Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='malawaszka']a to dalej to już nie ja :shake::evil_lol:co tam wianek , a wystroić się możesz i na woza siaść ;)

a teraz chyba pójdę spać ...

Posted

:razz:obśpiewałam się wczoraj ,że ho ho ;)
A Ozzulcowi dalej coś w szczewach piszczy :angryy:TZ polazł już do pracy :angryy:i siedzi tam od rana do nocy:placz:
Wczoraj Ozzy miał bieganko , dałam mu tabletek , dziś koopalon był ok i dużo:cool3:ale spawiował z rana :angryy:
Poczekam jeszcze dziś co się będzie działo a jakby co to TZta za fraki z roboty i do weta :angryy:
Jak ja kocham takie atrakcje :diabloti:szczególnie kiedy w kasie denko widać :cool3:a wiadomo ,że wet = pusty portfel:diabloti:
Idę do sklepu , zostawiam Ozzulca samego ......ciekawe co zastanę po powrocie :razz:

Ozzy odpoczywajacy

no i chciałam powiedzieć ,że wczoraj dokończyła zywota Ozzulkowa piłeczka :placz:zrobiła ssssssssss....................:diabloti:

Posted

Alu upał bakterie lilith tez przedwczoraj zygąła ale jest dobrze przegłodziłam dałam krople żoładkowe :evil_lol: i przeszło ... ale fakt lepiej dmuchac na zimne a co do dna to BARDZO CIę rozumiem ale takie to życie :cool3: i tak mamy lepiej niż Liban :shake:

Posted

Ozzulek macho dog :cool3: tylko łańcucha na szyjce zabrakło :evil_lol: :evil_lol:

Biedny Ozi :shake: ten też chory :angryy: Ozzulku przestań się wygłupiać i bądź zdrowy, ale to już :mad: :p ....i baaaardzo mi przykro z powodu piłki (chociaż takie piłeczki długo u Ozzulka się trzymają, mój potforek ma taką piłkę na max 5 minut :evil_lol: )

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:pi na dobranoc Ozzy;)

Muszę sobie jakiś fotel w chacie postawić, może i Leśka tak uroczo będzie się układać do snu.....:roll:
Narazie śpi na Pani..... matko 30 kg i ani grama powietrza.
Pozdrowienia <z pracy> bleeeeeee

Posted

biedny Ozzy :shake: Alu wymiziaj go za uszkiem od cioteczki Evy :)
a co do dna too... hehe mni eza jakies 2 tygodnie czeka wizyta u weta:razz: brrrr az strach pomyslec ile teraz wydamy :roll:

Posted

Sprawdź Alu cZy Ozulec nie ma gorączki i popatrz mu do gardełka . To poprostu może być anginka która ponoć ostatnio szaleje wśród psów. I przegłodź go może. I dużo płynów. No i jednak wet konieczny.....
Buziaki dla chorowitka :loveu:

Posted

Ozzulec śpi .Gorączki nie ma ....sprawdziłam:angryy:/ byłam sama ...ale się udało zmierzyć/.Mam nadzieję ,że to chwilowe ....bo jak nie to jutro wet.:cool3:.Rano w asyście Tuffika zjadł miseczkę mięska gotowanego :razz:no i mięsko zostało w Ozzulku .Tuffik też zjadł mięsko i też żyje ;)
Teraz Ozzy wybrał bezpieczne miejsce w kuchni pod stołem i nie wybiera się na spacer .Czy psy mają migreny :cool3:

Ozzulkowa piłka jeszcze żyjąca

szczęśliwy pies

;)dla Pysi

:p

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']
A Ozzulcowi dalej coś w szczewach piszczy :angryy:TZ polazł już do pracy :angryy:i siedzi tam od rana do nocy:placz:
Wczoraj Ozzy miał bieganko , dałam mu tabletek , dziś koopalon był ok i dużo:cool3:ale spawiował z rana :angryy:
Poczekam jeszcze dziś co się będzie działo a jakby co to TZta za fraki z roboty i do weta :angryy:
Jak ja kocham takie atrakcje :diabloti:szczególnie kiedy w kasie denko widać :cool3:a wiadomo ,że wet = pusty portfel:diabloti:
Idę do sklepu , zostawiam Ozzulca samego ......ciekawe co zastanę po powrocie :razz:

O matko! :crazyeye: Teraz u was? :shake: No, mam nadzieję, że szybko Ozzulcowi przejdzie :p Cofnęłam się do tyłu żeby się dowiedzieć od kiedy tak, ale nagadałyście i naśpiewałyście tyle, że nie znalazłam :evil_lol: Aluś, może trzeba było go przegłodzić?:cool3: Życzę zdrówka Ozzulcowi!:loveu:
[quote name='Alicjarydzewska']

Bruce Wilis :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']Rano w asyście Tuffika zjadł miseczkę mięska gotowanego :razz:no i mięsko zostało w Ozzulku .Tuffik też zjadł mięsko i też żyje ;)

Taak, Tuffcio dzielnie pomagał Ozzulkowi przy jedzonku, a w domciu wrąbał następną porcję ;)

miejmy nadzieję , że to tylko chwilowa niedyspozycja i Ozzulek szybko wróci do formy :lol:

Posted

Małgosiu , Ozzulec wczoraj coś zaniemógł .Poczekam jeszcze z wetem bo on jest meteopatą / Ozzulec nie wet:razz:/i miewa czasami takie spadki aktywnosci w czasie zmiany ciśnienia.Jedynie to nie wiem z czego ten pawik , ale mógł połknąć jakiś większy kawałek gryzaka , albo już sama nie wiem :cool3:

Posted

[quote name='Cola']Moje futra wymiotują np. jak się naliżą swojego futra :angryy::shake:nie no lizać to się nie lizał .Na szczęście ostatnio nigdzie nie jeździliśmy nad wodę , bo snułabym domysły a tak spoko...jedynie niepokoi mnie to ,ze nie chciał iść na siq:cool3:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:shake:nie no lizać to się nie lizał .Na szczęście ostatnio nigdzie nie jeździliśmy nad wodę , bo snułabym domysły a tak spoko...jedynie niepokoi mnie to ,ze nie chciał iść na siq:cool3:
a moze za duzo zjadl trawy?? a potem za duzo jedzonka dostal?? a jako ze jest goraco to nie mial sily i zwymiotowal?? :roll:
moja wczesniejsza sunka caly czas wymiotowala żółcia blee taka piana :razz: zawsze jak za duzo siersci zjadla albo trawy :razz: fujj