Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Ania W']...Bea! W pełni zasługujesz na tytuła starszej, samodzielnej księgowej!
Brawo!
Jak się okazało (teraz)-powinnam była pod koniec każdego mc ustalać z Emir nasze wszystkie wpłaty, nie pomyślałam o tym:oops: , byłam spokojna-pilnowałam tylko kasy-teraz będzie inaczej-

Jestem doopa wołowa
a nie ,,starsza księgowa"
:evil_lol:

AniuW: to może się namówimy-spotkamy i pojedziemy razem? Tylko, że ja wybieram się na 10,30 w sobotę- nie mogę opuścić sędziowania :p
Sabinko1: ok 12tej powinnam jeszcze być, to prawdopodobnie się zobaczymy :multi:

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Bea ja wciąż jeszcze czekam na PIT bo moja firmA jeszcze mi nie przysłała.
NA 100% możesz liczyc na mój 1% i Tomka tylko nie wiem ile to będzie, dam znać i obiecuję dopisać dla Żanetki

Posted

puz napisał(a):
maja obowiazek do 28 lutego dostarczyc Ci pit

Puz ja wiem i już dzwoniłam do nich, tylko oni wysłali na inny adres (niestety).
jutro już ma być więc w tym miesiącu postaram się to wypełnić i zrobić przelew.

Posted

Kasiawro: SUPER!!! Podaj mi lub Puz na pw kwotę-datę wpłaty-nazwisko. Dziękujemy Ci za deklarację:loveu:
Zobacz kochana jaka kwota się zrobiła z naszych wpłat przez 5 mc- a przecież też zbieraliśmy po troszeczku-ile kto mógł- dzięki temu i Żaneta i jej 2 Żelki i inne pieski u Emir mają choć trochę lepiej w swoim psim życiu-grosz do grosza a będzie kokosza:multi:
Puz: widzę że jesteś i czuwasz :lol:

Posted

No to widzeę że biglomaniacy deż mają swój niewilim udział Cieszymy się z tego powodu
Ania -Norka/córka wpłacała z dopiskiem na Żanetę w końcu do ja dokonywałem wpłaty za nią ale jej pienążkami.
Nie możemy zapomnieć o Sejbi tej która malowała kubasy,kupowała je i wysyłala an własny koszt .-Dzięki serdeczne SEJBI bez nie nie byo by tej licytacji
Postaram się w marcu rozliczyć pita i oczywiście 1 %na Żanetkę
Pozdrowionka dla Was waszystkich

Posted

[quote name='bea100']Rozliczam całościowo naszą zbiórkową akcję- 5 mc Żaneta u Emir

LUTY 2007

66zł (poszło z AFN pod koniec stycznia ale do zaliczenia na luty)
170zł (od Sabina1-za aukcję obrazu)
110zł (od -Tomo2- za aukcję Hani Beaglowej ksiązki)
30zł (od Kasi ? za moją płytkę)
74 zł (lub trochę więcej? od Puz)

Razem 450zł (+-)

W lutym zostały wpłacone na Żanetę 3 wpłaty (niestety wiem-bez dopisku ,,Zaneta"- więc zapewne Krysia je zaksięgowała na ogólny Węgrów- ale to były zbierane na Żanetę na beaglach- poprośzę Krysię by zaliczyła nam je na Żanetę:

45zł (od Ania Norka- wpłacone ok 26 lutego)
40zł (Belka Andrzej Wwa) wpłacone ok 27go lutego
40zł (od Kozaczka)

Czyli plus: 125zł

MARZEC 2007

135zł (z AFN)
100zł (od Joga Galicyjska Sfora)
61zł (od Tomo2- za aukcję wisiorka)
31zł (od BoMar-Marek z Wwy 1%-chyba nie dopsał ,,dla Żanety"?)
50zł (od Tomo2)
50zł (od Sandronii-Basi)
40zł ok (1% rodzice Hani)

Razem: 450 zł (+17zł)

To na teraz-bo idą jeszcze dla Żanety wpłaty z 1% (zdeklarowane ) ale nie mam jeszcze kwot tych deklaracji (Puz: będą one na kwiecień-pilnuj tego błagam)

Uzupełniam-rozliczam (by była całość):

