Mi. Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 [quote name='aga1215']Ala -dawaj te foty :modla: Dokładnie Alu:D:DA co do tych muli:shake: to wszystko minie z wiatrem:cool3: Quote
Alicja Posted August 16, 2006 Author Posted August 16, 2006 :shake:nie dam rady ...chyba w nocy , ani fotosik ani image mi nie działa :angryy: Quote
dbsst Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol:jeszcze takie jutro dam reszte bo nie mam cierpliwości czekać 15 minut aż mi się fota a potem strona załaduje mmmm udało Ci się chwycić doopeczke to wcale nie takie łatwe szczególnie jak sie Lełona fotosi :razz: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted August 16, 2006 Author Posted August 16, 2006 :angryy:ufff mam fotę ...w sumie nie wiem ile wrzuce zanim rozwale kompa :mad: Cześć Debesciaczku:p Mi to się ostatnio albo doopalona albo brzucho Ozzulkowe foci:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ale wiecie co wszystkie fora mi chodzą w miare dobrze tylko dogo fatalnie:placz: Quote
dbsst Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 bo pewnie masz dogowira :evil_lol: a co doopecek to ja szpec jestem ciągle doopcie :evil_lol: Quote
jo-jo Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:angryy:następne AGonił, gonił dopadł później zgubił piłeczkę :lol: Zdolny piesek Cześć Alu :multi: Quote
PIKA Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 On tu wygląda jakby miał dwa języki i każdy wisiał z innej strony :lol: Quote
Alicja Posted August 16, 2006 Author Posted August 16, 2006 [quote name='PIKA']On tu wygląda jakby miał dwa języki i każdy wisiał z innej strony :lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:a wiesz ze ja specjalnie przybliżałam na podglądzie zeby sprawdzić co mu z tej paszczy tak dynda:evil_lol::evil_lol::evil_lol: o udało się jeszcze załadować fotkę Quote
Maga100 Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 Alu droga, jak ci sie serwety mulą, to spróbuj na Photobucket - jest jaki jest, ale jeszcze nigdy nie miałam problemów :p Quote
mmbbaj Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] Raaaaany, co za uśmiech! :lol: A tu wyglądają jakby ćwiczyli jakieś wschodnie sztuki walki :evil_lol: Alu, ja u ciebie to mam tyle do nadrobienia, że mnie głowa rozbolała :evil_lol: Quote
Alicja Posted August 16, 2006 Author Posted August 16, 2006 [quote name='Maga100']Alu droga, jak ci sie serwety mulą, to spróbuj na Photobucket - jest jaki jest, ale jeszcze nigdy nie miałam problemów :p :shake:ale u mnie wogóle chyba jednak coś z netem się robiło Quote
Alicja Posted August 16, 2006 Author Posted August 16, 2006 ufff trochę wrzuciłam OOOO Ewunia córeczka :multi: a gdzie reszta ...chcieli oglądać i wymiękli:razz: Quote
Vectra Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 ja jestem cały czas i oglądowywuje fotki :loveu: :loveu: :loveu: Quote
e.v.a Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 ale duźo fotkow:loveu: :multi: a u nas tez bedzie duźo tylko musze je troszke obrobic:p Quote
Alicja Posted August 16, 2006 Author Posted August 16, 2006 :multi:o są moje dziewczyny;) kurde wiecie to straszne jak człowiek korzysta z ostatnich chwil wolnosci a tu net zamula:angryy: Quote
Vectra Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 Mamuś to dogo tak muli :shake: :shake: :placz: :placz: coś ciągle jest nie tak z tym serwerem chiba :-( Quote
Alicja Posted August 16, 2006 Author Posted August 16, 2006 [quote name='Vectra']Mamuś to dogo tak muli :shake: :shake: :placz: :placz: coś ciągle jest nie tak z tym serwerem chiba :-(:multi:ale teraz chodzi elegancko , tylko trochę późno :razz: Quote
e.v.a Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] bachhhh...:evil_lol: Quote
Recommended Posts