Draczyn Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 To namów jaąś koleżankę, albo któreś z rodziców Quote
Moloska Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 Draczyn :lol: Zobaczymy to jeszcze 2 mies. A jak by co to widzimy sie w Poznaniu. Quote
Draczyn Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 Jeśli nic nam nie stanie na przeszkodzie to na pewno w Poznaniu sie zobaczymy Quote
ats Posted August 25, 2005 Posted August 25, 2005 Draczyn! jesteś cudowna! dzięki za propozycję podwiezienia mnie na zlot. Ty naprawdę troszczysz się o buldożkomaniaków, nawet niezabuldozonych ;). Przepraszam, że nie podziękowałam Ci od razu wczoraj, ale usypiając moją Zosię, zasnęłam ze zmeczenia... :roll: Quote
Draczyn Posted August 25, 2005 Posted August 25, 2005 O jej Ats, nie ma za co, to chyba normalne , że powinniśmy sobie wszyscy nawzajem pomagać i to nie tylko buldożkowcy. Swiat jest wtedy piękniejszy. A co do zlotu, to jeszcze jest dużo czasu, zdążymy się umówić Quote
anutka Posted August 25, 2005 Author Posted August 25, 2005 Czy może macie jakieś zaprzyjaźnione hurtownie w Warszawie, które chciałyby na zlocie zaprezentować swoje towary?? Quote
Draczyn Posted August 25, 2005 Posted August 25, 2005 Hurtownie może znać Agama, bo ona ma sklep z artykułami dla psów Quote
ats Posted August 25, 2005 Posted August 25, 2005 Do Zlotu nie zostało znowu tak wiele czasu. Dobrze, anutka, że juz teraz myślisz o sponsorach i różnych atrakcjach! Jesli mogę coś podpowiedzieć, to może jakies stoiska z literaturą? (Multico np. - oni maja duzo różnych przyrodniczych poradników) - sama chętnie bym cos psiego nabyła! Jeśli uznasz to za dobry pomysł, daj znać - może ja napiszę z pytaniem, czy to sie da zrobic do różnych wydawnictw? A może będzie sie chciał zareklamowac taki wielki sklep jak Karusek? No i oczy wiście - te stoiska z żarciem i piciem dla odwiedzających i zabuldożonych - to byłoby super! napisz, czy i jak mogę pomóc. Quote
anutka Posted August 25, 2005 Author Posted August 25, 2005 Świetny pomyśł z tymi książkami. Zaraz napiszę do różnych wydawnistw. Na razie Ats dziękuje za pomoc :) wysłałam już maile do wszystkich hurtowni zoologicznych z Warszawy, które mają kontakt internetowy, do sklepów zoologicznych, producentów karm. Zobaczymy czy coś z tego wyjdzie. Quote
ats Posted August 25, 2005 Posted August 25, 2005 Anutka, Ty jesteś tytan pracy!!!! czy poznamy się w realu podczas wystawy w wawie 10? Quote
anutka Posted August 25, 2005 Author Posted August 25, 2005 Dobrze przekonałyście mnie też do jedzonek, ale z tym już będę miała problem aby załatwić. Mogę na Was liczyć?? A co do wystawy to z przyjemnością Cię poznam :) Quote
ats Posted August 25, 2005 Posted August 25, 2005 anutka, ja jestem ze skierniewic - nie znam warszawskich firm, ale widzę to tak - wielu ludzi ma różne budki i stoiska z żarciem, jeżdżą po festynach, odpustach, lokalnych świętach - no to może i tam by przyjechali... nic im nie płacić, tylko niech przyjadą i sobie zarobią sprzedając. Quote
Draczyn Posted August 25, 2005 Posted August 25, 2005 Anutko przy okazji warszawskiej wystawy mogę się z Tobą przejść i załatwimy te jedzeniowe stoiska, bo na wystawe jest ich zawsze b. dużo. Gdybyś mogła mi odpowiedzieć z tymi zdęciami- pytanie na buldożkach. Nie chce mi sę drugi raz pisac Quote
ats Posted August 25, 2005 Posted August 25, 2005 Widzisz Draczyn - myslaca z Ciebie jednostka i obyta - przeciez to oczywiste rozwiązanie!! I tak po drodze, przeciez wszystkie będziemy na tej wystawie! :D Quote
anutka Posted August 25, 2005 Author Posted August 25, 2005 Dobrze to mozemy tak zrobić, ale właśnie sobie przypomniałam, że w parku jest pubo-bar z grillem. Boję się, że mogą być problemy z właścicielem. Może po prostu chętni pójdą tam coś zjeść?? Quote
anutka Posted August 25, 2005 Author Posted August 25, 2005 Przyszedł mi do głowy jeszcze jeden pomysł. Są ludzie, którzy malują psy. Można by było ich zaprosić na zlot aby chętnym malowali ich pupili. Ja to wszystko mogę zorganizować tylko wiecie gdzie takich ludzi szukać?? Quote
Draczyn Posted August 25, 2005 Posted August 25, 2005 Na grzywaczach Ania i psy maluje pieski, możesz się zapytać ją na pv Quote
Draczyn Posted August 25, 2005 Posted August 25, 2005 Ddybyś jej nie znalazła, to Angel of Death ją dobrze zna Quote
anutka Posted August 25, 2005 Author Posted August 25, 2005 Dziękuje za wiadomość. Jutro do nich napisze Quote
ats Posted August 25, 2005 Posted August 25, 2005 malowanie psów?? niezły odjazd - będą sie pieknie prezentowały w obiektywach;) Quote
ats Posted August 25, 2005 Posted August 25, 2005 piszcie tu, ludzie, bo nam się zlot pogrąża - a miał byc na początku!! Quote
anutka Posted August 25, 2005 Author Posted August 25, 2005 No to w takim razie piszę. Wysłałam maile do wydawnictwa Multico i Egros. Teraz pozostaje mi czekać na odpowiedź, a jak żadnej nie dostanę to na wystawie spróbuje coś załatwić. Ponawiam pytanie czy ma sens stoisko z szaszłykami jeżeli kilka metrów dalej jest pubo-bar z grillem?? Quote
ats Posted August 25, 2005 Posted August 25, 2005 Jeśli ten pubo-grill jest całoroczny, to powinien wystarczyć. Ale... czy można tam kupić żarcie i picie na wynos? Możemy sie tam wszyscy na raz nie zmieścić, a nie ma co dzielic imprezy. No i czy wpuszczaja tam z psami? Gdyby były stoiska z zarciem, to kto by chciał, to by kupil herbatę i poszedł, gdzie mu sie podoba. Quote
Recommended Posts