Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:cool3:a Weszka nie będzie zazdrosna :razz:
Coś Ty :shake: Ona jest niestała w uczuciach :cool1: Zobacz sama - wyjeżdża sobie nad morze a fotek nie ma bo pewnie z jakimś fagasem sobie robiła ....:razz:

Posted

ufffff wreszcie wrócił do swojego wyglądu. Ozzulki juz nie zmieniaj sie w robale.

Alu ja stanowczo domagam sie większego fotela dla OZZIEGO. ja z tym pojde do wyższych władz!!!:mad:

[SIZE="4"]

WIĘKSZY FOTEL DLA OZZIEGO!!!!!!!!!!

Posted

[quote name='Agga']

ufffff wreszcie wrócił do swojego wyglądu. Ozzulki juz nie zmieniaj sie w robale.

Alu ja stanowczo domagam sie większego fotela dla OZZIEGO. ja z tym pojde do wyższych władz!!!:mad:

[SIZE="4"]

podpisuje się pod słowami Aggi :mad: :mad:
wkońcu Agga to mod ,a mod ma zawsze racje ;) :evil_lol:

Posted

[quote name='Agga']

:razz:Agguś ale jakby co to wiesz taki ładny , wygodny ...może być skóra , kocyk się chłopakowi położy;)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:razz:Agguś ale jakby co to wiesz taki ładny , wygodny ...może być skóra , kocyk się chłopakowi położy;)

Tego już za wiele. NIe to, że pies zyje w warunkach jakie widać na focie,(pies jak paragraf powyginany, nabawi sie skrzywienia kręgosłupa),zamienia psa w koniki polne. Bog jeden wie co jeszcze robi temu biednemu siulkowi:mad: . TO pańcia sobie jeszcze jaja z moda robi...:shake: NO ręce mi opadają.:roll: ;) Ja tak tego nie zostawie Ozzulku...

Posted

[quote name='Pysia']Coś Ty :shake: Ona jest niestała w uczuciach :cool1: Zobacz sama - wyjeżdża sobie nad morze a fotek nie ma bo pewnie z jakimś fagasem sobie robiła ....:razz:

oszz Ty PODŁA tak nisko mnie cenisz???? :obrazic:

Posted

Racja Agga!! Nie zapominaj że doprowadziła do skurczenia się organów rozrodczych Ozulca !! To pewnie przez ten fotel....

Alu - fotka Ozulca jest przecudowna :) Dawaj ją na konkurs :)

Posted

[quote name='Pysia']Racja Agga!! Nie zapominaj że doprowadziła do skurczenia się organów rozrodczych Ozulca !! To pewnie przez ten fotel....

Jesu Alicja no wiesz co????
Tego ci już nie wybacze!!! Wiesz jakie kompleksy chłopak pewnie już ma.:mad:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Ala, Ozzy niezmiernie interesujący image posiadł obecnie ! :evil_lol:.....no wiesz Haniu :razz:Ozzy to w końcu płeć męska ...a wiesz jacy panowie sa próżni ......szukał aż znalazł nowy styl;)

Oj , marudy ....:mad:....Ozzy ma wszystko OK i fotel też :pPani Mod na nim siedziała :razz:i jakoś nie narzekała wtedy:mad:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']..... Pani Mod na nim siedziała :razz:i jakoś nie narzekała wtedy:mad:

Bo zabrakło jej czasu na narzekania;) :lol:

Posted

Rybnik Rybnik gdzie nie spojrzę wszędzie Rybnik :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A ja zamieszkam w gminie Psary i właśnie naszła mnie myśl : Teraz jestem zagłębianką a potem kim będę ????:-o

Posted

[quote name='Pysia']Rybnik Rybnik gdzie nie spojrzę wszędzie Rybnik :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A ja zamieszkam w gminie Psary i właśnie naszła mnie myśl : Teraz jestem zagłębianką a potem kim będę ????:-o:evil_lol::evil_lol::evil_lol:potem to juz będziemy śpiewać : Od Siewierza jechał wóz.......

Posted

[quote name='Hugo-Kochaś']Bo zabrakło jej czasu na narzekania;) :lol:;)czasu to miała dość , tylko pewno ani spostrzegła ze TEN wygodny fotel należy do Ozzulka :p

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol:potem to juz będziemy śpiewać : Od Siewierza jechał wóz.......

a to będzie i o mnie :p :lol: i będziemy mieć z Pysią do siebie znowu bliiiziuuutkooo jak się i ja przeprowadzę :multi: i to będzie mój wóz co to od Siewierza będzie jechał :evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']a to będzie i o mnie :p :lol: i będziemy mieć z Pysią do siebie znowu bliiiziuuutkooo jak się i ja przeprowadzę :multi: i to będzie mój wóz co to od Siewierza będzie jechał :evil_lol:;)....no bo tam dalej jest ......malowane Panny wiózł:p....dalej nie będe śpiewać bo wszystkich pobudzę :cool3:

Posted

[quote name='malawaszka']hihihihih noo i się jak narazie zgadza - ja to ta malowana panna :diabloti: :evil_lol: tylko nie wiem jak dalej :oops: :placz:....szystkie panny wystrojone chciałbym jedną mieć za żonę , spodobała mi się ta co ruciany wianek ma ................. :pitd itd