Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cześć Marudy:evil_lol:
Nareszcie koniec tygodnia.
Wróciłam z pracy o 12.30 , TZta wyprawiłam do pracy ...i ....umyłam już okno , teraz piję kawę :p, potem chyba trochę posprzątam i upiekę rogale ....aha................może wrzucę kilka fotek na dogo;)

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
Cześć Marudy:evil_lol:
Nareszcie koniec tygodnia.
Wróciłam z pracy o 12.30 , TZta wyprawiłam do pracy ...i ....umyłam już okno , teraz piję kawę :p, potem chyba trochę posprzątam i upiekę rogale ....aha................może wrzucę kilka fotek na dogo;)

rogale :placz: :placz: ja też chce rogale :placz::placz:

cześć mamuśka :loveu: :loveu:

Posted

Rogaliczki się pieką , Kuba z piesem na psacerku ...pewnie jak wróci to mnie od kompa wywali:placz:.Potem mu się wryję ;)
Rogaliki miałam wysłać pocztą do PIKI ale mnie uświadomiono ze chyba nikomu nie smakowałyby tygodniowe ciasteczka:cool3:więc jak kto chętny to mus czekać aż kiedy baba z prowincji zahaczy o Stolyce a ci z bliska moga sami podjechać;)

Posted

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale waszce szło o to ze Tomuś do ciebie mówi Alicjo:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
no był taki jeden...:razz:

NO To do garów alicja ale już nie ociagaj się.:lol:
W nawiasie było,że moj TZ tak do mnie w żartach mowi:lol:
Vectra a niech mamuśka wie, gdzie jej miejsce(zartuje)

Posted

Vectra napisał(a):
Agga to mu w żartach odpowiedz żeby dał dobry przykład i pokazał jak się to robi :diabloti:

ja kce rogalika :placz: :placz:

:pa ja myślałam ze ty juz w ciapągu siedzisz ;)
no chyba że beria podjedzie po mnie i jedziemy do Ciebie:cool3:

Agguś ....ty mnie tu dziecko nie zartuj , bo pójdziemy z Ozzym na boisko:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

:pa ja myślałam ze ty juz w ciapągu siedzisz ;)
no chyba że beria podjedzie po mnie i jedziemy do Ciebie:cool3:

Agguś ....ty mnie tu dziecko nie zartuj , bo pójdziemy z Ozzym na boisko:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Gdzie wy sie wybieracie i dlaczego bezemnie????:placz:
Yes yes yes na boisko z Ozzym. Bardzo lubie Ozziego na boisku. Człowiek uczy sie łapać równowagę. ALu a ty jeszcze przy kompie???:cool3:

Posted

Rogaliczki się pieką

cześć sąsiedzi!:multi:
aromacik aż do mnie dochodzi :sabber:
dobrze że zostało mi trochę urodzinowego ciasta to się nim pocieszę :razz:

Posted

Wykończysz mnie kobieto...Teściowa pojechała sobie na wczasy, mama rozkoszuje się swoimi chorobami a Ty zamiast przyjechać do mnie i tutaj te rogaliki upiec to sobie samolubie siedzisz w domu i drażnisz biedne głodne isttoty :mad::evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):
Wykończysz mnie kobieto...Teściowa pojechała sobie na wczasy, mama rozkoszuje się swoimi chorobami a Ty zamiast przyjechać do mnie i tutaj te rogaliki upiec to sobie samolubie siedzisz w domu i drażnisz biedne głodne isttoty :mad::evil_lol:
:pprzyjadę na wiosnę ...to upieczemy rogaliki;)

Posted

:pprzyjadę na wiosnę ...to upieczemy rogaliki;)

Hahaha, Ala nie da się wykorzystać :evil_lol:

Jestem przeczulona na 1 os. l. mng, bo TZ tak mówi, kiedy chce żebym JA coś zrobiła :mad: Posprzątamy - ja sprzątam, przygotujemy arkusz zamówień - ja przygotowuję itd :mad:

Posted

beria napisał(a):
Hahaha, Ala nie da się wykorzystać :evil_lol:

Jestem przeczulona na 1 os. l. mng, bo TZ tak mówi, kiedy chce żebym JA coś zrobiła :mad: Posprzątamy - ja sprzątam, przygotujemy arkusz zamówień - ja przygotowuję itd :mad:
:pno Pysia musi się nauczyć

aga1215 napisał(a):
Alu - umnie też pachną Twoje rogaliki ............. mniam..........
:pwpadnij ...jeszcze sa:razz:

Posted

Vectra napisał(a):
przez was jestem głodna :placz: :placz: :placz:
;)to oć do maci

aga1215 napisał(a):
super :multi: no to lecę :scared:

Alu - znalazłam kanapkę dla Oziego
:pbowska , to wpadnij z tą kanapką ;)