ats Posted September 28, 2005 Posted September 28, 2005 z tymi planami, przeszukiwaniem internetu, szukaniem towarzystwa zabuldożonych, czuję się trochę, jakbym była "w ciąży" buldozkowej. Quote
anutka Posted September 28, 2005 Author Posted September 28, 2005 Ats pewnie, że jesteś zdrowa. W końcu to jest zlot wszystkich miłośników buldogów, więc także Twój :) Zaraz powinnam dostać kubki więc zrobie fotkę i jeszcze dzisiaj wstawie tutaj :) Quote
Draczyn Posted September 28, 2005 Posted September 28, 2005 anutka napisał(a):Ats pewnie, że jesteś zdrowa. W końcu to jest zlot wszystkich miłośników buldogów, więc także Twój :) Zaraz powinnam dostać kubki więc zrobie fotkę i jeszcze dzisiaj wstawie tutaj :)Ats nawet nie myśl inaczej. Musisz być na zlocie. Anutko czekamy na fotki kubków Quote
ats Posted September 28, 2005 Posted September 28, 2005 Kochani! Nawet burza z gradobiciem mnie nie powstrzyma przed przybyciem na zlot! Quote
anutka Posted September 28, 2005 Author Posted September 28, 2005 No to bardzo się ciesze Ats :) A ja nadal czekam na te kubki Quote
ats Posted September 28, 2005 Posted September 28, 2005 daj znać, gdy tylko się doczekasz! bo my też czekamy! Quote
Draczyn Posted September 28, 2005 Posted September 28, 2005 ats napisał(a):Kochani! Nawet burza z gradobiciem mnie nie powstrzyma przed przybyciem na zlot!A jak Zosia zaeaguje na bburzę z gradobiciem? Quote
ats Posted September 28, 2005 Posted September 28, 2005 uwielbia - trzeba ją siłą wciągać do domu z balkonu czy podwórka Quote
anutka Posted September 28, 2005 Author Posted September 28, 2005 Kubki już są - zaraz wstawie fotkę. Quote
Viris Posted September 28, 2005 Posted September 28, 2005 ats napisał(a):z tymi planami, przeszukiwaniem internetu, szukaniem towarzystwa zabuldożonych, czuję się trochę, jakbym była "w ciąży" buldozkowej. Hahahaha :) Swietnie to ujelas :D Buldozkowa ciaza :>>> Quote
anutka Posted September 28, 2005 Author Posted September 28, 2005 Oto kubek: Zamówienia przyjmuje jeszcze do niedzieli wieczorem. Quote
Draczyn Posted September 28, 2005 Posted September 28, 2005 anutka napisał(a):Kubki już są - zaraz wstawie fotkę.Nie mżemy się doczekać na te kubki Quote
Viris Posted September 28, 2005 Posted September 28, 2005 Anutka to fajoskie :] Zatem ja czekam na swoj kubeczek. Jak znajdziesz czas prosze wyslij mi go :) znajac mojego pecha gdybym kubeczek odbierala na zlocie cos by mu sie stalo :> Quote
anutka Posted September 28, 2005 Author Posted September 28, 2005 Dobrze, postaram Ci już jutro wysłać. Quote
Viris Posted September 28, 2005 Posted September 28, 2005 Jak tylko bedziesz miala czas. Jak jestes zabiegana to jakos kilka dni wytrzymam :D wyslalam Ci juz adresik :) Quote
Draczyn Posted September 28, 2005 Posted September 28, 2005 anutka napisał(a):Dobrze, postaram Ci już jutro wysłać.Prześliczne. Czy masz tylko tle ile było zamówionych, czy coś jeszcze zostanie? Quote
anutka Posted September 28, 2005 Author Posted September 28, 2005 Na razie mam kilka więcej Kubki chciałabym jednak jeszcze na zlocie sprzedawać, dlatego będe domawiać. Quote
Draczyn Posted September 28, 2005 Posted September 28, 2005 anutka napisał(a):Na razie mam kilka więcej Kubki chciałabym jednak jeszcze na zlocie sprzedawać, dlatego będe domawiać.Porozmawiamy na ten temat w Legionowie.Kubbki bombowe Quote
anutka Posted September 28, 2005 Author Posted September 28, 2005 Czy wolisz odebrać kubki na zlocie czy w Legionowie?? Jakbyś chciała to mogę przywieźć Quote
Draczyn Posted September 28, 2005 Posted September 28, 2005 anutka napisał(a):Czy wolisz odebrać kubki na zlocie czy w Legionowie?? Jakbyś chciała to mogę przywieźćBardzo chętnie odbiorę w Legionowie, o ile nie sprawi Ci to kłopotu Quote
anutka Posted September 28, 2005 Author Posted September 28, 2005 nie ma problemu :) Czy dla Mooski też bierzesz kubek?? Quote
Draczyn Posted September 28, 2005 Posted September 28, 2005 anutka napisał(a):nie ma problemu :) Czy dla Mooski też bierzesz kubek??Ona się wogóle nie odzywa, ale obiecałam, więc muszę wziąść. Quote
ats Posted September 28, 2005 Posted September 28, 2005 kubki śliczne, cieszę się, że zamówiłam dwa. odbiorę jednak dopiero na zlocie, bo w Legonowie mnie nie będzie, niestety. moloska się do mnie na pw odezwała - mam więc znak, że żyje! Quote
Draczyn Posted September 28, 2005 Posted September 28, 2005 ats napisał(a):kubki śliczne, cieszę się, że zamówiłam dwa. odbiorę jednak dopiero na zlocie, bo w Legonowie mnie nie będzie, niestety. moloska się do mnie na pw odezwała - mam więc znak, że żyje!Do mnie też. Ciekawe dlaczego tylko na pv. Przcież mogła tu napisać Quote
Viris Posted October 2, 2005 Posted October 2, 2005 No to cudnie. Bardzo mozliwe jest ze nie bede mogla przyjechac na zlot. Znaczy bede wtedy pewnie nawet i w Warszawie... ale niestety nie bede raczej mogla przyjechac na sam zlot. No ale nic. To sie jeszcze okaze pewnie gdzies za tydzien.. Quote
Recommended Posts