Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Oczywiście, że można na wynos. Jest to całoroczny pub z wybudowanym wielkim grillem. Na zewnątrz są ławy i nie ma problemu z wejściem z psem.

• Replies 395
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Piszemy:
Właśnie wysłałam wiadomości do:
- Ania i Psy czy by nie przyjechała na zlot malowac buldogi
- Agamy o tą hurtownie zoologiczną
- Wind aby temat o zlocie przekleiła na górę.
Zaraz też będę notatkę prasową pisać, ale to będe rozsyłać bliżej zlotu.

Posted

Dzien dobry!!! jestem po raz pierwszy na forum !!! od rokujestem wraz z moim przyjacielem szczesliwymi posiadaczami buldozka francuskiego oimieniu Dymitr ktory urodzil sie 16.09.04!!! jest kochany nad zycie co skrupulatnie wykorzystuje !!!mam pytanie ??? czy na owy zlot moga przybyc wszyscy chetni posiadacze buldozkow????

Posted

Widze, ze Zlocik zapowiada sie imponujaco :-) Jako, ze jestem z Warszawy moze przyjde Was odwiedzic ... jako podgladacz, a przede wszystkim fotograf :-)

Posted

Wind, będzie nam bardzo miło. W takim razie chyba tym razem będziemy mieli bardzo dużo zdjęć :)
Wczoraj dostałam też odpowiedź od Ani i psów. Ona nie rysuje psów tylko maluje je ze zdjęć. Umówiłyśmy się tak, że przyjedzie. Będzie miałą kupony rabatowe, będzie zbierać zamówienia i od razu robić zdjęcia.
A ja nadal poszukuje kogoś kto by rysował na miejscu buldogi.

Posted

[quote name='Draczyn']Wind, będzie nam niesłychanie miło, zczególnie jeśli porobisz jakieś fajne fotki. a je ze swej strony przypominam, że wakacje się już konczą

Draczyn, podobno czasem zdjecia mi wychodza ;) Niektore mozna zobaczyc tutaj :-) Inne w mojej galerii ;)

anutka, hmmm ... tez rysujemy, ale sposob jest bardzo pracochlonny wiec nawet nie podejmuje sie deklaracji odmalowania buldoga w 15 minut. ;)

Posted

[quote name='Wind'][quote name='Draczyn']Wind, będzie nam niesłychanie miło, zczególnie jeśli porobisz jakieś fajne fotki. a je ze swej strony przypominam, że wakacje się już konczą

Draczyn, podobno czasem zdjecia mi wychodza ;) Niektore mozna zobaczyc tutaj :-) Inne w mojej galerii ;)

anutka, hmmm ... tez rysujemy, ale sposob jest bardzo pracochlonny wiec nawet nie podejmuje sie deklaracji odmalowania buldoga w 15 minut. ;) Wind tutaj - to znaczy gdzie, chętnie pooglądam

Posted

[quote name='Draczyn'][quote name='Wind'][quote name='Draczyn']Wind, będzie nam niesłychanie miło, zczególnie jeśli porobisz jakieś fajne fotki. a je ze swej strony przypominam, że wakacje się już konczą

anutka, hmmm ... tez rysujemy, ale sposob jest bardzo pracochlonny wiec nawet nie podejmuje sie deklaracji odmalowania buldoga w 15 minut. ;) Wind tutaj - to znaczy gdzie, chętnie pooglądam

Draczyn,

Jak wcisniesz napisane przeze mnie tutaj to trafisz na zdjecia psow z ostatniego obozu agility, na ktorym bylam z moja Majka :-)
Reszta zdjec, ktore robilam m.in Dogomaniaczkom, Dogomaniakom, ich Dzieciom itp. itd jest tutaj :-)

Nic ... czas na mnie ;) Lece fotografowac Nowozencow :-)

Posted

fotografie to bardzo praktyczny cud nauki i techniki. Wideć,m że ludziom w XIX w. nie było tak źle skoro mieli czas na wymyslanie takich rzeczy...;)

Posted

Draczyn napisał(a):
Wind przepięne fotki, siedziałam tam z godzinę, to już fotografia artystyczna, a ni jakieś tam fotki - jeste oczarowana. Gratuluję

Bardzo dziekuje Draczyn :-) To bardzo mile co napisalas :-)