Vectra Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 apropo kanapek i mojego głodu :cool3: to jem kanapke z paprykarzem :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted November 11, 2006 Author Posted November 11, 2006 aga1215 napisał(a):tylko zrób miejsce :multi:już zrobione;) Vectra napisał(a):apropo kanapek i mojego głodu :cool3: to jem kanapke z paprykarzem :evil_lol: :evil_lol:smacznego dziecinko:p Dobranoc ...uciokam Quote
sota36 Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 DZIEN DOBRY!!!!!!! JA JUZ PRZY KAWIE!!!!!! Nastawilam sobie zegareczek na 5.00 i juz pedze na dogo pocytac zaleglosci w WOLNY DZIEN! Widzicie jakie zboczenie! Zamiast w ciepelku lezec! Wszyscy poza mna i Dyzia spia - bo ta diablica to kiedy mnie zobaczyla zaczela halasowac! Quote
Wyjątek Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 beria napisał(a):Hahaha, Ala nie da się wykorzystać :evil_lol: Jestem przeczulona na 1 os. l. mng, bo TZ tak mówi, kiedy chce żebym JA coś zrobiła :mad: Posprzątamy - ja sprzątam, przygotujemy arkusz zamówień - ja przygotowuję itd :mad: Ha a u mnie to jest tak, że najczęściej ja tak mówię a TZ robi:lol::lol::evil_lol: Przynajmniej do niedawna tak było teraz sie chłop mi zbuntował i WSZYSTKO na mojej głowie... Ale już nie długo...! Niedoczekanie jego!:evil_lol: Quote
Cerber Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Cześć Aluś... co Tm u Ciebie i Ozzyego słychać...? :) Quote
dbsst Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 aga1215 napisał(a):super :multi: no to lecę :scared: Alu - znalazłam kanapkę dla Oziego rany mistrzostwo świata i kolorem mi pasuje :cool1: Quote
Wyjątek Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Kanapa niesamowita! Rodzicom do salonu by pasowała :D Szkoda, że ostatnio się z nimi nie widuje, bo bym z pewnością zaproponowała:eviltong: Quote
Agga Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Buuuuuu ALicja nie odpowiedziałaś mi na pytanie:shake: Wow ALa to wyro jest boskie. Ja wiem, że Ozziemu się spodoba KUPUJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Agga Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 JOlu kołderka też będzie.ALa się postara. Quote
Alicja Posted November 11, 2006 Author Posted November 11, 2006 Cerber napisał(a):Cześć Aluś... co Tm u Ciebie i Ozzyego słychać...? :):multi:Dzień doberek .My wstalismy o 7.30 i biegusiem na spacerek .Potem kawka i rogaliczki , a Ozzy sniedanko , bo on nadal je 2 razy dziennie.Teraz ja mam luzik na kompie a Ozzulek śpi . dbsst napisał(a):rany mistrzostwo świata i kolorem mi pasuje :cool1:Debe no kupuj dla Szpileczki Wyjątek napisał(a):Kanapa niesamowita! Rodzicom do salonu by pasowała :D Szkoda, że ostatnio się z nimi nie widuje, bo bym z pewnością zaproponowała:eviltong:koniecznie zamówić i podesłać;) Agga napisał(a):Buuuuuu ALicja nie odpowiedziałaś mi na pytanie:shake: Wow ALa to wyro jest boskie. Ja wiem, że Ozziemu się spodoba KUPUJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Aga mi przywiezie ....;) Agguś już szukam pytanka... sota36 napisał(a):A kolderka????? :razz:kupimy komplecik z poduszką Agga napisał(a):JOlu kołderka też będzie.ALa się postara.o widzisz jak wiedziałaś:p Agga napisał(a):Gdzie wy sie wybieracie i dlaczego bezemnie????:placz: Yes yes yes na boisko z Ozzym. Bardzo lubie Ozziego na boisku. Człowiek uczy sie łapać równowagę. ALu a ty jeszcze przy kompie???:cool3:no jak gdzie ..ja z Gosią -Beria do Wawki do Ewuni a Ewunia ciapągiem do mnie na rogaliki:evil_lol: Taa coś o łapaniu równowagi to ja wiem po wczorajszym spacerrz ...opowiadałam Dominice na GG:oops: sota36 napisał(a):DZIEN DOBRY!!!!!!! JA JUZ PRZY KAWIE!!!!!! Nastawilam sobie zegareczek na 5.00 i juz pedze na dogo pocytac zaleglosci w WOLNY DZIEN! Widzicie jakie zboczenie! Zamiast w ciepelku lezec! Wszyscy poza mna i Dyzia spia - bo ta diablica to kiedy mnie zobaczyla zaczela halasowac! o rany Joluś ......ty cierpisz na niedosenność:evil_lol:mnie dobrowolnie nic nie byłoby w stanie ruszyć z wyra w wolny dzień o tej porze:shake: Wyjątek napisał(a):Ha a u mnie to jest tak, że najczęściej ja tak mówię a TZ robi:lol::lol::evil_lol: Przynajmniej do niedawna tak było teraz sie chłop mi zbuntował i WSZYSTKO na mojej głowie... Ale już nie długo...! Niedoczekanie jego!:evil_lol:ja też zachęcam mojego TZta do pomocy ..czesam sie udaje Quote
Agga Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Alicjarydzewska napisał(a): Aga mi przywiezie ....;) Agguś już szukam pytanka... CO ja mam przywieźć?:cool3: o widzisz jak wiedziałaś:p NO ba ja zawsze wiem, że jego pańcia go kocha i zrobi dla niego wszystko. no jak gdzie ..ja z Gosią -Beria do Wawki do Ewuni a Ewunia ciapągiem do mnie na rogaliki:evil_lol: Czekaj czekaj bo to zbyt skomplikowane się zrobiło. Jedziesz z beria do wawki do Ewuni to rozumiem. ALe w tym samym czasie Ewunia jedzie pociągiem do Ciebie na rogaliki. Czy wy się kochane aby nie miniecie po drodze?:p :eviltong: CHyba się nie dogadałyście hihih.... ja też zachęcam mojego TZta do pomocy ..czesam sie udaje Wracając do pomocy naszych kochanych TZ-ów. Ja na swojego kochanego MEZA nie moge narzekać i nie bede. No normalnie cud i mód. Pomaga mi jak tylko się da. Ja czasami protestuje bo najcheyniej to on by wszystko za mnie zrobił. NO tylko jeszcze musze mu kuchnie oddać na własność:p Quote
Vectra Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Dzieńdobry mamciu :multi: :multi: :multi: kanapa bombastikowa :cool3: :cool3: :cool3: mój TZ był by zachwycony :evil_lol: Quote
Alicja Posted November 11, 2006 Author Posted November 11, 2006 Mam kilka foteczek, bo mnie tu galerię zagadywują ;) nieostre A ja koffam moją Alę:loveu: :evil_lol:schodzę Quote
Alicja Posted November 11, 2006 Author Posted November 11, 2006 :loveu: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 "Alicjarydzewska" napisał(a):Potem kawka i rogaliczki Kuś dalej, kuś, kusicielko wstrętna :mad: On tak zawsze? :cool3: Quote
Wyjątek Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Alicjarydzewska napisał(a): :evil_lol:schodzę Nie "schodzę" tylko"mam was w nosie, dość juz tych zdjęć!!":evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 "Masz coś do mnie?" :evil_lol: Quote
Vectra Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Buhahahahahahaha :evil_lol::evil_lol::evil_lol: cholera jaka mina niemoge normalnie Quote
Patka Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Minę przy drapaniu "rozciągnięte usto: lilith ma identyko :evil_lol: Quote
Pysia Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::pprzyjadę na wiosnę ...to upieczemy rogaliki;) Upieczemy :crazyeye: Aleś wymyśliła.... Witaj Alu :loveu: Quote
dbsst Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Alicjarydzewska napisał(a): 1. Debe no kupuj dla Szpileczki 2. Taa coś o łapaniu równowagi to ja wiem po wczorajszym spacerrz ...opowiadałam Dominice na GG:oops: 1. jakbym tylko miała linka do tej kanapki to orazu bym ja trzaskała :cool3: 2. hahahha tak słyszałam wzoraj że Ala lubi sobie czasem wieczorowa porą na butach pojeździć Alicjarydzewska napisał(a): A ja koffam moją Alę:loveu: :evil_lol:schodzę BOWSKIE Alicjarydzewska napisał(a)::loveu: hahahhahahahaha Quote
e.v.a Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::loveu: :lol: tejojka rozpraszaja:lol: a taka sliczna minka:loveu: :evil_lol: Quote
Wyjątek Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 evaxon napisał(a)::lol: tejojka rozpraszaja:lol: a taka sliczna minka:loveu: :evil_lol: Nawet wczesniej nie zauwazylam.. A rzeczywiscie na tym zdjeciu (nie pierwszym juz) tez jojka.. Hmm czemu Ozzy taki mało skromny??:cool3::cool3::evil_lol: Quote
Alicja Posted November 11, 2006 Author Posted November 11, 2006 :mad:babole paskudne ....gdzie wy tam na te jojka zaglądacie:evil_lol::evil_lol::evil_lol:no tak ....głodnemu chleb na myśli:eviltong: Pa pa spadam na psacer:p Quote
Recommended Posts