Alicja Posted November 15, 2006 Author Posted November 15, 2006 :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:stara belferzyca Quote
Alicja Posted November 15, 2006 Author Posted November 15, 2006 [quote name='KaRa_TC'] Alu gdzie mu tam patrzysz:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:ja chichotam i nie chcę patrzeć do aparata to gdzieś muszę ;) Quote
Cerber Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 Witam :*:*:*:* Twoje zdjecia Aluś wyszły prześlicznie... :) Quote
Maga100 Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:mad:bo to nie tato e tam, 50% mężów tylko SĄDZI, że są ojcami :evil_lol: :evil_lol: a ten zwiotczały Pan taki podobny do Vectry :loveu: :loveu: :evil_lol: Quote
LAZY Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 Witaj Alu! Widze, że nam się nieco klimaty w galerii pozmieniały:) Podoba mi sie! Quote
Pysia Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 Witaj Alu :loveu::loveu: Ale fajne fotki :multi: Ten pan to Vectry tata? :evil_lol: A belferka całkiem całkiem miła dla oka ;) Ja miałam w przedszkolu takie z innymi minami :mad: A fota chleba....Jak zobaczyłam to szybciutko pobiegłam jeść :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted November 16, 2006 Author Posted November 16, 2006 [quote name='Maga100']e tam, 50% mężów tylko SĄDZI, że są ojcami :evil_lol: :evil_lol: a ten zwiotczały Pan taki podobny do Vectry :loveu: :loveu: :evil_lol: :mad:Maga ....no wiesz ....jak mogłaś :evil_lol: Quote
Alicja Posted November 16, 2006 Author Posted November 16, 2006 [quote name='LAZY']Witaj Alu! Widze, że nam się nieco klimaty w galerii pozmieniały:) Podoba mi sie!:razz:tez ci się przystojniaczek spodobał :cool3: [quote name='Pysia']Witaj Alu :loveu::loveu: Ale fajne fotki :multi: Ten pan to Vectry tata? :evil_lol: A belferka całkiem całkiem miła dla oka ;) Ja miałam w przedszkolu takie z innymi minami :mad: A fota chleba....Jak zobaczyłam to szybciutko pobiegłam jeść :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:cześć Pysiolku ....ja najczęściej wychodzę na fotach z płaczliwa minką :razz:a tu się jakoś udało A chlebus był pyszny :p Witam wszystkie odwiedzające mnie dziewczatka :multi:uciekam na 11 do pracy ..poodwiedzam Was później :loveu: Quote
bigos Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Kurcze jakoś nie mam weny do wstawiania fotek ...ale nazwa Galeria obliguje do pewnych działań :razz: Narazie dam jedną z cenzurką :oops: Cenzura przyjęta:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
bigos Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 ;)tu się kończy droga chlebka :turn-l::turn-l::turn-l: Quote
BeaC Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 Witaj:loveu::loveu::loveu:.... dawnom nie wchodziła.....ale .... niezłe zdjecie z tatuśkiem Quote
ewelinabuck Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 foty swietne :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a ten przystojniak co mial branie to jakis nurek czy co??????????:evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted November 16, 2006 Author Posted November 16, 2006 [quote name='bigos']Cenzura przyjęta:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:cieszkam ...teraz wszystkie tak będą [quote name='evaxon']dziendoberek Alu:lol: :evil_lol: :pberek [quote name='BeaC']Witaj:loveu::loveu::loveu:.... dawnom nie wchodziła.....ale .... niezłe zdjecie z tatuśkiemo zguba się znalazła [quote name='Vectra']Dzień dobry :)ceść córcia [quote name='ewelinabuck']foty swietne :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a ten przystojniak co mial branie to jakis nurek czy co??????????:evil_lol: :evil_lol:nio nurek najprawdziwsiejszy Quote
Medorowa Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol:cieszkam ...teraz wszystkie tak będą Czy to znaczy, że teraz nie będziemy mogli oglądać zwartych jajców Ozzulca:loveu: :mad: :mad: :evil_lol: Quote
Alicja Posted November 16, 2006 Author Posted November 16, 2006 [quote name='madzia i medor']Czy to znaczy, że teraz nie będziemy mogli oglądać zwartych jajców Ozzulca:loveu: :mad: :mad: :evil_lol::pnio ...jak cenzura to cenzura:razz: Quote
e.v.a Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:pnio ...jak cenzura to cenzura:razz: ale po 22 cenzura nie obowiazuje :evil_lol: Quote
zuzolandia Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 Witanko ;-) A po coz cenzura ;-) i tak wiekszosc juz widziała klejnociki Ozulka ;-) a Ci co nie widzieli nie moga byc pozbawieni tak ujmujacego widoku ;-) No Alus nie badz taka ... Buziaczki ;-) Quote
malawaszka Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']i cos specjalnie dla Waszki :loveu: :loveu: :loveu: ale czemu specjalnie dla mnie?? :hmmmm: :oops: Quote
Alicja Posted November 16, 2006 Author Posted November 16, 2006 [quote name='malawaszka']:loveu: :loveu: :loveu: ale czemu specjalnie dla mnie?? :hmmmm: :oops::mad:no jak to a kto szukał wzoru na kominek ...wprawdzie to yno kachlok ale jaki ;) Quote
tygra Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 evaxon napisał(a):ale po 22 cenzura nie obowiazuje :evil_lol: no właśnie specjalnie czekaąłm do po 22 :evil_lol: Quote
malawaszka Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:mad:no jak to a kto szukał wzoru na kominek ...wprawdzie to yno kachlok ale jaki ;) :evil_lol: mój wymarzony już znalazłam :eviltong: Quote
Paula Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 Dobry Wieczor Alu :multi: A gdzie Ozzulek? :cool3: Quote
Alicja Posted November 16, 2006 Author Posted November 16, 2006 [quote name='tygra']no właśnie specjalnie czekaąłm do po 22 :evil_lol:...dziś chyba już nie będzie fotek bo nic nie zmniejszyłam ...może cos jutro wrzucę ...znaczy się napewno;) Quote
Recommended Posts