beria Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Ozzy zarówno rozcząstkowany jak i w zestawie ze skarpetą wygląda świetnie :loveu: Skarpeta też świeżo wygląda :evil_lol: Quote
aga1215 Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Alicjarydzewska napisał(a): ciekawe, czy druga też kata pyszna?;) :evil_lol: Alu - fajne ujęcie Ozziego:loveu: Quote
Teklunia Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 jako grzeczna dziewczynka, za każdym razzem jak tu wchodzę to zas łaniam oczka... :evil_lol: Quote
Vectra Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 Teklunia napisał(a):jako grzeczna dziewczynka, za każdym razzem jak tu wchodzę to zas łaniam oczka... :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: cześć Mamuśka :loveu::loveu: wiosna wróciła , dziś cieplutko :multi: :multi: :multi: Quote
tygra Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 nie dość że podjeść można to jeszcze ten aromat :P Quote
Alicja Posted November 8, 2006 Author Posted November 8, 2006 Honey napisał(a):A ja studiuje poczatki :razz: Dojscie do konca zajmie mi czas do sylwestra :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:ciekawe którego roku:razz: Agga napisał(a):Ale ma siusiolka:lol: Agguś:crazyeye: evaxon napisał(a)::hmmmm: heh.. taki nie Ozzulkowy:evil_lol::mad:Madzik Teklunia napisał(a):jako grzeczna dziewczynka, za każdym razzem jak tu wchodzę to zas łaniam oczka... :evil_lol::evil_lol:chiba padnę.......... Vectra napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: cześć Mamuśka :loveu::loveu: wiosna wróciła , dziś cieplutko :multi: :multi: :multi::loveu:cześć córeńko ...wiosna wiosną a mnie głowa boli......a jeszcze siedziałam dłuzej w pracy a jutro kolejna narada przed wizytacją:angryy:pewno znów ze 4 godziny siedzenia:angryy: Quote
Alicja Posted November 8, 2006 Author Posted November 8, 2006 tygra napisał(a):nie dość że podjeść można to jeszcze ten aromat :P :razz:nie podjadł w skarpetce był koreczek Tina.Sara napisał(a):Bry :cool3:BRY HankaRupczewska napisał(a):Dobry wieczór Alicjo . :p Ja bardzo współczuję wszystkim tym, którzy chcą się przerdrzeć przez ozinkową galerię od początku . Ona jest NIE DO PRZEDARCIA :lol: :lol: :lol:Haniu .......no wiesz , jak możesz wątpić w umiejętności dogomaniaków evaxon napisał(a):masz racje!! to syzyfowa praca:lol: :evil_lol: no jasne ...akurat... HankaRupczewska napisał(a):Ewa, ONA SAMA JEST SOBIE WINNA :evil_lol: ( ta Alicja :cool3: ):mad:Haniu..... evaxon napisał(a)::lol: ty tak nie mow ona(ta Alicja) przyjdzie i bedzie pisac ze to my tu gadamy i gadamy i ze jej nie bylo raptem godziny i juz 3 strony do przodu:evil_lol:Gaduły ....bryyyyyy zuzolandia napisał(a):Ciekawe ile dzionków maja te skarpetki hehe ze Ozulec tak namietnie je mietoli hehheeh ;-):evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:skarpetki świezo wyprane.....ale jakimś cudem zrobił się dekomplet beria napisał(a):Ozzy zarówno rozcząstkowany jak i w zestawie ze skarpetą wygląda świetnie :loveu: Skarpeta też świeżo wygląda :evil_lol:no proszę Gosia zauważyła że skarpetka świezutka aga1215 napisał(a):ciekawe, czy druga też kata pyszna?;) :evil_lol: Alu - fajne ujęcie Ozziego:loveu:drugą gdzieś wetło...... Quote
malawaszka Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):drugą gdzieś wetło...... oby tylko Ozzy nie miał problemów żołądkowych :roll: Quote
