(a):Coś cisza w tym temacie, a ja mam wiadomość! W październikowym numerze Przyjaciela Psa będzie zamieszczone zaproszenie na zlot ! Miesięcznik jest do kupienia od jutra. Ponadto zaproszenie może być też w Moim Psie, ale to będe musiała jeszcze sprawdzić, ponieważ nie dostałam żadnej wiadomości - poprzednim razem też tak było, a potem niespodziewanie się dowiedziałam, że była krótka relacja ze zlotu. Zamówiłam też już kubki. W czwartek powinni je przysłać takze umieszcze zdjęcia. Cały czas jednak przyjmuje zamówienia. Prosiłabym także osoby, które były chętne, o wpłacanie pieniędzy.Czy pieniądze można będzie przekazać Ci w Legionowie. A może poprosić redaktorkę z Twojego Psa, aby przyszła i zrobiła reportaż. Może się zgodzi Quote
Viris Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 O anutko! Ja wplacilam Ci juz pieniazki mam nadzieje ze doszly. Tak wiec jak beda juz kubeczki podam Ci adres Klary :D Bo wyslalam tez na koszta przeslyki kaske :) Quote
anutka Posted September 23, 2005 Author Posted September 23, 2005 Tak Viris, pieniądze dzisiaj doszły. Przepraszam, że Ci od razu nie napisałam. Draczyn, miało być tak, że po zlocie ja napisze artykuł i znowu wyśle to kilku pism , ale może rzeczywiście spróbuje jeszcze raz do tej redaktorki. Quote
Draczyn Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 anutka napisał(a):Tak Viris, pieniądze dzisiaj doszły. Przepraszam, że Ci od razu nie napisałam. Draczyn, miało być tak, że po zlocie ja napisze artykuł i znowu wyśle to kilku pism , ale może rzeczywiście spróbuje jeszcze raz do tej redaktorki.To Ty już z nią rozmawiałaś? Jeśli tak to radzę Ci się przypomnieć, bo ona jest okropnie zalatana Quote
anutka Posted September 23, 2005 Author Posted September 23, 2005 Draczyn napisał(a):anutka napisał(a):Tak Viris, pieniądze dzisiaj doszły. Przepraszam, że Ci od razu nie napisałam. Draczyn, miało być tak, że po zlocie ja napisze artykuł i znowu wyśle to kilku pism , ale może rzeczywiście spróbuje jeszcze raz do tej redaktorki.To Ty już z nią rozmawiałaś? Jeśli tak to radzę Ci się przypomnieć, bo ona jest okropnie zalatana Właśnie dzisiaj, po kilku tygodniach, dostałam od niej odpowiedź. O relacji ze zlotu nie rozmawiałyśmy. Ponieważ do lokalnej gazetki będe musiała napisać sama myślałam aby relacje od razu i tutaj wysłąć. Tak zrobiłam poprzednim razem. ale może rzeczywiście warto jeszcze raz sie odezwać Quote
Draczyn Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 anutka napisał(a):Draczyn napisał(a):anutka napisał(a):Tak Viris, pieniądze dzisiaj doszły. Przepraszam, że Ci od razu nie napisałam. Draczyn, miało być tak, że po zlocie ja napisze artykuł i znowu wyśle to kilku pism , ale może rzeczywiście spróbuje jeszcze raz do tej redaktorki.To Ty już z nią rozmawiałaś? Jeśli tak to radzę Ci się przypomnieć, bo ona jest okropnie zalatana Właśnie dzisiaj, po kilku tygodniach, dostałam od niej odpowiedź. O relacji ze zlotu nie rozmawiałyśmy. Ponieważ do lokalnej gazetki będe musiała napisać sama myślałam aby relacje od razu i tutaj wysłąć. Tak zrobiłam poprzednim razem. ale może rzeczywiście warto jeszcze raz sie odezwaćMyślę, że warto Quote
anutka Posted September 23, 2005 Author Posted September 23, 2005 W takim razie spróbuje Aha, nie odpowedziałam Ci jeszcze na jedno pytanie. Możesz zapłacić w Legionowie, ale jeżeli będzie ci wygodniej to po prostu na zlocie Quote
