e.v.a Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 PIKA napisał(a):a kogo ten dywan bzyka? :crazyeye: nikt tego dywanu nie bzyka:shake: to ten dywan bzyka kogos:crazyeye: Quote
Pysia Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 evaxon napisał(a):nikt tego dywanu nie bzyka:shake: to ten dywan bzyka kogos:crazyeye: No to ja chyba pojadę do Vectry bo mój TZ śpi ze Zmorką.....:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Paula Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 Pysia napisał(a):No to ja chyba pojadę do Vectry bo mój TZ śpi ze Zmorką.....:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Nie no, przy tym to juz padlam :roflt: :roflt: :roflt: Pysia, masz talent :thumbs: Quote
Vectra Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 Pysia napisał(a):No to ja chyba pojadę do Vectry bo mój TZ śpi ze Zmorką.....:evil_lol::evil_lol::evil_lol: no ja nie wiem czy będziesz zadowolona z takiego bzykania :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale cholera wie co lubisz :diabloti: Quote
malawaszka Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 qrde to ja d tego dywana popylam zaraz piechotą :evil_lol: Quote
e.v.a Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 dziewczyny co wy myslicie ze dywan lubi bzykac tyle na raz:evil_lol: Quote
Alicja Posted August 26, 2006 Author Posted August 26, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Alusiu ? A Ty nie masz przypadkiem w domu jakiejś nowinki technicznej która by mi dech zaparła ??? Bo Pysia ma ... :cool3: Całuj Ozzulca :loveu::shake:nie mam nic Haniu , nic i chyba na nic się w najbliższym czasie nie zanosi:-( Ozzulec wycałowany:p No i Witaj Haniu w naszych SKROMNYCH ;)progach Quote
Alicja Posted August 26, 2006 Author Posted August 26, 2006 :oops:Bzykający Dywan:megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: :turn-l::turn-l::turn-l::turn-l::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: Quote
Hanna R. Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:oops:Bzykający Dywan:megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: :turn-l::turn-l::turn-l::turn-l::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: Ale co to za bzykanie, skoro Vectra się go boi ! :shake: Cześć ALU !!! Quote
Alicja Posted August 26, 2006 Author Posted August 26, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Ale co to za bzykanie, skoro Vectra się go boi ! :shake: Cześć ALU !!!;)ona sie pewnie boi , bo nie robi zakupów w biedronce:razz: Quote
Maga100 Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 [quote name='mmbbaj']Maga , to ty masz zmywarkę?:cool3: To ty w niej zmywasz ten przypalany garnek od gotowania żołądków dla Leona? :evil_lol: No bo więcej chyba nic bo ty nie gotujesz ;) TZ gotuje sobie obiadki :eviltong: mnie też czasem coś skapnie :evil_lol: Poza tym ja myślę, że Vectra wcale się nie boi bzykającego dywanu, tylko udaje niedostępną :evil_lol: a jeszcze bardziej poza tym to obejrzałam tu mnóstwo fajnych zdjeć z mordercami :p Quote
agbar Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 a ja tak czytam i czytam i juz mi tylko bzykanie w glowie......:razz: Quote
Alicja Posted August 26, 2006 Author Posted August 26, 2006 [quote name='dealer']a ja tak czytam i czytam i juz mi tylko bzykanie w glowie......:razz::evil_lol::evil_lol::evil_lol:stydaj ....tak z samego rana:oops: Cześć dziewczyny lece do sklepu bo się trochę zasiedziałam :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
PIKA Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 [quote name='evaxon'][quote name='PIKA']a kogo ten dywan bzyka? :crazyeye:nikt tego dywanu nie bzyka:shake: to ten dywan bzyka kogos:crazyeye: no przecież tak napisalam :evil_lol: [quote name='evaxon']dziewczyny co wy myslicie ze dywan lubi bzykac tyle na raz:evil_lol: Nie na raz a po kolei :evil_lol: Cześć Ala :multi: Quote
Vectra Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 Czwść mamcia :loveu::loveu: a co wy tak o moim dywanie rozprawiacie :razz::razz: niedobzykane jakieś czy co :evil_lol: a ja dopiero wstałam :eviltong::eviltong: a poszłam spać o 6 :p bo mnie na oglądanie TV wzieło :evil_lol: Quote
Alicja Posted August 26, 2006 Author Posted August 26, 2006 [quote name='Vectra']Czwść mamcia :loveu::loveu: a co wy tak o moim dywanie rozprawiacie :razz::razz: niedobzykane jakieś czy co :evil_lol: a ja dopiero wstałam :eviltong::eviltong: a poszłam spać o 6 :p bo mnie na oglądanie TV wzieło :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:ceść córcia to zabrałaś TZtowi pilota:crazyeye: Quote
Vectra Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ceść córcia to zabrałaś TZtowi pilota:crazyeye: oddał pilota bez walki :evil_lol::evil_lol: bo spał :p:p o 5 tylko jakoś otwarł oczy i nieprzytomnym głosem powiedział "nie wyłączaj telewizora jeszcze oglądam ten film " :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted August 26, 2006 Author Posted August 26, 2006 Vectra napisał(a):oddał pilota bez walki :evil_lol::evil_lol: bo spał :p:p o 5 tylko jakoś otwarł oczy i nieprzytomnym głosem powiedział "nie wyłączaj telewizora jeszcze oglądam ten film " :evil_lol::evil_lol::evil_lol::crazyeye: :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: fajny ten mój zięciunio;) on tak jak moja mama jak przysnęła w trakcie filmu to się potem pytała ...a jak sie skończyło:razz: Quote
Pysia Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 malawaszka napisał(a):qrde to ja d tego dywana popylam zaraz piechotą :evil_lol: Po co piechotą? Bierzemy pasikonika i dawaj do bzykającego dywaniuka :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ale ja pierwsza ;) Quote
e.v.a Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 :lol: szlam spac a tu o bzykaniu wstalam a tu nadal o bzykaniu :lol: dziendoberek Alu :cool3: Quote
Paula Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 Czesc Alu i inne walnięte baby ;) :evil_lol: Quote
Vectra Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 Mamciu , Rafał zawsze kłamie przez sen :mad::mad::mad: ile razy jak zaśnie to wyłącze TV i specjalnie pytam "Rafał oglądasz czy śpisz" zawsze odpowiada że ogląda :evil_lol::evil_lol: Raz zrobiłam test - oglądał film na DVD i widze że hrabia śpi to cyk pauze i pytam - fajny film co ?? TZ na to -no super ( film był na puzie czyli nic się na ekranie nie działo :diabloti:) to cyk TV wyłączam i patrze na TZ - śpi jak zabity więc ponawam pytanie - ej fajny ten film ,ale może idz spać bo już póżno i się nie wyśpisz :p (troskliwa chciałam być :evil_lol:) TZ na to -jeszcze chwilke zaras się końcy to pójde spać Quote
e.v.a Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 Vectra napisał(a): Raz zrobiłam test - oglądał film na DVD i widze że hrabia śpi to cyk pauze i pytam - fajny film co ?? TZ na to -no super ( film był na puzie czyli nic się na ekranie nie działo :diabloti:) to cyk TV wyłączam i patrze na TZ - śpi jak zabity więc ponawam pytanie - ej fajny ten film ,ale może idz spać bo już póżno i się nie wyśpisz :p (troskliwa chciałam być :evil_lol:) TZ na to -jeszcze chwilke zaras się końcy to pójde spać :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: Quote
Pysia Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 [quote name='paula_z']Czesc Alu i inne walnięte baby ;) :evil_lol: Mam nadzieje że to nie o mnie też :mad: A zresztą ja babą nie jestem tylko kobietą :eviltong::eviltong::eviltong: evaxon - a czy jest coś złego w bzykaniu? Kurcze mnie ten dywan nurtuje non stop :roll: Quote
e.v.a Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 [quote name='Pysia'] evaxon - a czy jest coś złego w bzykaniu? Kurcze mnie ten dywan nurtuje non stop :roll: nieee w bzykaniu nic zlego nie jest :D a bzykajacy dywan :hmmmm: takkk...moglo to byc dosc ciekawe doświadczenie :evil_lol: Quote
Recommended Posts