LISTOPAD 2006

450zł- u Krysi się zgadza o ile wiem

GRUDZIEŃ 2006

360zł poszło z AFN ok. 29 listopada (ale na opłatę za grudzień)
90zł wpłaciłam ja 29 listopada do Emir ( z dopiskiem- Żaneta za grudzień)

czyli: 450zł

STYCZEŃ 2007

204zł poszło z AFN po 27 grudnia (ale jako opłata za styczeń)
100zł od Sabina1 (wpłacone w grudniu jeszcze)
147zł (lub 150 raczej) od Imanca z Wwy (moja i jej aukcja na allegro)

czyli (+- 4) 450zł

Tak wygląda nasze rozliczenie- nic nie jestesmy nikomu dłużni-mamy jeszcze nadpłatę 125 zł (dzięki Tomo2 i jego niespodziewanej aukcji za kubki:loveu: )-ale to na pieski węgrowskie (tak czy tak).

BRAWO OGAROMANIACY z gr VI (i przyjaciele)!!!
Witam, pozwoliłam sobie na niewielką korektę - Joga

Posted

JogaGalicyjska Sfora: ogromnie Cię przepraszam :oops:
Tomo2: nie bądż taki skromniaczek, jesteś szefem całej akcji na Beaglach- dzięki Beagusiowiczom poradzilismy w marcu ( i nie tylko)-wystarczy popatrzeć na wpłaty:lol: -ogromnie pomagacie- jestescie kochani :loveu:
Wielkie całusy dla Sejbi :loveu:
Mmbbaj: dziekuję, mnie się bardzo podoba :multi: Taka własnie jest Monia (troszkę zniesiona na boczek hihi ;) ), ale za to jaką ma minę!!!

Posted

Masz samochodzik to powinnaś wiedzieć że że chodziło mi oponki zimowe których jej zabrakło na łapkach by trzymała linię jeżeli dobrze Was zrozumiałem :lol:
Trzymaj się miłego dnia uważaj na mokre drogi .:multi:

Posted

[quote name='Tomo 2']Masz samochodzik to powinnaś wiedzieć że że chodziło mi oponki zimowe których jej zabrakło na łapkach...
No faktycznie, ja jakoś nie nazywam opon zimowych ,,zimówkami", stąd nie zajarzyłam :evil_lol:

Mam pytanie: czy ktoś kto wybiera się wkrótce na międzynarodową (najlepiej by było) psią wystawę mógłby powiesić (gdzieś gdzie nie przegonią) jeden czy dwa plakaciki o Żanetce? Ja 31go obplakatuję drzewa w alejce przed wejściem na wystawę w ND- tyle, że to hermetyczna krajówka jest, ale spróbuję tak czy tak. Sprawa bezpieczna.Żaneta jest wysterylizowana, nie powinna wzbudzić zainteresowania tych rozmnażalni co to zwykle handlują pod wystawami. Każdy sposób jest dobry. A nuż?

Posted

Wiosenne pozdrowienia z Karkonoszy:

P.S. Bea, wprawdzie procenty przeznaczam na inne cele (i nie są to cele... spożywcze, tym razem :evil_lol:), ale mogę przelać kasza. Tylko nie jestem w stanie przekopać się przez te posty, żeby dotrzeć do odnośnego numeru konta. Czy możesz mi wysłać go na PW? :lol:

Posted

Pierwszy Dzień Wiosny (?)
Witaj Dogaja, dobrze Cie znowu widzieć, tęskniłam za Tobą :p
Pisze jeszcze raz ( w razie czego-może jeszcze komuś się przyda?).
Cudownie, że możesz wspomóc- pomóc :loveu:
Jak wyślesz- daj znać (datę przelewu i kwotę- wielkie plizzzzzzzzz!!!)

FUNDACJA EMIR
BANK SLĄSKI O/GRODZISK MAZ

80 1050 1924 1000 0023 0438 1029

ODDZIAŁ, UL. SŁONECZNA 4, 96-321 ŻABIA WOLA

DLA ŻANETY

Posted

Bea chwilkę temu zrobiłam przelew 1 % na Żanetkę za siebie, wpisałam dokładnie to:
Fundacja dla Ratowania Zwierząt Bezdomnych EMIR
Oddział, ul. Słoneczna 4
96-321 Żabia Wola
80 1050 1924 1000 0023 0438 1029
tytuł przelewu
1% podatku dla ŻANETY

kwota:71,30
mam nadzieję, że dobrze??? Daj znac czy doszło?

