Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 395
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Moloska']Bostuleniek;

Ma,ma śliczną budowe... :lol:

*kliknij na zdjecie.Jest to naprawdę prawdziwy bostonek. B. mi się on podoba. Ladnego masz psiaczka Molosko :D

Posted

Moloska napisał(a):
ale chwalicie-dzieki,dzieki.! :lol:
Chyba sama widzisz Molosko, że on jest ślicny. Proponuję z tą dyskusją przenieść się na buldożki, bo tu wogule nie trzymamy się tematu i przeszkadzamy Anutce w organizowaniu zlotu :D :D

Posted

czesc anutka my pracujemy caly tydzien niedziele sa dla nas i pieskow jest hurtownia w ktorej widzimy bulwy ito nie jedna moze oni polacza przyjemne z pozytecznym zachece ich dziekujemy za zaproszenie pozdrawiamy wszystkie bulwy a szczegolnie te nam znane

Posted

To w takim razie prosiłabym Ciebie abyś wspomniała im o zlocie. Ja już wysłałam do wszystkich hurtowni które mają maila wiadomość. Jak na razie nie dostałam żadnej odpowiedzi

Posted

anutka huryownie nie pracuja w niedziele ponadto jedne sa bardzo otwarte na wszelkie poczynania a inne wcale jak w zyciu sprobuja zainteresowac przedstawicieli handlowych hurtowni oni sa na procencie od sprzedazy pa .pa .

Posted

Najpierw chcialam sie przywitac.

Witajcie!

Od bardzo niedawna jestem szczesliwa posiadaczka Buldozki Francuskiej ktorej dalismy imie Klara.

Zastanawiam sie czy takiego malucha ( ur 27 czerwca 2005 ) przyprowadzic na zlot buldozkow? Nie wiem w sumie czego sie spodziewac... jak zareaguje na tyle psiakow w okolicy?

Co o tym sadzicie?

Posted

Jwitaj,
ja uważam, że oczywiście możecie przyjść na zlot. Mala będzie miała już 3,5 miesiąca, czyli będzie mogła spokojnie wychodzić na spacery.
Klara może zareagowac bardzo różnie. Może się cieszyć z możliwości zabawy, ale może też być przestraszona.
Moja Matylda przy poprzednich zlotach jak zobaczyła tyle ludzi i psów najpierw się położyłą, a potem postanowiła się z każdym z osobna(właścicielem buldoga) przywitac :lol: :lol:
Na koniec, jak już część osób poszła ruszyła do zabawy z psami. :)
Takze Ty musisz podjąć tą decyzję, ale ja uważam, że możecie zobaczyć jak to będzie wyglądać

Posted

Viris napisał(a):
No nic.. Zatem jezeli tylko bedziemy wtedy mogli pojawic sie w Warszawie to na pewno bedziemy :D
Viris, porozmawiaj z nami o twoim maleństwie na poniższych tematach, chętnie Cię wysłuchamy, zapraszamy

Posted

Jak tylko usnie , bo tylko wtedy mam odrobine spokoju.. pozatym troche mnie irytuje to ze bardzo wolno chodzi to forum.. (w przeciwienstwie do innych ktore kiedys odwiedzalam).

Ale sadze ze cos uda mi sie kiedys napisac ;D

A i oczywiscie czekam na numer konta to chetnie kupimy kubeczek na pamiatke :)

Posted

Dawno nic tu nie pisałam.
Cały czas zbieram zamówienia na kubki.
Rozesłałam też notatkę prasową do:
-Mojego Psa
- Przyjaciela Psa
- Psa
i ASKO
W połowie września zacznę rozsyłać do wszystkich zawiadomienie o zlocie.
Będe musiała też zrobić plakat. I tak jak przy poprzednim razem prosiłabym o pomoc w rozwieszaniu ich.

Posted

Czy rozwieszanie plakatow jest planowane tylko na terenie Warszawy?
Ja bede jakos chyba na dwa tygodnie przed zlotem Buldozkow w Warszawie to w sumie moge pomoc. No chyba ze wezme kilka plakatow do Wloclawka. I gdzie takie plakaty najlepiej rozwieszac? Bo myslalam o tablicach ogloszeniowych w sklepach zoologicznych. Moge popytac we Wloclawku jak cos.

Posted

Anutka no to kwestia jak sie umowimy zebym wziela od Ciebie te kilka plakatow. I jakiej sa wielkosci to popytam w tych sklepach, ale mysle ze nie bedzie problemu. Teraz tak ja w Warszawie do czasu zlotu moge byc w ta niedziele ale jezeli nie ma problemu to wolalabym je odebrac pozniej ( bo niekoniecznie musze przez Warszawe przejzedzac). Bede na 100% w warszawie pod koniec wrzesnia oraz w drugi weekend pazdziernika (to chyba tydzien przed Buldozkowym zlotem). Wiec mysle ze jakos sie dogadamy jeszcze tutaj na Forum. Tak wiec wezme kilka sztuk ( nie wiem iloma dysponujesz ) ale sklepow we Wloclawku zoologicznych jest niewiele - znam chyba 5. Wiec nie sadze zeby wiecej bylo potrzeba. Pozdrawiam serdecznie.

Posted

Viris napisał(a):
Anutka no to kwestia jak sie umowimy zebym wziela od Ciebie te kilka plakatow. I jakiej sa wielkosci to popytam w tych sklepach, ale mysle ze nie bedzie problemu. Teraz tak ja w Warszawie do czasu zlotu moge byc w ta niedziele ale jezeli nie ma problemu to wolalabym je odebrac pozniej ( bo niekoniecznie musze przez Warszawe przejzedzac). Bede na 100% w warszawie pod koniec wrzesnia oraz w drugi weekend pazdziernika (to chyba tydzien przed Buldozkowym zlotem). Wiec mysle ze jakos sie dogadamy jeszcze tutaj na Forum. Tak wiec wezme kilka sztuk ( nie wiem iloma dysponujesz ) ale sklepow we Wloclawku zoologicznych jest niewiele - znam chyba 5. Wiec nie sadze zeby wiecej bylo potrzeba. Pozdrawiam serdecznie.

Dzięki
Na razie odpada - mam zepsutą drukarkę. Myśle, że do końca września uda mi się wydrukować.
W takim razie jeszcze jakoś się umówimy.
Plakaty będą wielkości A4

Posted

a ja mam już w kieszeni dwa pamiątkowe kubeczki! ;)

Anutka, miło było Cię poznać - gdyby mi Draczyn nie powiedziała, że Ty to Ty, nigdy by mi to do głowy nie przyszło - wyglądasz bardzo poważnie jak na swój wiek;)

Posted

ats napisał(a):
a ja mam już w kieszeni dwa pamiątkowe kubeczki! ;)

Anutka, miło było Cię poznać - gdyby mi Draczyn nie powiedziała, że Ty to Ty, nigdy by mi to do głowy nie przyszło - wyglądasz bardzo poważnie jak na swój wiek;)

Mnie też było bardzo miło Cię poznać
Szkoda tylko, że tak szybko gdzieś uciekłaś.
Potem jeszcze chciałam podejść i pogadać, ale Ciebie nie widziałam