Vectra Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 beria napisał(a):Alu nie musisz się spieszyć :cool3: W linkach sponsorowanych takie coś mi przemknęło: Ogłoszenia Towarzyskie Po prostu znajdź partnera! Odwiedź nasz serwis randkowy www.FotoFlirt.pl To ja do jutra do 17 NA PEWNO będę bardzo zajęta :siara: Sponsora sobie poszukam :p no to znikam :evil_lol: :evil_lol: ide szukać sponsora :p Quote
Alicja Posted November 8, 2006 Author Posted November 8, 2006 Vectra napisał(a):no to znikam :evil_lol: :evil_lol: ide szukać sponsora :p ;)szukaj dobrze może coś i dla mamci skapnie:evil_lol: dobranoc:p Quote
AlKil Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Witaj Alu!!!! Witaj Ozzulcu!!! Jeeesteeem!!!! Nareszcie! :multi::multi::multi: Quote
Agga Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 No nie ja sie chyba poddam. Tu jest taki przyrost stron, że co człowiek nadrobi to zaraz znowu ma zaległości. Alu ja cię poprosze, żeby co piątek była mała relacja z tego co się działo przez cały tydzień. Z góry dziękuje. Ahhh ta relacja musi być obszerna bo wy tu nic tylko plotkujecie a człowiek chce foty pooglądać. Ahhh Alu a tu masz wiadomość od TOMKA: Alicjo prosze mi tak nie plotkowac na tym temacie bo inspekcja nadzoru dgm patrzy. Do wiadomości Cezarego: WEŹ TĄ BABE OD KOMPA!!! Quote
Patka Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Do wiadomości Cezarego: WEŹ TĄ BABE OD KOMPA!!! :evil_lol: Quote
LAZY Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Dzięku Aggus za wizyte :modla: Cezary zabrał juz tą plotkarę?:diabloti: Quote
zuzolandia Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Siemanko ;-) standartowo jestem do tyłu ;-) ale pracuje nad tym hhe;-) Pozdrowionka w pogodne popołudnie ;-) caluchy dla OZULKA ;-) Quote
Cerber Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Cześć Aluś :multi: :multi: :multi: wejdz do mnie na galerie i zobacz czym się pochwaliłam i z czego jestem dumna.... :multi: :multi: Quote
Alicja Posted November 9, 2006 Author Posted November 9, 2006 AlKil napisał(a):Witaj Alu!!!! Witaj Ozzulcu!!! Jeeesteeem!!!! Nareszcie! :multi::multi::multi::pbyłam u was :multi: Agga napisał(a):No nie ja sie chyba poddam. Tu jest taki przyrost stron, że co człowiek nadrobi to zaraz znowu ma zaległości. Alu ja cię poprosze, żeby co piątek była mała relacja z tego co się działo przez cały tydzień. Z góry dziękuje. Ahhh ta relacja musi być obszerna bo wy tu nic tylko plotkujecie a człowiek chce foty pooglądać. Ahhh Alu a tu masz wiadomość od TOMKA: Alicjo prosze mi tak nie plotkowac na tym temacie bo inspekcja nadzoru dgm patrzy. Do wiadomości Cezarego: WEŹ TĄ BABE OD KOMPA!!!:cool3:Agguś czy ty nie za dużo ode mnie i Cezarego wymagasz ...:cool3:...miej wzgląd na nasz wiek:evil_lol: Patka napisał(a)::evil_lol::razz: LAZY napisał(a):Dzięku Aggus za wizyte :modla: Cezary zabrał juz tą plotkarę?:diabloti::mad:i wy z Patką przeciwko mnie:-( zuzolandia napisał(a):Siemanko ;-) standartowo jestem do tyłu ;-) ale pracuje nad tym hhe;-) Pozdrowionka w pogodne popołudnie ;-) caluchy dla OZULKA ;-) :pSiemanko Cerber napisał(a):Cześć Aluś :multi: :multi: :multi: wejdz do mnie na galerie i zobacz czym się pochwaliłam i z czego jestem dumna.... :multi: :multi::multi:byłam widziałam;) Quote
Vectra Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 wygrzebałąm się z łóżka by powiedzieć dobry wieczór :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Alicja Posted November 9, 2006 Author Posted November 9, 2006 Vectra napisał(a):wygrzebałąm się z łóżka by powiedzieć dobry wieczór :loveu: :loveu: :loveu::multi:oj i wyspałas sie i wygrzałaś ;) Quote
Vectra Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::multi:oj i wyspałas sie i wygrzałaś ;) spać nie spałam ,ale wygrzana jestem na maxa :evil_lol: dwa kaloryfery pod kołdrą mnie grzały intensywnie :loveu: Quote
malawaszka Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 jesu Vectra pożycz kaloryfera :placz: Quote
Vectra Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 malawaszka napisał(a):jesu Vectra pożycz kaloryfera :placz: to wpadaj do mnie :evil_lol: nadal leżą pod kołdrą ,opatulone szczelnie tylko kłopotliwe jest wściśnięcie się między nie :evil_lol: ooo jeden chrapie strasznie aktualnie :cool1: Quote
Pysia Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Witaj Alu :loveu: Dzisiaj też czuję ze żyję ale na chwilkę przyszłam się przywitać ;) Bo zapomnieli ludzie o mnie :placz: I nikt mnie nie kocha :placz: Quote
Vectra Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 zjem ten kontakt zjem :evil_lol::evil_lol::evil_lol: zaczne od kabelka ,potem przemiele wtyczke , wwruinuje kontakt i wyrwe kabel ze ściany :evilbat: cholera skad ja znam taki scenariusz :hmmmm: Quote
malawaszka Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 hahahaha standardowo na koniec Ozzy podłączony do ładowarki :lol: Quote
Alicja Posted November 9, 2006 Author Posted November 9, 2006 No chyba na tydzień mam spokój z fotkami:evil_lol: Quote
Alicja Posted November 9, 2006 Author Posted November 9, 2006 :mad:Ozzy nie zjada kabelków i nie podłączony do ładowarki :eviltong: Quote
Cerber Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 ojej jaki ozzy słodzki... z takiego diabełka na dworzy, zrobił się kanapkowy aniołek... :p :p :p :p :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
e.v.a Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Alicjarydzewska napisał(a): a mowia ze Tigra tylko spi:roll: :evil_lol: Quote
sylwiaskalska Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Alicjarydzewska napisał(a): No chyba na tydzień mam spokój z fotkami:evil_lol: Dawno mnie tu nie było ale Ozzy to jest pięeeeeeeeeekny pies :) a foty rewelka :) :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Cześć Alu :) :loveu::loveu: Quote
Recommended Posts