Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='BeaC']Mój syn wlaśnie zobaczył zdjęcia i myślał..... ze tam jets Luśka:lol::lol::lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:teleportowala się ;)

Posted

[quote name='jo-jo']Ja tam zawsze robie na auto :razz: ;):evil_lol::evil_lol:bo masz doga , kup Bullka to zobaczysz że ci aparat nie nadąży :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Klaudia zrób odnośnik do twojej galerii przy podpisie bo ja nie umię was znaleść , a jak dogo muli to nie daje rady stron przerzucać:razz:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol:bo masz doga , kup Bullka to zobaczysz że ci aparat nie nadąży :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Klaudia zrób odnośnik do twojej galerii przy podpisie bo ja nie umię was znaleść , a jak dogo muli to nie daje rady stron przerzucać:razz:

Kochana ja dlatego nowy aparat mam, :evil_lol:
Wcześniej Canon łapał tylko psie "doopy" a teraz całe psy :loveu:

No już się robi ;-))

Posted

[quote name='jo-jo']Kochana ja dlatego nowy aparat mam, :evil_lol:

No już się robi ;-)):-(no właśnie a ja mam Canonka:razz:

Posted

[quote name='jo-jo']Kochana ja dlatego nowy aparat mam, :evil_lol:

No już się robi ;-))

a jaki masz aparat :razz::razz:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:-(no właśnie a ja mam Canonka:razz:

Alu, my Canonka mieliśmy dwa lata, i wkońcu Św.Mikołaj przyniósł, i foteczki cud miód i marmolada :loveu:

Posted

Ja tez mam Cononka i chociaż Zmorka ma takiego powera że nawet wiatr za nią nie nadąża to jednak aparat ją łapie ( jak ja zdąrze....):evil_lol: Nie narzekam chociaż marzy mi się lustrzanka cyfrowa :cool3:

Posted

[quote name='Pysia']Ja tez mam Cononka i chociaż Zmorka ma takiego powera że nawet wiatr za nią nie nadąża to jednak aparat ją łapie ( jak ja zdąrze....):evil_lol: Nie narzekam chociaż marzy mi się lustrzanka cyfrowa :cool3:

Nam się marzyła i się wymarzyła:loveu:
Nie wyobrażam sobie teraz niektórych zdjęć bez niej...

Ale na codziene spacerki ze psem (zdjęcia we mojej galerii) to zabieram...Canona :razz:

Alu zmieniony podpisik dla Ciebie

Posted

[quote name='Pysia']Ja tez mam Cononka i chociaż Zmorka ma takiego powera że nawet wiatr za nią nie nadąża to jednak aparat ją łapie ( jak ja zdąrze....):evil_lol: Nie narzekam chociaż marzy mi się lustrzanka cyfrowa :cool3::evil_lol::evil_lol::evil_lol:za Ozulkiem mój Canonek nadąrzal ale z Dulka był problem ...ona ma chyba ADHD:evil_lol::evil_lol::evil_lol:po babci Złośnicy;)
Fotki fajne wychodzą jak się zmieni ustawienia , a te wyszły jak wyszły najważniejsze ze sa i sobie je tu wrzucam....:cool3:

Posted

[quote name='dbsst']trzy mordercze psy na jednej zielonej łonce to nie na moje nerwa :lol: :lol: :lol::razz:oj to ja nie wiedziałam ,że ty taka wrażliwa jezdeś ...przyjedź sie odstresować do nas :p

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:razz:oj to ja nie wiedziałam ,że ty taka wrażliwa jezdeś ...przyjedź sie odstresować do nas :p
i pobiegaj z bulkiem z adhd , astamanem i astawomenką:evil_lol:

Posted

HankaRupczewska napisał(a):
Alusiu ? A Ty nie masz przypadkiem w domu jakiejś nowinki technicznej która by mi dech zaparła ???
Bo Pysia ma ... :cool3:
Całuj Ozzulca :loveu:

Haniu uwielbiam Cię :loveu::evil_lol: Właśnie płaczę ze śmiechu przy monitorze :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Vectra napisał(a):
ja nie mam nic fajnego w domu :-(:-(:-( tylko bzykajacy dywan ogrodowy :-(:-(

Chyba mi się udzieliło od Hani ale...bzykający ?:crazyeye::crazyeye::crazyeye: