Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wind napisał(a):
Draczyn napisał(a):
Wind przepięne fotki, siedziałam tam z godzinę, to już fotografia artystyczna, a ni jakieś tam fotki - jeste oczarowana. Gratuluję

Bardzo dziekuje Draczyn :-) To bardzo mile co napisalas :-)
Wind , ja mam b. dużo wad, ale mam jedną dużą wado-zaletę jeste całkowicie szczera i mówię zawsze to co myślę - zdjęciami jestem zachwycona

• Replies 395
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

szczerość wypowiedzi to duża wartość. Jeżeli wiesz, że człowiek, z którym rozmawiasz jest szczery, o ile proiściej jest rozmawiać - żadnych gierek, oszustw... nawet jesli mówi Ci coś nieprzyjemnego, to łatwiej poddasz to refleksji jesli wiesz, że to było szczere, bez złosliwości.

Posted

Ja też tak uważam, ale przez to mam całą furę nieprzyjemności. Mało kto lubi, gdy go krytykują. A ilu wrogów można sobie po drodze narobić. Ale jakoś troche przyjaciół zostało

Posted

Zaczynam zbierać zamówienia na kubki.
Zamówienia przyjmuję do 3 października. Do tego dnia też chętni muszą zapłacić.
Numer konta podam na pw.
Kubki oczywiście będę wysyłać też pocztą. Przesyłka kosztuje 6zl.
Dla przypomnienia cena kubka to 15zl

Posted

Dzięki - juz sie nie mogę doczekac tej wystawy, odliczam dni! Myslę, że tak, czy siak bedzie to jakis punkt zwrotny w moim zyciu - poznam swietnych ludzi!

Posted

Stąd,że boston teriery bardzo mi się podobają i nawet się kiedyś zastanawiałam czy takiego nie kupić...a po za tym Twojego Bostonka widziałam na fotkach i ma inne umaszczenie pyszczka :D

Posted

ha, ha, ha!
to naprawdę boston terier!?
a ja sobie tak myślałam - jakiej on jest subtelnej budowy! Pewnie dlatego nazwała go Boston, bo jest zblizony do boston teriera!! Hi, hi, hi

Posted

ats napisał(a):
ha, ha, ha!
to naprawdę boston terier!?
a ja sobie tak myślałam - jakiej on jest subtelnej budowy! Pewnie dlatego nazwała go Boston, bo jest zblizony do boston teriera!! Hi, hi, hi
Ja też cały czas myślałam, że to buldozek :multi: :multi: :multi: :multi: