Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 395
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Postaram sie ze wszystkich sil byc :P Bo Klara tez chce poznac Bajta i reszte buldozkowego swiata :)

Mam wtedy szkole. Poza informatyka ktora mam od poniedzialku do srody robie jeszcze dwa lata na studiach w Warszawie, wiec zjazdy mam w kazdy weekend.

Postaram sie zalatwic sobie zastepstwo na zajecia niedzielne :P

Wiec Arek w niedziele wezmie pewnie Klarcie ii samochodem przyjedzie z wloclawka.

Trzymac kciuki zeby ktos za mnie poszedl na zajecia :>

Posted

Ee nie.. Bede wtedy miec zajecia z osoba ktora zna mnie juz dobrze. Wiec podszywanie sie podemnie odpada. Ale chodzi o to ze ktos musi mi przekazac co na zajeciach bylo. Ale najprawdopodobniej moja kolezanka z archeo bedzie tez chodzila na te zajecia wiec cos powie i przy okazji zanotuje co bylo :)

Posted

Anutko dzwonił dziś do mnie facet, mówił, że odesłali go ze Związku kynologicznego i wypytywał się o zlot. Odesłałam go na Dogomanię, ale widzę, że tu nie zagłądał. Na przyszły raz odsyłam na twoją stronkę. Pozdr

Posted

Ale macie fajnie, spotykając się ze swoimi pociechami w jednym miejscu :multi: . Szkoda, że nie są organizowane zloty Shih Tzu :roll: , aleee... co taaam, mieszkam obok parku, to wpadnę z familią podziwiać buldożkowe mordki :lol: !

Posted

Amelia23 napisał(a):
Ale macie fajnie, spotykając się ze swoimi pociechami w jednym miejscu :multi: . Szkoda, że nie są organizowane zloty Shih Tzu :roll: , aleee... co taaam, mieszkam obok parku, to wpadnę z familią podziwiać buldożkowe mordki :lol: !
Nic nie stoi na przeszkodzie, abyś taki zlot zorgnizowała w swojej ukochanej rasie. Anutka, gdy pierwszy zlot organizowała, to zebrała tylko 6 psów, a obecnie, co rku ich przybywa. Pozdrawiam i zachęcam do działania

Posted

Zgadzam się z Draczynem.
Zorganizować zlot nie jest trudno - wystarczy tylko troche czasu i dobrych chęci. Myśle, że i wy możecie spróbować :)