Alicja Posted August 26, 2006 Author Posted August 26, 2006 Vectra napisał(a):Mamciu , Rafał zawsze kłamie przez sen :mad::mad::mad: ile razy jak zaśnie to wyłącze TV i specjalnie pytam "Rafał oglądasz czy śpisz" zawsze odpowiada że ogląda :evil_lol::evil_lol: Raz zrobiłam test - oglądał film na DVD i widze że hrabia śpi to cyk pauze i pytam - fajny film co ?? TZ na to -no super ( film był na puzie czyli nic się na ekranie nie działo :diabloti:) to cyk TV wyłączam i patrze na TZ - śpi jak zabity więc ponawam pytanie - ej fajny ten film ,ale może idz spać bo już póżno i się nie wyśpisz :p (troskliwa chciałam być :evil_lol:) TZ na to -jeszcze chwilke zaras się końcy to pójde spać:megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: a wiesz dobrze ze kłamie tylko przez sen;) Kurcze ten Bzykający dywan chyba będzie teraz spędzał sen z powiek wielu dogomaniaczkom:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Maga100 Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 [quote name='Vectra']Mamciu , Rafał zawsze kłamie przez sen :mad::mad::mad: ile razy jak zaśnie to wyłącze TV i specjalnie pytam "Rafał oglądasz czy śpisz" zawsze odpowiada że ogląda :evil_lol::evil_lol: mój robi dokładnie to samo, ale po latach nerwów przestałam się tym przejmować, i po prostu ściszam do końca TV i idę spać. A TZ śpi do rana na kanapie w duzym pokoju i niezmiennie zdziwiony pyta czemu go nie obudziłam i niezmiennie zdziwiony nie wierzy, gdy mówię, że on przecież ZAWSZE ogląda (nawet gdy na ekranie sa juz tylko kolorowe kwadraciki) :evil_lol: Quote
Pysia Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: a wiesz dobrze ze kłamie tylko przez sen;) Kurcze ten Bzykający dywan chyba będzie teraz spędzał sen z powiek wielu dogomaniaczkom:evil_lol::evil_lol::evil_lol: No bo ja nieustannie myśle jak on bzyka i czy to byłoby przyjemne doswiadczenie.... Poprostu jestem niezmiernie zaciekawiona ;) Quote
Alicja Posted August 26, 2006 Author Posted August 26, 2006 [quote name='Pysia']No bo ja nieustannie myśle jak on bzyka i czy to byłoby przyjemne doswiadczenie.... Poprostu jestem niezmiernie zaciekawiona ;):crazyeye:o rany Pysiu ...marsz mi do nowej sypialni i wiecej mi tu o bzykaniu:oops: nie wspominać bo Ozzy nieletni:mad: Quote
Vectra Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 Pysiu ,a Ty chyba strasznie wygłodniała jesteś :evil_lol: :evil_lol: Quote
PIKA Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 Vectra napisał(a):Pysiu ,a Ty chyba strasznie wygłodniała jesteś :evil_lol: :evil_lol: dziwisz się, dopiero se łózko kupili :evil_lol: Quote
Alicja Posted August 27, 2006 Author Posted August 27, 2006 [quote name='PIKA']dziwisz się, dopiero se łózko kupili :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale spią z dywanami wiec chyba nadal będzie snić o bzykającym:razz: Dzień Dober syćkim:p Quote
PIKA Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 Ceeść :) [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale spią z dywanami wiec chyba nadal będzie snić o bzykającym:razz: Dzień Dober syćkim:p Chyba nie spali z dywanami :mad: Quote
Alicja Posted August 27, 2006 Author Posted August 27, 2006 [quote name='PIKA']Ceeść :) Chyba nie spali z dywanami :mad::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:poczytaj u Pysi:p Quote
PIKA Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:poczytaj u Pysi:p no wlasnie czytalam :mad: że psy nie zostaly wpuszczone do łózka :mad: Quote
aga1215 Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 PIKA napisał(a):no wlasnie czytalam :mad: że psy nie zostaly wpuszczone do łózka :mad: biedne psiaki, stresem okupią tą przeprowadzkę :mad: ;) :evil_lol: Quote
BeaC Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 Witam a ta apropo.... TZtów i oglądania pzez nich TV. My nie mamy takiego problemu.........telewizor jest tylko w salonie.... a nie w sypialni(tam jest komputer:shake::shake::shake::shake::shake::shake:) i ja zasypiam.... to on ciągle chodzi....jak wstaję to on już chodzi........masakra Quote
asher Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 Prawie, jak border :lol: Alu, to Dulka jest po Lukrze Cukrze? :cool3: Quote
BoJa2 Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 asher napisał(a): Alu, to Dulka jest po Lukrze Cukrze? :cool3: Z pewnego żródła mogę potwierdzić,że tak:evil_lol: Quote
Teklunia Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 a tu jak zwylke nieprzyzwoite tematy... :evil_lol: Quote
Alicja Posted August 27, 2006 Author Posted August 27, 2006 :multi:ale odwiedzinków mieliśmy:p Już Asherku masz odpowiedź od pańci uroczej Lukrowej Córci:p Kasiu ...jakie nieprzyzwoite tematy:razz: Quote
Vectra Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 jaki Ozzyy rozkoszny :loveu::loveu: wśród bab :evil_lol::evil_lol: Witaj mamuśka :loveu::loveu: Quote
asher Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 Hugo-Kochaś napisał(a):Z pewnego żródła mogę potwierdzić,że tak:evil_lol:Rany, to one już takie duże są te złosnickie wnuki :-o :shake: Niech się zdrowo chowa, śliczna dziewczynka! :) :) :) A ja tak strasznie chciałabym mieć bulbulka! :placz: I fafika! :placz: I serdelka! :placz: I nofrolka! :placz: I cairna! :placz: I oczywiście kolejnego onka! :placz: I australian cattle doga! :placz: I to chyba wszystko. Dziekuję za uwagę :p :evil_lol: Quote
Vectra Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 a ja bym kciała mieć - rudego kota - milion dolarów - mercedesa S klasy - doga niemieckiego i coś by się tam jeszcze znalazło co bym kciała :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
asher Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 No dobra, milion dolarów też bym chciala. Więcej też może być :cool3: Quote
Alicja Posted August 27, 2006 Author Posted August 27, 2006 [quote name='asher']No dobra, milion dolarów też bym chciala. Więcej też może być :cool3::helo::helo::helo:czy ma tu ktoś Złotą Rybkę spełniajaca marzenia , bo ja też bym cóś ściała:p no i kolejne monotematyczne foty z walk psów;) Quote
asher Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 :helo::helo::helo:czy ma tu ktoś Złotą Rybkę spełniajaca marzenia , bo ja też bym cóś ściała:p Hania ma spaghetti :cool3: Może się podzieli? :???: Quote
Recommended Posts