mmbbaj Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 Hania napisał(a):Hultajkowi się bardzo łatwo robi takie fotki - to wiecznie uśmiechnięty pies. Ale to nie tylko uśmiech! Te brewki, to zmarszczone czółko, ten przekszywiony łebek, ten wyraz oczu :loveu: Rozkoszny jest ten nasz konkurent! :lol: ;) Quote
KUMPELka Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 mmbbaj napisał(a):Ale to nie tylko uśmiech! Te brewki, to zmarszczone czółko, ten przekszywiony łebek, ten wyraz oczu :loveu: Rozkoszny jest ten nasz konkurent! :lol: ;) To prawda i ma przy tym bardzo zawadiackie spojrzenie :cool3: Mam nadzieję, że na klubowej wystawie jest bardziej kameralnie niż na normalnych wystawach i luźniejsza atmosfera żeby psy mogły się ładnie i spokojnie poznać (właściciele również). Quote
puz Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 tak jak hasta ciagle wygina głowe usmiecha sie i ma taki wzrok ja nic nie zrobiłam Mamo :evil_lol: Quote
mmbbaj Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 [quote name='KUMPELka'] Mam nadzieję, że na klubowej wystawie jest bardziej kameralnie niż na normalnych wystawach i luźniejsza atmosfera żeby psy mogły się ładnie i spokojnie poznać (właściciele również). A co ty nagle z tą klubową? :evil_lol: :cool3: :cool3: :cool3: Quote
KUMPELka Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 mmbbaj napisał(a):A co ty nagle z tą klubową? :evil_lol: :cool3: :cool3: :cool3: Ach, bo tak się rozmarzyłam widokiem samych ogarzo-gończych psiaków i to w niewyobrażalnej ilości :eviltong: Myślę, że w Krakowie to będzie taka namiastka szczęścia :multi: Marzę też coraz częściej o jakimś ogarkowym spotkaniu, ważne żeby było dużo i w totalnej dziczy :cool3: żeby psy mogły sobie razem spokojnie pobiegać. Quote
bea100 Posted June 22, 2006 Author Posted June 22, 2006 puz napisał(a):tam sa same ogary i goncze Nooo,ja wcale się Kumpelce nie dziwuję :razz: fajnie jest i to takie ,,święto" ogarkowo-gończe :p W końcu to najważniejsza dla nas wszystkich i wystawa i spotkanie :p Quote
Ania W Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 Otrzymałam zdjęcia Chmurki i zgodę na ich wykorzystanie więc wkleje je ale zajkąs godzinkę, półtorej...Zadowolona dziewczynka z tej Chmurki :-) Quote
Ania W Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 a ja mam trochę czasu na wrzucenie fotek:-) Będą małe ale widać , że jej dobrze :-) Dla wszystkich zaangażowanych w sprawę : A ja Nie wiem kto tam stoi w tle.... Z Borsukiem Quote
bea100 Posted June 22, 2006 Author Posted June 22, 2006 Hop hop kochani, ja widzę szczęśliwego psa/psy :multi: Puz, napisz nam jak Chmurka się zachowuje i wogóle napisz coś o niej...:p Quote
puz Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 no to ja wytłumacze tam w tle to Czerta z Gończaków Babcia Puzona Hasty oraz Hultaja oraz Harmonii i na marginesie naszej nowo ogarkomaniaczce Czerta jest pra babunią jej Ciętego z Wszystkich Skoków.Tak Tak Gayka troche historii........... No to dziewczyny nie muszę wam pisac ze Czertusia ma juz 11 rok ostatnio przeszła małty zabieg wterynaryjny ale miejmy nadzieje ze wszystko bedzie ok jak widac jest. Czerta jest córką Syriusza z Gończaków matką miotu "Ch" z Gończaków z którego pochodzi Chimera (matka Puzona Harmonii Hasty oraz Hultaja z Południowej Kniei) oraz jej siostra Chmurka, Chmurka zatem na zdjeciu stoi z nikim innym tylko z mama. Tu jest cała rodzina Borsuk to brat Chmurki tylko ze starszy o 1,5 roku, natomiast tez jest siostrą Żaby najmłodszej z całej gromady . Dla wszystkich niedoinformowanych Chmurka ma swietne pochodzenie jest córką Sw Pamięci Dusiołka z Gończaków. A wiec Chmurcia jest tez ciocią wszystkich wnucząt Dusiołka :). Quote
puz Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 beatko dzis widziałam sie z magda nie zdradzi mi nic wiecj niz Tobie bo zobacze ja w niedziele Quote
bea100 Posted June 22, 2006 Author Posted June 22, 2006 Kochani, nasza Sabinka jest nieprzytomna i na oiomie i wywiązało się zapalenie płuc po operacji ( zajrzyjcie w jej galerię ,,Caro i S-ka" tam są druzgoczące wieści od Justyny-jej córki). Jest taka propozycja: jutro o 12tej pomodlimy się wspólnie ( Zdrowaś Mario i Pod Twoją Obronę /za zdrowie Sabiny) a Ci z nas, którzy się nie modlą niech z nami o tej 12tej pomilczą w ciszy i pomyslą o niej najcieplej jak potrafią,,,bardzo potrzebne teraz jej nasze wsparcie...{'} Hania ma dobry pomysł. Zapiszcie sobie przypominajki w komórkach na jutro na 12tą. Quote
mmbbaj Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 Bea, będę się za Sabinkę modlić jutro o 12-tej, a myślę o niej stale i zawsze bardzo cieplutko, musi wyzdrowieć! Quote
macsow1 Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 Serdecznie zapraszam wszystkich na X Jubieluszową Wystawę Psów Rasowych w Legnicy- odbędzie się ona 6.08.06 w Legnicy. Jest to wystawa krajowa. Serdecznie zapraszam. ps. Przyjmowanie zgłoszeń jest do 10. lipca!!!!! pozdrawiam Quote
puz Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 Witam ale ten twoj post z ta wystawa nie jest na miejscu i wszyscy wiedza o tej wystawie z zkwp Sabinko jestesmy z Toba Quote
bea100 Posted June 23, 2006 Author Posted June 23, 2006 Potrzebna krew/dawca; dzisiaj do 17tej lub jutro w godz 7-14ta trzeba ją oddać w Punkcie Krwiodawstwa (Wwa rzecz jasna) na nazwisko Sabinki na ul Saskiej. Sama (chora obłożnie od zimowej operacji:-( ) nie mogę być dawcą, ale służę transportem w obie strony (dowiozę i odwiozę swoim starym Ticusiem w dowolne miejsce w Wwie). Choć tak mogę pomóc/zgłaszajcie się do mnie kochani (i najlepiej smsowo, mój numer na stronie hodowli tej poniżej w podpisie)...czekam :p Quote
bea100 Posted June 23, 2006 Author Posted June 23, 2006 Mam też info, że krew można oddać na terenie całej Polski (nie tylko na tej Saskiej w Wwie) i że ważna jest kartka z nazwiskiem Sabinki i szpitalem gdzie leży (którą dawca otrzyma po oddaniu krwi). Kochani, zgłaszajcie się... Quote
Alicja Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 Link do Galerii Sabinki http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=16315&page=108 Quote
bea100 Posted June 25, 2006 Author Posted June 25, 2006 Na Galerii Sabiny1 trwa zbiórka krwi. A ja wracam do naszych pogaduch ogórkowych (bo Sabinka jak wróci to musi mieć co poczytać prawda?). Kochani, nasze ogarki i gończe biegają teraz po ringu w Krakowie, baaardzo trzymam kciuki, oby wróciły z samymi ocenami doskonałymi!!!Tam stawka w tym roku bardzo zrównana i potężna i sędzia będzie miał nie lada szkopuł :p Ja WSZYSTKIM życzę powodzenia i DARZ BÓR :loveu: Mmbbaj i Puz obiecały mi smsy, czekam..:razz: Quote
bea100 Posted June 25, 2006 Author Posted June 25, 2006 Wiem ( ze skrótowego smsa od Puz no i Hania dzwoniła ale poprzez szum wystawowy było słabo słychać :cool1: ) tyle że Bajan dostał ocenę doskonałą (brawo Mmbbaj), Bohun i Bogdanka bdb, a rasę wygrał braciszek Hultaj (brawo Haniu) :klacz: :klacz: :klacz: Czekamy na dokładniejsze wyniki :p Quote
bea100 Posted June 25, 2006 Author Posted June 25, 2006 Pamiętacie ogarkę Zorkę odebraną ze schroniska w Mielcu? Otóż jutro raniutko wybieram się do Hani ją zobaczyć :multi: (bo dzisiaj Hania wracając z wystawy przywiezie ją od Puz z Krakowa, gdzie ta sunia była na chwilowym przechowaniu po odebraniu jej od Renaty Kieś z Rzeszowa...Mielec-Rzeszów-Kraków-Warszawa...hihi a to się sunia napodróżowała ;) i naprawdę nasze dziewczyny zrobiły kawał wspaniałej roboty :loveu: ). Bardzo jestem ciekawa Zorki...:p Hania ją zaszczepi i wyprowadzi no i jak już to zrobi to dopiero zaczniemy akcję szukania dla niej docelowego domu (taki jest plan). Cieszę się, że ta biedna sunia tak szybciutko została wyciągnięta z tego schronu w Mielcu i bardzo ciekawa jestem jaka jest i jak wygląda i wogóle cieszę się na to jutrzejsze spotkanie ogarowe :multi: No a gdzie są dokładniejsze wyniki z Krakowa? Kumpelko, Puz hop hop...piszcie (bo Hania przecież jedzie to napisać nie może) Quote
kasiawro Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 Hej, hej wszyscy uczestnicy dzisiejszej wystawy!!!!!!!!!!! Jakie są wyniki???? Nie mogę się doczekać!! Quote
bea100 Posted June 25, 2006 Author Posted June 25, 2006 No ja też...czy już wszyscy śpicie? A gdzie adrenalinka powystawowa i gdzie toaściki ,,Darz Bór"? :evil_lol: Noooo piszcie, piszcie... Quote
Recommended Posts