Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Vectra napisał(a):
Mamciu , Rafał zawsze kłamie przez sen :mad::mad::mad: ile razy jak zaśnie to wyłącze TV i specjalnie pytam "Rafał oglądasz czy śpisz" zawsze odpowiada że ogląda :evil_lol::evil_lol:

Raz zrobiłam test - oglądał film na DVD i widze że hrabia śpi to cyk pauze i pytam
- fajny film co ??
TZ na to
-no super ( film był na puzie czyli nic się na ekranie nie działo :diabloti:)
to cyk TV wyłączam i patrze na TZ - śpi jak zabity więc ponawam pytanie
- ej fajny ten film ,ale może idz spać bo już póżno i się nie wyśpisz :p (troskliwa chciałam być :evil_lol:)
TZ na to
-jeszcze chwilke zaras się końcy to pójde spać
:megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin:
a wiesz dobrze ze kłamie tylko przez sen;)

Kurcze ten Bzykający dywan chyba będzie teraz spędzał sen z powiek wielu dogomaniaczkom:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']Mamciu , Rafał zawsze kłamie przez sen :mad::mad::mad: ile razy jak zaśnie to wyłącze TV i specjalnie pytam "Rafał oglądasz czy śpisz" zawsze odpowiada że ogląda :evil_lol::evil_lol:

mój robi dokładnie to samo, ale po latach nerwów przestałam się tym przejmować, i po prostu ściszam do końca TV i idę spać. A TZ śpi do rana na kanapie w duzym pokoju i niezmiennie zdziwiony pyta czemu go nie obudziłam i niezmiennie zdziwiony nie wierzy, gdy mówię, że on przecież ZAWSZE ogląda (nawet gdy na ekranie sa juz tylko kolorowe kwadraciki) :evil_lol:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
:megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin:
a wiesz dobrze ze kłamie tylko przez sen;)

Kurcze ten Bzykający dywan chyba będzie teraz spędzał sen z powiek wielu dogomaniaczkom:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

No bo ja nieustannie myśle jak on bzyka i czy to byłoby przyjemne doswiadczenie.... Poprostu jestem niezmiernie zaciekawiona ;)

Posted

[quote name='Pysia']No bo ja nieustannie myśle jak on bzyka i czy to byłoby przyjemne doswiadczenie.... Poprostu jestem niezmiernie zaciekawiona ;):crazyeye:o rany Pysiu ...marsz mi do nowej sypialni i wiecej mi tu o bzykaniu:oops: nie wspominać bo Ozzy nieletni:mad:

Posted

[quote name='PIKA']dziwisz się, dopiero se łózko kupili :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale spią z dywanami wiec chyba nadal będzie snić o bzykającym:razz:

Dzień Dober syćkim:p

Posted

Ceeść :)

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale spią z dywanami wiec chyba nadal będzie snić o bzykającym:razz:

Dzień Dober syćkim:p

Chyba nie spali z dywanami :mad:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:poczytaj u Pysi:p
no wlasnie czytalam :mad: że psy nie zostaly wpuszczone do łózka :mad:

Posted

Witam
a ta apropo.... TZtów i oglądania pzez nich TV.
My nie mamy takiego problemu.........telewizor jest tylko w salonie.... a nie w sypialni(tam jest komputer:shake::shake::shake::shake::shake::shake:) i ja zasypiam.... to on ciągle chodzi....jak wstaję to on już chodzi........masakra

Posted

Hugo-Kochaś napisał(a):
Z pewnego żródła mogę potwierdzić,że tak:evil_lol:
Rany, to one już takie duże są te złosnickie wnuki :-o :shake:
Niech się zdrowo chowa, śliczna dziewczynka! :) :) :)

A ja tak strasznie chciałabym mieć bulbulka! :placz:
I fafika! :placz:
I serdelka! :placz:
I nofrolka! :placz:
I cairna! :placz:
I oczywiście kolejnego onka! :placz:
I australian cattle doga! :placz:
I to chyba wszystko. Dziekuję za uwagę :p :evil_lol:

Posted

a ja bym kciała mieć
- rudego kota
- milion dolarów
- mercedesa S klasy
- doga niemieckiego
i coś by się tam jeszcze znalazło co bym kciała :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='asher']No dobra, milion dolarów też bym chciala. Więcej też może być :cool3::helo::helo::helo:czy ma tu ktoś Złotą Rybkę spełniajaca marzenia , bo ja też bym cóś ściała:p

no i kolejne monotematyczne foty z walk psów;)

Posted

:helo::helo::helo:czy ma tu ktoś Złotą Rybkę spełniajaca marzenia , bo ja też bym cóś ściała:p

Hania ma spaghetti :cool3: Może się podzieli? :???: