Alicja Posted November 10, 2006 Author Posted November 10, 2006 Cześć Marudy:evil_lol: Nareszcie koniec tygodnia. Wróciłam z pracy o 12.30 , TZta wyprawiłam do pracy ...i ....umyłam już okno , teraz piję kawę :p, potem chyba trochę posprzątam i upiekę rogale ....aha................może wrzucę kilka fotek na dogo;) Quote
Vectra Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):Cześć Marudy:evil_lol: Nareszcie koniec tygodnia. Wróciłam z pracy o 12.30 , TZta wyprawiłam do pracy ...i ....umyłam już okno , teraz piję kawę :p, potem chyba trochę posprzątam i upiekę rogale ....aha................może wrzucę kilka fotek na dogo;) rogale :placz: :placz: ja też chce rogale :placz::placz: cześć mamuśka :loveu: :loveu: Quote
Alicja Posted November 10, 2006 Author Posted November 10, 2006 Vectra napisał(a):rogale :placz: :placz: ja też chce rogale :placz::placz: cześć mamuśka :loveu: :loveu::pwsiadaj w furke i przyjeżdżaj;) Quote
Mi. Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Hej Alu:multi: tak jak w "strasznym filmie 4" w momencie gdy wszystkim glowy strzykają:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Vectra Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::pwsiadaj w furke i przyjeżdżaj;) się zbieram i jade :multi: ciapongiem przyjade ;) Quote
Wyjątek Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Vectra napisał(a):rogale :placz: :placz: ja też chce rogale :placz::placz: ooo ja też bym chciała... chciałabym, oj chciałaaaaa :lol::lol::lol: Quote
Cerber Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 o ja, jaki elastik bombasik... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 O jaaaa jaka długa szyja :cool3: Quote
Alicja Posted November 10, 2006 Author Posted November 10, 2006 Rogaliczki się pieką , Kuba z piesem na psacerku ...pewnie jak wróci to mnie od kompa wywali:placz:.Potem mu się wryję ;) Rogaliki miałam wysłać pocztą do PIKI ale mnie uświadomiono ze chyba nikomu nie smakowałyby tygodniowe ciasteczka:cool3:więc jak kto chętny to mus czekać aż kiedy baba z prowincji zahaczy o Stolyce a ci z bliska moga sami podjechać;) Quote
Agga Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale waszce szło o to ze Tomuś do ciebie mówi Alicjo:evil_lol::evil_lol::evil_lol: no był taki jeden...:razz: NO To do garów alicja ale już nie ociagaj się.:lol: W nawiasie było,że moj TZ tak do mnie w żartach mowi:lol: Vectra a niech mamuśka wie, gdzie jej miejsce(zartuje) Quote
Vectra Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Agga to mu w żartach odpowiedz żeby dał dobry przykład i pokazał jak się to robi :diabloti: ja kce rogalika :placz: :placz: Quote
Alicja Posted November 10, 2006 Author Posted November 10, 2006 Vectra napisał(a):Agga to mu w żartach odpowiedz żeby dał dobry przykład i pokazał jak się to robi :diabloti: ja kce rogalika :placz: :placz: :pa ja myślałam ze ty juz w ciapągu siedzisz ;) no chyba że beria podjedzie po mnie i jedziemy do Ciebie:cool3: Agguś ....ty mnie tu dziecko nie zartuj , bo pójdziemy z Ozzym na boisko:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Agga Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::pa ja myślałam ze ty juz w ciapągu siedzisz ;) no chyba że beria podjedzie po mnie i jedziemy do Ciebie:cool3: Agguś ....ty mnie tu dziecko nie zartuj , bo pójdziemy z Ozzym na boisko:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Gdzie wy sie wybieracie i dlaczego bezemnie????:placz: Yes yes yes na boisko z Ozzym. Bardzo lubie Ozziego na boisku. Człowiek uczy sie łapać równowagę. ALu a ty jeszcze przy kompie???:cool3: Quote
Alka Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):Rogaliczki się pieką cześć sąsiedzi!:multi: aromacik aż do mnie dochodzi :sabber: dobrze że zostało mi trochę urodzinowego ciasta to się nim pocieszę :razz: Quote
Pysia Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Wykończysz mnie kobieto...Teściowa pojechała sobie na wczasy, mama rozkoszuje się swoimi chorobami a Ty zamiast przyjechać do mnie i tutaj te rogaliki upiec to sobie samolubie siedzisz w domu i drażnisz biedne głodne isttoty :mad::evil_lol: Quote
Alicja Posted November 10, 2006 Author Posted November 10, 2006 Pysia napisał(a):Wykończysz mnie kobieto...Teściowa pojechała sobie na wczasy, mama rozkoszuje się swoimi chorobami a Ty zamiast przyjechać do mnie i tutaj te rogaliki upiec to sobie samolubie siedzisz w domu i drażnisz biedne głodne isttoty :mad::evil_lol::pprzyjadę na wiosnę ...to upieczemy rogaliki;) Quote
beria Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::pprzyjadę na wiosnę ...to upieczemy rogaliki;) Hahaha, Ala nie da się wykorzystać :evil_lol: Jestem przeczulona na 1 os. l. mng, bo TZ tak mówi, kiedy chce żebym JA coś zrobiła :mad: Posprzątamy - ja sprzątam, przygotujemy arkusz zamówień - ja przygotowuję itd :mad: Quote
aga1215 Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Alu - umnie też pachną Twoje rogaliki ............. mniam.......... Quote
Alicja Posted November 10, 2006 Author Posted November 10, 2006 beria napisał(a):Hahaha, Ala nie da się wykorzystać :evil_lol: Jestem przeczulona na 1 os. l. mng, bo TZ tak mówi, kiedy chce żebym JA coś zrobiła :mad: Posprzątamy - ja sprzątam, przygotujemy arkusz zamówień - ja przygotowuję itd :mad::pno Pysia musi się nauczyć aga1215 napisał(a):Alu - umnie też pachną Twoje rogaliki ............. mniam..........:pwpadnij ...jeszcze sa:razz: Quote
Vectra Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 przez was jestem głodna :placz: :placz: :placz: Quote
aga1215 Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::pno Pysia musi się nauczyć :pwpadnij ...jeszcze sa:razz: super :multi: no to lecę :scared: Alu - znalazłam kanapkę dla Oziego Quote
Alicja Posted November 10, 2006 Author Posted November 10, 2006 Vectra napisał(a):przez was jestem głodna :placz: :placz: :placz:;)to oć do maci aga1215 napisał(a):super :multi: no to lecę :scared: Alu - znalazłam kanapkę dla Oziego :pbowska , to wpadnij z tą kanapką ;) Quote
aga1215 Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):;)to oć do maci :pbowska , to wpadnij z tą kanapką ;) tylko zrób miejsce :multi: Quote
Recommended Posts