Wyjątek Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 Witam!! :D I całuska dla Ozzy'ego przesyłam!! Prosto w nochala!! :D Quote
zuzolandia Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 Dobri wecier ;-) ;-) heheh ..... co do swiezosci to mam watpliwosci ;-) minka Ozulka mowi sama za siebie ;-) ;-) A tak wogole to ciepelko sie zrobilo ;-) przynajmniej u nas i słoneczko dzisiaj swieciło ;-)...... i wogole jest coolllllll ;-) Epoka lodowcowa 2 ...upaprana jestem smiechem ;-) Quote
Alicja Posted November 8, 2006 Author Posted November 8, 2006 malawaszka napisał(a):oby tylko Ozzy nie miał problemów żołądkowych :roll:wetło ją na okoliczność porządków ...nie miała pary ...para się znalazła później więc już była niedoparowana :cool3: Wyjątek napisał(a):Witam!! :D I całuska dla Ozzy'ego przesyłam!! Prosto w nochala!! :Ducałujemy evaxon napisał(a):czesc marudo:evil_lol:cześć wiecznie zadowolona Ewciu:eviltong: PIKA napisał(a):Cześc Ozulcowa rodzinko :multi::multi:CZEŚĆ zuzolandia napisał(a):Dobri wecier ;-) ;-) heheh ..... co do swiezosci to mam watpliwosci ;-) minka Ozulka mowi sama za siebie ;-) ;-) A tak wogole to ciepelko sie zrobilo ;-) przynajmniej u nas i słoneczko dzisiaj swieciło ;-)...... i wogole jest coolllllll ;-) Epoka lodowcowa 2 ...upaprana jestem smiechem ;-) widzielim:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted November 8, 2006 Author Posted November 8, 2006 Honey napisał(a):Alicja, ty mnie nie zniechecaj ! :cool3::razz:oj nie miałam takiego zamiaru:cool3:...a czytaj kochanieńka .......fotki też się tam czasem znajdą ;):p Quote
Vectra Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::razz:oj nie miałam takiego zamiaru:cool3:...a czytaj kochanieńka .......fotki też się tam czasem znajdą ;):p bardzo czasem :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Cerber Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 ojej ja nawet dziś nie wpadłam się przyitać :(... Dobry weczór... Quote
Alicja Posted November 8, 2006 Author Posted November 8, 2006 Cerber napisał(a):ojej ja nawet dziś nie wpadłam się przyitać :(... Dobry weczór...;)Bry wieczorek Quote
beria Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 Droga Alu, zaniedbujesz się ostatnio z fotkami :razz: Mam ustawione 40 postów na stronie i więcej widzę linków sponsorowanych niż fotek :mad: Sponsor ważna rzecz, wiadomo, ale linkami się nie wykręcisz :evil_lol: Żartuję ;) Wcześnie robi się ciemno, a po ciemku 90% zdjęć wychodzi do bani :angryy: Quote
malawaszka Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 jejku prawie nie mam co nadrabiać u Ali :-o :evil_lol: Quote
Alicja Posted November 8, 2006 Author Posted November 8, 2006 Będę jutro ok 17 to wrzucę foteczki:p Quote
beria Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 Alu nie musisz się spieszyć :cool3: W linkach sponsorowanych takie coś mi przemknęło: Ogłoszenia Towarzyskie Po prostu znajdź partnera! Odwiedź nasz serwis randkowy www.FotoFlirt.pl To ja do jutra do 17 NA PEWNO będę bardzo zajęta :siara: Sponsora sobie poszukam :p Quote
malawaszka Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 jejjjjjjj Gosia ja może skorzystam z tego linka :razz: Quote
aga1215 Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 malawaszka napisał(a):oby tylko Ozzy nie miał problemów żołądkowych :roll: niebieskie podobno mniej szkodzą... ;) :evil_lol: Witaj zapracowana Alu:lol: Quote
Recommended Posts