Draczyn Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 anutka napisał(a):W takim razie spróbuje Aha, nie odpowedziałam Ci jeszcze na jedno pytanie. Możesz zapłacić w Legionowie, ale jeżeli będzie ci wygodniej to po prostu na zlocieAnutko przypomnij mi koniecznie w Legionowie, bo ja przeważnie jestem zaaferowana wystawą i o wszystkim zapominam Quote
anutka Posted September 23, 2005 Author Posted September 23, 2005 Jak nie zapomne to Ci przypomnę :lol: :lol: Quote
Draczyn Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 anutka napisał(a):Jak nie zapomne to Ci przypomnę :lol: :lol:Kto jak kto, ale Ty nie powinnaś zapomnieć Quote
anutka Posted September 26, 2005 Author Posted September 26, 2005 Zamieszczam skan zaproszenia na zlot, które ukazało się w październikowym numerze Przyjaciela Psa: Mogę zapewnić, że dołożę wszelkich starań aby na zlocie tradycyjnie panowała miła, towarzyska atmosfera i liczę na Wasze wsparcie. Planuje drobne upominki dla najmłodszego i najstarszego uczestnika zlotu. Quote
anutka Posted September 26, 2005 Author Posted September 26, 2005 oczywiście psiego uczestnika ;) Quote
ats Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 a, to pech! Bo moja Zodsia będzie pewnie najmłodszym ludzkim uczestnikiem! ;) Quote
Viris Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 To ja przywioze Jej lizaka :) Albo jak sie uda torunskiego pierniczka :> Quote
ats Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 dzięki, Viris, pierniczka TORUNSKIEGO nie odmówimy!! Gdybym mieszkałam w Toruniu, to chyba bym sie tylko tymi piernikami odzywiała. W ogole toruń jest tak pieknym miastem, że dech zapiera i ma taki świtny klimat! Nie mysle tu tylko o starym mieście! Pamiętam, że kiedyś wpadliśmy na pomysł z Adamem, teraz juz moim mężem, że pojedziemy do Torunia na randkę, bo jeszcze nigdy tam nie byliśmy. No i następnego dnia pojechalismy rano ze Skierniewic do Torunia. Przezyłam tam cudowny dzień. no, ale to jakby nie na temat, niestety, zaraz ktoś mnie postawi do pionu;) Quote
Viris Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 Przez Draczyn zostalam nazwana Wielkim Bratem za pinowanie porzadku. Ale wydaje mi sie ze ten temat i tak jest bardzo luzny. Nie ma tu byc zadnej tresci merytorycznej wiec mozna troche popaplac. Ale w sumie lepiej jeszcze byloby w Offie. Nie bede w samym Toruniu ale jest we Wloclawku miejsce gdzie dostane oryginalne pierniczki :> Wracajac do tematu zlotu juz sie doczekac nie moge. Mam nadzieje ze sporo osob dowie sie tez o zlocie dzieki ogloszeniu :) Quote
ats Posted September 27, 2005 Posted September 27, 2005 Trochę bardziej na temat jest inna nasza randka - pojechaliśmy sobie do sopotu na wystawe psów rasowych - prawie z marszu ;) Quote
Lokys Posted September 27, 2005 Posted September 27, 2005 Witajcie - po waszych komentarzach zdjęć Zuli proponuję jeszcze konkurs na największe uszy zlotu :D znam faworytkę :D Quote
ats Posted September 28, 2005 Posted September 28, 2005 kupiłam "przyjaciela psa" - dużo fajnych artykułów, m. in. na tematy, które i my poruszalismy na forum. szczeniaczki reklamujące nasz zlot - boskie!! he, he - napisałam "nasz zlot", a nawet jeszcze nie mam buldożka - czy ja jestem zdrowa??? :roll: Quote
Viris Posted September 28, 2005 Posted September 28, 2005 ats zdrowa jak najbardziej. Przeciez planujesz sie zabuldozyc :> Quote
Recommended Posts