Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
Dogadam się z synciem , nie bojajcie ....:mad:tylko ja w domu umię robić pizze, naleśniki z warzywami ...etc:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

jak by to nazwać :hmmmm: to dogadywanie się :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']jak by to nazwać :hmmmm: to dogadywanie się :evil_lol: :evil_lol::mad::mad::mad:masz coś przeciwko ...skutecznym metodom:razz:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:mad::mad::mad:masz coś przeciwko ...skutecznym metodom:razz:
absolutnie nie :evil_lol: :evil_lol:
nie ważna metoda liczy się efekt :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']absolutnie nie :evil_lol: :evil_lol:
nie ważna metoda liczy się efekt :evil_lol: :evil_lol::cool3:ufff odetchło się mi , bo bojałam już ....;)

Posted

[quote name='evaxon']\czemu Ozzy kleczy przed piłka:evil_lol: :hmmmm::evil_lol: ??:mad:zmęczony był i padł przed nią :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:mad:zmęczony był i padł przed nią :evil_lol::evil_lol::evil_lol:a mi sie jednak wydaje ze piłka jest guru dla Ozzulka:evil_lol:

Posted

[quote name='evaxon']a mi sie jednak wydaje ze piłka jest guru dla Ozzulka:evil_lol::cool3:była :-(bo tz wozi już w aucie jej zwłoki :placz:zrobiła ssssssss i już :placz:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:cool3:była :-(bo tz wozi już w aucie jej zwłoki :placz:zrobiła ssssssss i już :placz:
to moze by wypchac ja:cool3: i ni ebedzie ssssss :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:cool3:ufff odetchło się mi , bo bojałam już ....;)
nie masz się czego bojać :razz: ja cię zawsze zrozumiem i popre w tych działaniach :evil_lol: :evil_lol:
może mała wymiana doświadczeń - jakies wskazówki :razz: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']nie masz się czego bojać :razz: ja cię zawsze zrozumiem i popre w tych działaniach :evil_lol: :evil_lol:
może mała wymiana doświadczeń - jakies wskazówki :razz: :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:czas o tym pomyśleć ....trza się wspierać :razz:

Kurka komp mi teraz tak cicho chodzi ze co chwila sprawdzam czy fufa ;)
Gorąc przeokropny ale coś jakby szło na deszcz , oby nie na suchą burzę ....no i muszę isć z Ozzulkiem :razz:.Potem chyba jednak TZtowi jakieś ciuchy wyprasuję , ale jeszcze dziś będe :p

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']Troszkę przyrody z naszych spacerków

śliczna ta przyroda :loveu:

fajnie ze juz jesteś ale nie gadajcie za duzo bo sie załamię zaległosciami po powrocie z weekendu :evil_lol:

Posted

[quote name='Gosiek']śliczna ta przyroda :loveu:

fajnie ze juz jesteś ale nie gadajcie za duzo bo sie załamię zaległosciami po powrocie z weekendu :evil_lol::roll:Gosiu ja tam grzeczna jestem , to te .....no ....gaduły ;)
Co do przyrody to mogłabyś tam poszaleć , zdjęcia wyszłyby super :razz:moje to tylko takie nieudolne wprawki :oops:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:roll:Gosiu ja tam grzeczna jestem , to te .....no ....gaduły ;)
Co do przyrody to mogłabyś tam poszaleć , zdjęcia wyszłyby super :razz:moje to tylko takie nieudolne wprawki :oops:
no wiesz? jakie nieudolne? śliczne są i bardzo mi się podobają :p

gaduły - z umiarem proszę :mad:
;) :lol::lol::lol:

Posted

Witaj Alu :loveu:
Fotki wyszły Ci śliczne :multi:
U nas też cosik jakby chciało lać :roll: Zaduch tragiczny. Pierwszy raz w zyciu spociłam ubranie !!!!!:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Jak Ozulec znosi dzisiejszy dzień?

Posted

Alu żebyś się kochana nie poczuła osamotniona to ja też sprzątam i będe prasować :razz: :razz:
Zwykle sprząta TZ ,ale że ostatnio był grzeczny to go wyręcze ten jeden raz :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

chyba też będzie padac bo się zachmurzyło i jest duszno strasznie :shake: