Alicja Posted November 9, 2006 Author Posted November 9, 2006 sylwiaskalska napisał(a):Dawno mnie tu nie było ale Ozzy to jest pięeeeeeeeeekny pies :) a foty rewelka :) :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Cześć Alu :) :loveu::loveu: :multi::multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu::loveu:Sylwia ...nareszcie jesteś :multi:buziaczki Quote
Agga Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::pbyłam u was :multi: :cool3:Agguś czy ty nie za dużo ode mnie i Cezarego wymagasz ...:cool3:...miej wzgląd na nasz wiek:evil_lol: Ale Alu co ci po głowie chodzi???No Cezary jest w sile wieku wiele może.No np. Zabrać cię do kina, teatru, filcharmonii, na basen, na dancing, na spacer. Jest wiele możliwości kochana Alu co to za foty Ozziego!???????? Quote
Alicja Posted November 9, 2006 Author Posted November 9, 2006 Agga napisał(a):Ale Alu co ci po głowie chodzi???No Cezary jest w sile wieku wiele może.No np. Zabrać cię do kina, teatru, filcharmonii, na basen, na dancing, na spacer. Jest wiele możliwości kochana Alu co to za foty Ozziego!????????:pCezary w pracy jest:multi: Agguś na dancingi nie chadzam:cool3: A co foty ci się nie widzą ...:crazyeye:...całe 16 sztuk:p Quote
Agga Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Cezary kiedyś wróci z pracy. To jak nie na dancing to do kina. No wiesz fot troche jest ale znowu na tym zamałym fotelu.:lol: Quote
AlKil Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Jak miło zobaczyć tą śliczniutką morduchę Ozzulca!!!:loveu: Quote
AlKil Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Alu, u mnie Twoja strona ma numer 2222 :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted November 9, 2006 Author Posted November 9, 2006 AlKil napisał(a):Alu, u mnie Twoja strona ma numer 2222 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:a u mnie 1111:p Quote
Agga Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 ALicja do garów ale już!!!! ( tak mowi do mnie TOmaszek):cool3: Quote
Alicja Posted November 9, 2006 Author Posted November 9, 2006 Agga napisał(a):ALicja do garów ale już!!!!( tak mowi do mnie TOmaszek):cool3::evil_lol::evil_lol::evil_lol:pfi ja już po psacerku :p zdążyłam przed deszczem:razz:ale zmarzły mi uchi:placz: Quote
Dobcia Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Alicjarydzewska napisał(a): Ozzulek gra z pancią w łapki:loveu:Jaki piękny widok:lol: Jedna łapka, nosek, druga łapka...i od początku:p Quote
mmbbaj Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Alicjarydzewska napisał(a): No wypisz, wymaluj jak mój amorozo :evil_lol: Alu, śliczne fotki Ozzulka :loveu: To nic, że ten fotel ;) Fotki pięknościowe i bardzo podoba mi się ich kolorystyka :loveu: Quote
malawaszka Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Agga napisał(a):ALicja do garów ale już!!!!( tak mowi do mnie TOmaszek):cool3: :crazyeye: mówi do Ciebie Alicja??? Quote
Alicja Posted November 9, 2006 Author Posted November 9, 2006 malawaszka napisał(a)::crazyeye: mówi do Ciebie Alicja???:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Agga Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:pfi ja już po psacerku :p zdążyłam przed deszczem:razz:ale zmarzły mi uchi:placz: No ona sie nikogo nie słucha. Cezary to ma urwanie głowy z tobą. Waszko no a jak mam do niej mowic? Pani Alicjo???Jeden już był taki co tak mowił:lol: Quote
Alicja Posted November 9, 2006 Author Posted November 9, 2006 Agga napisał(a):No ona sie nikogo nie słucha. Cezary to ma urwanie głowy z tobą. Waszko no a jak mam do niej mowic? Pani Alicjo???Jeden już był taki co tak mowił:lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale waszce szło o to ze Tomuś do ciebie mówi Alicjo:evil_lol::evil_lol::evil_lol: no był taki jeden...:razz: Quote
Vectra Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Agga napisał(a):ALicja do garów ale już!!!!( tak mowi do mnie TOmaszek):cool3: matce mojej karzesz się przemęczać :mad: :mad: :mad: jejć jak bymój TZ powiedział do mnie "do garów" :roll: :roll: to by miał gara na głowie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
mmbbaj Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Agga napisał(a):ALicja do garów ale już!!!!( tak mowi [SIZE=2]do mnie TOmaszek):cool3: malawaszka napisał(a)::crazyeye: mówi do Ciebie Alicja??? Agga napisał(a):No ona sie nikogo nie słucha. Cezary to ma urwanie głowy z tobą. Waszko no a jak mam do niej mowic? Pani Alicjo???Jeden już był taki co tak mowił:lol: Oj dziewczyny :roflt::roflt::roflt: Quote
Alicja Posted November 9, 2006 Author Posted November 9, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dobranoc Quote
malawaszka Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 do powniedziałku Pani Alu :loveu: :hand: Quote
aga1215 Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Alicjarydzewska napisał(a): No chyba na tydzień mam spokój z fotkami:evil_lol: Witaj Alu! Oj, biedny Ozzi, biedny.............:shake: :-( ;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
beria Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Alicjarydzewska napisał(a): Ozzy jakiś taki znudzony, czy cuś :razz: Może ma odlot po tej skarpecie :cool3: Kilkudniowa jednak była :cool3: Quote
Gosiek Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 dzieńdoberek ooo a któż śmie mi przeszkadzać w drzemce :-o:-o:-o :evil_lol::evil_lol: Quote
Wyjątek Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Alu!! Nie chce słyszęć o żadnym spokoju z fotkami!! A co dopiero na tydzień!! :mad::mad::mad: Może rzadko sie tu wypowiadam ale Ozzulca podziwiam cały czas:loveu: Quote
Recommended Posts