Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

beria napisał(a):
Alu nie musisz się spieszyć :cool3: W linkach sponsorowanych takie coś mi przemknęło:

Ogłoszenia Towarzyskie
Po prostu znajdź partnera! Odwiedź nasz serwis randkowy
www.FotoFlirt.pl

To ja do jutra do 17 NA PEWNO będę bardzo zajęta :siara: Sponsora sobie poszukam :p

no to znikam :evil_lol: :evil_lol:
ide szukać sponsora :p

Posted

No nie ja sie chyba poddam. Tu jest taki przyrost stron, że co człowiek nadrobi to zaraz znowu ma zaległości. Alu ja cię poprosze, żeby co piątek była mała relacja z tego co się działo przez cały tydzień. Z góry dziękuje. Ahhh ta relacja musi być obszerna bo wy tu nic tylko plotkujecie a człowiek chce foty pooglądać.

Ahhh Alu a tu masz wiadomość od TOMKA: Alicjo prosze mi tak nie plotkowac na tym temacie bo inspekcja nadzoru dgm patrzy.

Do wiadomości Cezarego: WEŹ TĄ BABE OD KOMPA!!!

Posted

AlKil napisał(a):
Witaj Alu!!!!
Witaj Ozzulcu!!!
Jeeesteeem!!!! Nareszcie! :multi::multi::multi:
:pbyłam u was :multi:

Agga napisał(a):
No nie ja sie chyba poddam. Tu jest taki przyrost stron, że co człowiek nadrobi to zaraz znowu ma zaległości. Alu ja cię poprosze, żeby co piątek była mała relacja z tego co się działo przez cały tydzień. Z góry dziękuje. Ahhh ta relacja musi być obszerna bo wy tu nic tylko plotkujecie a człowiek chce foty pooglądać.

Ahhh Alu a tu masz wiadomość od TOMKA: Alicjo prosze mi tak nie plotkowac na tym temacie bo inspekcja nadzoru dgm patrzy.

Do wiadomości Cezarego: WEŹ TĄ BABE OD KOMPA!!!
:cool3:Agguś czy ty nie za dużo ode mnie i Cezarego wymagasz ...:cool3:...miej wzgląd na nasz wiek:evil_lol:

Patka napisał(a):
:evil_lol:
:razz:

LAZY napisał(a):
Dzięku Aggus za wizyte :modla:

Cezary zabrał juz tą plotkarę?:diabloti:
:mad:i wy z Patką przeciwko mnie:-(

zuzolandia napisał(a):
Siemanko ;-) standartowo jestem do tyłu ;-) ale pracuje nad tym hhe;-)
Pozdrowionka w pogodne popołudnie ;-) caluchy dla OZULKA ;-)
:pSiemanko

Cerber napisał(a):
Cześć Aluś :multi: :multi: :multi: wejdz do mnie na galerie i zobacz czym się pochwaliłam i z czego jestem dumna.... :multi: :multi:
:multi:byłam widziałam;)

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
:multi:oj i wyspałas sie i wygrzałaś ;)

spać nie spałam ,ale wygrzana jestem na maxa :evil_lol: dwa kaloryfery pod kołdrą mnie grzały intensywnie :loveu:

Posted

malawaszka napisał(a):
jesu Vectra pożycz kaloryfera :placz:

to wpadaj do mnie :evil_lol: nadal leżą pod kołdrą ,opatulone szczelnie tylko kłopotliwe jest wściśnięcie się między nie :evil_lol:
ooo jeden chrapie strasznie aktualnie :cool1:

Posted

Witaj Alu :loveu:
Dzisiaj też czuję ze żyję ale na chwilkę przyszłam się przywitać ;) Bo zapomnieli ludzie o mnie :placz: I nikt mnie nie kocha :placz:

Posted

zjem ten kontakt zjem :evil_lol::evil_lol::evil_lol: zaczne od kabelka ,potem przemiele wtyczke , wwruinuje kontakt i wyrwe kabel ze ściany :evilbat:

cholera skad ja znam taki scenariusz :hmmmm:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):

No chyba na tydzień mam spokój z fotkami:evil_lol:

Dawno mnie tu nie było ale Ozzy to jest pięeeeeeeeeekny pies :) a foty rewelka :) :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Cześć Alu :) :loveu::loveu: