bea100 Posted March 19, 2007 Author Posted March 19, 2007 [quote name='Ania W']...Bea! W pełni zasługujesz na tytuła starszej, samodzielnej księgowej! Brawo! Jak się okazało (teraz)-powinnam była pod koniec każdego mc ustalać z Emir nasze wszystkie wpłaty, nie pomyślałam o tym:oops: , byłam spokojna-pilnowałam tylko kasy-teraz będzie inaczej- Jestem doopa wołowa a nie ,,starsza księgowa" :evil_lol: AniuW: to może się namówimy-spotkamy i pojedziemy razem? Tylko, że ja wybieram się na 10,30 w sobotę- nie mogę opuścić sędziowania :p Sabinko1: ok 12tej powinnam jeszcze być, to prawdopodobnie się zobaczymy :multi: Quote
kasiawro Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Bea ja wciąż jeszcze czekam na PIT bo moja firmA jeszcze mi nie przysłała. NA 100% możesz liczyc na mój 1% i Tomka tylko nie wiem ile to będzie, dam znać i obiecuję dopisać dla Żanetki Quote
kasiawro Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 puz napisał(a):maja obowiazek do 28 lutego dostarczyc Ci pit Puz ja wiem i już dzwoniłam do nich, tylko oni wysłali na inny adres (niestety). jutro już ma być więc w tym miesiącu postaram się to wypełnić i zrobić przelew. Quote
bea100 Posted March 19, 2007 Author Posted March 19, 2007 Kasiawro: SUPER!!! Podaj mi lub Puz na pw kwotę-datę wpłaty-nazwisko. Dziękujemy Ci za deklarację:loveu: Zobacz kochana jaka kwota się zrobiła z naszych wpłat przez 5 mc- a przecież też zbieraliśmy po troszeczku-ile kto mógł- dzięki temu i Żaneta i jej 2 Żelki i inne pieski u Emir mają choć trochę lepiej w swoim psim życiu-grosz do grosza a będzie kokosza:multi: Puz: widzę że jesteś i czuwasz :lol: Quote
Tomo 2 Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 No to widzeę że biglomaniacy deż mają swój niewilim udział Cieszymy się z tego powodu Ania -Norka/córka wpłacała z dopiskiem na Żanetę w końcu do ja dokonywałem wpłaty za nią ale jej pienążkami. Nie możemy zapomnieć o Sejbi tej która malowała kubasy,kupowała je i wysyłala an własny koszt .-Dzięki serdeczne SEJBI bez nie nie byo by tej licytacji Postaram się w marcu rozliczyć pita i oczywiście 1 %na Żanetkę Pozdrowionka dla Was waszystkich Quote
JogaGalicyjskaSfora Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 [quote name='bea100']Rozliczam całościowo naszą zbiórkową akcję- 5 mc Żaneta u Emir LUTY 2007 66zł (poszło z AFN pod koniec stycznia ale do zaliczenia na luty) 170zł (od Sabina1-za aukcję obrazu) 110zł (od -Tomo2- za aukcję Hani Beaglowej ksiązki) 30zł (od Kasi ? za moją płytkę) 74 zł (lub trochę więcej? od Puz) Razem 450zł (+-) W lutym zostały wpłacone na Żanetę 3 wpłaty (niestety wiem-bez dopisku ,,Zaneta"- więc zapewne Krysia je zaksięgowała na ogólny Węgrów- ale to były zbierane na Żanetę na beaglach- poprośzę Krysię by zaliczyła nam je na Żanetę: 45zł (od Ania Norka- wpłacone ok 26 lutego) 40zł (Belka Andrzej Wwa) wpłacone ok 27go lutego 40zł (od Kozaczka) Czyli plus: 125zł MARZEC 2007 135zł (z AFN) 100zł (od Joga Galicyjska Sfora) 61zł (od Tomo2- za aukcję wisiorka) 31zł (od BoMar-Marek z Wwy 1%-chyba nie dopsał ,,dla Żanety"?) 50zł (od Tomo2) 50zł (od Sandronii-Basi) 40zł ok (1% rodzice Hani) Razem: 450 zł (+17zł) To na teraz-bo idą jeszcze dla Żanety wpłaty z 1% (zdeklarowane ) ale nie mam jeszcze kwot tych deklaracji (Puz: będą one na kwiecień-pilnuj tego błagam) Uzupełniam-rozliczam (by była całość): LISTOPAD 2006 450zł- u Krysi się zgadza o ile wiem GRUDZIEŃ 2006 360zł poszło z AFN ok. 29 listopada (ale na opłatę za grudzień) 90zł wpłaciłam ja 29 listopada do Emir ( z dopiskiem- Żaneta za grudzień) czyli: 450zł STYCZEŃ 2007 204zł poszło z AFN po 27 grudnia (ale jako opłata za styczeń) 100zł od Sabina1 (wpłacone w grudniu jeszcze) 147zł (lub 150 raczej) od Imanca z Wwy (moja i jej aukcja na allegro) czyli (+- 4) 450zł Tak wygląda nasze rozliczenie- nic nie jestesmy nikomu dłużni-mamy jeszcze nadpłatę 125 zł (dzięki Tomo2 i jego niespodziewanej aukcji za kubki:loveu: )-ale to na pieski węgrowskie (tak czy tak). BRAWO OGAROMANIACY z gr VI (i przyjaciele)!!! Witam, pozwoliłam sobie na niewielką korektę - Joga Quote
musia Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 [quote name='mmbbaj'] A co tam , tak Monię znosi na boczek:cool3: ?? Quote
bea100 Posted March 20, 2007 Author Posted March 20, 2007 JogaGalicyjska Sfora: ogromnie Cię przepraszam :oops: Tomo2: nie bądż taki skromniaczek, jesteś szefem całej akcji na Beaglach- dzięki Beagusiowiczom poradzilismy w marcu ( i nie tylko)-wystarczy popatrzeć na wpłaty:lol: -ogromnie pomagacie- jestescie kochani :loveu: Wielkie całusy dla Sejbi :loveu: Mmbbaj: dziekuję, mnie się bardzo podoba :multi: Taka własnie jest Monia (troszkę zniesiona na boczek hihi ;) ), ale za to jaką ma minę!!! Quote
Tomo 2 Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Lekko zanosi bo nie ma już zimówek Ale poza tym to to cud miód:lol: Pozdrowionka :multi: Quote
bea100 Posted March 20, 2007 Author Posted March 20, 2007 [quote name='Tomo 2']Lekko zanosi bo nie ma już zimówek ... :razz: A co to są te ,,zimówki"? Quote
Tomo 2 Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Masz samochodzik to powinnaś wiedzieć że że chodziło mi oponki zimowe których jej zabrakło na łapkach by trzymała linię jeżeli dobrze Was zrozumiałem :lol: Trzymaj się miłego dnia uważaj na mokre drogi .:multi: Quote
bea100 Posted March 21, 2007 Author Posted March 21, 2007 [quote name='Tomo 2']Masz samochodzik to powinnaś wiedzieć że że chodziło mi oponki zimowe których jej zabrakło na łapkach... No faktycznie, ja jakoś nie nazywam opon zimowych ,,zimówkami", stąd nie zajarzyłam :evil_lol: Mam pytanie: czy ktoś kto wybiera się wkrótce na międzynarodową (najlepiej by było) psią wystawę mógłby powiesić (gdzieś gdzie nie przegonią) jeden czy dwa plakaciki o Żanetce? Ja 31go obplakatuję drzewa w alejce przed wejściem na wystawę w ND- tyle, że to hermetyczna krajówka jest, ale spróbuję tak czy tak. Sprawa bezpieczna.Żaneta jest wysterylizowana, nie powinna wzbudzić zainteresowania tych rozmnażalni co to zwykle handlują pod wystawami. Każdy sposób jest dobry. A nuż? Quote
dogaja Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Wiosenne pozdrowienia z Karkonoszy: P.S. Bea, wprawdzie procenty przeznaczam na inne cele (i nie są to cele... spożywcze, tym razem :evil_lol:), ale mogę przelać kasza. Tylko nie jestem w stanie przekopać się przez te posty, żeby dotrzeć do odnośnego numeru konta. Czy możesz mi wysłać go na PW? :lol: Quote
bea100 Posted March 21, 2007 Author Posted March 21, 2007 Pierwszy Dzień Wiosny (?) Witaj Dogaja, dobrze Cie znowu widzieć, tęskniłam za Tobą :p Pisze jeszcze raz ( w razie czego-może jeszcze komuś się przyda?). Cudownie, że możesz wspomóc- pomóc :loveu: Jak wyślesz- daj znać (datę przelewu i kwotę- wielkie plizzzzzzzzz!!!) FUNDACJA EMIR BANK SLĄSKI O/GRODZISK MAZ 80 1050 1924 1000 0023 0438 1029 ODDZIAŁ, UL. SŁONECZNA 4, 96-321 ŻABIA WOLA DLA ŻANETY Quote
dogaja Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 [quote name='bea100'] Witaj Dogaja, dobrze Cie znowu widzieć, tęskniłam za Tobą :p A ja to nie?... Quote
