Alicja Posted August 16, 2006 Author Posted August 16, 2006 [quote name='evaxon']bachhhh...:evil_lol::pi ja tez idę zrobić bachhhhh do wyra ;) fotek jest przeszło 30 :pto chyba narazie starczy:cool3: Quote
e.v.a Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:pi ja tez idę zrobić bachhhhh do wyra ;) fotek jest przeszło 30 :pto chyba narazie starczy:cool3: :hmmmm: narazie moze i tak ale nie wiem czy do rana:evil_lol: kolorowych snoff Alu:multi: Quote
Paula Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 Ja dopiero nadrobilam, a Ala juz poszla :-( Wszystkie fotaski piekne, a ten ryjek mi sie najbardziej podobuje :loveu: Dobranoc :bye: Quote
Vectra Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:pi ja tez idę zrobić bachhhhh do wyra ;) fotek jest przeszło 30 :pto chyba narazie starczy:cool3: no ja nie wiem czy starczy tych fotków :razz: :razz: życze kolorowych ,ślicznbych senków tylko jak będziesz mamuś bachhhh robić to się nie poobijaj ;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
PIKA Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 Aluś ja też dotarlam i oglądłam :multi: A Ty spać poszlaś :shake: Dobranoc :hand: Quote
AlKil Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 Witaj Alu!!! Ten jeleń przeżył elektryfikację swojego rykowiska...:evil_lol: Quote
aga1215 Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] bojem sie :scared: Quote
Gosiek Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 czesć Alu piekne foteczki :multi: Ozzulek jest świetnym obiektem do focenia :loveu: i robi sie coraz ładniejszy... a przynajmniej mi sie coraz bardziej podoba :cool3: Quote
Alicja Posted August 17, 2006 Author Posted August 17, 2006 [quote name='Gosiek']czesć Alu piekne foteczki :multi: Ozzulek jest świetnym obiektem do focenia :loveu: i robi sie coraz ładniejszy... a przynajmniej mi sie coraz bardziej podoba :cool3::evil_lol::evil_lol::evil_lol:Gosiu dla mnie to ten oblech się wcale nie zmienia:cool3: Cześć Nocne Marki:multi: Ewa ...elektryfikancja dobra rzecz i jelenie to doceniają ;) Quote
Daga_i_Oskar Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 Cześć Aluś :multi: Ile zdjęć Ozzulka :loveu: cudny z niego chłopak :loveu: a powiedz czy wybieracie się na zlocik bo nie doczytalam nigdzie i nie wiem :oops: Quote
Alka Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 Dzień doberek !:multi: Czy dzisiaj możemy liczyć na nastepne porcyjki fotek? :p Quote
leemonca Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 szaleńcza pogoń za piłką :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ale dużo oglądania!!! musiałam odrobić wczorajszy wieczór. Jak ja odchodzę od kompa to wszyscy dopiero przed nim zasiadają :placz: Quote
Vectra Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 Witaj mamciu :multi: :multi: :loveu: :loveu: :loveu: jak samopoczucie :razz: :razz: u mnie super śliczniasta pogoda :multi: :multi: Quote
Alicja Posted August 17, 2006 Author Posted August 17, 2006 Czolem marudy ;)dzisiaj necik mi nawet dobrze chodzi:ppogoda extra :ptylko ja mam doła bo od poniedzialku wracam do :diabloti:mojej ulubionej pracy:angryy:i zobaczę moja ulubioną szanowną dyrekcję :angryy::angryy::angryy: Quote
e.v.a Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 Alu pomysl o tych wspaniachych dzieciaczkach :evil_lol: krzyczacych :evil_lol: biegajacych :evil_lol: :lol: nie mysl o pani dyrektor:evil_lol: u nas pogoda cudenko :D slonko grzeje :loveu: i ktos mi emotki poprzestawial :angryy: Quote
beria Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 Witaj Alu :multi: Dużo ślicznych Ozzulów wkleiłaś :cool3: Ja też nie lubię poniedziałków :shake: Quote
Alicja Posted August 17, 2006 Author Posted August 17, 2006 [quote name='evaxon']Alu pomysl o tych wspaniachych dzieciaczkach :evil_lol: krzyczacych :evil_lol: biegajacych :evil_lol: :lol: nie mysl o pani dyrektor:evil_lol: u nas pogoda cudenko :D slonko grzeje :loveu: i ktos mi emotki poprzestawial :angryy::mad:mnie też to wkurza ...potem jak lece na pamięć z emotami to głupoty wychodza :angryy: Ewuniu nie dobijaj mnie:placz::placz::placz: Quote
e.v.a Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:mad:mnie też to wkurza ...potem jak lece na pamięć z emotami to głupoty wychodza :angryy: Ewuniu nie dobijaj mnie:placz::placz::placz: no juz nie bede:glaszcze: Quote
Recommended Posts