Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:shake:nie no lizać to się nie lizał .Na szczęście ostatnio nigdzie nie jeździliśmy nad wodę , bo snułabym domysły a tak spoko...jedynie niepokoi mnie to ,ze nie chciał iść na siq:cool3:
no masz, ten znowu :shake: co Ci faceci wyprawiają :angryy:
a może to z powodu straty piłeczki ;)
wymiziaj Alu Ozziego ode mnie :loveu:

Posted

Oj faceci to mają wyczucie ...jakby mogło być chwile spokoju to muszą cos wykombinować ....ja to mam z moimi 3 przechlapane:mad:

jeszcze piłkowe foty / kurcze a ja nawet nie mam kiedy jechać po nową piłkę bo nie mam prawa jazdy:placz:/

Posted

[quote name='evaxon']widok padnietego psa to najwspaniajszy widok na swiecie:diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:właśnie padł po spacerze ;)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:właśnie padł po spacerze ;)
ja ze swoja zaraz wychodze:diabloti: 10m linki i bieganko :lol: pewnie bede smiesznie wygladac hahaha ...szkoda tylko ze strasznie goraco jest :razz:

Posted

[quote name='dbsst']:-o :-o :megagrin: :megagrin: :megagrin: jaki kitajec:evil_lol::evil_lol::evil_lol:i dla niedowiarków / czytaj Cola i Pysia / widać jojko :eviltong:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:i dla niedowiarków / czytaj Cola i Pysia / widać jojko :eviltong:
Tylko jedno:crazyeye: To on jednojojki:crazyeye:
:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Ozzulku piekne zdjęcia.
Ozzy masz reweacyjny namiocik. Na zlot w sam raz. :evil_lol:

Ozzy a ty nie masz wstydu chopak. Co tak jajka pokazujesz?:evil_lol:

Ala Ty mu weź ten fotel zamień na większy, chłopak nabawi sie skoliozy:mad:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:i dla niedowiarków / czytaj Cola i Pysia / widać jojko :eviltong:

widać widać

powiem tak przykuwa ono wzrok

to chyba kukułcze :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='jo-jo']DObry Wieczór Alu :multi:

A dzisiaj widzialam psiaka wypisz wymaluj jak Ozzika :loveu::cool3:szkoda że to nie my byliśmy :razz:Morze pooglądamy tylko na fotkach w tym roku :placz:

Będziemy rano.............