Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

evaxon napisał(a):
nikt tego dywanu nie bzyka:shake: to ten dywan bzyka kogos:crazyeye:

No to ja chyba pojadę do Vectry bo mój TZ śpi ze Zmorką.....:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):
No to ja chyba pojadę do Vectry bo mój TZ śpi ze Zmorką.....:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Nie no, przy tym to juz padlam :roflt: :roflt: :roflt: Pysia, masz talent :thumbs:

Posted

Pysia napisał(a):

no ja nie wiem czy będziesz zadowolona z takiego bzykania :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale cholera wie co lubisz :diabloti:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Alusiu ? A Ty nie masz przypadkiem w domu jakiejś nowinki technicznej która by mi dech zaparła ???
Bo Pysia ma ... :cool3:
Całuj Ozzulca :loveu::shake:nie mam nic Haniu , nic i chyba na nic się w najbliższym czasie nie zanosi:-(

Ozzulec wycałowany:p
No i Witaj Haniu w naszych SKROMNYCH ;)progach

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:oops:Bzykający Dywan:megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: :turn-l::turn-l::turn-l::turn-l::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:

Ale co to za bzykanie, skoro Vectra się go boi ! :shake:
Cześć ALU !!!

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Ale co to za bzykanie, skoro Vectra się go boi ! :shake:
Cześć ALU !!!;)ona sie pewnie boi , bo nie robi zakupów w biedronce:razz:

Posted

[quote name='mmbbaj']Maga , to ty masz zmywarkę?:cool3: To ty w niej zmywasz ten przypalany garnek od gotowania żołądków dla Leona? :evil_lol: No bo więcej chyba nic bo ty nie gotujesz ;)

TZ gotuje sobie obiadki :eviltong: mnie też czasem coś skapnie :evil_lol:

Poza tym ja myślę, że Vectra wcale się nie boi bzykającego dywanu, tylko udaje niedostępną :evil_lol:

a jeszcze bardziej poza tym to obejrzałam tu mnóstwo fajnych zdjeć z mordercami :p

Posted

[quote name='dealer']a ja tak czytam i czytam i juz mi tylko bzykanie w glowie......:razz::evil_lol::evil_lol::evil_lol:stydaj ....tak z samego rana:oops:

Cześć dziewczyny lece do sklepu bo się trochę zasiedziałam :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='evaxon'][quote name='PIKA']a kogo ten dywan bzyka? :crazyeye:nikt tego dywanu nie bzyka:shake: to ten dywan bzyka kogos:crazyeye:
no przecież tak napisalam :evil_lol:

[quote name='evaxon']dziewczyny co wy myslicie ze dywan lubi bzykac tyle na raz:evil_lol:

Nie na raz a po kolei :evil_lol:

Cześć Ala :multi:

Posted

Czwść mamcia :loveu::loveu:

a co wy tak o moim dywanie rozprawiacie :razz::razz: niedobzykane jakieś czy co :evil_lol:

a ja dopiero wstałam :eviltong::eviltong: a poszłam spać o 6 :p bo mnie na oglądanie TV wzieło :evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']Czwść mamcia :loveu::loveu:

a co wy tak o moim dywanie rozprawiacie :razz::razz: niedobzykane jakieś czy co :evil_lol:

a ja dopiero wstałam :eviltong::eviltong: a poszłam spać o 6 :p bo mnie na oglądanie TV wzieło :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:ceść córcia to zabrałaś TZtowi pilota:crazyeye:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ceść córcia to zabrałaś TZtowi pilota:crazyeye:

oddał pilota bez walki :evil_lol::evil_lol: bo spał :p:p o 5 tylko jakoś otwarł oczy i nieprzytomnym głosem powiedział "nie wyłączaj telewizora jeszcze oglądam ten film " :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Vectra napisał(a):
oddał pilota bez walki :evil_lol::evil_lol: bo spał :p:p o 5 tylko jakoś otwarł oczy i nieprzytomnym głosem powiedział "nie wyłączaj telewizora jeszcze oglądam ten film " :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
:crazyeye: :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:
fajny ten mój zięciunio;)
on tak jak moja mama jak przysnęła w trakcie filmu to się potem pytała ...a jak sie skończyło:razz:

Posted

malawaszka napisał(a):
qrde to ja d tego dywana popylam zaraz piechotą :evil_lol:

Po co piechotą? Bierzemy pasikonika i dawaj do bzykającego dywaniuka :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ale ja pierwsza ;)

Posted

Mamciu , Rafał zawsze kłamie przez sen :mad::mad::mad: ile razy jak zaśnie to wyłącze TV i specjalnie pytam "Rafał oglądasz czy śpisz" zawsze odpowiada że ogląda :evil_lol::evil_lol:

Raz zrobiłam test - oglądał film na DVD i widze że hrabia śpi to cyk pauze i pytam
- fajny film co ??
TZ na to
-no super ( film był na puzie czyli nic się na ekranie nie działo :diabloti:)
to cyk TV wyłączam i patrze na TZ - śpi jak zabity więc ponawam pytanie
- ej fajny ten film ,ale może idz spać bo już póżno i się nie wyśpisz :p (troskliwa chciałam być :evil_lol:)
TZ na to
-jeszcze chwilke zaras się końcy to pójde spać

Posted

Vectra napisał(a):

Raz zrobiłam test - oglądał film na DVD i widze że hrabia śpi to cyk pauze i pytam
- fajny film co ??
TZ na to
-no super ( film był na puzie czyli nic się na ekranie nie działo :diabloti:)
to cyk TV wyłączam i patrze na TZ - śpi jak zabity więc ponawam pytanie
- ej fajny ten film ,ale może idz spać bo już póżno i się nie wyśpisz :p (troskliwa chciałam być :evil_lol:)
TZ na to
-jeszcze chwilke zaras się końcy to pójde spać

:roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt:

Posted

[quote name='paula_z']Czesc Alu i inne walnięte baby ;) :evil_lol:
Mam nadzieje że to nie o mnie też :mad: A zresztą ja babą nie jestem tylko kobietą :eviltong::eviltong::eviltong:
evaxon - a czy jest coś złego w bzykaniu? Kurcze mnie ten dywan nurtuje non stop :roll:

Posted

[quote name='Pysia']
evaxon - a czy jest coś złego w bzykaniu? Kurcze mnie ten dywan nurtuje non stop :roll:

nieee w bzykaniu nic zlego nie jest :D a bzykajacy dywan :hmmmm: takkk...moglo to byc dosc ciekawe doświadczenie :evil_lol: