Anja33 Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Alu U Ciebie Swieta wczesniej dostalas piekny portrecik imc Ozzego herbu astman... Gogunia ma talent i dobre serduszko:loveu: :loveu: :multi: :multi: :multi: Quote
Alicja Posted December 13, 2006 Author Posted December 13, 2006 [quote name='Honey']Faaajnie masz ! :lol: Ps. dlaczego pieszesz sie z duzej litery ? :evil_lol::evil_lol:czepialska:eviltong:....a Gwiazdeczka to Gogunia [quote name='majoka'] Piękny, też bym taki chciała. A najlepiej o właśnie takich gości, z takimi prezentami-wracajac do tematu z naszej galerii:evil_lol::multi:bardzo się cieszę że Ozzulek posłuzył jako model i nam się trafił taki prezencik [quote name='Behemot']Ja też bym chciała taki piękny potrecik :p [quote name='malawaszka']Bo Ala Się Szanuje :lol:a co :p a jak:p...bo jak się sam nie uszanujesz to i inni cię szanować nie będą:p [quote name='Pysia']Ale ja nie umiem :eviltong:to się naum [quote name='agabass']Ale piękny portret fiu fiunoooo [quote name='Anka12']Alu U Ciebie Swieta wczesniej dostalas piekny portrecik imc Ozzego herbu astman... Gogunia ma talent i dobre serduszko:loveu: :loveu: :multi: :multi: :multi:Gogunia ma najwspanialszy dar jaki mogła dostać od życia:loveu: Witam wszystkie Poranne Ptaszynki:lol: Ja już po kawce , po spacerku , teraz trzeba jakieś zakupy poczynić bo w lodówce po myciu i odmrażaniu kasa pancerna sie zrobiła:razz: Quote
Honey Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 A tam zaraz czepialska... dociekliwa poprostu ! :evil_lol: Quote
Honey Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Pysia napisał(a):Ale ja nie umiem :eviltong: Ja tak naprawde tez nie, ale czasami sobie cos namaluje :razz: Quote
Alicja Posted December 13, 2006 Author Posted December 13, 2006 [quote name='Honey']A tam zaraz czepialska... dociekliwa poprostu ! :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:to prawie tak samo [quote name='Honey']Ja tak naprawde tez nie, ale czasami sobie cos namaluje :razz:ja zawsze dzieciaczkom powtarzam ,że kazdy potrafi tylko każdy to robi inaczej .....bo rodzice u dzieci chyba zabijają chęc i ochotę do tworzenia . U mnie w grupie 5 , 6 letnie dzieci ..kilkoro takich było nie rysował , nie malowało , nie wycinało .....w domu musiał być porzadek:angryy: Quote
Honey Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:to prawie tak samo ja zawsze dzieciaczkom powtarzam ,że kazdy potrafi tylko każdy to robi inaczej .....bo rodzice u dzieci chyba zabijają chęc i ochotę do tworzenia . U mnie w grupie 5 , 6 letnie dzieci ..kilkoro takich było nie rysował , nie malowało , nie wycinało .....w domu musiał być porzadek:angryy: Jak to bylo ? PRAWIE robi wielka roznice ? :evil_lol: :evil_lol: Moja maluje, rysuje, wycina i wgniata plasteline w wykladzine (wrrr..), ale do glowy by mi nie przyszlo, zeby jej tego zabronic. Nawet jak chora, to z kredkami siedzi :) Artystka byc nie musi, ale dziecko sie w ten sposob rozwija. Ps. u Ciebie w grupie, tzn, ze pracujesz w zerowce, w przedszkolu ? Quote
Pysia Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Witaj Alu :loveu: Ja jako nastolatka rysowałam twarze i nawet mi wychodziło ale jak spróbowałam teraz to jakoś ręka przestała byc wprawna :-( I oko już nie to....Ale o portretach psów marzę sobie :p Pięknie by wyglądały u mnie w domu na ścianie :loveu: Mam haft Zmorki oprawiony w antyramy i ślicznie to wygląda :multi: Quote
Honey Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 [quote name='Pysia']Witaj Alu :loveu: Ja jako nastolatka rysowałam twarze i nawet mi wychodziło ale jak spróbowałam teraz to jakoś ręka przestała byc wprawna :-( I oko już nie to....Ale o portretach psów marzę sobie :p Pięknie by wyglądały u mnie w domu na ścianie :loveu: Mam haft Zmorki oprawiony w antyramy i ślicznie to wygląda :multi: Trzeba by znowu reke pocwiczyc ! :cool3: A twarze to przeciez jedna z najtrudniejszych 'rzeczy' do narysowania. ( a propos rzeczy, przypomnialo mi sie, jak kolezanka na zajeciach z malarstwa dlugo zastanawiala sie nad problemem, czy jezeli zabije sie pozujacego modela, to bedzie to jeszcze malowanie postaci, czy tez juz martwa natura ? :evil_lol: ) Pokazesz haft ? Kto wyszywal ? Widzialam takie male arcydziela krzyzykowe..ach, cuda :loveu: Quote
Pysia Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 [quote name='Honey']Trzeba by znowu reke pocwiczyc ! :cool3: A twarze to przeciez jedna z najtrudniejszych 'rzeczy' do narysowania. ( a propos rzeczy, przypomnialo mi sie, jak kolezanka na zajeciach z malarstwa dlugo zastanawiala sie nad problemem, czy jezeli zabije sie pozujacego modela, to bedzie to jeszcze malowanie postaci, czy tez juz martwa natura ? :evil_lol: ) Pokazesz haft ? Kto wyszywal ? Widzialam takie male arcydziela krzyzykowe..ach, cuda :loveu: Brak czasu na wprawianie się... To też jest arcydzieło :loveu: Z lewej strony fotka którą zrobiła Weszka a z prawej haft krzyżykowy :loveu: Quote
Honey Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 [quote name='Pysia']Brak czasu na wprawianie się... To też jest arcydzieło :loveu: Z lewej strony fotka którą zrobiła Weszka a z prawej haft krzyżykowy :loveu: I fotka i haft super :loveu: ( w tym drugim, niestety nie da sie podelektowac szczegolami ;), ciut za maly, ale i tak widac fajnie zrobiony swiatlocien, podoba mi sie :) ) Quote
tygra Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 prosze jakie zdolne Bestyjki mamy na dogo - rysunki, fotki, hafty i wypieki - super Quote
Pysia Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Honey napisał(a):I fotka i haft super :loveu: ( w tym drugim, niestety nie da sie podelektowac szczegolami ;), ciut za maly, ale i tak widac fajnie zrobiony swiatlocien, podoba mi sie :) ) Mój aparat zniekształca z bliska i nie udaje mi się zrobić ładnej :shake: A haft zrobiła bardzo zdolna osoba - psiara :loveu: Ma cavaliera :loveu: Tysiące malutkich krzyżyków....Robi cudne prace :loveu: Quote
mar....ka Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 hello, o werszcie nie o jajkach, nawet kulkura się pojawiła heheh. Co te świeta robią z człowiekiem, ale niedługo karnawał, więc i galeria wróci do normalnosci. Juz sobie te golizny styczniowe wyobrażam:evil_lol: Quote
sota36 Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Czesc Kochani! A co u Was tak recznie robotkowo sie zrobilo? O jajcach byscie cos napisaly, bo zanizacie poziom!!! Quote
madzia20sosnowiec Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 ja wam cos wkeleje :lol: podobnego do ozziego, tylko ze to nasz sąsiad masterek :cool3: prawie jak ozzy tylko...mniejszy troche :eviltong: alus wybacz, nie mogłam sie powstrzymac :oops: :eviltong: Quote
zuzolandia Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Hello ;-)...pozdrawiamy milutko ;-).....jaki sliczny hafciki ...na fotce wyglada jak namalowany obraz ....;-) Buziole dla Ozullllka ;-) Quote
Alicja Posted December 13, 2006 Author Posted December 13, 2006 [quote name='Patka']ale sliczny portrecik :multi::multi:też się ucieszyłam [quote name='Pysia']Brak czasu na wprawianie się... To też jest arcydzieło :loveu: Z lewej strony fotka którą zrobiła Weszka a z prawej haft krzyżykowy :loveu: a ja widziałam :p [quote name='Wyjątek']Buziaki dla Ozzulca!! :Dprzekazane [quote name='majoka']hello, o werszcie nie o jajkach, nawet kulkura się pojawiła heheh. Co te świeta robią z człowiekiem, ale niedługo karnawał, więc i galeria wróci do normalnosci. Juz sobie te golizny styczniowe wyobrażam:evil_lol::evil_lol:no nie o jajkach......narazie:cool3: [quote name='madzia18sosnowiec']ja wam cos wkeleje :lol: podobnego do ozziego, tylko ze to nasz sąsiad masterek :cool3: prawie jak ozzy tylko...mniejszy troche :eviltong: alus wybacz, nie mogłam sie powstrzymac :oops: :eviltong::razz:Madziu:evil_lol: [quote name='sota36']Czesc Kochani! A co u Was tak recznie robotkowo sie zrobilo? O jajcach byscie cos napisaly, bo zanizacie poziom!!!Joluś spójrz w góre [quote name='zuzolandia']Hello ;-)...pozdrawiamy milutko ;-).....jaki sliczny hafciki ...na fotce wyglada jak namalowany obraz ....;-) Buziole dla Ozullllka ;-) buziolki- zuzolki Quote
samograj Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']ja wam cos wkeleje :lol: podobnego do ozziego, tylko ze to nasz sąsiad masterek :cool3: prawie jak ozzy tylko...mniejszy troche :eviltong: alus wybacz, nie mogłam sie powstrzymac :oops: :eviltong: Dzięki MADZIA!!! Cudne klejnociki:razz: Dobrze, że jest jeszcze ktoś, kto nie może się powstrzymać:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: DZIĘKUJĘ W IMIENIU GOGUNI ZA PEANY NA JEJ CZEŚĆ (qrcze, tyle tych portretów się namnożyło w Galerii OZZULKA, że się bałam, że jakiś mod się pomyli i znowu gogunię zbanuje:razz: - a ona wiedząc, że ja coś wspominałam o portrecie, a , że nie mogę tereaz rysować - postanowiła mnie wyręczyć) KOCHANA CÓRUNIA:loveu: :loveu: :loveu: HAFTY REWELKA:crazyeye: POZDRAWIAM CIĘ ALICJO!!! WIĘCEJ NIE MOGĘ NAPISAĆ, BO MNIE RĘKA NAPE*****LA!!! Quote
Alicja Posted December 13, 2006 Author Posted December 13, 2006 [quote name='samograj']Dzięki MADZIA!!! Cudne klejnociki:razz: Dobrze, że jest jeszcze ktoś, kto nie może się powstrzymać:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: DZIĘKUJĘ W IMIENIU GOGUNI ZA PEANY NA JEJ CZEŚĆ (qrcze, tyle tych portretów się namnożyło w Galerii OZZULKA, że się bałam, że jakiś mod się pomyli i znowu gogunię zbanuje:razz: - a ona wiedząc, że ja coś wspominałam o portrecie, a , że nie mogę tereaz rysować - postanowiła mnie wyręczyć) KOCHANA CÓRUNIA:loveu: :loveu: :loveu: HAFTY REWELKA:crazyeye: POZDRAWIAM CIĘ ALICJO!!! WIĘCEJ NIE MOGĘ NAPISAĆ, BO MNIE RĘKA NAPE*****LA!!!:loveu::loveu::loveu:coreńkę masz naprawde z talentem Niech no mi tu który mod coś złego na gogunię powie to go .....jajkami otumanię :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dziękuję za pozdrowionka ....a ty łapką tak nie szastaj bo mus sie do świąt wyleczyć;) Quote
sota36 Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 [quote name='zuzolandia']Hello ;-)...pozdrawiamy milutko ;-).....jaki sliczny hafciki ...na fotce wyglada jak namalowany obraz ....;-) Buziole dla Ozullllka ;-) udaje , ze "wajec" nie widzi!:eviltong: Quote
Kate I Luka Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Cześć Ozzulki.... Jak tam urlopik, dobrze spożytkowany? Ja dziś dostałam aż 1 dzień urlopu :multi: :multi: i pomyłam wszystkie szafki w kuchni, zrobiłam 3 prania, (1 musiałam wrzucić prosto z suszarki co mi Gaston w ziemi z kwiatków wytarmosił ), pomyłam kafelki w łazience, podłogi... Za okna się nie biorę, myłam 2 miesiące temu i już to pierdzielę... Zmienię tylko firanki, i będzie wyglądało nice :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Teraz już padam na pysk, i zaraz do wanny, kąpiel w bąbelkach z książką :p :p Quote
sota36 Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Kate I Luka napisał(a):Cześć Ozzulki.... Jak tam urlopik, dobrze spożytkowany? Ja dziś dostałam aż 1 dzień urlopu :multi: :multi: i pomyłam wszystkie szafki w kuchni, zrobiłam 3 prania, (1 musiałam wrzucić prosto z suszarki co mi Gaston w ziemi z kwiatków wytarmosił ), pomyłam kafelki w łazience, podłogi... Za okna się nie biorę, myłam 2 miesiące temu i już to pierdzielę... Zmienię tylko firanki, i będzie wyglądało nice :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Teraz już padam na pysk, i zaraz do wanny, kąpiel w bąbelkach z książką :p :p Jezuuuu jakie ludzie pracowite!!! Jakby jakie swieta szly! A my znow mamy lenia! Quote
Recommended Posts