Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 395
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Moloska chyba nie jest tak jak mówisz, wtedy i dzisiaj sprzedawane były przed wystawą i na wystawie psy i z rodowodem i bez niego, niestety. I dzisiaj chociaz oficjalnie nie wolno sprzedawac szczeniat w taki sposób to i tak przed wejściem na teren wystawy tłumy pseudohodowców oferują swojej szczenięta po okazyjne cenie :roll:
Powiedz który szanujący się hodowca pojedzie ze swoimi szczeniętami i będzie je oferował do sprzedazy przed wystawą?

Posted

Ja widzialam psy rodowdoem-nie wiem czy ten hodowca sie szanowal-moze zalezalo mu na kasie.
Ast-a psy sprzedawalo sie przed wystawa a nie na wsytawie. :wink:
Tzn.pred budynkiem gdzie odbywala sie wystawa

Kundelkow nie widzialam.Psy bez rodowdow moze i byly,napewno.Jest to mozliwe i to bardzo.
Pozdr.

Posted

Zgadzam się z tym, że przed wystawą sprzedają przeważnie "chodofcy" albo właściciele miotu bez rodowodu. Ostatnio spotkałam się też z kundelkami.
Chociaż mó zakup był szczęśliwy, nikomu nie polecam takiego sposobu kupowania psa.

Posted

Ja też myślę, że to bardzo ryzykowne. Przede wszystkim jednak łączy się ze złym i lekceważącym stosunkiem do sprzedawanych szczeniąt.

Posted

W takim razie podaje listę:
Najblizej miejsca zlotu jest
Hotel Vera
ul. Bitwy Warszawskiej 1920 r. 16
jednoosobowy pokój 199zl za noc(bez śniadania) +30 zl pies.
Tel: (22)822-74-21
Są też inne hotele:
Hotel Logos
Wybrzeże Kościuszkowskie 31/33
tel: (22)622-89-92
103zł za nos + 15zl pies
pokoje o najwyższym standarcie 135zł + 15 zl pies
Hotel Powiśle
ul. Szara 10a
tel: (22)621-03-41
140zł + 20zl śniadanie.
Za psa nie ma opłaty
Hotel Dedek
ul. Dźwigowa 43
tel: (22)863-48-21
179zl ze śniadanie i bez opłat za psa
Hotel Czarny Kot
ul.Okopowa 65
tel: (22)838-09-38
250zł bez opłaty za psa
Hotel Premiere Classe
ul. Towarowa 2
tel: (22)624-08-00
169zł - bez opłat za psa
Grand Hotel
ul. Krucza 28
tel: (22)583-21-00
220zl
Po są wszystkie hotele w pobliżu miejsca zlotu, w którym przyjmują z psami i ceny nie są aż tak bardzo wygórowane.

Posted

Pozatym z Warszawą są świetne polączeni kolejowe np z Poznaniem. Wielokrotnie jżdzimy na wystawy do Pznania i awsze w tą i z powrotem tego samego dnia, a niejednokrotnie jeżdziliśmy pociągiem w tą i z powrotem w sobotę, a nastepnie drugi raz w niedzielę. Są teraz tanie bilety WEEkendowe

Posted

Moloska przecież jeżdżą pociągi i autobusy nawet w nocy, a zlot nie jest trzydniowy. Teraz jest dobra komunikacja. My te z na wystawy jeżdzimy bez pobytu w hotelach. Chyba ze chcesz jeszcze pozwiedzać i zostać na dłużej

Posted

Ats, cały czas prosto Alejami Jerozolimskimi w kierunku zachodnim. Przy centrum handlowym Reduta i Blue City skręcasz w lewo w Drawską. Jedziesz do końca ulicy i jesteś na miejscu :)

Posted

Molosko kochanie skad Ci to przyszło do głowy. Po prostu chcemy , abyś przyjechała z piesiem i dajemy Ci różne możliwosci - to naprawdę nie jest nalatywanie, to z czystej sympatii