Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol:jeszcze takie
jutro dam reszte bo nie mam cierpliwości czekać 15 minut aż mi się fota a potem strona załaduje

mmmm udało Ci się chwycić doopeczke to wcale nie takie łatwe szczególnie jak sie Lełona fotosi :razz: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

:angryy:ufff mam fotę ...w sumie nie wiem ile wrzuce zanim rozwale kompa :mad:

Cześć Debesciaczku:p
Mi to się ostatnio albo doopalona albo brzucho Ozzulkowe foci:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Ale wiecie co wszystkie fora mi chodzą w miare dobrze tylko dogo fatalnie:placz:

Posted

[quote name='PIKA']On tu wygląda jakby miał dwa języki i każdy wisiał z innej strony :lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:a wiesz ze ja specjalnie przybliżałam na podglądzie zeby sprawdzić co mu z tej paszczy tak dynda:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

o udało się jeszcze załadować fotkę

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']

Raaaaany, co za uśmiech! :lol:

A tu wyglądają jakby ćwiczyli jakieś wschodnie sztuki walki :evil_lol:
Alu, ja u ciebie to mam tyle do nadrobienia, że mnie głowa rozbolała :evil_lol:

Posted

[quote name='Maga100']Alu droga, jak ci sie serwety mulą, to spróbuj na Photobucket - jest jaki jest, ale jeszcze nigdy nie miałam problemów :p :shake:ale u mnie wogóle chyba jednak coś z netem się robiło

Posted

[quote name='Vectra']Mamuś to dogo tak muli :shake: :shake: :placz: :placz:
coś ciągle jest nie tak z tym serwerem chiba :-(:multi:ale teraz chodzi elegancko , tylko trochę późno :razz: