Amelia23 Posted October 9, 2005 Posted October 9, 2005 Oj warto by było taki zlot zorganizować :hmmmm: , a póki co podpatrzę jak to się odbywa u Was... :wink: Quote
Draczyn Posted October 9, 2005 Posted October 9, 2005 Amelia23 napisał(a):Oj warto by było taki zlot zorganizować :hmmmm: , a póki co podpatrzę jak to się odbywa u Was... :wink:Będziesz z pieskiem? Quote
Viris Posted October 9, 2005 Posted October 9, 2005 Ja kubeczka jeszcze nie mam. I niestety pomimo tego ze chcialam byc na zlocie wlasnie zawislo wszystko na bardzo cienkim wlosku. Wiec juz na zas zycze udanej zabawy. Mozliwe ze do zlotu nie bede mogla zajrzec na dogo. Quote
Amelia23 Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 Draczyn napisał(a): Będziesz z pieskiem? Jasne że z pieskiem, niech też się trochę zabawi... :D Quote
_beatka_ Posted October 11, 2005 Posted October 11, 2005 czy osoby z tego forum moga wpisac sie jeszcze raz na liste obecnych na zlocie, bo ostatnio wiele sie pozmieniało i nie wiem czy wogóle ktokolwiek ma zamiar tam być...? :roll: bo jak nikt nie przyjdzie to ja nie bedę Bajta męczyc i wieźć w ciemno tak daleko... Quote
anutka Posted October 11, 2005 Author Posted October 11, 2005 Nie rozumiem pytania. Troche trudno jest napisać teraz na 100 % kto będzie. Oprócz forumowiczów są przecież inni własciciele buldogów. Na poprzednim zlocie było około 50 psów, a z forum jedyne 5. Dodatkowo mam sporo zamówień na kubki tak, że możesz być pewna, że jedyna nie będziesz. Choć nie mogę nikomu zagwarantować, źe tym razem będzie nas jeszcze więcej - wszystko zależy od pogody. Mimo to wszystkich jeszcze raz serdecznie zapraszam Quote
Draczyn Posted October 11, 2005 Posted October 11, 2005 _beatka_ napisał(a):czy osoby z tego forum moga wpisac sie jeszcze raz na liste obecnych na zlocie, bo ostatnio wiele sie pozmieniało i nie wiem czy wogóle ktokolwiek ma zamiar tam być...? :roll: bo jak nikt nie przyjdzie to ja nie bedę Bajta męczyc i wieźć w ciemno tak daleko...Beatko o pierwsze nie w ciemno, bo w samo południe, a pozatym to przecież nie masz daleko. Nie przesadzaj Quote
ats Posted October 13, 2005 Posted October 13, 2005 Słuchajcie, nie mogę znaleźć dokładnego miejsca spotkania. Wejście od strony jakiej ulicy? :wink: :wink: Quote
Lokys Posted October 13, 2005 Posted October 13, 2005 ats napisał(a):Słuchajcie, nie mogę znaleźć dokładnego miejsca spotkania. Wejście od strony jakiej ulicy? :wink: :wink: :o wejście od ulicy Dickensa :o pozdrawiam Quote
anutka Posted October 13, 2005 Author Posted October 13, 2005 Mam jedno pytanie. Czy ktoś z Was będzie na zlocie z aparatem?? Właśnie się okazało, że znajomi, którzy mieli tym razem robić zdjęcia, nie mogą przyjechać. Tak, ze pojawił się problem. Ja niestety też mogę nie mieć takiej możliwości, ponieważ z kubkami, Matyldą i aparatem nie dam sobie rady. Quote
Draczyn Posted October 13, 2005 Posted October 13, 2005 anutka napisał(a):Mam jedno pytanie. Czy ktoś z Was będzie na zlocie z aparatem?? Właśnie się okazało, że znajomi, którzy mieli tym razem robić zdjęcia, nie mogą przyjechać. Tak, ze pojawił się problem. Ja niestety też mogę nie mieć takiej możliwości, ponieważ z kubkami, Matyldą i aparatem nie dam sobie rady.Anutko, mójprzyjazd uzależniony jest od Lizy, ale Marka napewno wyszlę. Może on zamiast psow wziąść aparat i porobić zdjęcia, a potem przegrać Ci je na dyskietkę. Jeśli będziemy oboje , to wogole nie będzie sprawy, może być i pies i aparat Quote