kasiawro Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Bea chwilkę temu zrobiłam przelew 1 % na Żanetkę za siebie, wpisałam dokładnie to: Fundacja dla Ratowania Zwierząt Bezdomnych EMIR Oddział, ul. Słoneczna 4 96-321 Żabia Wola 80 1050 1924 1000 0023 0438 1029 tytuł przelewu 1% podatku dla ŻANETY kwota:71,30 mam nadzieję, że dobrze??? Daj znac czy doszło? Quote
bea100 Posted March 22, 2007 Author Posted March 22, 2007 Kasiawro: wszystko OK i cudnie, kwota znacząca- wielce się przyda na kwiecień :multi: Czyli: na kwiecień: 17zł ( nadpłaty z marca) +71 (od Kasiawro)= 88zł Zbieramy, zbieramy, wszelkie grosiki najmilej widziane...:p Quote
dogaja Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Hej Kumple! Właśnie dotarła do mnie radosna wiadomość, że znowu Wam się rodzina powiększa! Nie wiem dlaczego Samograjka roztrąbiła to tylko na swojej galerii, a tutaj cisza? [SIZE=5] [SIZE=5]Więc ja trąbię TRU TU TU TU!!!!!!!!!!!!! Można u niej zobaczyć „robaczki” na zdjęciu. Kumplu, dzielnie nam się spisałeś! A zadzwoń Ty czasem do Żmiłki, Łobuzie! I pamiętaj o kwiatach. Quote
bea100 Posted March 24, 2007 Author Posted March 24, 2007 No właśnie- CUDNIE!!!:multi: -Samograjko- nie siedż tylko na swojej galerii-Ty kochana chodż tu z tymi Żmiłkowo-Kumplowymi rewelacjami do nas- i to zaraz :razz: na temat ,,Ciężarne dziewczynki, matki..." /bo po to on jest założony! Zaraz jadę z AniąW do azylu Emir odwiedzić naszą Żanecię- po powrocie dam obszerne sprawozdanie ( a AniaW porobi fotki i załączy- mam nadzieję:p ) Quote
bea100 Posted March 25, 2007 Author Posted March 25, 2007 __________________ Fotki wczorajsze autorstwa AniW Quote
bea100 Posted March 25, 2007 Author Posted March 25, 2007 Żanecia jest niesmiałą i skrytą suczką, potrafi się jeszcze tak zgarbić i jakby schować się w sobie- ale widziałam wczoraj duże postepy jakie robi- ona nie umiała się bawić (nie znała wogóle zabawek i pojęcia-zabawa) a teraz? Popatrzcie sami...No i pozwoliła mi się karmić, sama podsuwała mordkę po smakołyki- może to nie tak wiele-ale w przypadku Żanetki to duże i stałe postępy są, jestem ogromnie uradowana tym wszystkim :multi: AniuW: widzę, że mimo wczorajszego zmęczenia- wkleiłaś fotki- dziękuje-udało Ci się zrobić naprawdę ładne portreciki :loveu: __________________ I jak Wam się widzi nasz podopieczna? :multi: Haniu: bardzo bardzo dziękujemy Ci kochana:loveu: :loveu: :loveu: - dostałam właśnie info, że nasza kochana Hania zebrała wczoraj ( przy okazji wystawy świnek rasowych w BlueCity) całe 205 zł na Żanecię :multi: :multi: :multi: Haniu: jak Ty to qrcze zrobiłaś?!? Napisz coś... Mamy na kwiecień 2007: 71zł (1% od Kasiawro) 17zł nadpłaty z marca 205zł od Hani ze zbiórki na wystawie czyli: 293zł plus nadpłatę /z ręki Tomo2/z lutego 125zł (wczoraj rozmawiałam z Krysią-zaliczy ją nam na Żanetkę)= 418zł (czyli- brakuje nam 32zł) Quote
bea100 Posted March 25, 2007 Author Posted March 25, 2007 Napisała AniaW (kopiuję z tematy Żanety na PwP): Kilka zdjęć z dzisiejszej wizyty w Fundacji. Wiadomość numer 1 - Żanetka świetnie bawiła się "sznurko-węzełkiem "- zdjęcia będą ale kiepskie. To nie samowite patrzeć jak ta psica szarpie zabawkę, podrzuca i że tak swietnie się przy tym bawi. Wiadomość numer 2 - Żanetka dała się przekupić bei...Ciasteczka były pyszne! ;-) Quote
dogaja Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 bea100 napisał(a): Mamy na kwiecień 2007: 71zł (1% od Kasiawro) 17zł nadpłaty z marca 205zł od Hani ze zbiórki na wystawie czyli: 293zł plus nadpłatę /z ręki Tomo2/z lutego 125zł (wczoraj rozmawiałam z Krysią-zaliczy ją nam na Żanetkę)= 418zł (czyli- brakuje nam 32zł) Mam nadzieję, że nic nie brakuje, bo mojego przelewu nie uwzględniłaś (to chyba week-end spowolnił akcję w banku...). Quote
Recommended Posts