Posted

Kasiawro: wszystko OK i cudnie, kwota znacząca- wielce się przyda na kwiecień :multi:

Czyli:
na kwiecień:
17zł ( nadpłaty z marca) +71 (od Kasiawro)= 88zł

Zbieramy, zbieramy, wszelkie grosiki najmilej widziane...:p

Posted

Hej Kumple! Właśnie dotarła do mnie radosna wiadomość, że znowu Wam się rodzina powiększa!

Nie wiem dlaczego Samograjka roztrąbiła to tylko na swojej galerii, a tutaj cisza?

[SIZE=5]
[SIZE=5]Więc ja trąbię TRU TU TU TU!!!!!!!!!!!!!

Można u niej zobaczyć „robaczki” na zdjęciu.

Kumplu, dzielnie nam się spisałeś!

A zadzwoń Ty czasem do Żmiłki, Łobuzie! I pamiętaj o kwiatach.

Posted

No właśnie- CUDNIE!!!:multi: -Samograjko- nie siedż tylko na swojej galerii-Ty kochana chodż tu z tymi Żmiłkowo-Kumplowymi rewelacjami do nas- i to zaraz :razz: na temat ,,Ciężarne dziewczynki, matki..." /bo po to on jest założony!

Zaraz jadę z AniąW do azylu Emir odwiedzić naszą Żanecię- po powrocie dam obszerne sprawozdanie ( a AniaW porobi fotki i załączy- mam nadzieję:p )

Posted

Żanecia jest niesmiałą i skrytą suczką, potrafi się jeszcze tak zgarbić i jakby schować się w sobie- ale widziałam wczoraj duże postepy jakie robi- ona nie umiała się bawić (nie znała wogóle zabawek i pojęcia-zabawa) a teraz? Popatrzcie sami...No i pozwoliła mi się karmić, sama podsuwała mordkę po smakołyki- może to nie tak wiele-ale w przypadku Żanetki to duże i stałe postępy są, jestem ogromnie uradowana tym wszystkim :multi:

AniuW: widzę, że mimo wczorajszego zmęczenia- wkleiłaś fotki- dziękuje-udało Ci się zrobić naprawdę ładne portreciki :loveu:

Haniu: bardzo bardzo dziękujemy Ci kochana:loveu: :loveu: :loveu: - dostałam właśnie info, że nasza kochana Hania zebrała wczoraj ( przy okazji wystawy świnek rasowych w BlueCity) całe 205 zł na Żanecię :multi: :multi: :multi:
Haniu: jak Ty to qrcze zrobiłaś?!? Napisz coś...

Mamy na kwiecień 2007:
71zł (1% od Kasiawro)
17zł nadpłaty z marca
205zł od Hani ze zbiórki na wystawie
czyli: 293zł plus nadpłatę /z ręki Tomo2/z lutego 125zł (wczoraj rozmawiałam z Krysią-zaliczy ją nam na Żanetkę)= 418zł (czyli- brakuje nam 32zł)

Posted

Napisała AniaW (kopiuję z tematy Żanety na PwP):
Kilka zdjęć z dzisiejszej wizyty w Fundacji. Wiadomość numer 1 - Żanetka świetnie bawiła się "sznurko-węzełkiem "- zdjęcia będą ale kiepskie. To nie samowite patrzeć jak ta psica szarpie zabawkę, podrzuca i że tak swietnie się przy tym bawi.
Wiadomość numer 2 - Żanetka dała się przekupić bei...Ciasteczka były pyszne! ;-)

Posted

bea100 napisał(a):

Mamy na kwiecień 2007:
71zł (1% od Kasiawro)
17zł nadpłaty z marca
205zł od Hani ze zbiórki na wystawie
czyli: 293zł plus nadpłatę /z ręki Tomo2/z lutego 125zł (wczoraj rozmawiałam z Krysią-zaliczy ją nam na Żanetkę)= 418zł (czyli- brakuje nam 32zł)

Mam nadzieję, że nic nie brakuje, bo mojego przelewu nie uwzględniłaś (to chyba week-end spowolnił akcję w banku...).