anutka Posted October 13, 2005 Author Posted October 13, 2005 Już nie ma problemu. Okazało się, że mój znajomy będzie z aparatem. Ja na pewno będe z siostrą tak, że jakoś może nam się uda wszystko pogodzić. Niestety tym razem nie będzie już tak wielkiej galerii zdjęć, ale myśle, że jakoś uda mi się to zorganizować żeby i tym razem była spora relacja. Quote
Draczyn Posted October 13, 2005 Posted October 13, 2005 anutka napisał(a):Już nie ma problemu. Okazało się, że mój znajomy będzie z aparatem. Ja na pewno będe z siostrą tak, że jakoś może nam się uda wszystko pogodzić. Niestety tym razem nie będzie już tak wielkiej galerii zdjęć, ale myśle, że jakoś uda mi się to zorganizować żeby i tym razem była spora relacja.To jak myślisz - brać aparat???????????? Quote
anutka Posted October 13, 2005 Author Posted October 13, 2005 Jeżeli to by nie stanowiło dla Was problemu to czemu nie :) Quote
Collin Posted October 13, 2005 Posted October 13, 2005 Mam ochote przyjechać na zlot (200 km), bo jeszcze nigdy nie byłam i mam w związku z tym pytanie - czy chęć uczestnictwa mam komuś zgłaszać, jak długo będzie trwało spotkanie i czy można bez problemu zaparkować w pobliżu parku ? Quote
anutka Posted October 13, 2005 Author Posted October 13, 2005 Chętni nie muszą się do nikogo zgłaszać. Zlot przeważnie trwa koło 2,5 godziny, ale to zależy od pogody. Mam nadzieje, że progrozy i tym razem się nie sprawdzą ;) Przy wejściu są duże parkingi tak, że nie powinno być większego problemu. Gdyby ktoś miał kłopoty z trafieniem podaje swój telefon: 663-509-268. Quote
Collin Posted October 13, 2005 Posted October 13, 2005 Dzięki za informację. jeśli pogoda dopisze to wezmę swoje "szczeniaki - przedszkolaki", będą robiły frekwencję, a przy okazji zobaczą stolicę. :D Quote
Draczyn Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 Dla szczeniaków przedszkolaków, to chyba za zimno i ponadto nie chodza na smyczy, wiec to chyba nienajlepszy pomysl Quote
misiaczek Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 Za 2 dni impreza...Dużo fotek proszę,bo nieobecni też chcą nacieszyć oczy widokiem pięknych buldożków.Tyle śliczności naraz do oglądania,głaskania....ale macie super :D :D :D . Quote
Draczyn Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 misiaczek napisał(a):Za 2 dni impreza...Dużo fotek proszę,bo nieobecni też chcą nacieszyć oczy widokiem pięknych buldożków.Tyle śliczności naraz do oglądania,głaskania....ale macie super :D :D :D .A Ty Misiaczek nie dasz się namówić na przyjazd??????????????????? Quote
misiaczek Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 Draczyn, dałabym się namówić,gdyby to było ciut bliżej.Ale to ponad 400 km w jedną stronę.Troszkę za daleko na zlot,który trwa 2-3 godzinki. :wink: :D Quote
Draczyn Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 misiaczek napisał(a):Draczyn, dałabym się namówić,gdyby to było ciut bliżej.Ale to ponad 400 km w jedną stronę.Troszkę za daleko na zlot,który trwa 2-3 godzinki. :wink: :DNo to okropnie żałuję, że nie dasz się namówić Quote
Recommended Posts