Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:pi ja tez idę zrobić bachhhhh do wyra ;)

fotek jest przeszło 30 :pto chyba narazie starczy:cool3:

:hmmmm: narazie moze i tak ale nie wiem czy do rana:evil_lol:
kolorowych snoff Alu:multi:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:pi ja tez idę zrobić bachhhhh do wyra ;)

fotek jest przeszło 30 :pto chyba narazie starczy:cool3:

no ja nie wiem czy starczy tych fotków :razz: :razz:
życze kolorowych ,ślicznbych senków tylko jak będziesz mamuś bachhhh robić to się nie poobijaj ;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

czesć Alu

piekne foteczki :multi: Ozzulek jest świetnym obiektem do focenia :loveu: i robi sie coraz ładniejszy... a przynajmniej mi sie coraz bardziej podoba :cool3:

Posted

[quote name='Gosiek']czesć Alu

piekne foteczki :multi: Ozzulek jest świetnym obiektem do focenia :loveu: i robi sie coraz ładniejszy... a przynajmniej mi sie coraz bardziej podoba :cool3::evil_lol::evil_lol::evil_lol:Gosiu dla mnie to ten oblech się wcale nie zmienia:cool3:
Cześć Nocne Marki:multi:
Ewa ...elektryfikancja dobra rzecz i jelenie to doceniają ;)

Posted

szaleńcza pogoń za piłką :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
ale dużo oglądania!!! musiałam odrobić wczorajszy wieczór. Jak ja odchodzę od kompa to wszyscy dopiero przed nim zasiadają :placz:

Posted

Czolem marudy ;)dzisiaj necik mi nawet dobrze chodzi:ppogoda extra :ptylko ja mam doła bo od poniedzialku wracam do :diabloti:mojej ulubionej pracy:angryy:i zobaczę moja ulubioną szanowną dyrekcję :angryy::angryy::angryy:

Posted

Alu pomysl o tych wspaniachych dzieciaczkach :evil_lol: krzyczacych :evil_lol: biegajacych :evil_lol: :lol: nie mysl o pani dyrektor:evil_lol:
u nas pogoda cudenko :D slonko grzeje :loveu:
i ktos mi emotki poprzestawial :angryy:

Posted

[quote name='evaxon']Alu pomysl o tych wspaniachych dzieciaczkach :evil_lol: krzyczacych :evil_lol: biegajacych :evil_lol: :lol: nie mysl o pani dyrektor:evil_lol:
u nas pogoda cudenko :D slonko grzeje :loveu:
i ktos mi emotki poprzestawial :angryy::mad:mnie też to wkurza ...potem jak lece na pamięć z emotami to głupoty wychodza :angryy:
Ewuniu nie dobijaj mnie:placz::placz::placz:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:mad:mnie też to wkurza ...potem jak lece na pamięć z emotami to głupoty wychodza :angryy:
Ewuniu nie dobijaj mnie:placz::placz::placz:

no juz nie bede:glaszcze: