e.v.a Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 błehehehe Ala ty to nawet 1 dnia bez dogo nie wytrzymasz i juz okupujesz kompa Ali Tuffikowej :evil_lol: :multi: Quote
Vectra Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 Dogo bez Ali to nie Dogo :placz: :placz: :placz: Aluniu wracaj szybko bo już tęsknimy baaaaaardzo :placz: :placz: :placz: Quote
Pysia Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 Kurcze gadaj ile Ci trza na ten wentylator to zobaczę czy mam tyle żeby Ci pozyczyć ;) Bo smutno mi bez Ciebie....:placz: Quote
Gosiek Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 całe szczęście ze tak blisko do siebie macie to bedziesz teraz Alkę nawiedzać :evil_lol: Quote
Alka Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 [quote name='Gosiek']całe szczęście ze tak blisko do siebie macie to bedziesz teraz Alkę nawiedzać :evil_lol: oj tak Gosiu:multi:, nie dość ,że się nawiedzamy to codziennie na wieczorne spacerki chodzimy...:p Komputekrek Alicji u lekarza, rano ma się dowiedzieć co konretnie dolega.:diabloti: Ali brakuje kompa,nadrabia czytanie i prasowanie :evil_lol:Ozzulek zdrowy. Alicja pozdrawia wszystkich i dziękuje za odwiedzanie galerii.:loveu: kilka zdjątek Quote
Pysia Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 Kompie paskudny masz się sam i za darmo naprawić bo jak nie to ja się z Tobą policze :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: Oddawaj nam Ale :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: Quote
Hanna R. Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 [quote name='Alka']:diabloti: Ali brakuje kompa,nadrabia czytanie i prasowanie :evil_lol: Alicja ! Bój Ty się Boga ! :crazyeye: Alicja ! :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Quote
Alka Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 Spotkałam Alę i Ozziego na porannem spacerku. Rano mają się dowiedzieć jak długo potrwa naprawa:cool1: Quote
sylwiaskalska Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 [quote name='Alka']Spotkałam Alę i Ozziego na porannem spacerku. Rano mają się dowiedzieć jak długo potrwa naprawa:cool1: Ale zielona trawka u mnie od tych upałów wszystko wysuczone :( Quote
jo-jo Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 [quote name='Alka'] Ozzulec cieszący się :loveu: A ja widziałam wczoraj drugiego Pana Psa który na brata Ozulca wyglądał, czyćby wysyp :razz: Quote
Gosiek Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 [quote name='Alka']Spotkałam Alę i Ozziego na porannem spacerku. Rano mają się dowiedzieć jak długo potrwa naprawa:cool1: rano? rano juz było :eviltong: ach jak Ozzulkowi dobrze na takiej zielonej trawce :loveu: u nas wiele wody trzeba by choć trochę zieleni mieć w ogródku :shake: Quote
Maga100 Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 hahaha, jak tylko zobaczylam, że mam tylko dwie strony do nadrobienia, to wiedziałam, że Alicji jeszcze nie ma :evil_lol: Ala i jak tam PRASOWANIE? :diabloti: Quote
asher Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 Oj, Alu tobie też poszedł wentylator w kompie? :shake: Oby tylko to, bo przy moim laptopie na początku obstawiali, że przez ten zepsuty wiatraczek biedak się przegrzał i nadtopił :shock: Ozulcową galerię powiedzmy, że nbadrobiłam. Pobierznie i tylko zdjęcia, bo gdybym chciała dogłębnie, to pewnie starość by mnuie u ciebie zastała :lol: Powiedz, czy mnie sie wydaje, czy Ozzy jakby ściemniał? Wczesniej na zdjęciach był jasno kremowy, a teraz jakby sie trochę opalił, karmel taki ;) A może to tylko kwestia parametrów w aparacie? :lol: Quote
e.v.a Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 [quote name='Alka'] Ozzy w koniczynkach :loveu: Alu trzymamy kciuki za komputerek :D Quote
Alicja Posted July 21, 2006 Author Posted July 21, 2006 [quote name='asher']Oj, Alu tobie też poszedł wentylator w kompie? :shake: Oby tylko to, bo przy moim laptopie na początku obstawiali, że przez ten zepsuty wiatraczek biedak się przegrzał i nadtopił :shock: Ozulcową galerię powiedzmy, że nbadrobiłam. Pobierznie i tylko zdjęcia, bo gdybym chciała dogłębnie, to pewnie starość by mnuie u ciebie zastała :lol: Powiedz, czy mnie sie wydaje, czy Ozzy jakby ściemniał? Wczesniej na zdjęciach był jasno kremowy, a teraz jakby sie trochę opalił, karmel taki ;) A może to tylko kwestia parametrów w aparacie? :lol::pjesteśmy. Pan wymienił wentylatorek /wcześniej padło zasilanie :p/no i kompik jakoś jakby ciszej chodzi . Asherku Ozulec zmienia futerko:razz:...elegancik;).....i te jasne mu wychodzą a zostają w kolorze kawy zbożowej z mleczkiem :evil_lol: Maga ....nic nie wyprasowałam:oops:...nadrabiałam papierowa prasówkę :p Quote
KaRa_ Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 Taką kawke zbozowa z mleczkiem to bym se wypila:evil_lol: Quote
Paula Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 Ala wrocila :multi: i Ozulek :loveu: Jak Ozzy ladnie pije z bidona :lol: Quote
jo-jo Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:pjesteśmy. Pan wymienił wentylatorek /wcześniej padło zasilanie :p/no i kompik jakoś jakby ciszej chodzi . OOOooo Ala wróciła :evil_lol: Quote
Vectra Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 Ala wróciła :laola: :laola: super ze już jesteś :multi: :multi: a Kuba to może by jeszcze tak posiedział w tym Opolu :razz: :razz: wkońcu dopiero połowa wakacji ;) Quote
Alicja Posted July 21, 2006 Author Posted July 21, 2006 [quote name='Vectra']Ala wróciła :laola: :laola: super ze już jesteś :multi: :multi: a Kuba to może by jeszcze tak posiedział w tym Opolu :razz: :razz: wkońcu dopiero połowa wakacji ;):shake:Kuba musi wrócić , bo rodzinka wyjeżdża na wczasy , ale zrobię grafik ;)dostępu do kompa . Quote
Vectra Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:shake:Kuba musi wrócić , bo rodzinka wyjeżdża na wczasy , ale zrobię grafik ;)dostępu do kompa . zdecydowanie zrób grafik :evil_lol: :evil_lol: bardzo kożystny dla Twojej osoby. Młodzi są bardziej narażeni na wszelkie uzależnienia w tym internetowe po drugie trzeba dbać o oczy po trzecie jest ładna pogoda więc dobry moment by się dotleniać na powietrzu ,a nie siedzieć przy kompie ;) ;) 1 godzina dziennie przy kompie dla Kuby wystarczająca :evil_lol: :evil_lol: Quote
e.v.a Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 Vectra napisał(a): 1 godzina dziennie przy kompie dla Kuby wystarczająca :evil_lol: :evil_lol: i to najlepiej o 4 nad ranem :evil_lol: witaj Alu:multi: Quote
Alicja Posted July 21, 2006 Author Posted July 21, 2006 Dogadam się z synciem , nie bojajcie ....:mad:tylko ja w domu umię robić pizze, naleśniki z warzywami ...etc:evil_lol::evil_lol::evil_lol: zmęczony Ozzy Quote
Recommended Posts