Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

sylwiaskalska napisał(a):
Dawno mnie tu nie było ale Ozzy to jest pięeeeeeeeeekny pies :) a foty rewelka :) :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Cześć Alu :) :loveu::loveu:

:multi::multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu::loveu:Sylwia ...nareszcie jesteś :multi:buziaczki

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
:pbyłam u was :multi:

:cool3:Agguś czy ty nie za dużo ode mnie i Cezarego wymagasz ...:cool3:...miej wzgląd na nasz wiek:evil_lol:

Ale Alu co ci po głowie chodzi???No Cezary jest w sile wieku wiele może.No np. Zabrać cię do kina, teatru, filcharmonii, na basen, na dancing, na spacer. Jest wiele możliwości kochana
Alu co to za foty Ozziego!????????

Posted

Agga napisał(a):
Ale Alu co ci po głowie chodzi???No Cezary jest w sile wieku wiele może.No np. Zabrać cię do kina, teatru, filcharmonii, na basen, na dancing, na spacer. Jest wiele możliwości kochana
Alu co to za foty Ozziego!????????
:pCezary w pracy jest:multi:
Agguś na dancingi nie chadzam:cool3:
A co foty ci się nie widzą ...:crazyeye:...całe 16 sztuk:p

Posted

Agga napisał(a):
ALicja do garów ale już!!!!( tak mowi do mnie TOmaszek):cool3:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:pfi ja już po psacerku :p zdążyłam przed deszczem:razz:ale zmarzły mi uchi:placz:

Posted

No wypisz, wymaluj jak mój amorozo :evil_lol: Alu, śliczne fotki Ozzulka :loveu: To nic, że ten fotel ;) Fotki pięknościowe i bardzo podoba mi się ich kolorystyka :loveu:

Posted

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:pfi ja już po psacerku :p zdążyłam przed deszczem:razz:ale zmarzły mi uchi:placz:

No ona sie nikogo nie słucha. Cezary to ma urwanie głowy z tobą.

Waszko no a jak mam do niej mowic? Pani Alicjo???Jeden już był taki co tak mowił:lol:

Posted

Agga napisał(a):

Waszko no a jak mam do niej mowic? Pani Alicjo???Jeden już był taki co tak mowił:lol:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale waszce szło o to ze Tomuś do ciebie mówi Alicjo:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
no był taki jeden...:razz:

Posted

Agga napisał(a):
ALicja do garów ale już!!!!( tak mowi do mnie TOmaszek):cool3:

matce mojej karzesz się przemęczać :mad: :mad: :mad:

jejć jak bymój TZ powiedział do mnie "do garów" :roll: :roll: to by miał gara na głowie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Agga napisał(a):
ALicja do garów ale już!!!!( tak mowi [SIZE=2]do mnie TOmaszek):cool3:

malawaszka napisał(a):
:crazyeye: mówi do Ciebie Alicja???

Agga napisał(a):

Oj dziewczyny :roflt::roflt::roflt:

Posted

No chyba na tydzień mam spokój z fotkami:evil_lol:

Witaj Alu!
Oj, biedny Ozzi, biedny.............:shake: :-( ;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: