Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

aga1215 napisał(a):
tylko zrób miejsce :multi:
już zrobione;)

Vectra napisał(a):
apropo kanapek i mojego głodu :cool3:
to jem kanapke z paprykarzem :evil_lol: :evil_lol:
smacznego dziecinko:p

Dobranoc ...uciokam

Posted

DZIEN DOBRY!!!!!!! JA JUZ PRZY KAWIE!!!!!!
Nastawilam sobie zegareczek na 5.00 i juz pedze na dogo pocytac zaleglosci w WOLNY DZIEN! Widzicie jakie zboczenie! Zamiast w ciepelku lezec! Wszyscy poza mna i Dyzia spia - bo ta diablica to kiedy mnie zobaczyla zaczela halasowac!

Posted

beria napisał(a):
Hahaha, Ala nie da się wykorzystać :evil_lol:

Jestem przeczulona na 1 os. l. mng, bo TZ tak mówi, kiedy chce żebym JA coś zrobiła :mad: Posprzątamy - ja sprzątam, przygotujemy arkusz zamówień - ja przygotowuję itd :mad:

Ha a u mnie to jest tak, że najczęściej ja tak mówię a TZ robi:lol::lol::evil_lol:
Przynajmniej do niedawna tak było teraz sie chłop mi zbuntował i WSZYSTKO na mojej głowie... Ale już nie długo...! Niedoczekanie jego!:evil_lol:

Posted

Cerber napisał(a):
Cześć Aluś... co Tm u Ciebie i Ozzyego słychać...? :)
:multi:Dzień doberek .My wstalismy o 7.30 i biegusiem na spacerek .Potem kawka i rogaliczki , a Ozzy sniedanko , bo on nadal je 2 razy dziennie.Teraz ja mam luzik na kompie a Ozzulek śpi .

dbsst napisał(a):
rany mistrzostwo świata i kolorem mi pasuje :cool1:
Debe no kupuj dla Szpileczki

Wyjątek napisał(a):
Kanapa niesamowita! Rodzicom do salonu by pasowała :D
Szkoda, że ostatnio się z nimi nie widuje, bo bym z pewnością zaproponowała:eviltong:
koniecznie zamówić i podesłać;)

Agga napisał(a):
Buuuuuu ALicja nie odpowiedziałaś mi na pytanie:shake:

Wow ALa to wyro jest boskie. Ja wiem, że Ozziemu się spodoba KUPUJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Aga mi przywiezie ....;)
Agguś już szukam pytanka...

sota36 napisał(a):
A kolderka?????

:razz:kupimy komplecik z poduszką
Agga napisał(a):
JOlu kołderka też będzie.ALa się postara.
o widzisz jak wiedziałaś:p

Agga napisał(a):
Gdzie wy sie wybieracie i dlaczego bezemnie????:placz:
Yes yes yes na boisko z Ozzym. Bardzo lubie Ozziego na boisku. Człowiek uczy sie łapać równowagę. ALu a ty jeszcze przy kompie???:cool3:
no jak gdzie ..ja z Gosią -Beria do Wawki do Ewuni a Ewunia ciapągiem do mnie na rogaliki:evil_lol:
Taa coś o łapaniu równowagi to ja wiem po wczorajszym spacerrz ...opowiadałam Dominice na GG:oops:

sota36 napisał(a):
DZIEN DOBRY!!!!!!! JA JUZ PRZY KAWIE!!!!!!
Nastawilam sobie zegareczek na 5.00 i juz pedze na dogo pocytac zaleglosci w WOLNY DZIEN! Widzicie jakie zboczenie! Zamiast w ciepelku lezec! Wszyscy poza mna i Dyzia spia - bo ta diablica to kiedy mnie zobaczyla zaczela halasowac!
o rany Joluś ......ty cierpisz na niedosenność:evil_lol:mnie dobrowolnie nic nie byłoby w stanie ruszyć z wyra w wolny dzień o tej porze:shake:

Wyjątek napisał(a):
Ha a u mnie to jest tak, że najczęściej ja tak mówię a TZ robi:lol::lol::evil_lol:
Przynajmniej do niedawna tak było teraz sie chłop mi zbuntował i WSZYSTKO na mojej głowie... Ale już nie długo...! Niedoczekanie jego!:evil_lol:
ja też zachęcam mojego TZta do pomocy ..czesam sie udaje

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):

Aga mi przywiezie ....;)
Agguś już szukam pytanka...

CO ja mam przywieźć?:cool3:

o widzisz jak wiedziałaś:p

NO ba ja zawsze wiem, że jego pańcia go kocha i zrobi dla niego wszystko.

no jak gdzie ..ja z Gosią -Beria do Wawki do Ewuni a Ewunia ciapągiem do mnie na rogaliki:evil_lol:

Czekaj czekaj bo to zbyt skomplikowane się zrobiło.
Jedziesz z beria do wawki do Ewuni to rozumiem. ALe w tym samym czasie Ewunia jedzie pociągiem do Ciebie na rogaliki. Czy wy się kochane aby nie miniecie po drodze?:p :eviltong: CHyba się nie dogadałyście hihih....

ja też zachęcam mojego TZta do pomocy ..czesam sie udaje

Wracając do pomocy naszych kochanych TZ-ów. Ja na swojego kochanego MEZA nie moge narzekać i nie bede. No normalnie cud i mód. Pomaga mi jak tylko się da. Ja czasami protestuje bo najcheyniej to on by wszystko za mnie zrobił. NO tylko jeszcze musze mu kuchnie oddać na własność:p

Posted

1. Debe no kupuj dla Szpileczki

2. Taa coś o łapaniu równowagi to ja wiem po wczorajszym spacerrz ...opowiadałam Dominice na GG:oops:

1. jakbym tylko miała linka do tej kanapki to orazu bym ja trzaskała :cool3:
2. hahahha tak słyszałam wzoraj że Ala lubi sobie czasem wieczorowa porą na butach pojeździć

A ja koffam moją Alę:loveu:

:evil_lol:schodzę

BOWSKIE

:loveu:

hahahhahahahaha

Posted

evaxon napisał(a):
:lol: tejojka rozpraszaja:lol: a taka sliczna minka:loveu: :evil_lol:

Nawet wczesniej nie zauwazylam.. A rzeczywiscie na tym zdjeciu (nie pierwszym juz) tez jojka.. Hmm czemu Ozzy taki mało skromny??:cool3::cool3::evil_lol:

Posted

:mad:babole paskudne ....gdzie wy tam na te jojka zaglądacie:evil_lol::evil_lol::evil_lol:no tak ....głodnemu chleb na myśli:eviltong:

Pa pa spadam na psacer:p