Draczyn Posted August 28, 2005 Posted August 28, 2005 Wind napisał(a):Draczyn napisał(a):Wind przepięne fotki, siedziałam tam z godzinę, to już fotografia artystyczna, a ni jakieś tam fotki - jeste oczarowana. Gratuluję Bardzo dziekuje Draczyn :-) To bardzo mile co napisalas :-)Wind , ja mam b. dużo wad, ale mam jedną dużą wado-zaletę jeste całkowicie szczera i mówię zawsze to co myślę - zdjęciami jestem zachwycona Quote
ats Posted August 29, 2005 Posted August 29, 2005 szczerość wypowiedzi to duża wartość. Jeżeli wiesz, że człowiek, z którym rozmawiasz jest szczery, o ile proiściej jest rozmawiać - żadnych gierek, oszustw... nawet jesli mówi Ci coś nieprzyjemnego, to łatwiej poddasz to refleksji jesli wiesz, że to było szczere, bez złosliwości. Quote
Draczyn Posted August 29, 2005 Posted August 29, 2005 Ja też tak uważam, ale przez to mam całą furę nieprzyjemności. Mało kto lubi, gdy go krytykują. A ilu wrogów można sobie po drodze narobić. Ale jakoś troche przyjaciół zostało Quote
Draczyn Posted August 29, 2005 Posted August 29, 2005 ats napisał(a):sądzę jednak, że to cenna wartość.Dziękuję ats. :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: Quote
anutka Posted August 30, 2005 Author Posted August 30, 2005 Zaczynam zbierać zamówienia na kubki. Zamówienia przyjmuję do 3 października. Do tego dnia też chętni muszą zapłacić. Numer konta podam na pw. Kubki oczywiście będę wysyłać też pocztą. Przesyłka kosztuje 6zl. Dla przypomnienia cena kubka to 15zl Quote
Draczyn Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 Anutko dla mnie 2 Kubki i jeden dla Moloski, bo obiecałam jej zawieć do Poznania. Czy mogę Ci zapłacić na Warszawskiej wystawie? Quote
Draczyn Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 To wobec tego kubki dla mnie są już zarezerwowane, czy jeszcze coś mam w tej sprawie zrobić? Quote
anutka Posted August 30, 2005 Author Posted August 30, 2005 Nic nie musisz więcej robić. Wystarczy tylko, że zapłacisz. Quote
ats Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 Kochana Anutko! tu ats - proszę o dwa kubeczki! Czy ja tez mogę zapłacić na wystawie w Wawie (ale mi sie rymnęło;))? Quote
ats Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 Dzięki - juz sie nie mogę doczekac tej wystawy, odliczam dni! Myslę, że tak, czy siak bedzie to jakis punkt zwrotny w moim zyciu - poznam swietnych ludzi! Quote
Moloska Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 Draczyn,dzieki! Ja Ci zaplace na wystawie...w Poznaniu. Quote
ats Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 Molosko! Co patrze na zdjęcie Twojego Bostona, to sie napatrzyć nie mogę! Quote
misiaczek Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 Cześć Moloska! Draczyn chodzi chyba o to w avatarze :D Quote
Draczyn Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 misiaczek napisał(a):Cześć Moloska! Draczyn chodzi chyba o to w avatarze :DJak najbardziej. Moloska znów siegdzieś wyniosła Quote
Moloska Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 Coooo? To nie moj pies!Tylko BOSTON...terier! :lol: :lol: Quote
misiaczek Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 :lol: :lol: :lol: oj Moloska,Moloska...dobre to z tym bostonem terierem...a ja od razu wiedziałam,że to nie Twój Bostonek :lol: :lol: :lol: Quote
misiaczek Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 Stąd,że boston teriery bardzo mi się podobają i nawet się kiedyś zastanawiałam czy takiego nie kupić...a po za tym Twojego Bostonka widziałam na fotkach i ma inne umaszczenie pyszczka :D Quote
ats Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 ha, ha, ha! to naprawdę boston terier!? a ja sobie tak myślałam - jakiej on jest subtelnej budowy! Pewnie dlatego nazwała go Boston, bo jest zblizony do boston teriera!! Hi, hi, hi Quote
Draczyn Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 ats napisał(a):ha, ha, ha! to naprawdę boston terier!? a ja sobie tak myślałam - jakiej on jest subtelnej budowy! Pewnie dlatego nazwała go Boston, bo jest zblizony do boston teriera!! Hi, hi, hiJa też cały czas myślałam, że to buldozek :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Moloska Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 Bostuleniek; Ma,ma śliczną budowe... :lol: *kliknij na zdjecie. Quote
Recommended Posts