Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Gosiek']całe szczęście ze tak blisko do siebie macie to bedziesz teraz Alkę nawiedzać :evil_lol:

oj tak Gosiu:multi:, nie dość ,że się nawiedzamy to codziennie na wieczorne spacerki chodzimy...:p

Komputekrek Alicji u lekarza, rano ma się dowiedzieć co konretnie dolega.:diabloti:
Ali brakuje kompa,nadrabia czytanie i prasowanie :evil_lol:Ozzulek zdrowy.

Alicja pozdrawia wszystkich i dziękuje za odwiedzanie galerii.:loveu:

kilka zdjątek

Posted

Kompie paskudny masz się sam i za darmo naprawić bo jak nie to ja się z Tobą policze :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: Oddawaj nam Ale :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

Posted

[quote name='Alka']:diabloti:
Ali brakuje kompa,nadrabia czytanie i prasowanie :evil_lol:

Alicja ! Bój Ty się Boga ! :crazyeye: Alicja ! :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:

Posted

[quote name='Alka']

Ozzulec cieszący się :loveu:
A ja widziałam wczoraj drugiego Pana Psa który na brata Ozulca wyglądał, czyćby wysyp :razz:

Posted

[quote name='Alka']Spotkałam Alę i Ozziego na porannem spacerku. Rano mają się dowiedzieć jak długo potrwa naprawa:cool1:

rano? rano juz było :eviltong:

ach jak Ozzulkowi dobrze na takiej zielonej trawce :loveu:

u nas wiele wody trzeba by choć trochę zieleni mieć w ogródku :shake:

Posted

hahaha, jak tylko zobaczylam, że mam tylko dwie strony do nadrobienia, to wiedziałam, że Alicji jeszcze nie ma :evil_lol:

Ala i jak tam PRASOWANIE? :diabloti:

Posted

Oj, Alu tobie też poszedł wentylator w kompie? :shake: Oby tylko to, bo przy moim laptopie na początku obstawiali, że przez ten zepsuty wiatraczek biedak się przegrzał i nadtopił :shock:

Ozulcową galerię powiedzmy, że nbadrobiłam. Pobierznie i tylko zdjęcia, bo gdybym chciała dogłębnie, to pewnie starość by mnuie u ciebie zastała :lol:
Powiedz, czy mnie sie wydaje, czy Ozzy jakby ściemniał? Wczesniej na zdjęciach był jasno kremowy, a teraz jakby sie trochę opalił, karmel taki ;) A może to tylko kwestia parametrów w aparacie? :lol:

Posted

[quote name='asher']Oj, Alu tobie też poszedł wentylator w kompie? :shake: Oby tylko to, bo przy moim laptopie na początku obstawiali, że przez ten zepsuty wiatraczek biedak się przegrzał i nadtopił :shock:

Ozulcową galerię powiedzmy, że nbadrobiłam. Pobierznie i tylko zdjęcia, bo gdybym chciała dogłębnie, to pewnie starość by mnuie u ciebie zastała :lol:
Powiedz, czy mnie sie wydaje, czy Ozzy jakby ściemniał? Wczesniej na zdjęciach był jasno kremowy, a teraz jakby sie trochę opalił, karmel taki ;) A może to tylko kwestia parametrów w aparacie? :lol::pjesteśmy.
Pan wymienił wentylatorek /wcześniej padło zasilanie :p/no i kompik jakoś jakby ciszej chodzi .
Asherku Ozulec zmienia futerko:razz:...elegancik;).....i te jasne mu wychodzą a zostają w kolorze kawy zbożowej z mleczkiem :evil_lol:

Maga ....nic nie wyprasowałam:oops:...nadrabiałam papierowa prasówkę :p

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:pjesteśmy.
Pan wymienił wentylatorek /wcześniej padło zasilanie :p/no i kompik jakoś jakby ciszej chodzi .

OOOooo Ala wróciła :evil_lol:

Posted

Ala wróciła :laola: :laola:
super ze już jesteś :multi: :multi:

a Kuba to może by jeszcze tak posiedział w tym Opolu :razz: :razz: wkońcu dopiero połowa wakacji ;)

Posted

[quote name='Vectra']Ala wróciła :laola: :laola:
super ze już jesteś :multi: :multi:

a Kuba to może by jeszcze tak posiedział w tym Opolu :razz: :razz: wkońcu dopiero połowa wakacji ;):shake:Kuba musi wrócić , bo rodzinka wyjeżdża na wczasy , ale zrobię grafik ;)dostępu do kompa .

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:shake:Kuba musi wrócić , bo rodzinka wyjeżdża na wczasy , ale zrobię grafik ;)dostępu do kompa .
zdecydowanie zrób grafik :evil_lol: :evil_lol: bardzo kożystny dla Twojej osoby.
Młodzi są bardziej narażeni na wszelkie uzależnienia w tym internetowe po drugie trzeba dbać o oczy po trzecie jest ładna pogoda więc dobry moment by się dotleniać na powietrzu ,a nie siedzieć przy kompie ;) ;)

1 godzina dziennie przy kompie dla Kuby wystarczająca :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Vectra napisał(a):

1 godzina dziennie przy kompie dla Kuby wystarczająca :evil_lol: :evil_lol:

i to najlepiej o 4 nad ranem :evil_lol:

witaj Alu:multi:

Posted

Dogadam się z synciem , nie bojajcie ....:mad:tylko ja w domu umię robić pizze, naleśniki z warzywami ...etc:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

zmęczony Ozzy