Viris Posted October 2, 2005 Posted October 2, 2005 Niestety ale tamten wazniejszy ;/ Postaram sie cos wykombinowac. Quote
_beatka_ Posted October 3, 2005 Posted October 3, 2005 no nie!viris Ty chyba zartujesz?!jakto Cie nie bedzie?to z kim ja Bajta wyswatam co? :evil: :wink: Quote
Viris Posted October 3, 2005 Posted October 3, 2005 Postaram sie ze wszystkich sil byc :P Bo Klara tez chce poznac Bajta i reszte buldozkowego swiata :) Mam wtedy szkole. Poza informatyka ktora mam od poniedzialku do srody robie jeszcze dwa lata na studiach w Warszawie, wiec zjazdy mam w kazdy weekend. Postaram sie zalatwic sobie zastepstwo na zajecia niedzielne :P Wiec Arek w niedziele wezmie pewnie Klarcie ii samochodem przyjedzie z wloclawka. Trzymac kciuki zeby ktos za mnie poszedl na zajecia :> Quote
_beatka_ Posted October 3, 2005 Posted October 3, 2005 no ja będę trzymac kciuk napewno!to fajne masz te zajęcia, że masz listy obecnosci i jak je sprawdzaja to nawet nie wiedzą czy na lekcji siedzi właściwa osoba :D Quote
Viris Posted October 3, 2005 Posted October 3, 2005 Ee nie.. Bede wtedy miec zajecia z osoba ktora zna mnie juz dobrze. Wiec podszywanie sie podemnie odpada. Ale chodzi o to ze ktos musi mi przekazac co na zajeciach bylo. Ale najprawdopodobniej moja kolezanka z archeo bedzie tez chodzila na te zajecia wiec cos powie i przy okazji zanotuje co bylo :) Quote
_beatka_ Posted October 3, 2005 Posted October 3, 2005 no to kombinuj jak uwazasz obys tylko była na zlocie :D Quote
ats Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 to ekscytująca myśl, że spotkam w realu osoby znane tylko z forum. pamiętam, jakie to było fajne na wystawie w Warszawie! Quote
Viris Posted October 5, 2005 Posted October 5, 2005 Ja chcialam sie zapytac co z moim zlotowym kubeczkiem? Bo juz w sumie chcialabym go miec.. Quote
anutka Posted October 5, 2005 Author Posted October 5, 2005 Zlot jest dopiero za półtora tygodnia - kubek na pewno do tego czasu dostaniesz. Najprawdopodobniej jutro rano wyślę. Quote
Viris Posted October 5, 2005 Posted October 5, 2005 :) Martwilam sie po prostu ze sie na poczcie zgubil :> Quote
_beatka_ Posted October 5, 2005 Posted October 5, 2005 dziewczyny wiem,że moze znow jestem nie w temacie, ale jak wyglądają te zlotowe kubeczki? :roll: możecie mi jakiegos linka przesłac? Quote
_beatka_ Posted October 5, 2005 Posted October 5, 2005 dziekuję anutko :D teraz chociaz wiem o czym mowa :D Quote
_beatka_ Posted October 5, 2005 Posted October 5, 2005 anutko pozwól, że sobie to przemysle bo ostatnio z kasa u mnie bardzo krucho :( ale kubeczek bardzo ladny, szkoda by nie kupić :-? Quote
anutka Posted October 5, 2005 Author Posted October 5, 2005 Zamówień już nie przyjmuje, ale najprawdopodobniej jeszcze na zlocie będe miała kilka więcej. Quote
Draczyn Posted October 6, 2005 Posted October 6, 2005 ats napisał(a):cieszę się, że zamówiłam zawczasu!Ja już mam kubczki. są śliczne Quote
Draczyn Posted October 7, 2005 Posted October 7, 2005 Anutko dzwonił dziś do mnie facet, mówił, że odesłali go ze Związku kynologicznego i wypytywał się o zlot. Odesłałam go na Dogomanię, ale widzę, że tu nie zagłądał. Na przyszły raz odsyłam na twoją stronkę. Pozdr Quote
Amelia23 Posted October 9, 2005 Posted October 9, 2005 Ale macie fajnie, spotykając się ze swoimi pociechami w jednym miejscu :multi: . Szkoda, że nie są organizowane zloty Shih Tzu :roll: , aleee... co taaam, mieszkam obok parku, to wpadnę z familią podziwiać buldożkowe mordki :lol: ! Quote
Draczyn Posted October 9, 2005 Posted October 9, 2005 Amelia23 napisał(a):Ale macie fajnie, spotykając się ze swoimi pociechami w jednym miejscu :multi: . Szkoda, że nie są organizowane zloty Shih Tzu :roll: , aleee... co taaam, mieszkam obok parku, to wpadnę z familią podziwiać buldożkowe mordki :lol: !Nic nie stoi na przeszkodzie, abyś taki zlot zorgnizowała w swojej ukochanej rasie. Anutka, gdy pierwszy zlot organizowała, to zebrała tylko 6 psów, a obecnie, co rku ich przybywa. Pozdrawiam i zachęcam do działania Quote
anutka Posted October 9, 2005 Author Posted October 9, 2005 Zgadzam się z Draczynem. Zorganizować zlot nie jest trudno - wystarczy tylko troche czasu i dobrych chęci. Myśle, że i wy możecie spróbować :) Quote
Recommended Posts